Cum de a construi un gard de lemn

Există o anumită satisfacție care vine de la construirea de lucruri pe care le folosiți în fiecare zi și un gard este un mare proiect de pornire. Ușor de făcut chiar și pentru un începător, construirea unui gard de lemn necesită puține unelte sau abilități. Construirea propriului dvs. poate, de asemenea,, desigur, să vă economisească niște numerar serios! Doar începeți cu pasul 1 de mai jos pentru a vă construi gardul propriu.

Pași

Partea 1 din 2:
Asigurarea succesului
  1. Imagine intitulată Construiți un gard din lemn Pasul 1
1. Verificați orice restricții locale. Este important să verificați dacă gardul dvs. nu este ilegal înainte de ao construi! Dacă există restricții asupra gardurilor din cartierul dvs. sau în orașul dvs., atunci toată munca voastră poate fi ruptă. Verificați cu departamentul dvs. local de planificare și asociația de vecinătate înainte de a ajunge prea departe în acest proces.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de lemn Pasul 2
    2. Aplicați pentru o autorizație. Cele mai multe orașe necesită o autorizație de construcție pentru a plasa un gard. Obțineți unul pentru a vă asigura că atât dvs., cât și gardul dvs. sunt în siguranță! Multe linii electrice, gaze și canalizare, precum și rețeaua de apă sunt îngropați la nivelurile pe care le veți săpați la. Când aplicați pentru o autorizație, trebuie, de asemenea, să sunați la 811 pentru a solicita ca companiile dvs. de utilități locale să iasă pe site și să marcheze toate zonele în care se află țevi și fire. Acest lucru vă va ajuta să asigurați siguranța proiectului dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un gard din lemn Pasul 3
    3. Alegeți materialele dvs. Veți dori să fiți siguri că utilizați lemnul care va dura mult timp, corect? Dacă utilizați cele mai bune pădure și tratați-le bine, un gard de lemn poate dura 20 de ani sau mai mult. Dar alegeți lemnul greșit și gardul dvs. ar putea face doar 5 ani. Consultați-vă cu Lumberyard local pentru a găsi cele mai bune lemn pentru zona dvs., dar pădurile tratate sunt, de obicei, cea mai bună opțiune.
  • Imagine intitulată Construiți un gard din lemn Pasul 4
    4. Decide asupra unui stil. Există, de asemenea, o mulțime de stiluri diferite de garduri din lemn. Faceți niște cercetări înainte de a începe astfel încât să nu ajungeți la remușcarea constructorului! Există pichete, lattice, concave, convexe, bord la bord, umbra, intimitate și multe alte stiluri cu doar cât mai multe variații în fiecare stil. Fiecare stil are, de asemenea, specificul modului în care ar trebui să fie construit gardul și cum ar trebui plasate plăcile.
  • Informațiile din acest articol sunt generale și pot aplica în general multor stiluri de gard, dar ați putea dori să găsiți specifice pe stilul dvs. de gard pentru a complimenta aceste instrucțiuni.
  • Partea 2 din 2:
    Construirea gardului dvs
    1. Imagine intitulată Construiți un gard de lemn Pasul 5
    1. Găsiți linia de proprietate. Determinați unde este linia dvs. de proprietate înainte de a începe astfel încât să nu treceți accidental. Cel mai bun sfat este să angajezi un inspector de teren înregistrat în statul dvs. de origine pentru a marca linia de proprietate pentru tine înainte de a începe construcția. Orașul sau orașul dvs., de obicei, nu păstrează înregistrări detaliate ale informațiilor de limită ale proprietății dvs. GIS (Sistemul de informații geografice) Hărți și evaluatori Hărți sunt foarte inexacte când vine vorba de granițele de proprietate.
    • Puteți căuta pini de proprietate anchetă pe proprietatea dvs. Acestea sunt, de asemenea, situate pe colțurile foarte mult. Doar pentru că un gard vechi sau o altă limită de proprietate "asumată" a fost este în loc care nu înseamnă întotdeauna că este corect.
  • Imagine intitulată Construiți un gard din lemn Pasul 6
    2. Decide asupra înălțimii. Alegeți o înălțime a gardului înainte de a obține prea mult în proiect. Șase picior este normal pentru un gard de confidențialitate, un gard de animale de patru metri înălțime este de obicei suficient, iar gardurile de pichet sunt adesea de trei metri înălțime. Înălțimea gardului este importantă în stadiile incipiente, deoarece determină lucrurile cum ar fi adâncimea paginii postale.
  • Cele mai multe orașe au o ordonanță de înălțime, deci asigurați-vă că ați verificat acest lucru înainte de a alege înălțimea gardului.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de lemn Pasul 7
    3. Măsurați locațiile de colț. Plasați mizele la colțuri aproximativ în cazul în care doriți să mergeți gardul dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un gard din lemn Pasul 8
    4. Pătrați colțurile. Lega un șir în jurul mizelor și rulați șirul dintre mize. Utilizați un nivel pătrat sau pătrat pentru a vă asigura că colțurile" unde sunt plasate mizele noastre sunt pătrați (cele două părți formează un unghi de 90 °).
  • De asemenea, puteți pătrați colțurile prin măsurarea șirurilor. Măsurați 3 "pe o parte și 4" pe cealaltă. Dacă distanța dintre cele două semne (în diagonală) este egală cu 5 `, atunci colțul este pătrat.
  • Imagine intitulată Construiți un gard din lemn Pasul 9
    5. POȘTERELE MEDIULUI. Măsurați lungimile de 8 "sau mai puțin de-a lungul șirurilor de caractere Odată ce ați pătrat colțurile și pariați acele locații pentru a indica locația pentru posturile dvs. de suport.
  • În general, doriți să luați distanța totală și să o împărțiți cu 8 dar dacă aveți o lungime de gard care nu este divizibilă cu 8, va trebui să o întrerupeți în secțiuni mai mici. De exemplu, un gard de 24 de metri ar avea nevoie de 2 posturi de mijloc pentru a crea cele trei secțiuni de 8 `, dar un gard de 25 de ani ar avea nevoie de 3 posturi de mijloc la 6.25 `pentru fiecare secțiune pentru a arăta chiar și a fi solid structural.
  • Pentru a găsi lungimea și numărul pentru lungimi ciudate, mergeți până la următorul număr de postări și apoi împărțiți lungimea totală a gardului după numărul de secțiuni rezultate.
  • Imagine intitulată Construiți un gard din lemn Pasul 10
    6. Săpați găurile. Utilizați o săpătură post-gaură pentru a săpa găuri în locațiile pe care le-ați împachetat. Posturile vor trebui să fie îngropate cu cel puțin 33% cât sunt înalte (exemplu: un gard înalt de 8 `are nevoie de o gaură 2.5 `Adânc), astfel încât gaura dvs. va trebui să fie cel puțin acea profunzime plus câteva centimetri suplimentari.
  • Gaura ar trebui să fie suficient de largă încât există loc în jurul postării când o puneți înăuntru.
  • Deoarece condițiile solului variază, iar înălțimea gardului, tipul de garduri și alți factori trebuie să fie luați în considerare pentru a determina cât de adânc trebuie să fie postul, va trebui să calculați adâncimea găurii pentru dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un gard din lemn Pasul 11
    7. Plasați postările. Place 3-4" de pietriș în partea de jos a găurii. Plasați postarea în gaură și luați-o în aliniere. Verificați pentru a vă asigura că colțurile sunt încă pătrate, utilizați un post de leveler la asigurați-vă că este drept, și asigurați-vă că este așezată la înălțimea corectă.
  • Imagine intitulată Construiți un gard din lemn Pasul 12
    8. Turnați piciorul de beton. Ținând cu grijă postarea dvs. în poziție, se toarnă în beton instant până când gaura este de 2/3 plină. Adăugați apă în partea de sus și utilizați un baston de agitare pentru a amesteca cimentul. Postul în poziție (stabilizați utilizarea unor plăci temporare cu catenă, dacă este necesar) și permiteți betonul să se stabilească după instrucțiunile producătorului.
  • Imagine intitulată Construiți un gard din lemn Pasul 13
    9. Umpleți cu murdărie. Umple orice restul de gaură cu murdărie odată ce betonul a fost setat.
  • Imagine intitulată Construiți un gard din lemn Pasul 14
    10. Adăugați linia unui constructor sau a lui Mason. Trageți linia unui constructor de la un post de capăt la altul, la o înălțime egală deasupra solului, de preferință în partea superioară a postului (dacă postările dvs. au fost plasate corect). Acest lucru vă va ajuta să păstrați înălțimea gardului același lucru de-a lungul drumului.
  • Imagine intitulată Construiți un gard din lemn Pasul 15
    11. Adăugați pe panourile de sprijin. Tăiați șinele 2x4 (sau plăcile de sprijin orizontale) la lungimea corespunzătoare pentru a ajunge între centrele posturilor. Dacă puteți, utilizați o singură șină pentru întreaga lungime a secțiunii gardului. Șinele nu ar trebui să fie mai mult de 24 de ani" În afară, astfel încât cele mai multe garduri vor avea 2-3 șine. Atașați șinele folosind șuruburi.
  • Imagine intitulată Construiți un gard din lemn Pasul 16
    12. Adăugați plăcile dvs. de confidențialitate. Cu plăcile de sprijin în poziție, puteți atașa pichetele (panouri verticale, numite și panouri de confidențialitate). Există multe stiluri diferite și modalități de a face acest lucru, în funcție de modul în care doriți ca gardul dvs. să se uite. Cea mai de bază este o placă la bordul gardului, unde plăcile de gard sunt naile (folosind un pistol de unghii, cu pietre la plăcile de sprijin) cu distanța de mai puțin de o placă între ele. Plasați prima placă și apoi utilizați un nivel la "Plumb" (nivel vertical). Apoi, unghii sau înșurubați placa în poziție. Utilizați un distanțier și apoi plasați placa următoare. Utilizați nivelul periodic pentru a verifica dacă este "plumb."
  • Aceste panouri sunt de obicei 1x6 cherestea brută, dar puteți cumpăra alte plăci de garduri pre-tăiate, de asemenea.
  • În cazul în care cu mâna cu mâna cu mâna, utilizați unghiile galvanizate cu coafura spirală 8D.
  • Imagine intitulată Construiți un gard din lemn Pasul 17
    13. Tratați consiliile. Odată ce ați terminat, veți dori să tratați panourile pentru a crește longevitatea gardului dvs. Puteți picta gardul, pată sau pur și simplu aplicați un finisaj de izolare la vreme pentru a vă menține gardul care arată grozav de ani de zile. Bucurați-vă de!
  • Aceasta va conține, de obicei, solide siliconice, fie ulei de in.Dacă intenționați să pictați o vopsea de finisare, stick cu un sealator pe bază de ulei și utilizați o vopsea poliuretanică pe bază de ulei sau un email exterior pentru vopsea de finisare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Făcând vârfurile de postări sau de acoperire cu capace de vinil sau metal pentru a le împiedica să absoarbă umiditatea, îi va ajuta să le păstreze într-o anumită măsură.
  • Apelați întotdeauna biroul de aplicare al codului orașului pentru a vă educa despre reglementările de garduri din zona dvs. - asigurați-vă că există reglementări, singura întrebare este ceea ce sunt.
  • Înmuierea fundului postărilor din uleiul de in sau etanșare este o necesitate.
  • Utilizați lemn adecvat pentru postările și gardurile dvs. Cherestea tratată cu presiune CCA este insectă și rezistentă la putregai. Cedru aromatic, ienupăr și cherestea de cypress toate rezistă putregai într-o oarecare măsură.
  • Instalarea unui gard pe hilly sau pământ abrupt poate fi dificilă. Stabiliți postări în locații în care se modifică gradul sau panta, iar înălțimea medie a gardului pentru aspectul cel mai bun.Dacă proprietatea dvs. are mai mult de două schimbări de elevație, un profesionist va fi probabil necesar pentru slujba dvs.
  • 4x4 posturi tind să se răsucească și să se răsucească - mai mult în anumite climate cu umiditate ridicată.O posibilă modalitate de a preveni acest lucru este de a utiliza două 2x4s cuțiți împreună în loc de un 4x4. Cele două panouri tind să se stabilizeze reciproc, rezultând un post care rămâne drept.
  • Cherestea tratată cu CCA a fost eliminată de pe piață datorită rapoartelor privind efectele adverse.Cherestea tratată cu ACQ normal va face bine, dar asigurați-vă că tratați suplimentar porțiunile îngropate ale postărilor dvs. după cum se menționează mai sus.De asemenea, speciile de lemn menționate mai sus sunt excelente la putregaiul rezistent, de obicei la fel de durabile ca pinul tratat sau molidul.Majoritatea pădurilor sunt, de asemenea, ușor vopsite, dar ar trebui să utilizați un lemn rezistent altfel și / sau un lemn care a fost tratat
  • Dacă vă construiți gardul pe linia de proprietate, discutați-vă cu vecinul înainte de a construi, pentru a determina dacă are obiecții și pentru a vă asigura că sunteți de acord cu liniile de proprietate.Un inspector profesionist vă poate ajuta cu liniile de proprietate, dacă aveți probleme.De asemenea, ar trebui să discutați acest lucru cu Inspectorul dvs. de cod, deoarece orașul sau județul dvs. poate necesita o afirmație de proprietate.
  • Utilizați șuruburile nu stau într-un gard îmbătrânit. Asigurați-vă că unghiile sunt de la rugină, de asemenea, pentru a le împiedica de la rugina de sângerare pe gard.
  • Apelați întotdeauna toate birourile de utilitate pentru a le obține să marcheze curtea pentru liniile lor, chiar dacă nu aveți unele utilități (cablu, electricitate, gaz, telefon etc.) sau puteți ruina ziua altcuiva sau, sincer, Ucideți-vă și vecinii voștri.
  • Garduri de vinil, posturi și materiale conexe sunt disponibile care sunt fără întreținere și rezistente la intemperii.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că știți unde este linia de proprietate înainte de a construi gardul.
  • Purtați ochelari de protecție și mănuși atunci când sunt necesare.
  • Saparea găurilor post-găuri cu mâna tare sau stâncoasă poate fi o provocare.Hole de putere "Suporturi" sunt disponibile la magazinele de închiriere de instrumente, dar pot fi periculoase.
  • Verificați jurisdicția pentru cerințele de permis înainte de a vă construi gardul.Unele asociații ale proprietarului de case au linii directoare sau ordonanțe care reglementează construcția gardului.
  • Localizați liniile de sistem de utilitate și / sau sprinkler înainte de a săpături găurile post-gard.Este posibil să fie necesar să sunați la toate companiile de utilități separat să vină localizați liniile, însă unele zone au un număr comun pentru a apela că lucrările pentru toate utilitățile.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Post gaura de evacuare.
    • Posturi.Acestea pot fi tratate cu presiune 4x4 pin galben sudic, cedru sau alte lemn rezistent la putregai.
    • 2x4 cherestea, fie tratate cu presiune, fie păduri rezistente la putregai menționate mai devreme.
    • Plăci de gard.Acestea sunt, de obicei, tăiate special pentru garduri. Ele sunt adesea "câine a ieșit", /8 Inch (1.6 cm) grosime cu 5 /8 Inch (1.6 cm) lățime largă și șase picioare.
    • Sakrete Post Mix de sac sau ciment și nisip
    • Material pentru stâlpii de a se așeza în beton și șuruburi pentru a atașa întărire
    • Apă pentru a amesteca betonul
    • Roaba sau bucata de placaj pentru a amesteca cimentul
    • Linii de șir
    • Nivel post sau nivel de bule
    • Ciocan
    • A văzut
    • Burghiu și burghiu biți care se potrivesc cu șuruburi (dacă se utilizează)
    • Paranteze pentru șine și șuruburi sau unghii galvanizate pentru a se atașa
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar