Cum să decoreze o păpușă

Decorarea unei păpuși este o activitate distractivă care vă permite să modați casa dvs. de vis la o scară miniatură. Indiferent dacă Dollhouse-ul dvs. este folosit ca o jucărie, decor sau un element de colector prețios, puteți personaliza păpușii cu decorațiuni pentru ao face complet unic. Ia creativ cu decoratiunile tale de dolou prin adăugarea de Wallpaper, podele noi, vopsea și mobilier.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pictura interioara si exterioara
  1. Imaginea intitulată Decorează o pas cu pas 1
1. Decideți ce parte din dolarul dvs. doriți să pictați. În primul rând, decideți dacă doriți să pictați interiorul păpușii dvs., exteriorul sau ambele. Dacă doriți să pictați interiorul, decideți dacă doriți să pictați podelele, pereții, tavanul sau toate. Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama cât de multă vopsea aveți nevoie pentru a achiziționa și ce tip de vopsea veți avea nevoie.
  • Puteți picta Dollhouse dvs. pentru a adăuga o stropire de culoare și pentru a crea o privire care reflectă personalitatea și stilul tău.
  • Imaginea intitulată Decorează o pasaj de păpușă 2
    2. Alegeți culoarea și tipul de vopsea pe care doriți să îl utilizați. Răsfoiți opțiunile de vopsire online sau la magazinele locale de ambarcațiuni sau de îmbunătățire la domiciliu pentru a găsi cea mai bună culoare și tipul de vopsea pentru Dollhouse. Latexul și vopselele de perie acrilice sunt cele mai frecvente vopsele folosite pentru păpuși și vor fi probabil disponibile într-o mare varietate de culori.
  • Vopselele de latex sunt utilizate în mod obișnuit în casele reale și sunt eficiente pentru acoperirea de păpuși, de asemenea. Vopselele de perie acrilice sunt adesea folosite pentru proiectele de artizanat și sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru decorarea păpușii dvs.
  • De asemenea, puteți folosi vopsea de pulverizare pentru acest lucru, dar este mult mai greu de controlat, mai ales dacă pictați zone mici sau complicate. Cel mai bine este să utilizați vopsea pe perie pentru acest proiect.
  • Imaginea intitulată Decorează o pas cu pas 3
    3. Acoperiți și protejați spațiul de lucru. Utilizați ziarul sau prelata pentru a acoperi o zonă largă dacă utilizați vopsea de pulverizare. Dacă utilizați vopsea pe perie, puteți utiliza un protector mai mic pentru suprafețele dvs., cum ar fi carton sau prosoape de hârtie, deoarece puteți fi mai precis cu aplicația.
  • Indiferent de tipul de vopsea pe care îl utilizați, lucrați întotdeauna într-o zonă bine ventilată pentru a evita vaporii dăunători.
  • Imagine intitulată Decorează o pas cu pas 4
    4. Bandă de pe zonele mici pentru a picta mai întâi zonele mai mari. Utilizați banda de artizanat sau banda pictorului pentru a acoperi acoperișul, ferestrele, ușile sau orice alte caracteristici de dolou pe care nu doriți să le pictați sau pe care doriți să pictați cu o culoare diferită. Când pictați zonele mai mari, cum ar fi părțile exterioare și pereții interiori, probabil că doriți să utilizați o pensulă mai mare sau un burete pentru a face ca procesul să meargă mai repede. Pictați mai întâi zonele mai mari, astfel încât să puteți acoperi orice greșeală cu o pensulă mai mică mai târziu.
  • Dacă spațiul pe care doriți să îl acoperiți este mai mare, cum ar fi acoperișul, puteți utiliza ziarul sau carton pentru a acoperi zona. Bandă pe margini pentru a vă asigura că acesta rămâne în poziție pentru a proteja spațiul de la vopsea reziduală.
  • Imagine intitulată Decorează o pasaj de păpușă 5
    5. Aplicați un strat uniform de vopsea. Îndepărtați un burete de pensus sau un burete de ambarcațiune în vopseaua de alegere și aplicați o stradă uniformă a părților Dollhouse pe care doriți să o pictați cu acea culoare.
  • Puteți folosi un burete de ambarcațiune pentru a picta prin vărsarea ca și cum ați fi cu o perie de vopsea sau puteți da dAB pentru un efect texturat. Încercați să dați vopsea verde pe pământ în jurul exterioară a păpușii dvs. pentru un efect de iarbă.
  • Imagine intitulată Decorează o păpușă Pasul 6
    6. Lăsați vopseaua să se usuce complet înainte de a aplica un al doilea strat. Lăsați-vă păpușii să se usuce peste noapte sau să se refere la instrucțiunile de pe recipientul de vopsea pentru a ști cât timp trebuie să se usuce vopseaua. Dacă ați pierdut pete sau vopseaua nu este la fel de opacă așa cum doriți, aplicați un al doilea strat de vopsea. Lăsați al doilea strat să se usuce complet înainte de a picta orice zone sau detalii mai mici.
  • Imagine intitulată Decorează o pas cu pas 7
    7. Vopsea zonele mici și detalii fine. Utilizați periile de vopsea mai mici pentru a aplica vopsea la toate zonele deosebit de complicate sau greu de a ajunge pe Dollhouse sau pentru a crea orice design unic. Va trebui probabil să obțineți mai multe dimensiuni diferite de pensule sau bureți pentru diferitele părți ale casei, cum ar fi ornamentele, șindrilele, ferestrele și orice alte elemente de design din interior sau exterior.
  • Imagine intitulată Decorează o pas cu pas 8
    8. Lăsați păpușii să se usuce complet înainte de ao folosi. Verificați instrucțiunile de pe recipientul de vopsea pentru a vedea cât timp va trebui să așteptați înainte de a utiliza Dollhouse. Dacă nu așteptați ca vopseaua să se usuce complet, puteți risca să marcați orice păpușă, mobilier sau articole de decor cu vopsea sau riscul de a opri vopseaua de pe Dollhouse.
  • Metoda 2 din 4:
    Actualizarea interiorului cu tapetul
    1. Imagine intitulată Decorează o pas cu pas 9
    1. Alegeți imaginea de fundal. Căutați online sau vizitați un magazin de ambarcațiuni locale sau de îmbunătățire la domiciliu și selectați unul sau mai multe modele de tapet pentru Dollhouse. Puteți utiliza fie Wallpaper Regular Wallpaper sau Dollhouse pentru proiectul dvs., deci ar trebui să aveți o mulțime de opțiuni. Selectați imaginea de fundal cu culorile, modelele și / sau textele care se potrivesc viziunii dvs. pentru decorațiunile dvs. de păpușă.
    • Dacă utilizați imagini de fundal diferit în una sau mai multe dintre camerele Dollhouse-ului dvs., puteți evita să aveți prea mult rămase prin achiziționarea de mostre de tapet sau tapet obișnuit, care este specificat în mod special pentru Dollhouses.
  • Imagine intitulată Decorează o papusa Pasul 10
    2. Măsurați pereții fiecărei camere. Utilizați o conductă sau o bandă de măsurare pentru a măsura înălțimea și lățimea fiecărui perete în fiecare cameră pe care doriți să o faceți. Asigurați-vă că vă scrieți măsurătorile pe măsură ce mergeți.
  • Imagine intitulată Decorează o pas cu pas 11
    3. Tăiați bucăți de tapet pentru a se potrivi. Dacă nu adăugați nici o turnare sau panouri de bază, adăugați /2 Inch (1.3 cm) la înălțime și tăiați imaginea de fundal în consecință. Dacă adăugați turnare sau panouri de bază, scădeți Despre /4 inch (0.64 cm) din partea de sus pentru turnarea coroanei sau din partea de jos pentru panourile de bază și taie imaginea de fundal în consecință.
  • Imagine intitulată Decorează o păpușă Pasul 12
    4. Liniați tapetul tăiat cu peretele și tăiați la dimensiune. Folosind un cuțit exact sau o lamă de ras pentru precizie, tăiați orice tapet în exces până când tapetul dvs. liniște exact cu pereții păpușii dvs. Tăiați mai întâi cele mai vizibile părți, astfel încât, dacă faceți o greșeală sau nu puteți obține imaginea de fundal pentru a se potrivi exact, veți putea să ascundeți unele defecte.
  • Imagine intitulată Decorează o pas cu pas 13
    5. Lipiți bucățile de tapet pe pereți. Folosind o spatulă de plastic mică, aplicați un strat subțire de pastă de tapet în spatele tapetului. Asigurați-vă că răspândiți pasta uniformă și acoperiți toate colțurile și marginile. Liniați tapetul până la peretele corespunzător și apăsați ferm peste tot pentru a rămâne.
  • Imagine intitulată Decorează o pas cu pas 14
    6. Utilizați un card de credit pentru a elimina bulele de aer. Dacă tapetul dvs. nu se află plat, glisați pe pereți de sus în jos și în partea laterală, cu un card de credit pentru ao netezi. Repetați această mișcare de câte ori este necesar până când tapetul dvs. este plat și fără bule.
  • Imagine intitulată Decorează o pasaj de păpușă 15
    7. Lăsați pasta de tapet să se usuce. Urmând instrucțiunile de pe containerul de pastă de fundal, lăsați pastele să se usuce complet pentru a vă asigura că imaginea de fundal este pe deplin aderentă la pereți. Dacă se vor începe colțurile sau margini, utilizați o pensiune mică pentru a aplica un alt strat de pastă și apăsați ferm pentru a vă asigura. Permiteți oricărei secunde să se usuce complet.
  • Metoda 3 din 4:
    Adăugarea de podea nouă
    1. Imaginea intitulată Decorează o pas cu pas 16
    1. Adăugați țiglă la baia dvs. de păpușă, bucătărie sau living. Măsurați dimensiunea spațiului de podea în camerele pe care doriți să le plătiți. Achiziționați foi de plăci de pălării sau plăci de păpuși miniaturale care se potrivesc stilului de păpușă, asigurându-vă că obțineți suficient pentru a acoperi toate podelele pe care doriți să le plătiți.
    • Dacă utilizați plăci de țiglă, tăiați foile în funcție de măsurătorile dvs. Aplicați adezivul artizanat sau adezivul plăcilor în mod egal pe partea din spate a foii și puneți-o pe podeaua de păpușă. Apăsați ferm, în special în colțuri și de-a lungul marginilor. Lăsați adezivul să se usuce complet.
    • Dacă utilizați plăci individuale, puteți lipi fie fiecare țiglă în jos cu adeziv artistic sau adeziv de țiglă, sau Utilizați grout la țiglă podeaua dvs. de păpușă. Utilizați tăietori de sticlă pentru a tăia plăci pentru a se potrivi în zonele mici sau greu accesibile.
  • Imagine intitulată Decorează o pas cu pas 17
    2. Instalați covorul pentru o senzație confortabilă și internă. Măsurați dimensiunea podelelor în toate camerele pe care doriți să le covoare. Selectați și cumpărați covor Dollhouse sau găsiți un covor de mare. Tăiați covorul pentru a se potrivi în fiecare cameră, adăugând /4 inch (0.64 cm) pentru a vă asigura că întregul etaj este acoperit. Liniați covorul de pe podea și utilizați un cuțit exact sau o lamă de ras pentru a se potrivi covorului cu precizie. Aplicați adezivul lipici în mod egal în partea de jos și apăsați ferm pe podea pentru a vă asigura.
  • Dacă utilizați carpet real în loc de covor Dollhouse, ați putea dori să achiziționați mai multe dimensiuni de eșantion pentru a evita achiziționarea prea multor covoare și cheltuiți mai mulți bani decât este necesar.
  • Imaginea intitulată Decorează o pasaj de păpușă 18
    3. Adăugați pardoseli din lemn de foioase în păpușă. Căutați online sau în magazinul local de artizanat și alegeți pardoselile de pădure de pădure care se potrivește cu viziunea dvs. pentru Dollhouse. Dacă utilizați o foaie prefabricată de podele din lemn de pădură, măsurați camerele și tăiați foile de pardoseală din lemn pentru a se potrivi. Aplicați lipici lipici în partea de jos a foii de pardoseală din lemn și apăsați pe podeaua de păpușă.
  • De asemenea, puteți folosi scânduri de lemn de artizanat pentru a crea podele din lemn de esență tare. Folosind un conducător, creion și hârtie, trageți o replică a podelei dvs. de păpușă cu aceleași măsurători. Așezați scândurile de lemn de artizanat pe măsură ce le doriți, tăind bucăți în jos cu un cuțit exact sau o lamă de ras, după cum este necesar pentru a se potrivi spațiului. Aplicați lipici lipici în partea de jos a planurilor unu-de-una și apăsați ferm în fața corespunzătoare din Dollhouse. Repetați acest lucru până când întregul etaj este complet.
  • Dacă păpușii dvs. este pentru joc, mai degrabă decât decor, parchetul din lemn de esență tare poate fi o alegere bună, deoarece este ușor să ștergeți curat.
  • Puteți utiliza o cantitate mică de pete din lemn pentru a vă pata podeaua de pădure de păpușă la culoarea pe care o preferați.
  • Metoda 4 din 4:
    Accesator cu mobilier și decor
    1. Imagine intitulată Decorează o păpușă Pasul 19
    1. Decoreaza spatiul in aer liber cu plante si accesorii de gradina. Magazinul online sau vizitați magazinele locale de ambarcațiuni și jucării pentru a găsi plante miniaturale, copaci, flori și accesorii de grădină. Utilizați adezivul lipici pentru a-ți fixa decorațiunile în exteriorul păpușii dvs. sau păstrați-le liber pentru a schimba cu ușurință decorul.
    • Pentru opțiunile DIY, încercați să faceți copaci cu vopsea de pulverizare și o perie de sticlă. Utilizați curățătorii de țevi pentru a modela propriile plante miniaturale și flori.
  • Imagine intitulată Decorează o papusa Pasul 20
    2. Furnizați interiorul cu mobilier și miniaturi de decor. Răsfoiți meșteșugurile și magazinele de jucării online sau în zona dvs. pentru mobilier care se potrivesc stilului dvs. Îndepărtați-vă opțiunile prin căutarea numai pentru mobilier care se potrivesc stilului arhitectural al Dollhouse.
  • Dacă păpușii dvs. este un stil mai vechi, cum ar fi un victorian, încercați să căutați mobilier de doliu de epocă pentru decor adecvat pentru perioade. Căutați magazine antice locale sau comercianții cu amănuntul online pentru a găsi piese de epocă pentru a pune în păpușă dvs.
  • Imagine intitulată Decorează o pasaj de păpușă 21
    3. Adăugați fotografii de familie reale pentru o atingere personală. Comandați sau imprimați imprimări de dimensiuni de pașaport ale fotografiilor personale preferate. Aplicați un mic dab de lipici lipicios în partea din spate a imaginii și apăsați pe perete în păpușă pentru un zid personalizat.
  • Dacă doriți să vă încadrați fotografiile, puteți achiziționa cadre de fotografii de păpușă sau puteți face propria dvs. cu bastoane de popsicle sau lemn de artizanat.
  • Imagine intitulată Decorează o pas cu pas 22
    4
    Asigurați-vă propriul mobilier de doliu Pentru decorațiuni care sunt cu adevărat unice. Furnizați-vă păpușii cu mobilier unic de modă din materialele de ambarcațiune. De asemenea, puteți obține creativi și utilizați articole de uz casnic de zi cu zi pentru a face mobilier unic pentru păpușă.
  • Utilizați carton, vopsea și spumă pentru a crea paturi pentru dormitorul dvs. de pălărie. Adăugați swatches de țesătură pentru păturile dormitorului dvs.
  • Tăiați capătul unui recipient de ou și adăugați o bucată de spumă de ambarcațiune pentru o canapea DIY Dollhouse.
  • Utilizați partea de jos a unei sticle de pulverizare pentru a modela cu ușurință o cadă miniaturală.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Metoda 1:

    • Dollhouse
    • Craft bandă sau bandă pictorului
    • Latex sau perie acrilică pe vopsea sau vopsea de pulverizare
    • Perie de vopsea sau burete de ambarcațiune
    • Tarp, ziar, prosoape de hârtie sau carton
    • Bandă de mascare (dacă faceți un design)

    Metoda 2:

    • Dollhouse
    • Wallpaper obișnuit sau tapet Dollhouse
    • Tapet pastă
    • Conducător sau bandă de măsurare
    • Cuțitul exact sau lama de ras
    • Spataula de plastic mică
    • Card de credit
    • Pensulă mică de vopsea

    Metoda 3:

    • Dollhouse
    • Plăci de plăci de păpuși sau plăci miniaturale
    • Adezivul ambarcațiunilor, adezivul de țiglă sau gout
    • Tăietori de sticlă
    • Covoare de păpușă sau covor cu coadă mică
    • Foarfece
    • Lipici lipici
    • Cuțitul exact sau lama de ras
    • Pardoseli din lemn de pădure sau scânduri de lemn

    Metoda 4:

    • Dollhouse
    • Dollhouse Mobilier și decor
    • Conductoare de țevi
    • Spray cu vopsea
    • Perie pentru sticle
    • Cofraj de oua
    • Sticla cu pulverizator
    • Foarfece
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar