Cum să curățați podelele kardean

Podelele Karndean este o marcă particulară de pardoseli de vinil care are o strălucire minunată lucioasă. Puteți să o curățați în mod regulat prin măturat și ștergeți, folosind soluția de curățare a apei și a mărcii Karndean sau folosind apă amestecată cu oțet de cidru de mere. O dată pe an, puteți restabili finisajul lucios al podelei, folosind Karndean Eliminați și actualizați produsele sau WD-40.

Pași

Metoda 1 din 2:
Menținerea podelei cu curățenie regulată
  1. Imagine intitulată Clean Karndean Podele Pasul 1
1. Mătură podeaua cu o perie moale cel puțin o dată pe săptămână. Sweeping este un prim pas bun pentru a îndepărta murdăria și particulele de pe podea înainte de a vă mop. Mătură murdarul într-o grămadă și apoi mătură gramada într-un praf de praf pentru a arunca.
  • O perie moale de măturat va fi mai blândă pe podea decât una tare.
  • Este posibil să trebuiască să măriți mai des decât o dată pe săptămână dacă aveți niște spirale murdare în casă.
  • Imagine intitulată Pardoseli curate Kardean Pasul 2
    2. Se amestecă Kardean curată cu apă într-o găleată. Într-o găleată suficient de mare pentru a se potrivi cu mopul dvs., amestecați 50 de mililitri (1.7fl oz) de soluție de curățare Karndean cu 10 litri (340fl oz) de apă. Amestecul poate să nu fie foarte Sudsy, dar va face încă o slujbă excelentă de curățare.
  • Puteți achiziționa Kardean curat online sau în culoarul de curățare a unor magazine de vânzare cu amănuntul.
  • Deși este posibil să utilizați alte soluții de curățare, este mai sigur să utilizați Kardean pentru a evita deteriorarea accidentală a podelei.
  • Imagine intitulată Clean Karndean Pasul 3
    3. Faceți un detergent de casă de la oțetul de cidru de mere dacă preferați. Dacă nu aveți Kardean curat, puteți face propriul dvs. de curățare pentru podele de vinil prin amestecarea împreună cu 1 cană (240 ml) de oțet de cidru de mere cu 1 galon (3,800 ml) de apă. Amestecați-le în găleată pe care intenționați să o utilizați pentru mopping.
  • Scalarea măsurătorilor dacă aveți nevoie de mai multă soluție.
  • Adăugați 3 picături de ulei de bebeluș la soluție Dacă doriți să adăugați niște strălucire la podea.
  • Imagine intitulată Clean Karndean Pasul 4
    4. MOP podeaua cu soluția de curățare. Îndepărtați-vă mopul în găleată cu soluția de curățare pe care ați pregătit-o. Începeți să ștergeți în partea din camera dvs. care este cea mai îndepărtată de ușă, astfel încât să nu vă întoarceți într-un colț.
  • Puteți lăsa etajul de podea să se usuce, să se usuce cu cârpe, sau să-l treci cu un mop uscat.
  • Metoda 2 din 2:
    Restaurarea podelei o dată pe an
    1. Imagine intitulată Clean Kardean Podele Pasul 5
    1. Actualizați-vă podeaua Karndean aproximativ o dată pe an. Etajul dvs. va rămâne curat dacă îl mențineți în mod regulat prin măturări și ștergeți. Cu toate acestea, de-a lungul multor luni, scuffs și petele pot începe să se construiască, astfel încât să puteți restabili podeaua la aspectul original lucios, folosind produse de curățare Karndean.
    • Reîmprospătarea podelei dvs. va face să pară fără pată și strălucitoare nouă.
  • Imagine intitulată Clean Kardean Podele Pasul 6
    2. Îndepărtați semnele și petele scuff cu Karndean eliminați sau WD-40. Dacă aveți Cleaner Brand Karndean, îl puteți folosi pentru a scăpa de semnele și petele de pe podea. Pur și simplu turnați o ploaie subțire de îndepărtare pe întreaga suprafață a podelei și apoi ștergeți-o cu un mop. Lăsați podeaua să se usuce timp de cel puțin 5 minute înainte de a se deplasa. Dacă nu aveți produsele de marcă Kardean, unele lubrifianți WD-40 vor face truc. Doar toarnă unele WD-40 pe un prosop și îl folosesc pentru a curăța marcajul scufund.
  • Dacă aveți un etaj mare, este posibil să aveți nevoie să utilizați întreaga sticlă de eliminare. Dacă aveți o podea mai mică, veți avea nevoie de mai puțin.
  • Asigurați-vă că ați mostat după ce aplicați WD-40, astfel încât să nu rămână pe podea.
  • Imagine intitulată Clean Kardean Podele Pasul 7
    3. Utilizați reîmprospătarea Kardean pentru a restabili finisajul de satin al podelei. Dacă aveți reîmprospătare Kardean, utilizați-l pentru a face podeaua dvs. să arate extra lucioasă și să o protejeze de viitoarele scufundări și deversări. Dați un strat de reîmprospătare pe Kardean pe podea. Ar trebui să utilizați aproximativ o jumătate de sticlă, deși depinde de dimensiunea podelei. Mop podeaua într-o singură direcție, și apoi așteptați 30 de minute pentru ca podea să se usuce. Apoi turnați restul sticlei din Kardean reîmprospătați pe podea și moptați podeaua în cealaltă direcție. Lăsați podeaua să se usuce timp de 6 ore înainte de a merge pe ea.
  • Mopping în ambele direcții se va asigura că podeaua este complet acoperită și lucioasă.
  • Ar putea fi mai ușor să vă reîmprospătați podeaua chiar înainte de noapte, așa că nimeni nu merge pe ea timp de 6 ore.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar