Cum de a construi o cutie de lilieci

Liliecii: aceste animale de blană, zburătoare ale nopții, de multe ori primesc un rap rău, dar pot reduce de fapt cantitatea de dăunători în curte și pot poleniza plantele (plus, sunt super drăguț). Dacă doriți să atrageți niște lilieci la proprietatea dvs., puteți construi o mică cutie de lilieci pentru a le oferi un loc sigur pentru a vă ridica, ridicați puii și dormiți în timpul zilei. Niciunul dintre aceste proiecte nu vă va costa foarte mult în timp sau materiale, iar salariul de a vedea liliecii utilizează casa dvs. de lilieci merită bine!

Pași

Metoda 1 din 4:
Pregătirea
  1. Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 1
1. Potriviți cutia de lilieci la specia din zona dvs. La fel ca și acolo, există diferite specii de păsări, există și diferite specii de lilieci! Ele pot fi mari sau mici și variază și în ceea ce privește nevoile dietetice. Încercați să căutați speciile din zona dvs. pentru a vedea cât de mari sunt, de unde vin și ce fel de mâncare le place să mănânce.
  • Cutiile tradiționale de lilieci sunt minunate pentru liliecii mai mari - speciile de lilieci mai mici ar putea avea nevoie de o cutie de rachete în schimb.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 2
    2. Îmbunătățiți populația de lilieci din zona dvs. cu o cutie de lilieci. Numerele de lilieci au scăzut constant, în special în orașe și zone populate. Din moment ce liliecii se bazează pe copaci morți pentru a ploua și a prinde mâncarea, adesea nu pot găsi locuri bune pentru a ieși. Prin montarea unei cutii de lilieci, le puteți da o casă și un loc sigur departe de prădători, astfel încât să poată mânca, să doarmă și să fie vesel.
  • Cel puțin 13 tipuri de lilieci din Statele Unite sunt amenințate și mai multe sunt amenințate în fiecare zi.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 3
    3. Utilizați liliecii pentru a mânca insecte și dăunători. Ura să mănânci de țânțarii în fiecare noapte? Liliecii sunt mari vânători de insecte naturale, astfel încât ei pot tăia de fapt dăunătorii care vă plac curtea. O bâtă poate mânca până la 1.000 de insecte pe noapte, astfel încât să le folosiți în curtea dvs. vă poate ajuta cu adevărat!
  • Cele mai multe lilieci mănâncă și fructe.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 4
    4. Dedicați câteva ore la cutia de lilieci. În timp ce planurile sunt relativ simple, tăierea și instalarea casetei de lilieci poate dura până la 2 ore din timpul dvs. sau mai mult dacă nu lucrați cu unelte electrice. Încercați să renunțați la o întreagă după-amiază pentru a vă crea capodopera, astfel încât să vă puteți asigura că este sigur și sigur pentru liliecii din zona dvs.
  • Folosirea unui ferăstrău circular poate ajuta cu adevărat accelerarea procesului.
  • Metoda 2 din 4:
    Cutie standard de lilieci
    1. Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 5
    1. Măsurați și tăiați 2 panouri laterale din lemn netratat. Liliecii sunt sensibili la substanțe chimice și mirosuri, deci asigurați-vă că utilizați lemn netratat (lemn care nu a fost procesat cu substanțe chimice). Apoi, utilizați o bandă de măsurare pentru a marca 2 panouri laterale care sunt ambele 150 milimetri (5.9 in) Wide, 140 milimetri (5.5 in) Înalt pe o parte și 200 milimetri (7.9 in) înalt pe cealaltă parte.
    • Puteți salva lemnul prin tăierea panourilor laterale chiar lângă altul la o diagonală.
    • Găsiți lemn netratat cautând cherestea care are logo-ul Consiliului de administrare a pădurilor (sau FSC) de aprobare.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de lilieci Pasul 6
    2. Tăiați frontul, baza, capacul și spatele. Folosind aceeași bucată de lemn, apucați din nou măsurați banda și marcați următoarele 4 bucăți. Apoi, folosiți un ferăstrău pentru a le tăia. Măsurătorile sunt:
  • Piesa frontală: 150 milimetri (5.9 in) lățime cu 140 milimetri (5.5 in) înalt.
  • Placa din spate: 150 milimetri (5.9 în) lățime de 330 milimetri (13 in).
  • Piesa de bază: 150 milimetri (5.9 în) lățime cu 90 de milimetri (3.5 in) înalt.
  • Piesa de capac: 150 milimetri (5.9 în) lățime cu 200 milimetri (7.9 in) înalt.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 7
    3. Durere pe 2 straturi de pete pe bază de apă în interiorul lemnului. Pentru a proteja lemnul în timp ce este afară, apucați o cutie de pete pe bază de apă și deschideți-o cu o șurubelniță. Utilizați o perie de vopsea pentru a picta un strat subțire pe toate părțile laterale ale lemnului care se îndreaptă spre interior - lăsați-l să se usuce timp de aproximativ 1 oră, apoi vopsea pe un alt strat.
  • Adăugarea unei pete înainte de asamblare a pieselor este mult mai ușoară decât așteptarea până la, și vă va ajuta să vă păstrați cutia de lilieci de mult timp.
  • Puteți găsi pete de lemn la cele mai multe magazine hardware.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de lilieci Pasul 8
    4. Înșurubați părțile laterale la placa din spate. Linia plăcilor laterale cu centrul plăcii din spate, lăsând o cantitate egală de cameră pe partea superioară și de jos. Unghiul părților diagonale ale plăcilor laterale spre partea superioară, astfel încât acestea să pătrundă în jos spre dvs., apoi utilizați 1 în (2.5 cm) Șuruburi pentru a atașa piesele laterale pe placa din spate.
  • Va trebui să utilizați aproximativ 4 șuruburi pe piesa laterală.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 9
    5. Atașați partea din față și a bazei. Conectați piesa frontală prin cătindu-l cu partea plată a pieselor laterale, apoi utilizați 1 în (2.5 cm) Șuruburile din nou pentru a le atașa în poziție. Configurați piesa de bază, astfel încât să se conecteze cu partea din față și pe laturi, dar lăsați un 15 milimetri (0.59 in) Gapul dintre placa din spate și bază. Apoi, utilizați șuruburile pentru al atașa pe cele 3 laturi care se conectează cu restul casetei.
  • Diferența mică dintre bază și placa din spate este super importantă, deoarece aceasta este în cazul în care liliecii vor intra și ieși din cutie.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 10
    6. Apăsați capacul deasupra plăcii frontale și înșurubați-l. Capacul este pentru vizualizarea și curățarea scopurilor, deci este făcută pentru tine de a folosi. Setați piesa de capac pe placa frontală și unghiului, astfel încât acesta să atingă partea superioară a plăcii din spate, apoi utilizați unghiile pentru a atașa capacul în față.
  • Asigurați-vă că partea de sus a capacului se potrivește cu plăcuța din spate pentru a fi protejată de ploaie, vânt și zăpadă.
  • Metoda 3 din 4:
    Rocket Box
    1. Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 11
    1. Tăiați piesele din față și din spate din /2 în 1.3 cm) Placaj gros. Începeți prin măsurarea unei părți din față și a unei piese din spate care sunt înalte de 36 de centimetri (91 cm) și 6.125 inci (15.56 cm) lățime. Când ajungeți la primii 5 cm (13 cm) din fiecare piesă, tăiați-o într-un punct la sfârșit.
    • Veți termina cu 2 panouri care sunt îndreptate spre partea de sus ca posturile de gard.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 12
    2. Marcați și tăiați panourile laterale și panourile de acoperiș. Lucrul cu aceeași piesă de placaj, marcați 2 panouri laterale care sunt înalte de 31 de centimetri (79 cm) și 5.125 inci (13.02 cm) lățime. Apoi, marcați 2 panouri de acoperiș care sunt înalte de 5 inci (13 cm) și 7 inci (18 cm). Folosește-ți ferăstrăul pentru a tăia aceste bucăți afară și le-a pus deoparte.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 13
    3. Asamblați bucățile prin cuie împreună față, spate și laturi. Acum este timpul să vă creați racheta! Aliniați piesele din față, spate și laterale cu vârfurile îndreptate spre sus. Aceasta va crea o formă care este ca o rachetă de modă veche (prin urmare numele). Unghii acele panouri împreună cu 1 în (2.5 cm) cuie pe toate cele 4 laturi.
  • Încă mai există o deschidere în partea de sus a casetei, deoarece nu ați atașat încă plăcile de acoperiș.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de lilieci Pasul 14
    4. Unghi plăcile de acoperiș de sus și le cui. Apuca celelalte 2 panouri pe care le-ai lăsat și le atașați în partea de sus a pieselor ascuțite cu unghii. Asigurați-vă că toate articulațiile dvs. sunt super-etanșe pentru a ține vântul și ploaia. Dacă observați orice lacune, utilizați CAULK pentru a le completa înainte de a vă deplasa.
  • Efectuarea cutiei etanșe va păstra liliecii calde și sigure în timpul vremii nefavorabile.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 15
    5. În afara unui 4 cu 4 ft (1.2 până la 1.2 m) postul de lemn. Apuca un post netratat de lemn pe care îl puteți folosi pentru montare care este de cel puțin 5 picioare (1.5 m) înalți. Apoi, folosiți șmirghelul pentru a renunța la exterior, astfel încât liliecii au ceva de a se agăța pe pentru a intra în interiorul cutiei.
  • Asigurați-vă că lemnul pe care îl utilizați este netratat, ceea ce înseamnă că nu are substanțe chimice în el. Liliecii sunt sensibili la substanțe chimice și mirosuri, astfel încât acestea pot evita caseta dvs. dacă au fost tratați.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de lilieci Pasul 16
    6. Montați cutia de rachetă pe partea superioară a polului. Tăiați partea superioară a stâlpului de lemn netratat într-un triunghi, astfel încât cutia dvs. să poată sta pe deasupra. Glisați cutia de rachetă peste partea superioară a polului, apoi utilizați unghiile pentru a atașa partea superioară a casetei în partea superioară a stâlpului din interior. Asigurați-vă că există un spațiu în jurul stâlpului de pe interiorul cutiei, astfel încât liliecii să poată urca dedesubt și înăuntru.
  • Acesta este un mod super-confortabil pentru ca liliecii să rămână cald și să stea în timpul vremii nefavorabile.
  • Metoda 4 din 4:
    Agățat caseta
    1. Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 17
    1. Vopsea exteriorul casetei pentru a proteja lemnul. Dacă doriți să păstrați cutia de lilieci de mult timp, faceți câteva straturi de vopsea în exterior și așteptați ca ei să se usuce. De asemenea, puteți să vă păstrați lemnul pentru a păstra culoarea naturală, protejându-l în același timp, dar acest pas este opțional.
    • Nu puneți nici o vopsea în interiorul casetei, deoarece mirosul poate irita liliecii.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 18
    2. Alegeți un loc care primește o mulțime de lumina soarelui. Liliecii sunt cu sânge cald, dar pot deveni destul de răciți în timpul temperaturii reci. Este important să lăsați casa dvs. de bară să se încălzească în timpul zilei, așa că încercați să alegeți o zonă care ajunge în jur de 5 până la 6 ore de lumina soarelui pentru cea mai bună poziție.
  • Liliecii permit scăderea temperaturii corpului atunci când nu se mișcă să conserve energia.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 19
    3. Montați caseta de lilieci de cel puțin 12 ft (3.7 m) deasupra solului. Dacă ați construit o cutie de rachetă, puteți monta polul dvs. netratat la un al doilea, mai lung și să utilizați acest lucru pentru a pune caseta în pământ. Dacă ați făcut o cutie standard, încercați să găsiți o clădire sau un copac în apropiere, unde vă puteți bloca cutia de lenjerie în sus și departe de prădători.
  • În timp ce 12 picioare (3.7 m) deasupra solului este fin, de la 15 la 20 de picioare (4.6 până la 6 ani.1 m) este mai bine!
  • Clădirile din lemn și piatră tind să se încălzească în timpul zilei, ceea ce le face locații ideale pentru o cutie de lilieci.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de bară Pasul 20
    4. Așezați cutia de iarnă târzie. Liliecii vă vor găsi caseta de lilieci pe cont propriu, iar de obicei vor veni să caute unul în primăvară. Încercați să vă asigurați că caseta dvs. este montată și securizată până la sfârșitul iernii, astfel încât liliecii să se simtă siguri și se vor siguri acolo.
  • Poate dura câțiva ani pentru ca liliecii să vă găsească cutia, așa că nu vă descurajați dacă nu folosesc caseta de liliecă imediat.
  • În timp ce agățenia o cutie de lilieci poate atrage lilieci la proprietatea dvs., nu este o garanție că se vor simți în siguranță acolo. Dacă există prădători în zonă sau prea multe alte lilieci pentru a concura, ei ar putea să nu folosească caseta (deci nu este nimic personal).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă descurajați dacă durează câțiva ani pentru ca casa dvs. de bat pentru a obține un chiriaș.

    Avertizări

    Măsurați de două ori, tăiați o singură dată. Salvați materiale prin verificarea dublă a tuturor înainte de tăiere.
  • Nu gestiona niciodată liliecii pe care îi vezi în curtea ta. În timp ce nu toate liliecii poartă boală, nu poți fi prea precaut.
  • Dacă observați că există lilieci în casa dvs. de lilieci, evitați deschiderea capacului pentru a le verifica. S-ar putea să-i sperie!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Cutie standard de lilieci

    • Lemn netratat
    • Bandă de măsurare
    • A văzut
    • Creion
    • 1 în (2.5 cm) șuruburi
    • Burghiu
    • Pata de lemn

    Rocket Box

    • /2 în 1.3 cm) Placaj gros
    • Creion
    • Bandă de măsurare
    • A văzut
    • Nails
    • Ciocan
    • 5 ft (1.5 m) Polul înalt netratat
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar