Cum să spargi panourile cu mâinile goale

Învățați cum să spargeți panourile cu mâinile goale se poate face chiar acasă. Începeți prin condiționarea mâinilor pentru a le pregăti pentru lovire și asigurați-vă că placa dvs. este configurată în mod corespunzător și în siguranță. Având încredere în capacitatea dvs. de a sparge consiliul și de a urmări unele strategii simple, veți stăpâni în curând cascadiarul de arte marțiale de bord.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea și situația consiliului
  1. Imagine intitulată pauză cu mâinile goale Pasul 1
1. Înfășurați panourile cu spumă sau panza să vă condiționeze mâinile. Înainte de a încerca să spargi o bord, trebuie să începi să-ți dai jos mâinile. Punching o placă de lemn pentru prima dată poate duce doar la articulații sângeroase, deci este mai bine să vă pregătiți mâinile înainte de a încerca pauza. Puteți face acest lucru prin înfășurarea unui bord poștal sau de lemn cu spumă.
  • Pentru o suprafață mai dură, înfășurați placa în panza sau în sfoară.
  • Imagine cu titlu de pauză cu mâinile goale Pasul 2
    2. Practicați viteza folosind o pungă de perforare la început. Când spargeți o bord, doriți ca mâinile să fie aliniate corect și viteza dvs. să fie rapid, astfel încât placa să poată întrerupe cu siguranță. Înainte de a folosi panourile, practicați-vă o pungă de perforare pentru a dezvolta tehnica potrivită. Practicați lovirea mai rapidă și mai puternică de fiecare dată și țineți mâna în poziția corectă, în funcție de grevă pe care o utilizați.
  • Imagine intitulată pauză cu mâinile goale Pasul 3
    3. Utilizați plăcile din pin fără noduri. Pinul este un tip foarte moale de lemn, făcându-l ideal pentru divizarea în jumătate cu mâna. Căutați o placă de pin care este 0.75 la 1 inch (1.9 la 2.5 cm) gros, cu o diagonală de 1 picior (30 cm). Alegeți o bucată de pin care nu are noduri în ea, deoarece lovirea nodurilor ar putea răni mâna.
  • De asemenea, puteți cumpăra panouri rebreakable pentru a practica acest lucru se va întoarce împreună după ce se vor rupe. Acestea pot fi găsite online și costă $ 20- $ 80.
  • Imagine intitulată pauză cu mâinile goale Pasul 4
    4. Asigurați bordul astfel încât să nu se miște. Pentru a preveni rănirea oricărei mâini, doriți ca bucata de pin să rămână încă când mergeți să o rupeți. Fie ca cineva să țină consiliul în mod constant cu 2 mâini, fie așezați placa uniform pe blocuri de beton, astfel încât placa să fie stabilă.
  • Dacă cineva ține consiliul de administrație pentru dvs., ei ar trebui să aibă o mână pe ambele părți ale plăcii, prin prinderea marginilor, păstrând în același timp degetele din cale. Picioarele lor ar trebui poziționate una în fața celuilalt pentru a asigura o mai bună stabilitate.
  • Răspândiți blocurile de beton, astfel încât să existe 0.5 inci (1.3 cm) de bord pe fiecare bloc și asigurați-vă că blocurile sunt destul de înalte, astfel încât să nu vă răniți mâna când vă loviți.
  • Imagine cu titlu de pauză cu mâinile goale Pasul 5
    5. Localizați tabla astfel încât să se rupă de-a lungul cerealelor naturale ale lemnului. O placă va fi împărțită în jumătate mai ușor dacă este lovită de-a lungul cerealelor sale naturale. Tipul de grevă pe care intenționați să îl utilizați va dicta cum ar trebui să se desfășoare consiliul.
  • Pentru o lovitură de mână sau o lovitură dreaptă, cerealele trebuie poziționate orizontal, fiind asigurate pe partea superioară și inferioară a plăcii.
  • Pentru o lovitură de palmier, cerealele ar trebui să meargă vertical cu suport pe ambele părți.
  • Imagine intitulată pauză cu mâinile goale Pasul 6
    6. Poziționați corect corpul. Poziția dvs. este importantă pentru a vă asigura că greva dvs. are succes. Ambele picioarele tale ar trebui să fie plantate ferm pe pământ, cu ei se răspândesc ușor, cu 1 picior înainte de cealaltă. Piciorul dvs. din spate ar trebui să sprijine 70% din greutatea dvs. Cu forța de muncă corectă, greva dvs. își va menține viteza și puterea.
  • Ar trebui să vă răsuciți șoldurile în grevă.
  • Imagine cu titlu de pauză cu mâinile goale Pasul 7
    7. Măsurați distanța necesară între dvs. și bord. Pentru a vă asigura că nu sunteți prea aproape sau prea departe, verificați dacă aveți o distanță bună între dvs. și bord. Stați ferm pe pământ și apoi practicați aruncarea brațului, în timp ce cineva ține fie bordul, fie este asigurat pe blocuri de ciment.
  • Când vă extindeți brațul așa cum ați fi lovit, mâna dvs. trebuie să ajungă la câțiva centimetri dincolo de tablă. Dacă vă extindeți brațul și tocmai atinge bordul, trebuie să vă deplasați în câteva centimetri.
  • Asigurați-vă că mâna dvs. vizează centrul consiliului.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea unei greve
    1. Imagine cu titlu de pauză cu mâinile goale Pasul 8
    1. Utilizați o lovitură de palmier pentru prima dată pauză. Palm Heel Strike sunt cele mai bune pentru începători, deoarece sunt mai ușor pe mâini și nu ar trebui să ducă la răniri. Când folosiți o lovitură de palmier, înclinați încheietura mâinii înapoi, astfel încât călcâiul palmei tăi să iasă și să-ți țină degetele pentru a le ține departe de drum.
    • Fiți atenți la îndoirea degetelor în interior când faceți o grevă de palmier - acest lucru le-ar putea determina să se rupă.
    • Placa ar trebui să fie ținută cu cerealele care rulează vertical și o mână pe fiecare parte.
  • Imagine cu titlu de pauză cu mâinile goale Pasul 9
    2. Alegeți o lovitură de mână pentru a sparge placa cu partea laterală a mâinii. Pentru a face o lovitură de mână, țineți mâna plat, astfel încât să pară ca marginea unui cuțit. Strângeți părțile laterale ale degetelor împreună, astfel încât să se atingă unul pe altul și să le îndoiți puțin ușor. Veți lovi cu marginea exterioară a mâinii dvs., lângă locul în care este palma ta.
  • Granul de bord ar trebui să alerge orizontal.
  • Imagine cu titlu de pauză cu mâinile goale Pasul 10
    3. Optați pentru un pumn drept pentru a sparge bordul cu articulațiile. Dacă doriți să mergeți cu un pumn regulat atunci când rupeți bordul, va trebui să vă aliniați încheietura mâinii, astfel încât să fie chiar și folosiți articulațiile potrivite. Când creați un pumn, palma dvs. ar trebui să se confrunte în jos. Dacă vă îndoiți încheietura mâinii prea departe sau grevă folosind doar articulațiile exterioare, veți sfârși prin rănirea mâinii.
  • Nu țineți degetul mare în mijlocul palmei. Puneți-o pe partea exterioară a mâinii pentru a evita ruperea sau rănirea acestuia.
  • Pentru un pumn drept, cerealele trebuie poziționate orizontal.
  • Partea 3 din 3:
    Ruperea consiliului
    1. Imagine cu titlu de pauză cu mâinile goale Pasul 11
    1. Eliberați toate temerile și să se angajeze să spargă consiliul. Dacă vă temeți de vă răniți când ați lovit bordul, nu veți avea succes. Ștergeți-vă mintea și spuneți-vă că veți sparge consiliul. Dacă credeți că mâna dvs. nu va ezita când se apropie de tablă, iar viteza dvs. nu ar trebui să încetinească, rezultând o pauză curată.
  • Imagine intitulată Panouri de pauză cu mâinile goale Pasul 12
    2. Concentrați-vă pe viteză, nu pe putere. În timp ce aveți mâini puternice nu vor face rău, cheia la o pauză de bord de succes este viteza ta. Vrei să lovești consiliul cât mai repede posibil, așa cum este ceea ce face ca consiliul să se rupă. Practicați izbitoare peste și din nou pe o pungă, fie o placă înfășurată în spumă. Creșteți viteza de fiecare dată, lovind mai repede și mai rapid.
  • Imagine cu titlu de pauză cu mâinile goale Pasul 13
    3. Vizează un punct dincolo de consiliul de administrație. Nu trebuie să vă gândiți la consiliul de administrație ca țintă finală - altfel, mâna ta va încetini odată ce se apropie de consiliu, iar consiliul nu se va rupe. Concentrați-vă la un punct dincolo de tablă și vizează acel loc când greșiți. Acest lucru vă va păstra impulsul în timp ce vă loviți prin consiliu în loc de ea.
  • Deoarece intenționați dincolo de bord, asigurați-vă că distanța dvs. este creată pentru a reflecta acest lucru. Corpul dvs. nu ar trebui să fie configurat doar pentru a ajunge la bord, ar trebui să ajungi dincolo de tablă.
  • Imagine intitulată Panouri de pauză cu mâinile goale Pasul 14
    4. Țipă când lovești pentru a elibera mai multă energie. Kiai că artiștii marțiali emit adesea când izbitoare nu este doar pentru spectacol sau de a surprinde adversarul.Contracția mușchilor diafragmei și a torilor poate fi folosită pentru a pune mai multă putere în greva voastră. Când strigi în timp ce lovești, eliberează energia stocată, dând grevă mai multă putere.
  • Imagine cu titlu de pauză cu mâinile goale Pasul 15
    5. Mențineți urmărirea dvs. Odată ce ați contactat cu bordul, trebuie să vă păstrați impulsul și să terminați greva tot drumul. Dacă vă opriți de îndată ce simțiți bordul, este posibil să nu terminați să o rupeți complet și vă puteți răni mâna.
  • Imagine cu titlul de pauză cu mâinile goale Pasul 16
    6. Continuați să încercați dacă nu întrerupeți imediat tabla. Nu toată lumea sparge o consiliu la prima încercare, așa că nu renunța. Dacă ați condiționat mâna dvs., ați practicat tehnica potrivită și vă simțiți încrezători că puteți rupe bordul, veți putea. Încercați să nu vă simțiți descurajați de încercările eșuate și să continuați să încercați.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pentru a afla mai multe detalii în spatele plăcilor de rupere cu mâinile goale, precum și demonstrații și ajutor adecvate, înscrieți-vă într-o clasă de arte marțiale.
  • Ia ieftin, lemn fragil care sunt ușor de rupt
  • Puteți purta echipament de siguranță cum ar fi gardienii de mână / crepul boxerului pentru tehnicile de mână și anklet pentru o tehnică de picior dacă sunteți nou la rupere. Credeți în voi înșivă, rămâneți concentrat și bucurați-vă de momentul. Tablourile de rupere sunt distractive!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar