Cum de a cumpăra cadru de imagine dreapta: dimensiunile cadrului de imagine explicate

Adăugarea de lucrări de artă, postere și fotografii la pereții dvs. poate lumina orice cameră și faceți-o să se simtă puțin mai mult ca dvs. Alegerea cadrului potrivit pentru piesele dvs. prețioase poate fi un pic dur, mai ales că există atât de multe dimensiuni și stiluri diferite acolo. Am răspuns la câteva întrebări despre cumpărarea cadrelor de imagine, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză despre decorul dvs. de origine pentru următorul proiect de design interior.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Cum știu ce cadru de dimensiune să cumpere?
  1. Imagine intitulată Cumpărați cadre imagine Pasul 1
1. Măsurați înălțimea și lățimea lucrărilor de artă. Răspândiți-vă lucrările de artă sau fotografia pe o suprafață plană. Utilizați o măsură de bandă pentru a vă măsura măsurarea și a le scrie în jos, astfel încât să nu uitați.
  • 2. Alegeți un cadru care se potrivește îndeaproape cu dimensiunile artei tale. Puteți să vă uitați la cadrele de imagini online sau în persoană pentru a găsi un drept pentru lucrările dvs. de artă. Luați înălțimea și lățimea pe care ați măsurat-o mai devreme și găsiți un cadru care se potrivește cu acele dimensiuni. Dimensiunile cadrului de imagine sunt măsurate în interiorul cadrului, nu în exterior, astfel încât să știți că vă vor potrivi piesei.
  • Ramele de imagini au de obicei dimensiunile scrise pe front, fie în centimetri, fie în centimetri.
  • Dacă opera de artă este de dimensiuni neregulate, este posibil să aveți nevoie să obțineți un cadru personalizat sau să cumpărați un covor pentru a vă pune în jurul valorii de opera de artă pentru a umple orice lacune.
  • 3. Adăugați Despre /4 în (0.64 cm) Dacă utilizați un covor. Un tip de cadru de imagine adaugă o margine neagră sau albă la opera de artă pentru ao menține în jos în interiorul cadrului. Covoarele se suprapun, de obicei, lucrări de artă cu aproximativ /4 în (0.64 cm), deci păstrați-vă în minte în timp ce vă alegeți cadrul.
  • Întrebarea 2 din 5:
    Care sunt dimensiunile cadrului standard de imagine?
    1. Imagine intitulată Cumpărați cadre imagine Pasul 4
    1. Puteți găsi un cadru 4 cu 6 în (10 la 15 cm) pentru fotografii standard. Aceste cadre sunt suficient de mari pentru a se potrivi unei fotografii tipărite pe o hârtie foto standard. De obicei, ei nu vin cu nici un mort de când sunt atât de mici.
    • Este posibil să găsiți cadre de imagine mai mici decât atât, dar sunt puțin mai puțin frecvente.
  • 2. 8 cu 10 în (20 cu 25 cm) și 11 până la 14 în (28 de 36 cm) sunt cele mai frecvente cadre de dimensiuni medii. Aceste cadre sunt perfecte pentru lucrările tipărite sau pentru lucrările de artă. De obicei, le puteți găsi cu sau fără maturi în funcție de preferința dvs.
  • Mărimile MAT au tendința de a varia pe baza muncii dvs. încadrate și a companiei pe care o cumpărați.
  • 3. 20 cu 24 în (51 cu 61 cm) și 24 cu 36 în (61 cu 91 cm) sunt, de obicei, cele mai mari cadre pe care le puteți cumpăra. Unele magazine stock 30 cu 40 în (76 cu 102 cm) cadre, dar sunt puțin mai puțin frecvente.
  • Aceste cadre mari aproape întotdeauna vin cu mort pentru a vă proteja bucățile de artă mari sau fotografiile.
  • Întrebarea 3 din 5:
    Cum aleg rama de imagine dreapta?
    1. Imagine intitulată Cumpărați cadre imagine Pasul 7
    1. Alegeți un cadru care completează opera de artă sau fotografia. De exemplu, dacă încadrați o fotografie de imprimare sau vintage, ați putea dori să alegeți un cadru de aur ornat. Dacă aveți o bucată de artă modernă, ați putea dori să alegeți un cadru mai mic, mai monocromatic.
    • De asemenea, puteți alege un cadru care accentuează culorile lucrărilor de artă sau ale fotografiei.
    • Sau încercați un cadru natural al lemnului pentru o senzație mai simplistă.
  • 2. Potriviți culoarea covorașului la culoarea cadrului. Dacă intenționați să adăugați maturi la lucrarea sau fotografia dvs., puteți să o amestecați fără probleme. Ramele alb-negru sunt ușor de a se potrivi cu maturile negre sau albe, astfel încât să folosiți cele mai bune aspecte.
  • Dacă potrivirea nu este într-adevăr chestia dvs. sau vă luați un cadru colorat, puteți alege maturile care se evidențiază (sau chiar renunță la maturi împreună).
  • Întrebarea 4 din 5:
    Unde pot cumpăra cadre de imagine de bună calitate?
    1. Imagine intitulată Cumpărați cadre imagine Pasul 9
    1. Cele mai multe magazine de bunuri de origine au dimensiuni standard de cadre imagine. De obicei, vor veni în negru sau alb, și puteți alege cadre mici, medii sau mari pentru a vă potrivi nevoilor dvs.
    • Ramele de imagine sunt de obicei în secțiunea decor.
  • 2. Check out Magazine de artizanat pentru dimensiuni mai neregulate. Dacă aveți un poster super mare sau o bucată de artă, un magazin de aprovizionare curatură ar putea fi cel mai bun pariu. De obicei, acestea au dimensiuni ușor mai neregulate, iar cadrele însele pot fi mai mari.
  • Magazinele de ambarcațiune au tendința de a avea o serie de culori pentru a se potrivi nevoilor dvs. de încadrare.
  • 3. Du-te online la particular-cadru o fotografie. Obțineți ajutor de la un framer profesionist pentru a încadra orice lucrare de artă sau o fotografie super sau super mare. Check out site-uri precum Frearbridge, păsări personalizate, cadru american sau cadre la nivel.
  • Prețul încadrării personalizate variază în mod sălbatic între dimensiune și tip cadru. Încercați să solicitați un citat de la un distribuitor online înainte de a vă verifica.
  • De asemenea, puteți vizita un magazin de încadrare pentru a obține ceva încadrat personalizat. Vă vor ajuta să alegeți covorașul și cadrul care va arăta cel mai bine cu imaginea.
  • Întrebarea 5 din 5:
    Ar trebui să se potrivească cadrele de imagini într-o cameră?
    1. Imagine intitulată Cumpărați cadre de imagine Pasul 12
    1. Dacă mergeți la un aspect coeziv, da! Puteți face ca camera de zi sau zona de luat masa să pară foarte intenționată dacă alegeți cadre care sunt la aceeași culoare. Încercați să mergeți pentru cadre neagră, alb sau natural din lemn pentru cel mai simplu meci.
    • Dacă vă veți confrunta cu o galerie de configurare a peretelui, utilizarea cadrelor de potrivire a imaginilor vă poate ajuta designul să arate super intenționat.
  • 2. Dacă vă place un aspect mai eclectic, nu! Puteți pune arta și fotografiile în orice cadre care vă prinde fantezia. Amestecați și potriviți stilul cadrului, dimensiunea și culoarea pentru un aspect distractiv, modern, care va străluci orice cameră.
  • Căutați cadre de epocă sau ornate la un magazin de clift din apropierea dvs.
  • sfaturi

    Dacă opera de artă este foarte valoroasă sau veche, poate doriți să o duceți la un framer profesionist.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar