Cum să vă îndreptați unitățile într-o anumită locație în vârstă de imperii

Fiind capabili să deplasăm unitățile dintr-o locație la alta, este o abilitate de bază pe care trebuie să o aibă la jocul imperiilor. Acest lucru este valabil dacă unul este în mișcare unități economice sau militare. Unitățile militare sunt mutate ca o strategie defensivă sau una ofensivă. Unitățile economice (mai ales săteni) sunt mutate pentru a le direcționa la resurse. Știind cum să mutați rapid unitățile din loc la loc, vă poate determina succesul sau eșecul.

Pași

Metoda 1 din 2:
Direcționarea sătenilor
  1. Imaginea intitulată direcționați unitățile într-o locație specifică în vârstă de Empires Pasul 1
1. Direcționați un sătean la o anumită locație sau o resursă. În condiții normale de vârstă în vârstă de imperii, doriți sătenii să meargă acolo unde există resurse (eu.E., Alimente, lemn și aur), astfel încât să le poată aduna și să ofere imperiului cu mijloacele de a crește.
  • Pentru a face acest lucru, faceți clic pe stânga pentru a selecta-l. Faceți clic dreapta pe resursa pe care o doriți să se adune.
  • De exemplu, dacă doriți să vă adunați din lemn, faceți clic dreapta pe un copac care se află într-o zonă considerabil bine împădurită pentru a vă asigura că se adună cât mai mult posibil. Dacă încercați să vă adunați dintr-o zonă care nu are mulți copaci, veți fi forțați să pierdeți timpul realocalizând sălucul într-o altă pădure atunci când a adunat tot ce poate din acea zonă.
  • Dacă doriți să vă adunați mâncarea de la animalele vânate, îndreptați-o într-o zonă cu multe animale prin stânga, făcând clic pe unul dintre animale. În felul acesta, ei nu vor merge inactiv după ce au adunat tot ce pot de la primul animal.
  • Indiferent de unde direcționați pe sătenul, asigurați-vă că veți vedea marcajul roșu în zona pe care ați făcut clic, indicând faptul că ați emis comanda cu succes și că aparatul său este pe drum.
  • Imagine intitulată direcționați unitățile într-o locație specifică în vârstă de Empires Pasul 2
    2. Direcționați mai mulți săteni într-o anumită locație / resursă. Pentru a economisi timp, puteți selecta mai mulți săteni într-o anumită locație sau pentru a aduna o anumită resurse.
  • Selectați sătenii fie făcând dublu clic pe unul dintre săteni, fie prin utilizarea butonului stâng al mouse-ului pentru a trage mouse-ul peste toți sătenii pe care doriți să o mutați. Double-Clicking Selectează toți sătenii care se află în câmpul curent de vedere. Făcând clic și tragere selectează toate unitățile pe care le-ați târât mouse-ul, indiferent dacă sunt săteni sau nu.
  • Faceți clic dreapta pe locația sau resursa în care doriți să vă deplasați sătenii. Marcajul roșu va clipi în zona pe care ați făcut clic, indicând faptul că satenii sunt pe drum.
  • Imaginea intitulată Direcționați unitățile într-o locație specifică în vârstă de Empires Pasul 3
    3. Setați o destinație pentru sătenii înainte ca antrenamentul lor să fie complet. O strategie foarte utilă în vârstă a imperiilor este de a desemna o locație sau o resursă pe care doriți să-i dați sătenii dvs. după antrenamentul lor din centrul orașului este complet. Nu va trebui să intervină și să pierdeți timpul pe care l-ați fi putut cheltui mai multe lucruri mai semnificative.
  • Pentru a face acest lucru, faceți clic stânga Centrul de oraș pentru a selecta apoi faceți clic dreapta pe locația sau resursa în care doriți să urmați sătenii dvs. după ce sunt creați. Un steag roșu mic va apărea în zona pe care ați făcut clic.
  • Acum, sătenii se vor muta în zona pe care ați selectat-o ​​imediat după ce au fost creați. Dacă ați făcut clic dreapta pe o pădure, de exemplu, sătenii se vor muta în pădure și vor începe să adună lemn imediat după ce au fost create.
  • Metoda 2 din 2:
    Direcționarea unităților militare
    1. Imaginea intitulată direcționați unitățile într-o anumită locație în vârstă de imperii Pasul 4
    1. Direcționați o unitate militară într-o anumită locație. La fel ca și cu sătenii, pentru a direcționa o unitate militară la o anumită locație sau țintă, faceți clic stânga pe soldat să o selecteze mai întâi.
    • Găsiți locația pe care doriți să o setați unitatea. Dacă locația nu se află în câmpul curent de vedere, parcurgeți cu ajutorul tastelor săgeți sus, în jos, stânga și dreapta sau cu mouse până când este în vedere.
    • Faceți clic dreapta pe locația pe care doriți să o vizitați. Marcajul roșu va clipi în zona pe care ați făcut clic, indicând faptul că ați emis comanda cu succes și că soldatul este pe drum.
    • De asemenea, este posibilă direcționarea unei unități într-o anumită locație, fără a derula ecranul pentru ao obține în câmpul de vizualizare. Pentru a face acest lucru, selectați unitatea și apoi faceți clic dreapta pe zona hărții pe care doriți să o meargă. Harta este afișată în colțul din stânga jos al ecranului din AoE3 sau în colțul din dreapta jos al ecranului din AoE2.
  • Imaginea intitulată direcționați unitățile într-o locație specifică în vârstă de imperii Pasul 5
    2. Direcționați o unitate militară pentru a ataca. Dacă doriți ca unitatea dvs. militară să atace o anumită țintă, cum ar fi o clădire sau un soldat inamic, selectați unitatea și apoi faceți clic dreapta pe țintă.
  • Imaginea intitulată direcționați unitățile într-o locație specifică în vârstă de imperii Pasul 6
    3. Direct mai multe unități militare într-o anumită locație / țintă. Selectați unitățile făcând dublu clic pe unul dintre unități. Aceasta selectează toate unitățile acelui tip particular care se află în câmpul curent de vedere. De exemplu, dacă faceți dublu clic pe un crossbowman, vor fi selectați toți crossbowmenii din câmpul actual de vizualizare. De asemenea, puteți selecta utilizând butonul din stânga-mouse pentru a trage mouse-ul peste toate unitățile pe care doriți să le selectați. Acest lucru va selecta toate unitățile pe care le-ați târât mouse-ul, indiferent dacă sunt unități militare sau nu.
  • Faceți clic dreapta pe locația sau unitatea inamică în care doriți ca unitățile dvs. militare să se miște sau să atace. Marcajul roșu vor clipi în zona pe care ați făcut clic, indicând faptul că ați emis cu succes comanda.
  • Trimiterea multor unități militare pentru a ataca o țintă în loc de doar una sau câteva crește șansele de a elimina cu succes ținta.
  • Imaginea intitulată direcționați unitățile într-o locație specifică în vârstă de Empires Pasul 7
    4. Stabiliți o destinație pentru unitățile militare înainte ca instruirea lor să fie completă. Puteți desemna un punct de întâlnire pentru militari care nu au terminat să fie creat din clădirile de formare (e.G., Caractere și grajduri) În pregătirea unui atac coordonat asupra dușmanilor dvs.
  • Pentru a face acest lucru, faceți clic stânga în clădirea de antrenament pentru a selecta apoi faceți clic dreapta pe locația sau unitatea inamică unde doriți ca unitățile dvs. militare să se adune după ce sunt create. Un steag roșu mic va apărea în zona pe care ați făcut clic.
  • Acum, unitățile militare se vor deplasa imediat în zona pe care ați selectat-o ​​după ce au fost creați. Dacă ați făcut clic dreapta pe o unitate inamică, unitățile militare vor călători și vor ataca imediat după ce au fost create.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar