Cum să creați o încărcătură bună pentru dvs. În airsoft

Alegerea încărcăturii corecte pentru dvs. atunci când jucați Airsoft este extrem de importantă. Încărcăturile diferă în funcție de rolul dvs., tipul de joc Airsoft (de ex. Capturați pavilionul, meciul de moarte al echipei etc.) și împrejurimile fizice în timpul meciului. O încărcare poate fi una din cele două tipuri: impresie și competitivă. O încărcare de impresie este, în principiu, o copie a unui regiment / combatere reală, în timp ce o încărcare competitivă este pentru meciurile competitive, competițiile Airsoft etc. O încântare este formată în principal din protecția capului, protecția corpului și uneltele tactice.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați o încărcare bună pentru dvs. în Airsoft Pasul 01
1. Decideți dacă doriți o încărcare de impresie sau o încărcare competitivă. Accesați site-urile web alegeți și vedeți videoclipuri de pe YouTube în ceea ce privește încărcăturile și în cele din urmă alegeți că sunteți stil. O închidere de impresie este o copie a unui regiment real de luptă sau o încărcare reală a unei armate.
  • Imagine intitulată Creați o încărcătură bună pentru dvs. în Airsoft Pasul 02
    2. Alegeți bugetul. O încărcare de impresie se va potrivi cu ușurință în jurul unei sute de dolari. Dar competitiv poate fi costisitor. Impresiile sunt mai puțin practice în timpul meciurilor Airsoft.
  • Imagine intitulată Creați o încărcătură bună pentru dvs. în Airsoft Pasul 03
    3. Alegeți arma și protecția primară. Cumpărați arme de nivel începător, cum ar fi puști de primăvară dacă sunteți un începător, sau chiar puteți începe cu puști electrice standard. M4 poate fi un început bun. (Dacă utilizați o încărcare de impresie, căutați arma pe care ați dorit-o regiment pentru utilizări de impresie- de ex. Marines-M16). Alegeți o armă a cărei preț se potrivește ca în 1/3 din acest buget total - uneltele și stealth sunt la fel de importante.
  • Imagine intitulată Creați o bună încărcare pentru dvs. în Airsoft Pasul 04
    4. Selectați lateral și protecția. Un pistol semi-automat ca un lateral va fi un început bun pentru începători. Acum alegeți casca și camo pentru veste, casca și BDU (uniformă de îmbrăcăminte de luptă) sau îmbrăcăminte. Camo va fi modelul de încărcare întreagă - dacă jucați într-un câmp urban Alegeți un model UCP (Universal Camouflage Model) sau dacă jucați în zona de deșert Alegeți Thedesert Camo / UCP. Dacă folosiți o pușcă de asalt, CO2 va fi o laterală bună.
  • Imagine intitulată Creați o încărcătură bună pentru dvs. în Airsoft Pasul 05
    5. Selectați îmbrăcămintea interioară care include îmbrăcămintea și pantalonii îmbrăcămintei. Acesta este locul pe care sunteți vesta și alte echipamente tactice vor fi plasate. Ar trebui să fie de același camo pe care l-ați ales pentru casca - o bluză de același camo este preferabilă ca îmbrăcămintea dvs. interioară.
  • Imagine intitulată Creați o încărcare bună pentru dvs. în Airsoft Pasul 06
    6. Alege-ți vesta. Puteți cumpăra o vestă ieftină, cu pungi ca un starter sau o vesta tactică pentru a fi mai stealthy, protectoare și tactice. Alegeți culoarea vestei, alegeți culoarea vestarii cu atenție - dacă Camo-ul dvs. este un Desert Camo folosiți veste colorate sau veste negre pentru Camos mai întunecat. De asemenea, puteți utiliza aceeași schemă, de ex. poți să folosești "UCP" vesta colorată pentru că sunteți UCP în camuflaj, care este o procedură importantă de apărare și de a încheia atacuri tactice asupra celeilalte echipe.
  • Imagine intitulată Creați o încărcătură bună pentru dvs. în Etapa 07 Airsoft
    7. Alegeți echipamentul tactic, cum ar fi camerele, curea de serviciu, lanterne, ammo și mags, prim ajutor, spray-uri (dacă sunt permise), o laterarmă suplimentară laterală, talkies, mănuși tactice, radiouri, ochelari de vedere de noapte, după cum este necesar, etc.
  • Imagine intitulată Creați o încărcare bună pentru dvs. în Airsoft Pasul 08
    8. Dacă faceți o încărcare de impresie, adăugați patch-uri sau alte materiale legate de regimentul restrictiv, vă concentrați ca impresia dvs. Acum puneți materialele de siguranță pe încărcare, cum ar fi gardieni, ochelari de protecție etc.
  • Imagine intitulată Creați o încărcătură bună pentru dvs. în Airsoft Pasul 09
    9. Du-te airsoft! Încărcătura de bază se face!
  • sfaturi

    Nu purtați niciodată prea multe buzunare. Este doar o pierdere de unelte. Încercați să faceți unelte portabile ca tine. Fi rapid și alertă.
  • Dacă începeți doar să nu vă faceți griji cu privire la cumpărarea unei puști de asalt $ 300 +. Cu toate acestea, dacă intenționați să deveniți un aereofter serios, cumpărați un bun Airsoft Airsoft care va dura ceva timp.
  • Asigurați-vă că plăcerea dvs. se potrivește cu tine.
  • Nu obțineți puști de asalt de primăvară în majoritatea cazurilor, dacă nu este o pușcă de lunetist / pușcă. Apoi este în regulă din cauza acțiunii sale cu șurubul de primăvară (lunetist) și împușcat triple (pușca).
  • Alegeți o echipă Airsoft, consultați magazinul dvs. Airsoft local pentru mai multe detalii
  • Înainte de a comanda încărcătura, consultați multe site-uri Airsoft, Surplus Magazine și Magazine Airsoft în jurul vostru și găsiți cele mai ieftine. Acest lucru vă poate ajuta să vă păstrați încărcătura în bugetul dvs., căutați pe YouTube, Google IT, găsiți oferte etc. Puteți folosi chiar și echipamentul Airsoft pentru a face acest lucru ieftin, deși nu afectează prea mult.
  • Luați în considerare orice unelte care nu sunt pertinente pentru siguranța dvs. sau fără capacitatea de a transporta esențiale (cum ar fi revistele de rezervă sau kiturile de prim ajutor de urgență) ca fiind inutile pentru kitul dvs. de pornire. Mock NVG și radiourile sunt minunate pentru Milsims, dar pentru cineva care a început să se dovedească doar a fi bani pierduți în ceva care ar fi putut fi o cutie de viteze modernizată sau mai mult muniție pe drum.
  • Avertizări

    Joacă în siguranță. Întotdeauna purtați ochelari de etanșare completă, ochelarii de fotografiere pot cădea și vă pot lăsa fără apărare.
  • Nu exagerați. Nu trebuie să cheltuiți peste o mie de dolari pe o încărcătură. Ar trebui să puteți obține totul pe listă pentru aproximativ 100 de dolari - 400 $.
  • Acest hobby poate fi scump. Nici măcar nu poți obține o vestă și un bdus pentru aproximativ 70 de dolari.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar