Cum să devii un bun paintballer

Paintballing a fost în jur de la anii 1980. Cluburile, jucătorii și echipele pot fi găsite în întreaga lume. Există în jur de o duzină de ligi semi-profesionale și profesionale. Pentru a fi un bun paintballer, trebuie să fii mai bun decât alți paintballers, sau, cel puțin îmbunătățiți performanța anterioară. Acest lucruprovidează unele orientări generale și sfaturi.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un bun paintballer Pasul 1
1. Asigurați-vă că știți greutatea echipamentului dvs. Echipamentul dvs. nu ar trebui să fie prea voluminos sau greu, deoarece acest lucru vă va pune la un mare dezavantaj pe teren. Știți ce puteți mânca confortabil și luați în considerare durata jocului sau potrivirii când alegeți echipamentul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un bun paintballer Pasul 2
    2. Aflați elementele de bază. Bunele de paintballers trebuie să învețe "marker" Poziționare. Ar trebui să vă puneți masca când faceți acest lucru pentru a replica arderea în timpul jocului. Puteți utiliza un indicator laser înregistrat la butoiul markerului pentru a reprezenta unde ați fi lovit dacă ați concediat o paintball. Acum, cu indicatorul și masca, puneți-l în poziția de ardere. Aflați acea poziție. Dacă puteți, (puneți marcajul în jos) și încercați să estimați unde ar fi lovit împușcat înainte de a vă aduce marcajul. Adu-ți rapid marcajul în poziția de ardere. Practicați acest lucru pentru o vreme, și apoi fără indicatorul laser - dar nu lăsați adversarul să vadă lumina sau altfel adversarul îl poate urmări înapoi și te-a etichetat dacă prea mulți adversari vă observă înainte de a-ți realiza și apoi au o altă țintă.
  • Imaginea intitulată deveni un bun paintballer Pasul 3
    3. Obțineți cele mai bune rezultate din echipamentul dvs. Chiar și pistoalele de paintball scumpe pot avea rate de ardere proaste - acest lucru poate fi fixat. Luați degetul mijlociu și index și puneți-i în aer ca și cum ar fi fost o pereche de foarfece. Poziționați degetul mare drept și roz și inelul degetului ca și cum ați ținut o armă. Luați degetele de mijloc și indexare și plasați-le pe declanșator. Începeți să trageți declanșatorul încet înainte și înapoi, apoi obțineți mai repede și mai rapid. Aceasta se numește "Mergând pe declanșator". Va trebui să puneți mai multă presiune asupra acelor degete într-un declanșator real de marker. Încercați acest lucru cu puști diferite și găsiți cea pe care o puteți trage cu cel mai rapid. Există declanșatoare de piață disponibile pentru aproape toate armele.(Acest lucru va funcționa numai pentru markeri cu a "Trigger dublu."Adică un declanșator care are loc pentru două degete.) Această tehnică este, de asemenea, numită "Spray și rugați-vă" Din moment ce nu sunteți, de obicei, preocupat de acuratețe - numai cu o mulțime de vopsea în aer rapid.
  • Imaginea intitulată deveni un bun paintballer Pasul 4
    4. Aflați alerga și fotografiere: nu prea mult de spus aici - este obligatoriu în paintball. Cu indicatorul laser, puneți pistolul în poziția de ardere. Apoi îndreptați indicatorul laser la un perete din interiorul casei dvs. Încercați să păstrați laserul pe perete constant pe măsură ce mergeți de la plimbare, Jog, la alergare. Vă veți simți confortabil după un timp.
  • Imaginea intitulată deveni un bun paintballer Pasul 5
    5. Stăpânește arta bunăriei. Când sunteți într-o potrivire cu trei persoane, intrați într-un buncăr. Când găsiți ținta, începeți să ardeți. După ce obțineți țintă, asigurați-vă că este singura împușcare a amenințărilor la tine. Păstrați-le în sau lăsați-l să rămână din vopsea apoi alerga spre țintă, foc de pe un cuplu de runde și asigurați-vă că ați lovit acasă. Puteți încerca să vă bateți țintă atunci când ei suspectează cel mai puțin sau să-i pună colegii de echipă, apoi să-i spună.
  • Imaginea intitulată deveni un bun paintballer Pasul 6
    6. Aflați cum să fotografiați. Fotografiere Snap este locul în care vă aflați într-o luptă cu arme și ieșiți dintr-un buncăr suficient pentru a obține niște fotografii și pentru a vă întoarce. Urmăriți-vă poziția. O modalitate de a vă perfecționa ascunderea este de a practica în fața unei oglinzi. Întoarceți-vă un obiect în fața oglinzii și practicați făcând fotografii exacte, ieșind din locul de ascundere, orbunker.
  • Imaginea intitulată deveni un bun paintballer Pasul 7
    7. Fiți pregătiți să reîncărcați într-o luptă. Asigurați-vă că aveți poduri de paintball în ham. Informații despre releu la coechipierul dvs. (Yell "Reîncărcare, acopera-ma!")- "Acopera-ma" este expresia cheie și nu prea tare pentru că atunci dacă strigați prin cerul va eco și apoi ar putea aduce adversari atunci când reîncărcați, făcându-vă vulnerabili. Acum deschideți-vă buncărul. Păstrați un deget pe declanșator, luați un pod, apoi pop vârful podului și se toarnă în vopsea în armă. Aruncați-vă podul pe pământ (nu vă faceți griji, veți obține înapoi), închideți buncărul și începeți să ardeți. Este posibil să nu doriți să vă strigați "Reîncărcare" Deoarece cealaltă echipă va auzi, și încercați să vă bucurați. Practicați reîncărcarea și nu va trebui să vă întrebați echipa dvs. să vă acopere.
  • Imaginea intitulată deveni un bun paintballer Pasul 8
    8. Fiți conștienți de faptul că în Speedball, cele mai multe parcuri vă vor face să vă puneți barilul sau arma pe cutia moartă (locul în care vă aflați în spatele sau în momentul în care sunteți lovit), atunci vor spune că 3,2,1 întârzie repede sau normal la poziția dvs. față, mijloc sau înapoi. Începeți să ardeți acum.
  • Imaginea intitulată deveni un bun paintballer Pasul 9
    9. Aflați pozițiile. Există 3 poziții principale în Speedball: față, mijlocie și înapoi.
  • Omul din față este cel care transmite informații despre ceea ce se întâmplă la mijloc și caută ferestre sau deschideri pentru buncăr sau ia un jucător.
  • Jucătorul de mijloc relevă informațiile din față în spate. ei trag o mulțime de vopsea, așa că ar trebui să aibă un buncăr bun și să fie mari shooters.
  • Băuturile din spate trage o mulțime de vopsea pentru a încerca să obțină jucători afară și să ajute cu deschiderile pentru omul din față.
  • Imaginea intitulată deveni un bun paintballer Pasul 10
    10. Plimbați-vă câmpul și aveți un plan de joc cu colegii dvs. de echipă. Efectuarea planurilor de joc de către dvs. poate duce la confuzia echipei dvs. Planul dvs. nu poate fi o dovadă proastă pentru că nu a fost discutată cu mai mulți oameni. Efectuarea unui plan de joc cu colegii de echipă poate duce la rezultate mai bune.
  • Imaginea intitulată deveni un bun paintballer Pasul 11
    11. Au o strategie și comunicați cu colegii dvs. de echipă. În Woodsball, numit uneori REC minge, strategie și comunicare sunt esențiale. Două dintre orice bate un singur as.
  • sfaturi

    Încercați să continuați să vă mișcați și să vă opriți doar pentru acoperire, cu atât mai lent sunteți mai ușor de lovit.
  • Adversarii echipei duble și triple atunci când este posibil.(Acest lucru nu înseamnă descărcarea markerului pe un tip sărac.)
  • Fie ca fiecare jucător să se miște în același timp. Cu cât împingi mai mult, cu atât mai mult se încorporează.
  • Asigurați-vă că echipamentul dvs. este curat și că aveți baterii proaspete.
  • Nu lăsați un membru al echipei în urmă. Mai mulți oameni din echipa ta înseamnă mai mulți oameni să vă sprijine.
  • Avertizări

    Purtați întotdeauna ochelari de protecție atunci când în câmpul de joc - chiar dacă nu există nici un joc în curs.
  • Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că unii oameni iau serios vandalismul rău și poate duce la instanță în fața străinilor aleatorii, plus că poate fi publicată care poate provoca probleme.
  • Când sunteți împușcat, încercați să părăsiți în siguranță zona de joc cât mai curând posibil.(Ținând marca dvs. peste cap.) Nu fugi printr-o linie de foc.
  • Utilizați un prezervativ / capac / șosete pentru baril.Dacă utilizați încă un dop de cilindru, înlocuiți-l cu un capac de cilindru.Foarte puține câmpuri vor permite ca dopurile de cilindru să fie utilizate.
  • Citiți și respectați toate semnele și instrucțiunile din partea personalului.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un marker la nivel mediu
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar