Cum să devii un model de tatuaj

Modelele cu tatuaje devin populare în industrie, deci sunteți în noroc dacă aspirați să deveniți un model de tatuaj. Modelele de tatuaje au corpuri incadrate, dar nu există un număr minim de tatuaje pentru a începe. Dacă doriți să deveniți un model de tatuaj, începeți prin crearea personajului de modelare. Apoi, asamblați un portofoliu al celor mai bune fotografii. Când sunteți gata, începeți să căutați posturi de modelare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Crearea personalei tale
  1. Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 1
1
Obțineți tatuaje care arată când sunteți fotografiat. Pentru a fi un model de tatuaj, veți avea nevoie de cel puțin un tatuaj vizibil. Probabil că veți avea mai mult succes dacă aveți mai multe tatuaje, dar nu vă modificați corpul doar pentru a intra în modelare. A fi adevărat față de cine sunteți este ceea ce este cel mai important, deci obțineți doar tatuaje pe care le doriți.
  • De exemplu, ați putea începe cu tatuajele ARM deoarece sunt foarte vizibile. Picior, piept, gât și tatuajele din spate sunt, de asemenea, foarte vizibile.
  • Alegeți desenele pe care credeți că arată atractiv sau care are sens pentru dvs. De exemplu, ați putea obține simboluri religioase, floarea dvs. preferată sau liniile de la o poezie pe care ați scris-o.
  • Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 2
    2. Determinați ce tip de modelare doriți să faceți. Aveți mai multe opțiuni când vine vorba de modelare, mai ales dacă sunteți un model de tatuaj. Concentrați-vă pe tipul de modelare care vă apelează cel mai mult. De exemplu, un model de tatuaj ar putea face următoarele tipuri de modelare:
  • Modelare de artă frumoasă
  • Modelarea modei
  • Modelarea comercială, cum ar fi anunțuri tipărite sau reclame
  • Modelarea live, la fel ca la expozițiile comerciale sau pe pistă
  • Modelarea fotografiilor stocate
  • Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 3
    3. Practică Prezentarea fotografiilor sau Modelarea live. Uită-te la fotografii ale modelelor pe care le aspirați să fiți ca și să imităm poziția sau expresia pe care o portretizează. În plus, vizionați videoclipuri care vă arată cum să faceți diferite poziții. Încercați aceste poziții în fața unei oglinzi sau a filmului pe care le faceți. Continuați să lucrați la Posare până când vă simțiți confortabil în fața unei camere sau pe o pistă.
  • Când practici expresii faciale, s-ar putea să luați autores pentru a vă ajuta să practici. În mod similar, cereți unui prieten să vă fotografieze ca parte a unei sesiuni de fotografie Mock, astfel încât să puteți practica pozițiile corpului complet.
  • Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 4
    4
    Asamblați o varietate de costume care arată cel mai bun aspect. Când începeți mai întâi, va trebui să vă creați propriul aspect. Acest lucru vă va ajuta să obțineți atenția de la oamenii care vă pot angaja. În plus, veți putea utiliza aceste asistență pentru a vă ajuta să vă construiți portofoliul. Alegeți îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii care vă ajută să vă simțiți și să vă uitați cel mai bine.
  • Alegeți tipurile de îmbrăcăminte pe care sperați să le modelați în viitor.
  • Odată ce începeți să fiți angajați pentru locuri de muncă, vi se poate cere să purtați anumite haine. Cu toate acestea, este util să aveți câteva costumuri de acces pe care le puteți purta atunci când aveți nevoie pentru a vă furniza hainele proprii.
  • Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 5
    5. Decideți ce faceți confortabil în timpul unui film de modelare. Odată ce sunteți pe set, este ușor să vă prindeți în acest moment și să vă simțiți ca și cum trebuie să faceți ceva care vă împinge prea departe în afara zonei dvs. de confort. Cel mai bine este să vă stabiliți limitele înainte de timp. Apoi, comunicați-le când aplicați pentru modelare de locuri de muncă și când ajungeți la o fotografie.
  • De exemplu, decideți dacă sunteți dispus să poziționați în lenjerie de corp sau nudă înainte de a începe să lucrați cu fotografi. În mod similar, decideți dacă sunteți bine cu poziționarea intim cu alte modele.
  • Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 6
    6. Alegeți un nume de utilizat ca nume de modelare, dacă vă place. Utilizarea unui alt nume pentru modelare este mai frecventă cu modelele de tatuaj decât cu modelele tradiționale. Cu toate acestea, nu este o cerință. Luați în considerare dacă doriți să aveți o personaje separate de modelare, apoi veniți cu un nume care se potrivește.
  • Faceți o căutare pe Internet pe numele pe care îl alegeți să vă asigurați că nu este deja luat.
  • De exemplu, ați putea folosi un nume precum "Roxy Fire" sau "Jax Up."
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea portofoliului dvs.
    1. Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 7
    1. Obțineți prieteni sau familia pentru a vă fotografia pentru o opțiune de buget redus. Când primiți pentru prima dată, nu vă simțiți ca și cum ați trebui să investiți o mulțime de bani în portofoliul dvs. Inițial, obțineți prietenii și familia dvs. să facă fotografii ale dvs., apoi alegeți cele mai bune pentru a vă reprezenta munca. Faceți mai multe lăstari cu diferite costume, astfel încât să aveți o mulțime de fotografii pentru a alege de la.
    • Încercați să obțineți oameni diferiți pentru a vă fotografia, astfel încât aveți perspective diferite. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă asigurați că cel puțin câteva fotografii sunt bune.
    Sfat de experți
    Burak Moreno

    Burak Moreno

    Tattoo ArtistBurak Moreno este un artist de tatuaj profesionist cu peste 10 ani de experiență. Burak are sediul în New York City și este un artist de tatuaj pentru salonul de tatuaj Fleur Noire în Brooklyn. Născut și ridicat la Istanbul, Turcia, a lucrat ca artist de tatuaj în întreaga Europă. Lucrează pe multe stiluri diferite, dar mai ales linii îndrăznețe și o culoare puternică. Puteți găsi mai multe modele de tatuaje pe Instagram @burakmoreno.
    Burak Moreno
    Burak Moreno
    Artist de tatuaje

    Încercați să construiți un urmat pe social media. Dacă doriți să fiți un model de tatuaj, având suficientă instagram, vă poate ajuta să obțineți un loc de muncă cu revistele tatuajului din întreaga lume.

  • Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 8
    2. Voluntar ca model pentru fotografi care construiesc portofoliul lor. Fotografii au nevoie, de asemenea, de un portofoliu de lucru și au nevoie de modele. Ajungeți la fotografii locali care tocmai începuseră în afaceri, precum și cei ale căror lucrări pe care le admirați. Trimiteți-le câteva din fotografiile dvs. și spuneți-i că sunteți interesat de voluntariat ca model în schimbul fotografiilor gratuite pe care le puteți utiliza pentru a vă promova.
  • Căutați anunțuri care solicită modele pe anunțurile locale sau paginile de rețea de modelare. Cu toate acestea, aveți grijă la întâlnirea cu oamenii pe care nu o cunoașteți. S-ar putea chiar să doriți să aduceți pe cineva cu dvs. doar pentru a fi în siguranță.
  • Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 9
    3. Închiriați un fotograf pentru o sesiune de modelare pentru cele mai bune rezultate. Un fotograf profesionist vă va oferi probabil cele mai bune imagini. Ei vor putea să vă dea direcția, să ajustați iluminatul pentru a vă face să arătați bine și să editați fotografiile când ați terminat. În plus, vă pot ajuta să obțineți o idee despre ceea ce va fi cu adevărat ca să fiți un model profesionist pe set. Căutați un fotograf online sau întrebați alte modele pentru recomandări.
  • Fie ca fotograful să știe că intenționați să utilizați fotografiile pentru a vă promova pentru o carieră de modelare.
  • Fotograful va posta, probabil, fotografiile dvs. pe propriul site web și pe pagina socială, care este o modalitate excelentă de a vă vedea fotografia dvs. de oameni pe care nu o cunoașteți.
  • Bacsis: Cel mai bine este să investiți, de asemenea, într-un artist profesionist de păr și machiaj, dacă nu ați fost instruiți în aceste abilități. Dacă intenționați să investiți într-o fotografie foto profesionistă, nu pierdeți ocazia de a nu vă face părul și machiajul perfect.

  • Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 10
    4
    Asamblați un portofoliu din cele mai bune posesiuni. Imprimați fotografiile pentru a crea un portofoliu de hardcopie, cum ar fi Flipbook. Fie ordinați imprimarea pe care o imprimați sau faceți fotograful dvs. să o facă. Ca altă opțiune, încărcați fotografiile la un site care ajută la crearea portofoliilor, apoi să comandați o carte de la ei. Pentru o opțiune mai simplă, creați un portofoliu digital prin postarea fotografiilor pe un site web.
  • Uitați-vă la alte portofolii de modele pe care le admirați pentru a vedea cum le-au pus împreună.
  • Adresați-vă fotografului dvs. pentru sfatul lor despre care prezintă să includă.
  • Un portofoliu digital este mai ieftin și mai ușor de făcut decât o versiune de copiere tare. În plus, este accesibil mai multor persoane. Cu toate acestea, ați putea prefera un portofoliu de copie dur dacă intenționați să aplicați pentru modelare în persoană.
  • Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 11
    5. Obțineți un card compozit (COMP) pentru a utiliza ca carte de vizită. Un card comp este de obicei un card de 6 in (15 cm) cu 9 in (23 cm), care prezintă headshot-ul dvs. pe o parte și 3-4 din cele mai bune poziții de pe cealaltă parte. Aceste fotografii ar trebui să vă arate în diferite unghiuri. Apoi, veți include detaliile personale pe spatele cardului dvs. în tipul mic.
  • Partea din spate a cardului dvs. ar trebui să precizeze numele, înălțimea, greutatea, măsurătorile / mărimea, culoarea ochilor și culoarea părului. Puneți aceste informații în partea de jos a cardului de sub fotografiile dvs.
  • Fotograful dvs. vă poate ajuta să faceți COMP CARD. În caz contrar, puteți găsi mai multe site-uri web care vă vor ajuta să o faceți singur.
  • Dacă vă semnați cu o agenție, vă vor face cărțile Comp pentru dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea de locuri de muncă de modelare
    1. Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 12
    1. Postați fotografii ale dvs. pe social media utilizând hashtags de modelare a tatuajelor. Faceți un obicei de a posta zilnic, folosind ambele fotografii sincer și posedate. De fiecare dată când postați, includeți o varietate de hashtags de modelare a tatuajelor. În plus, luați în considerare etichetarea saloanelor populare de tatuaje, în special în cazul în care aveți tatuajele dvs. Acest lucru vă poate observa și împărtășiți de oameni în afaceri.
    • De exemplu, s-ar putea să folosiți hashtags cum ar fi #tattoo, #tattoomodel, #inkedmodel, #tattoogirl, sau #tattooartist.
    • Uită-te la hashtags modelele tale de tatuaj preferate folosesc pentru a găsi cele mai bune de utilizat.
    • Pentru a face lucrurile mai ușoare, ați putea copia și lipi hashtags de fiecare dată când postați, astfel încât să nu uitați unul.

    Bacsis: Postarea pe Instagram vă poate ajuta să începeți o carieră ca un influență. Dacă construiți un bun și mărci ca aspectul dvs., vă pot plăti pentru a vă promova produsele.

  • Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 13
    2
    Creați un site web Pentru a face publicitate serviciilor dvs. Site-ul dvs. vă poate observa pentru locuri de muncă și vă permite să vă promovați cu ușurință. Când aplicați pentru concerte, trimiteți fotograful sau brand un link către site-ul dvs., astfel încât să vă poată vedea munca. Utilizați o platformă cum ar fi WordPress sau SquareSpace pentru a vă construi site-ul utilizând un șablon. Includeți următoarele pe site-ul dvs. web:
  • Vârsta, înălțimea, măsurătorile, dimensiunea, culoarea ochilor, culoarea părului și caracteristicile distinctive, cum ar fi tatuajele dvs.
  • Un portofoliu digital al celor mai bune fotografii.
  • Un "Despre mine" pentru a vă prezenta.
  • Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 14
    3. Alăturați-vă unui site de rețea de modelare. Modelarea site-urilor de rețea vă permit să discutați cu alte modele pentru a obține sfaturi și partajați oportunități. În plus, fotografi și branduri pot posta despre locurile de muncă pe aceste site-uri. Alegeți un site care are un grup activ de modele de tatuaje.
  • De exemplu, modelul Mayhem este un site popular de rețele de networking.
  • Vizitați aceste site-uri cel puțin o dată pe săptămână pentru a ține pasul cu ceea ce se întâmplă în lumea de modelare a tatuajelor.
  • Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 15
    4. Du-te la evenimente și festivaluri la rețea cu fotografi, modele și artiști. Întâlnirea oamenilor este o modalitate excelentă de a fi angajat pentru locuri de muncă. Când mergi la evenimente sau festivaluri, îmbrăcați întotdeauna să portret aspectul pe care îl vindeți. Apoi, discutați cu oamenii și gestionați-vă cartea COMP. După eveniment sau festival, conectați-vă cu oamenii pe care i-ați întâlnit pe social media pentru a rămâne în contact.
  • De exemplu, mergeți la concerte, deschideri de artă, festivaluri de muzică și convenții de tatuaj.
  • Uită-te pe site-uri cum ar fi întâlnirile și Facebook pentru a găsi Fotografie și grupuri de modelare care se întâlnesc și în zona dvs., de asemenea.
  • Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 16
    5. Contactați fotografii locali și artiști de tatuaje pentru a le spune despre serviciile dvs. Trimiteți-le o copie a CV-ului, a cardului dvs. Comp și a unui link către site-ul dvs. web sau paginile media sociale. Spune-le tipul de muncă pe care sunteți interesat să o faceți, precum și de ce doriți să lucrați pentru ei. Acest lucru vă poate ajuta să aterizați un concert.
  • Revizuiți lucrul fotografului sau artistului în prealabil, astfel încât să le puteți spune ce vă place despre asta.
  • Imaginea intitulată deveni un model de tatuaj Pasul 17
    6. Aplicați pentru reprezentare de la o agenție care conține modele de tatuaje. Cercetați-vă opțiunile pentru a vă ajuta să decideți ce agenție este cea mai potrivită pentru dvs. Apoi, găsiți regulile lor pentru trimiterea fotografiilor. Unele agenții vă permit să le contactați pe cont propriu, completând o scurtă aplicație și atașarea fotografiilor. Dacă agenția este interesată, un reprezentant vă va contacta.
  • Nu plătiți o agenție în față pentru a lucra cu dvs. Din păcate, unele companii vă pot profita de dvs. prin vânzarea de servicii inutile. Ar trebui să fiți taxat numai când agenția dvs. a plătit munca pentru dvs.
  • Agenții pe care le puteți privi includ modelele tatuajelor, modelele H2ocean și managementul modelului.
  • Variație: Căutați apeluri deschise pentru modele, care permit modele aspirate ocazia de a audita pentru reprezentarea agenției sau de un loc de modelare specifică.

    sfaturi

    Când începeți mai întâi, vi se poate cere să lucrați gratuit. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă construi portofoliul și reluarea dvs., deci luați în considerare luarea unor locuri de muncă gratuite la început.
  • Actualizați-vă în mod regulat portofoliul, mai ales dacă vă schimbați aspectul.
  • Dacă sunteți semnat de o agenție de modelare, probabil că va trebui să mențineți aspectul pe care l-ați semnat. Discutați cu agentul dvs. înainte de a face modificări, cum ar fi o tunsoare, pierderea în greutate sau obținerea unui tatuaj nou.
  • Avertizări

    Dacă vă simțiți incomod în orice moment în timpul tragerii, scuzați-vă și plecați. Nimeni nu ar trebui să vă facă să vă simțiți incomod.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar