Cum să umpleți o pungă de perforare

Cumpărarea unei pungi goale de perforare este adesea mai ieftină decât obținerea de a fi deja umplută. În plus, vă oferă mai mult control asupra cât de greu și dens este sacul de perforare de când ajungeți să-l umpleți singur. Umplerea unei pungi de perforare este simplă, dar este important să utilizați materialele potrivite și să le pregătiți în mod corespunzător în prealabil pentru a vă menține și sacul de perforare în siguranță. Dacă sunteți un începător care caută o pungă ușoară de perforare, puteți folosi haine sau țesături de resturi ca o umplere. În caz contrar, veți dori să adăugați niște nisip sau rumeguș în geantă pentru a-și mări greutatea și rezistența.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unei umpluturi
  1. Imagine intitulată umple o pungă de perforare Pasul 1
1. Luați în considerare cât de greu și dens doriți să fiți sacul de perforare să fie. O pungă de perforare cu o greutate mai mare și densitate va fi mai greu de mutat și va necesita pâini mai puternice. O pungă mai ușoară de perforare, care este mai puțin densă, va influența mai mult când l-ai lovit și nu va trebui să-l atingi ca fiind greu. Umplerea corectă pe care ar trebui să o utilizați va depinde de cât de greu și dens doriți să fie sacul de perforare să fie.
  • Dacă sunteți nou la box, începeți cu o pungă ușoară de perforare. Puteți adăuga mai multe completări pentru a face mai greu și mai denser pe măsură ce devii mai puternică.
  • În general, sacul de perforare ar trebui să cântărească în jurul valorii de 0.5 kilograme (0.23 kg) pe 1 lire (0.45 kg) Cântăriți. Cu toate acestea, puteți mări sau micșora greutatea în funcție de nivelul de experiență și de rezistența fizică.
  • Imaginea intitulată umple un sac de punching Pasul 2
    2. Utilizați haine ca singura umplere dacă doriți o pungă ușoară de perforare. Multe pungi de perforare prealabile sunt umplute cu benzi de tăiere de țesături. Puteți obține același efect la domiciliu folosind haine vechi sau alte țesături de resturi pe care le aveți. Adăugarea doar țesăturii la sacul de perforare va limita cât de greu și dens puteți face acest lucru, deci este o umplere bună dacă doriți să vă influențeze sacul de perforare atunci când l-ați lovit.

    Bacsis: Dacă nu aveți o mulțime de haine vechi sau țesături care se află în jur, cumpărați unele pentru ieftine la un magazin secundar. Orice fel de îmbrăcăminte sau țesătură va funcționa.

  • Imaginea intitulată umple o pungă de perforare pas 3
    3. Adăugați nisip sau rumeguș în plus față de haine pentru a vă face geanta de perforare mai grea. Nisipul și rumegușul vor adăuga greutate și densitate la punga dvs. de perforare pe care nu ați putea obține doar cu haine. Dacă sunteți în căutarea unei pungi de perforare care necesită mai multă forță, nisip sau rumeguș este o opțiune ușoară și accesibilă.
  • Nu utilizați doar nisip sau rumeguș pentru a umple sacul de perforare. O va face prea greu și dens. În schimb, adăugați-l în plus față de haine sau țesături.
  • Puteți cumpăra saci de nisip și rumeguș online sau la magazinul local de îmbunătățire a casei.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea umplerii
    1. Imaginea intitulată umple o pungă de perforare Pasul 4
    1. Butoane tăiate, fermoare și alte bucăți de metale de pe haine pe care le vei folosi. Acest lucru va împiedica tăierea sacului de perforare. Nu vă faceți griji dacă tăiați hainele în bucăți în timpul procesului. Nu veți putea să le vedeți odată ce sunt în sac.

    Bacsis: Pentru a vă face sacul de perforare, tăiați hainele sau țesături în benzi mici. Țineți cont doar că veți avea nevoie de mai multe îmbrăcăminte sau țesături dacă faceți acest lucru.

  • Imagine intitulată umple o pungă de perforare Pasul 5
    2. Se toarnă nisipul sau rumegușul în saci revoluționați dacă utilizați orice. Nu vărsați nisip sau rumeguș direct în sacul de perforare, deoarece poate deteriora sacul în timp. În schimb, turnați-l în pungi de plastic refirmate, cum ar fi sacoșe de sandwich (950 ml). După ce adăugați nisipul sau rumegușul, sigilați pungile tot drumul, astfel încât nimic nu se toarnă.
  • Imagine intitulată umple o pungă de punching Pasul 6
    3. Înfășurați pungi de nisip sau rumeguș pe care le utilizați cu bandă de conducte, astfel încât acestea să nu rupe. Banda de duct va face ca pungile mai rezistente la pumnii. Înfășurați banda de duct tot drumul în jurul pungilor, inclusiv deschiderile sigilate, astfel încât acestea sunt complet acoperite cu bandă.
  • Imaginea intitulată umple un sac de punching Pasul 7
    4. Cântărește umplerea pentru a vă asigura că aveți suficient pentru sacul. Pentru a cântări haine sau bucăți de țesături, puneți-le în saci de gunoi mari și cântăriți fiecare sac de gunoi pe o scară. Dacă adăugați nisip sau rumeguș la sacul de perforare, cântărește pungile individuale pe o scară. Apoi, adăugați toate greutățile individuale pentru a obține greutatea totală a umplerii dvs.
  • Dacă greutatea totală este mai mică decât greutatea dvs. de perforare dorită, va trebui să pregătiți mai multă umplere. Adăugați mai multe nisip sau rumeguș pentru a vă face pungi de perforare sau adăugați mai multe haine sau țesături pentru a crește greutatea fără a crește semnificativ densitatea.
  • Amintiți-vă că sacul de perforare ar trebui să cântărească în jur de 0.5 kilograme (0.23 kg) pe 1 lire (0.45 kg) Cântăriți, dar greutatea ideală depinde în cele din urmă de nivelul de calificare și de obiectivele de fitness. De exemplu, dacă cântărește 200 de kilograme (91 kg), sacul de perforare ar trebui să cântărească aproximativ 100 de kilograme (45 kg). Dacă sunteți nou la box, ați putea încerca 80-90 de lire sterline (36-41 kg) pentru a începe.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugând umplerea în geantă
    1. Imagine intitulată umple o pungă de perforare Pasul 8
    1. Dezarhivați deschiderea în partea de sus a sacului de perforare. Cele mai multe pungi de perforare vor avea o deschidere rotundă la un capăt al pungii care sunt închise zip. Aici veți adăuga umplerea.
    • Dacă sacul de perforare nu are un fermoar pe un capăt, verificați manualul care a venit cu el sau arată online pentru a vedea cum se deschide.
  • Imaginea intitulată umple o pungă de perforare Pasul 9
    2. Adăugați primul strat de umplere în partea de jos a sacului. Dacă folosiți doar haine sau țesături, plasați unele în deschiderea sacului, astfel încât partea de jos a sacului este complet acoperită. Dacă utilizați și pungi de nisip sau rumeguș, scădeți unul dintre cei mai întâi, apoi adăugați haine în jurul acestuia pentru a umple stratul inferior.
  • În jurul nisipului sau a sacilor de rumeguș cu haine îi va ajuta să le protejeze de rupere.
  • Imagine intitulată umple o pungă de perforare Pasul 10
    3. Utilizați un instrument lung, ca o bâtă de baseball, pentru a împacheta umplerea. Ambalarea umplerii va scăpa de spațiul gol în sac și va face produsul finit mai uniform. Puteți folosi orice fel de instrument lung, atâta timp cât atinge tot drumul până la partea de jos a sacului de perforare.

    Avertizare: Evitați împingerea directă pe pungi de nisip sau rumeguș dacă le utilizați, astfel încât să nu le rupeți.

  • Imaginea intitulată umple o pungă de perforare Pasul 11
    4. Continuați să adăugați straturi de umplere, împachetați-le în jos pe măsură ce mergeți. Dacă folosiți doar haine sau bucăți de țesături, plasați-o în pungă peste stratul anterior, apoi împachetați-le cu scula. Pentru pungi de nisip sau rumeguș, continuați să le lăsați în centrul sacului de perforare și să le înconjurați cu haine sau țesături. Încearcă să spui pungile uniform în sus și în jos lungimea sacului de perforare. S-ar putea să nu mai este necesar să adăugați o geantă la fiecare strat, în funcție de cât de mulți utilizați.
  • De exemplu, dacă adăugați 5 pungi de nisip sau rumeguș, și sacul de perforare este de 5 picioare (1.5 m) lung, ați adăuga 1 sac pe 1 picior (0.30 m) de lungime. Dacă fiecare strat pe care îl faci este 0.5 picioare (0.15 m), ați adăuga o geantă la fiecare alt strat.
  • Imaginea intitulată umple o pungă de perforare Pasul 12
    5. Zip sacul de perforare închis odată ce ajungeți la vârf cu umplerea. Asigurați-vă că umpleți sacul până la început, astfel încât nu există nici un spațiu gol. Cu toate acestea, dacă vă luptați să zipți partea superioară închisă, deoarece sacul este prea umplute, este posibil să aveți nevoie să împachetați să completați mai mult sau să scoateți stratul superior.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Haine
    • Nisip (opțional)
    • Rumeguș (opțional)
    • Foarfece
    • Pungi de plastic sigilable
    • Banda adeziva
    • Scară
    • Bâtul de baseball sau alt instrument lung
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar