Cum să închideți o pungă de jetoane prin plierea acesteia

Dacă nu aveți a Clip de sac, Aveți câteva opțiuni când vine vorba de păstrarea chipsurilor proaspete. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este de a plia partea superioară a sacului de mai multe ori după ce a forțat excesul de aer. Dacă faceți acest lucru, păstrați-vă jetoanele cu pliurile îndreptate în jos și plasați un obiect greu peste pliuri pentru a menține sacul sigilat. O altă opțiune este să pliați colțurile spre mijlocul sacului înainte de a plia câteva straturi deasupra colțurilor. Apoi, lipiți degetele în colț și întoarceți-le peste partea superioară a sacului pentru a crea o etanșare etanșă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Crearea unui simplu ori
  1. Imaginea intitulată Închideți o pungă de jetoane prin plierea Pasul 1
1. Așezați sacul în jos și neteziți sacul pentru a îndepărta aerul. Agitați punga puțin pentru a lăsa jetoanele să se așeze în partea de jos a sacului. Setați sacul de jetoane pe spate, astfel încât eticheta să fie orientată în sus. Netezi partea superioară a pungii de 3-4 ori până la apartamentul său. Lucrați din partea de jos a sacului în partea de sus pentru a îndepărta excesul de aer din sac.
  • Această metodă este ușoară, dar nu va păstra aerul decât dacă stocați deschiderea sub un element greu.
  • Cu atât mai mult aer există sacul, cu atât mai rapid jetoanele dvs. vor deveni învechite.
  • 2. Pliați deschiderea sacului deasupra. Rotiți punga astfel încât deschiderea sacului să vă îndreptați. Prindeți colțurile capătului deschis cu degetul arătător pe partea superioară a sacului și degetele de dedesubt. Plătiți primele 1-2 inci (2.5-5.1 cm) a sacului peste partea de sus pentru a închide sacul.
  • 3. Continuați să pliați sacul în 1-2 în (2.5-5.1 cm) straturi. Cu prima dvs. plută completă, apăsați în jos de-a lungul cusăturii unde l-ați pliat. Apoi, glisați degetul mare sub orificiul și apucați partea superioară a sacului. Creați o ploaie suplimentară care are aceeași dimensiune ca și primul dvs. fold. Repetați procesul până când ați creat 5-6 falduri.
  • Apăsați de-a lungul vârfului sacului după fiecare ori pentru ao menține închisă.
  • Bacsis: De asemenea, puteți continua să pliați sacul până când ajungeți la chips-uri din partea de jos dacă preferați. Cele mai multe pliuri pe care le faceți, cu atât este mai probabil sacul să se dezvăluie totuși.

  • Imaginea intitulată Închideți o pungă de jetoane prin plierea Pasul 4
    4. Depozitați sacul cu susul în jos deasupra. Luați-vă punga și răsuciți-o cu susul în jos, astfel încât pliurile să fie pe fundul sacului. Sacul dvs. de jetoane ar trebui să rămână în mod automat îndoit. Pentru a păstra pliurile de la dezvăluire în timp, puneți o vază, un castron sau ceva greu deasupra pliurilor pentru a le menține cântăriți în jos.
  • Pliurile dvs. pot veni încet anulate dacă nu le cântăriți deloc.
  • Metoda 2 din 2:
    Făcând o pliere mai puternică
    1. Imaginea intitulată Închideți o pungă de jetoane prin plierea Pasul 5
    1. Așezați sacul pe o masă și aplatizați partea superioară pentru a îndepărta excesul de aer. Agitați-vă punga un pic pentru a colecta chips-uri în partea de jos a sacului. Puneți sacul pe o suprafață plană și puneți-l pe spate, astfel încât eticheta să fie orientată în sus. Apoi, folosiți palma mâinii pentru a aplatiza jumătatea superioară a sacului. Faceți acest lucru de 4-5 ori pentru a crede părțile laterale ale sacului.
    • Această metodă creează cel mai bun sigiliu, dar necesită o mică muncă. Veți avea nevoie, de asemenea, mai mult de pungă să fie goale, astfel încât să nu fiți capabil să faceți acest lucru dacă sacul dvs. este în mare parte plin.
    • Această metodă este foarte greu de tras dacă aveți o pungă mai mică de jetoane. Ești mai bine de la pur și simplu pliante pungi mai mici.
  • 2. Pliați colțurile de sus ale sacului spre mijloc, așa că se întâlnesc. Păstrarea sacului plat, pliați fiecare colț al capătului deschis spre mijlocul sacului. Unghiul fiecărui colț în jos, astfel încât ambele colțuri să se întâlnească cu 2-3 inci (5.1-7.6 cm) sub deschiderea sacului.

    Alternativă: Dacă aveți probleme cu păstrarea sacului plat pe măsură ce faceți acest lucru, puneți un deget peste colțul sacului în care doriți să plasați creasta. Apoi, folosiți mâna liberă pentru a plia colțul peste degetul arătător înainte de al glisați și apăsați cresterea. Repetați acest proces pe cealaltă parte pentru a vă plia colțurile.

  • 3. Pliați partea de sus 1 din (2.5 cm) peste colțuri. Păstrați colțurile presate plat în timp ce strângeți partea superioară a pungii la articulațiile în care colțurile încep să se unece spre mijlocul sacului. Îndepărtați cu atenție partea de sus 1 din (2.5 cm) din sacul în jos peste partea de sus a colțurilor.
  • Păstrarea sacului deținută nu ar trebui să fie dificilă. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este de a folosi degetele mijlocie, inel și pinky pentru a le apăsa în tabel în timp ce pliați.
  • 4. Continuați să pliați partea superioară a sacului până când aveți 2-3 straturi. Luați-vă pliul și repetați procesul. Luați partea de sus a primului dvs. fold și creați un al doilea ori care are aceeași dimensiune ca primul dvs. strat. Repetați acest proces până când ați creat 2-3 straturi. Trebuie să aveți cel puțin 1 din (2.5 cm) din colțurile disponibile sub pliuri pentru ca acest lucru să funcționeze.
  • Apăsați palma plat în secțiunile pliate ale sacului pentru a le aplaca.
  • 5. Lipiți degetele în clapetă și inversați partea superioară a sacului. Pentru a sigila sacul, țineți pliurile din partea superioară a sacului în jos cu degetele, mijlocul, inelul și degetele roz. Introduceți degetele între colțuri și pungă. Ridicați sacul în sus și împingeți pliurile în timp ce trageți colțurile în sus pentru a inversa partea superioară a sacului și închideți-o pe ea însăși.
  • În esență, tensiunea dintre colțuri și pliurile de sus va păstra sacul sigilat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Odată ce o pungă de jetoane a fost deschisă, ei vor începe să meargă rău. Consumați-vă jetoanele cu următoarele 1-2 săptămâni pentru a vă bucura de ele în timp ce sunt proaspete.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar