Cum să curățați o podea de garaj

O podea de garaj curată poate ajuta la prevenirea uleiurilor și a reziduurilor să fie urmărite în casa dvs. și întreținerea regulată a podelei dvs. va crește durata de viață. Pentru a începe curățarea, ar trebui să ștergeți și să vă ordonați podeaua. Pretrată orice ulei, grăsime sau pete de rugină înainte de a șterge podeaua. Dacă aveți o podea de beton, ar trebui să o curățați folosind o mătură, șaibă de putere sau tampon și o soluție puternică de curățare. Dacă podeaua dvs. este acoperită în epoxid, un blând Metoda de curățare Este nevoie. Pur și simplu praf și ștergeți mizeria cu o curățare minimă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Ridicându-ți garajulObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj 1
1. Ștergeți cuvântul. Ar trebui să eliminați ceva de la podeaua de garaj care nu este legat. Obiectele libere pot ajunge în timp când vă curățați și s-ar putea deteriora în timpul procesului. Mutați toate mașinile, bicicletele, instrumentele, bazinele, cutiile și alte elemente din garaj până când ați terminat.
  • Puteți lăsa articole pe rafturi dacă sunteți încrezători că nu vor fi în calea oricărui spray de apă, furtunuri sau săpun.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj 2
    2. Acoperiți gips-carton și ieșiri. Pin sau bandă O cârpă de plastic sau prelată la pereți la cel puțin 3 picioare (0.91 m) în sus de pe podea. Asigurați-vă că orice gips-carton sau prize electrice sunt acoperite de această cârpă. Această prelată vă va proteja pereții de la deteriorarea apei și pete.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj 3
    3. Matura podeaua. Înainte de a aplica orice soluție de curățare sau apă la podea, ar trebui să o curățați cu o mătură. Acest lucru va împinge murdăria, praful și resturile mari din cale. Strângeți-l într-un praf de praf și aruncați departe.
  • Metoda 2 din 4:
    Eliminarea petelorObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj 4
    1. Se scurgeri imediat. Dacă vărsați uleiul sau o altă soluție pe podeaua garajului, curățați-l imediat imediat. Aceste lichide pot seta pe podea, făcându-le mai dificil de curățat mai târziu. Utilizați prosoape de hârtie sau cârpe reutilizabile pentru a șterge mizeria și aruncați-le sau spălați-le când ați terminat.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj de garaj 5
    2. Utilizați suc de lămâie sau oțet pe o pată de rugină. Dacă aveți pete de rugină pe o podea de beton, încercați să vărsați suc de lămâie sau oțet pe pată. Utilizați suficient pentru a acoperi pata. Așteptați 5 minute, apoi se toarnă o a doua doză de sus. Folosind o perie de frecare cu peri rigizi, scoode pata de la podea.
  • Dacă acest lucru nu funcționează, puteți încerca aceeași metodă, dar cu un acid mai puternic, cumpărat de acid sau de rugină.
  • Pentru pete de rugină foarte dură, puteți să amestecați zece părți apă la o parte acid muriatic. Aplicați la pată și lăsați-o timp de cinci minute înainte de a curăța.
  • Nu utilizați acizi sau oțet pe podele epoxidice.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj de garaj 6
    3. Presărați așternutul de pisici peste petele de petrol. Dacă aveți o peta uscată de ulei sau dacă există rămași reziduuri de ulei după o scurgere, găsiți niște gunoi de pisică care conține lut. Răspândiți acest lucru peste pată. Lăsați așternutul numai pentru câteva ore sau peste noapte pentru a absorbi uleiul. Mătuiți-l când ați terminat.
  • Dacă așternutul de pisică nu a absorbit complet uleiul după o zi, înlocuiți-l cu gunoi proaspăt și lăsați-l pentru o altă zi. Pentru scurgerile de ulei rău, acest proces poate dura câteva zile.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj de garaj 7
    4. Aplicați o remoderare de grăsime cumpărată ca alternativă. Pentru petele de ulei și grăsime, puteți achiziționa un ulei de ulei și un grăsime. Urmați instrucțiunile de pe etichetă. În general, veți aplica soluția la pată și veți lăsa să se usuce. Acest lucru durează de obicei câteva ore. Când este uscat, îl puteți curăța.
  • Aceste eliminări de grăsime pot fi cumpărate în mod obișnuit la un magazin de hardware.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj de garaj 8
    5. Scrutați petele dure cu detergent și apă. Adună o cutie de detergent pulbere, o găleată de apă caldă și o perie rigidă de frecare. Presați detergentul peste pată până când o acoperă complet. Îndepărtați peria în apă și curățați vigurosul până când este plecat. Când ați terminat, ștergeți-vă cât de mult detergent puteți cu cârpe sau prosoape de hârtie și lăsați-l să se usuce.
  • Metoda 3 din 4:
    Curățarea podelelor de betonObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj de garaj 9
    1. Se amestecă o soluție de curățare. Indiferent de modul în care vă decideți să vă curățați podeaua de garaj, veți avea nevoie de o soluție de curățare caldă și cu săpun. Puteți cumpăra soluții de degresare de la un magazin de hardware, magazin auto sau, uneori, chiar și un magazin alimentar. Urmați instrucțiunile de pe etichetă pentru a amesteca cantitatea corespunzătoare de soluție de curățare cu apă caldă într-o găleată.
    • De asemenea, puteți utiliza detergent de rufe pudră. Se amestecă 1/3 cană (~ 58 g) de detergent cu fiecare 1 galon (3.8 l) de apă caldă pe care o utilizați.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj de garaj
    2. Curățați podeaua. Pentru podele ușor murdare, le puteți curăța folosind o perie de punte sau o mătură împingătoare cu peri rigizi. Se toarnă soluția de curățare pe podea. Lăsați-o să stea timp de aproximativ 10-15 minute, astfel încât să poată absorbi murdăria și uleiul. Odată ce timpul este în sus, utilizați peria pentru a curăța podeaua, deplasându-vă pe întregul etaj. Odată ce ați terminat spălarea, clătiți podeaua folosind un furtun. Lăsați podeaua să se usuce.
  • Păstrați ușa de garaj deschis pe măsură ce vă curățați. Puteți folosi o mătură pentru a împinge apa din ușă afară. Acest lucru îl va ajuta să se usuce.
  • Poate doriți să începeți departe de ușă și să vă deplasați spre el în timp ce curățați. Când termini spălarea, vei fi lângă ușă. Acest lucru vă va împiedica să mergeți peste podeaua alunecoasă și curată.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj de garaj 11
    3. Folosește o Power Washer Pentru zonele foarte murdare. Dacă podeaua dvs. de garaj este într-adevăr murdară sau dacă nu a fost curățată într-o perioadă lungă de timp, ar trebui să încercați o mașină de spălat cu putere. Puteți închiria aceste de la un magazin hardware. Acoperiți podeaua cu soluția de curățare și așteptați 15 minute. Porniți șaiba de putere și pulverizați podeaua, mutați duza în curse largi pe podea ca și Doso.
  • Continuați să mutați spray-ul peste podea - nu lăsați-l să rămână prea mult pe un singur loc sau altfel se poate zgâria podeaua.
  • Păstrați ușile de garaj deschise când utilizați o mașină de spălat cu putere, astfel încât apa să se poată scurge.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj de garaj 12
    4. Rulați un tampon peste podea pentru rezultate mai bune. Puteți închiria un tampon de podea dintr-un magazin de hardware. Acest lucru va curăța podeaua garajului într-un mod mai puternic decât puteți face cu mâna. Aplicați soluția de curățare cu săpun la podea. Porniți tamponul și ghidați-l peste podea. Clătiți cu un furtun de înaltă presiune. Lăsați podeaua să se usuce după aceea.
  • Ar putea fi mai ușor dacă rupeți podeaua în secțiuni. Faceți o secțiune de podea la un moment dat.
  • Închiriați un tampon cu un cap de frecare din nailon. Acestea sunt cele mai potrivite pentru podele din beton.
  • Metoda 4 din 4:
    Moparea podelelor epoxidiceObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj de garaj 13
    1. Mătură cu un mop de praf săptămânal. Podele epoxidice, de obicei, nu necesită o curățare mult grele. Puteți păstra podeaua curată utilizând un mop de praf o dată pe săptămână. Rulați mopul de praf peste întregul etaj. Spălați capul de mop în mașina de spălat între utilizări.
    • Dacă nu aveți un mop de praf, puteți folosi și o mătură cu părul moale. Mătuiesc resturile într-un praf de praf și aruncă departe.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj de garaj 14
    2. Spala podeaua. La fiecare 3 până la 4 luni, spălați podeaua cu un mop de spumă. Se amestecă A /2 Cupa (120 ml) de amoniac cu 1 galon (3.8 L) de apă caldă. Îndepărtați mopul în soluție și mutați-l pe podea. Odată ce ați terminat, îl puteți lăsa să se usuce la aer sau îl puteți șterge cu un prosop vechi.
  • Nu utilizați curățătorii pe bază de săpun, cum ar fi detergentul de rufe, deoarece acestea pot lăsa reziduu în urmă pe podea.
  • Mopurile cu șuruburi pot lăsa dungi în urmă pe podea.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj de garaj 15
    3. Îndepărtați reziduurile și petele cu apă caldă. Dacă există vreun reziduu pe podeaua epoxidică din tratamente sau sare, puteți să vărsați apă caldă pe ele pentru a le elimina. Ștergeți-l după aceea cu un prosop sau o cârpă. De asemenea, puteți să vă grăbiți pe podea și să-l ștergeți după aceea.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de garaj de garaj
    4. Pete de curățare cu o soluție de curățare. Turnați apa caldă pe pete și curățați-le ușor cu un pad sau un burete de frecare. Dacă aveți nevoie, puteți utiliza o soluție de curățare blândă, cum ar fi scrubul moale. Aplicați la pată și curățați locul, clătiți după aceea.
  • Nu utilizați soluții de curățare abrazive sau puternice, cum ar fi cometa pe podele epoxidice.
  • sfaturi

    Dacă vă luptați să vă păstrați podeaua de beton, este posibil să doriți să luați în considerare acoperirea podelei cu epoxid. Acest lucru va face ca podeaua să fie mai rezistentă la pete și va face întreținerea mai ușoară.
  • Curățarea unui garaj poate dura toată ziua. Asigurați-vă că aveți suficient timp la o parte.
  • Avertizări

    Nu utilizați acizi, soluții abrazive sau detergent pe podele epoxidice.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar