Cea mai bună modalitate de a curăța podelele de beton și industriale

În cazul în care magazinul dvs. este în căutarea unui pic murdar sau colorat, ar putea fi timpul pentru o curățare profundă. Curățarea unui magazin este puțin diferit de curățarea unui podea în casa dvs. și ar trebui să vă ocupați de petele și mărcile mai dure. Am răspuns la unele dintre întrebările cele mai frecvente, astfel încât să puteți face ca podea magazin să pară la fel de bine ca noul.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Care este cel mai bun de curățare pentru un magazin de beton?
  1. Imagine intitulată Curățați un magazin Pasul 1
1. Un amestec de detergent de rufe și apă este cea mai eficientă soluție. Credeți sau nu, săpunul pe care îl utilizați pentru a vă spăla hainele este perfect pentru spălarea betonului. Nu este prea aspru, deci nu vă va pata podelele și miroase prea bine. Umpleți o găleată cu apă caldă și adăugați câteva capace de detergent de spălare pentru cea mai bună (și cea mai ieftină) soluție de curățare.
  • De asemenea, puteți adăuga 1 cană (240 ml) de oțet la amestec pentru o putere suplimentară de curățare, dacă doriți.
  • Amintiți-vă să începeți întotdeauna oferindu-vă magazinul de magazin o bucată bună înainte de a vă mop.
Întrebarea 2 din 6:
Care este cel mai bun mod de a curăța petele pe un magazin de beton?
  1. Imagine intitulată Curățați un magazin Pasul 2
1. Se toarnă amestecul de apă-detergent direct pe pete și semne. Mătură sau aspirați podeaua mai întâi pentru a scăpa de orice resturi mari. Focalizați amestecul de săpun pe orice pete care sunt suprains. Începeți la un capăt al magazinului dvs. și faceți-vă drumul.
  • 2. Curățați petele cu o perie de nailon până când dispar. Stați departe de perii de sârmă, deoarece vă pot zgâria podeaua de beton. Utilizați o perie de scruber de nailon pentru a curăța orice zone care sunt colorate.
  • 3. Clătiți zonele cu apă și un mop pentru a îndepărta orice reziduu. Du-te peste magazinul tău încă o dată, de data aceasta cu o găleată de apă curată. Utilizați un mop pentru ao face mai ușor, apoi deschideți toate ușile și ferestrele pentru a lăsa magazinul de podea.
  • Întrebarea 3 din 6:
    Poți curăța un magazin cu oțet?
    1. Imagine intitulată Curățați un magazin Pasul 5
    1. Da, puteți, și este deosebit de mare la îndepărtarea petelor de rugină. Dacă observați marcajele de rugină la magazinul dvs., se toarnă oțetul alb nediluat peste tot pe pată și lăsați-l să stea timp de aproximativ 20 de minute. Utilizați o perie de păr pentru a curăța în pată, ștergeți oțetul cu apă.
    Întrebarea 4 din 6:
    Cum eliminați mucegaiul / mucegaiul de la un magazin de beton?
    1. Imagine intitulată Curățați un magazin Pasul 6
    1. Se amestecă detergentul de ucidere a matriței și apă pentru a face o soluție de curățare. Umpleți o găleată cu apă caldă și adăugați câteva capace de detergent de ucidere a mucegaiului (sticla va spune "lucrări împotriva mucegaiului" sau ceva similar). Se amestecă amestecul până când vedeți câteva spumă în găleată.
  • 2. Aplicați soluția în zona afectată și lăsați-o să stea timp de 5 minute. Se toarnă amestecul de ucidere a mucegaiului pe podeaua magazinului, concentrându-se pe orice zone care sunt mucegai sau mucegai. Lăsați-o să stea câteva minute pentru a ucide mucegaiul înainte de a începe curățarea.
  • 3. Curățați zona cu o perie de nailon și clătiți-o cu apă curată. Du-te în mișcări mici, circulare pentru a curăța mucegaiul din podea. Petreceți câteva minute ștergând zona colorată pentru a scăpa de mucegai sau mucegai, apoi se toarnă apă curată peste zonă. Ștergeți excesul de apă cu un mop și lăsați-l pe podea să se usuce.
  • Dacă aveți unul, utilizați un mop de lamă, deoarece va ține mai puțină bacterii decât un șchiop.
  • Întrebarea 5 din 6:
    Cum eliminați semnele de ulei de la un magazin de beton?
    1. Imagine intitulată Curățați un magazin Pasul 9
    1. Se toarnă gunoi de pisică peste pată de ulei pentru a absorbi excesul de ulei. Apucați o pungă de lut sau crăparea pisicilor și stropiți-o peste întreaga pată. Utilizați o mătură rigidă sau o perie de nailon pentru ao lucra în beton, dar nu o ștergeți încă.
  • 2. Lăsați așternutul să stea cu cel puțin o oră înainte de ao mări. Cu cât lăsați mai mult gunoiul pe pete, cu atât mai bine. Odată ce așternutul de pisici a înmuiat uleiul, pur și simplu îl curăță în gunoi cu o mătură rigidă.
  • 3. Spray degresant pe pete dure, așteptați 1 oră și curățați petele. Dacă totuși vedeți o ușoară colorare pe beton, ridicați o sticlă de degresare grele de la magazinul hardware. Se toarnă-l pe zona colorată, apoi lăsați-o să stea aproximativ o oră. Utilizați o perie de nailon pentru a curăța degresorul și scoateți pata.
  • Întrebarea 6 din 6:
    Cum scapi de petele dure pe un podea din magazinul de beton?
    1. Imagine intitulată Curățați un magazin Pasul 12
    1. Se amestecă 1 cană (128 g) de TSP cu 1 US Gal (3.8 l) de apă fierbinte pentru a face un curățitor. Puneți mănuși de cauciuc și ochelari de protecție pentru a vă proteja pielea și ochii. Du-te cu atenție și încercați să nu vă splasați amestecul prea mult. Se amestecă turionul în apă cu un baston până când este complet absorbit.
  • 2. Se toarnă curat peste zona colorată și lăsați-o să stea timp de 30 de minute. Chimica va lucra pentru a sparge petele în beton pe podea.
  • 3. Curățați zona cu o perie de nailon și clătiți podeaua cu apă. Du-te în mișcări mici, circulare peste tot pe pată pentru ao elimina.Când ați terminat, spălați podeaua cu apă curată și lăsați-o să se usuce la aer.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Faceți un profund curat al magazinului dvs. cel puțin o dată pe an pentru ao păstra în formă bună.

    Avertizări

    Dacă veți folosi un dispozitiv de curățare dur, cum ar fi TSP, asigurați-vă că citiți eticheta producătorului și urmați toate recomandările de siguranță.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar