Cum să accesor cu o pungă de găleată

Pungi de găleată sunt un tip versatil de sac care vă permit să țineți o sumă bună și faceți încă o declarație de modă. Pungile de găleată pot fi transportate la școală, la muncă sau în mișcare. Puteți chiar să utilizați unul pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți cifra naturală. Păstrați dimensiunea, funcționalitatea și ocazia în minte atunci când accesați cu o pungă de găleată.

Pași

Metoda 1 din 2:
Selectarea sacului de găleată
  1. Imagine intitulată Accesează cu o pungă de găleată Pasul 1
1. Alegeți o pungă de dimensiuni rezonabile. Pungile de găleată pot fi o alternativă la modă la o pungă, rucsac sau servietă, dar trebuie să vă asigurați că sacul dvs. se poate potrivi tot ce aveți nevoie. Luați inventarul celor mai mari articole din punga dvs. curentă și găsiți o pungă de găleată care este de cel puțin o jumătate de inch (aproximativ 1 cm) mai mare decât cele mai mari elemente.
  • Uită-te la adâncimea pungii curente, de asemenea. Asigurați-vă că sacul de găleată va putea să se extindă în toate direcțiile pentru a ține ceea ce aveți nevoie.
  • Dacă nu vă puteți potrivi tuturor elementele curente în sacul de găleată, luați în considerare reducerea sau găsirea unor elemente multifuncționale, cum ar fi peria și oglinda pliabilă într-un singur compact.
Sfat de experți

"Pungi de găleată sunt simple și practice. Sunt minunate pentru mame sau oricine are nevoie să poarte multe lucruri."

Kalee Hewlett

Kalee Hewlett

Image ConsultantkAlee Hewlett este un stilist de stilist și încredere de celebritate, cu aproape două decenii de experiență, ajutând clienții să construiască încredere și "rochie de succes."Lucrează cu clienții ei pentru a-și transforma sentimentul de sine" din interior afară "prin îmbinarea expertizei sale în consultarea imaginilor cu programarea neuro-lingvistică. Lucrarea lui Kalee este înrădăcinată în știință, stil și înțelegerea că "identitatea este destinul". Ea își folosește propria metodologie și stilul de succes pentru a crea schimbări pozitive de identitate. Kalee este o gazdă de televiziune de modă și apare în mod regulat pe QVC UK împărtășind expertiza ei de modă. Ea a fost, de asemenea, numită ca judecătorul șefului și gazdă a geniului de design de la modens de modă de la 6 părți."
Kalee Hewlett
Kalee Hewlett
Consultant imagine
  • Imagine intitulată Accesează cu o pungă de găleată Pasul 2
    2. Alegeți-vă designul. Dacă sunteți în căutarea de a purta punga de găleată în timpul zilei, încercați să alegeți o geantă care se potrivește cu codul de îmbrăcăminte din biroul sau la școală. Acest lucru poate însemna alegerea unei pungi de culoare solidă sau îndepărtarea anumitor ornamente precum ciucuri sau accesorii mari.
  • Dacă lucrați într-un birou mai conservator sau participați la o școală mai conservatoare, acest lucru poate însemna alegerea unei pungi de culoare solidă, cum ar fi o piele de piele neagră sau maro sau o pungă de canvas.
  • Dacă lucrați într-un birou sau participați la o școală care are un cod de îmbrăcăminte mai puțin restrictiv, asigurați-vă că sacul dvs. nu are prea multe orientări sau accesorii. Optați pentru modelele distractive sau cataramele peste bijuterii sau paiete.
  • Imagine intitulată Accesează cu o pungă de găleată Pasul 3
    3. Luați în considerare tesatura. Gândiți-vă la ce tip de țesătură doriți pentru geanta dvs. bazată pe gustul dvs. personal, cât și pe utilizarea sacului. O piele sintetică sau pânză tratată, de exemplu, poate fi mai bună pentru cei din climă în care este probabil să plouă, deoarece rezistă mai bine la apă.
  • Luați în considerare combinațiile de țesături, de asemenea. Puteți opta pentru o pungă care este făcută dintr-un material mai deschis, cum ar fi bumbac, astfel încât să nu fie cald atunci când îl purtați, dar puteți dori curele din piele, care sunt mai durabile și vor fi mai bine să le folosească.
  • Imaginea intitulată Accesează cu o pungă de găleată Pasul 4
    4. Căutați structura din interior. Dacă intenționați să utilizați punga de găleată atunci când sunteți afară pentru această zi, fie că sunteți în plajă, magazinul sau oriunde altundeva, asigurați-vă că sacul are structura suficient pentru ao menține organizat în interior. Căutați buzunare și compartimente separate pentru a vă menține articolele să se piardă în sacul dvs.
  • Dacă sacul de găleată nu are nicio structură interioară, luați în considerare achiziționarea unui organizator de sac flexibil pe care îl puteți utiliza pentru a vă menține elementele în poziție în sacul dvs.
  • Imaginea intitulată Accesează cu o pungă de găleată Pasul 5
    5. Găsiți o pungă care vă se potrivește. Deși este important să vă asigurați că sacul dvs. este funcțional și adecvat pentru scopurile dvs. destinate, este la fel de important să găsiți o pungă care vă face fericită când o purtați. Uitați-vă peste diferite stiluri și opțiuni pentru a vedea ce este potrivit pentru dvs.
  • Luați în considerare alegerea unei pungi de bază și accesorându-l cu cleme, chei și / sau patch-uri pentru a-l personaliza pentru a se potrivi gustului.
  • Uită-te peste diferite stiluri de pungi în magazine și online pentru a vedea ce culori, modele și opțiuni diferite de stil vă place pentru sacul dvs. Magazin în jurul valorii de înainte de a cumpăra.
  • Gândiți-vă la cumpărarea câtorva pungi diferite pentru a vă asigura că aveți piese pentru a se potrivi cu diferite stări și ocazii.
  • Metoda 2 din 2:
    Costume de styling cu o pungă de găleată
    1. Imagine intitulată Accesează cu o pungă de găleată Pasul 6
    1. Utilizați o stropire de culoare. Dacă purtați un costum cu mai multe tonuri gri sau tonuri de pământ, utilizați sacul de găleată pentru a adăuga un pop de culoare în aspectul dvs. Pentru costumele alb-negru, cea mai mare culoare va funcționa. Pentru costumele de tonuri neutre, găsiți o versiune mai vibrantă a unei culori pe care o purtați deja.
    • Dacă, de exemplu, aveți un costum care are deja Browns în el, alegerea unei pungi de cupru sau de color Ocher va adăuga culoarea fără a se ciocni cu articolele de îmbrăcăminte.
    • Utilizați sacul ca o stropire de culoare pentru ocazii în care în mod normal nu ar avea prea multă culoare în costumul tău, cum ar fi afacerile cu cravată albă sau când purtați un costum.
  • Imaginea intitulată Accesează cu o pungă de găleată Pasul 7
    2. Încercați un aspect retro. Pungile de găleată au fost o bază în anii `90 și aducerea lor înapoi înseamnă că aveți șansa de a juca cu alte 90 de capse de stil. Împerecheați-vă punga cu o cămașă plină și un choker pentru un aspect mai informal sau cu o jachetă denim când este rece afară.
  • Alegeți una sau două piese de la Staples 90, cum ar fi placi, rujul întunecat, sufletele, vârfurile de cultură sau curele de spaghete pentru a face o declarație în costumul dvs. Prea mulți vor arăta haotici și necoordonați.
  • Imagine intitulată Accesează cu o pungă de găleată Pasul 8
    3. Du-te boho. O pungă cu găleată cu găleată bine cu bluze țărănești, pantaloni de harem și alte draperii curgătoare. Găsiți o pungă de găleată cu o textura naturală, cum ar fi o ascunzătoare de imitație sau mătase brute, pentru a obține un efect boem de vis de la costumul dvs.
  • Pungi de găleată suprasolicitate pot scădea efectul boem. Dacă sunteți în căutarea mai mult de un aspect plin de spirit, rămâneți la o pungă slouchy. Dacă sunteți în căutarea de a adăuga un pic mai multă structură la costumul dvs., o geantă robustă cu linii curate poate ajuta.
  • Imagine intitulată Accesează cu o pungă de găleată Pasul 9
    4. Îmbrăcați-vă aspectul de lucru. Pungile de găleată sunt minunate pentru a se desfășura în birou deoarece pot deține adesea tot ce aveți nevoie de ele, dar nu arătați ca fiind gravă sau pupa ca o servietă. Împreună cu o pungă de găleată cu o blazer, bluza și îmbrăcămintea dvs. preferată pentru a adăuga un pic de modă la aspectul dvs. zilnic.
  • Pentru aspectul de birou, o pungă structurată tinde să funcționeze mai bine. Liniile curate au o estetică mai profesională, iar o pungă structurată facilitează păstrarea lucrurilor și accesați-le rapid.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că un sac de găleată are restricțiile sale. Dacă aveți o ocazie care necesită o securitate excelentă sau o verificare la vreme, este posibil să doriți să optați pentru o pungă diferită în acea zi.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar