10 Moduri simple și elegante de a decora o pungă din piele

O pungă de bază de piele este accesoriul perfect pentru a lua cu tine la școală, de lucru sau în afara orașului. Cu toate acestea, dacă sacul tău se simte puțin prea simplu, decorațiile pot să-ți spui aspectul. Alegeți unul (sau un cuplu!) Din aceste metode DIY pentru a face o geantă de piele veche se simt ca nou din nou.

Pași

Metoda 1 din 10:
Lanțuri metalice
  1. Imagine intitulată Decorează o pungă din piele Pasul 1
1. Adăugați unele bling în partea din față a sacului cu câteva lanțuri metalice. Găsiți câteva lanțuri metalice de aur sau argint și fixați-le pe cataramele sacului din piele. Dacă sacul dvs. nu are catarame, strângeți lanțul la hardware-ul de pe curele.
  • Aceasta este modalitatea perfectă de a reutiliza colierele vechi sau nedorite.
  • Dacă sacul dvs. are curele detașabile, scoateți-le și introduceți lanțul în jurul curelelor pentru a vă distra mânul de mâncare.
Metoda 2 din 10:
Farmece sau ciucuri
  1. Imagine intitulată Decorează o pungă din piele Pasul 2
1. Atașați câteva decorațiuni 3D în afara sacului. Alegeți farmece și / sau agățat ciucuri cu culorile sau personajele preferate pe ele. Legați ciucurile cu curelele dvs. și lăsați-i să stea peste partea din față a pungii pentru o decorare care este sigur că va atrage atenția oamenilor.
  • Dacă aveți o călătorie de absolvire, aceasta este o modalitate excelentă de a vă arăta Alma Mater.
Metoda 3 din 10:
Patch-uri
  1. Imagine intitulată Decorează o pungă din piele Pasul 3
1. Acoperiți sacul în patch-uri pentru un aspect de epocă. Apucați niște piele și adeziv de piele și aplicați un strat subțire în partea din spate a plasturelui. Apăsați pielea pe geantă și lăsați lipiciul să se usuce timp de aproximativ 30 de minute înainte de a vă folosi sacul din nou. Adăugați 1 sau 2 patch-uri pentru un aspect subtil sau să fie îndrăzneț cu o pungă acoperită în ele.
  • Puteți găsi lipici de piele și piele de căprioară la cele mai multe magazine de artizanat.
  • Adezivul de patch-uri nu va fi ușor să coborâți, așa că utilizați-l numai dacă doriți să păstrați patch-urile pe sacul dvs. pentru totdeauna.
Metoda 4 din 10:
Pini
  1. Imagine intitulată Decorează o pungă din piele Pasul 4
1. Amestecați și potriviți decorațiunile dvs. ori de câte ori doriți. Alegeți câteva știfturi acrilice distractive și le lipiți pe tot parcursul sacului din piele. Clustește-le pe toți într-un grup pentru o decorare mai subtilă sau adăugați-le pe toată punga pentru un aspect frumos și îndrăzneț.
  • Pinii vor face găuri mici în geantă, așa că ați putea dori să evitați această decorare dacă sacul este scump.
  • Încercați să căutați în magazinele de artizanat sau pe piața online pentru a găsi pini care vă plac.
Metoda 5 din 10:
Pietrele
  1. Imagine intitulată Decorează o pungă din piele Pasul 5
1. Plătește întreaga pungă pentru a face cu adevărat să iasă în evidență. Apucați o sticlă de adeziv GEM și aplicați un strat subțire în care doriți ca pietrele dvs. să meargă. Utilizați pietre false și diamante de la magazinul de meserie pentru a vă acoperi întreaga pungă pentru o privire distractivă, feminină.
  • Lăsați adezivul să se usuce timp de cel puțin o oră înainte de a vă folosi sacul, astfel încât să nu porniți pierderea pietrelor de piatră.
  • Acesta este un mod distractiv de a vă acoperi sacul în sus dacă nu sunteți un fan imens al culorii sau modelului pe el.
  • Dacă nu doriți să vă acoperiți întregul sac, încercați să faceți o monogramă cu inițialele dvs. în schimb.
Metoda 6 din 10:
Țesătură
  1. Imagine intitulată Decorează o pungă din piele Pasul 6
1. Oferiți o nouă viață nouă prin adăugarea de modele sau imagini. Găsiți un spectacol de țesături pe care îl iubiți și tăiați un design sau un caracter de la acesta. Adăugați un strat subțire de MOD PODGE în sac, apoi apăsați cu atenție tesatura de sus. Sigilați țesătura cu un alt strat de Mod Podod și lăsați-l să se usuce înainte de a ieși din ușă.
  • Există tone de distracție, design de țesături imprimate pe care le puteți găsi la cele mai multe magazine Craft. Căutați pe cei cu animale, îngeri sau plante pe ele pentru a vă oferi sacul nou de viață.
  • MOD PODGE este un adeziv artizanal pe care îl puteți găsi la cele mai multe magazine de ambarcațiuni sau magazine de bunuri de origine.
Metoda 7 din 10:
A picta
  1. Imagine intitulată Decorează o pungă din piele Pasul 7
1. Adăugați forme, caractere sau chiar cuvinte! Luați o perie de vopsea și vopsea acrilică și libera dvs. desenele dvs. Dacă aveți în vedere o idee particulară, faceți un șablon din card și folosiți un burete la vopsea pe pungă. Încercați să faceți dungi, puncte polka sau valuri pentru o modalitate ușoară de a-ți stropi sacul.
  • Alegeți culorile contrastante, astfel încât desenele dvs. să iasă în evidență. Dacă sacul dvs. este negru, mergeți la culori albe sau primare. Pe piele maro, roșii și negri vor apărea cu adevărat.
Metoda 8 din 10:
Curea de chitară
  1. Imagine intitulată Decorează o pungă din piele Pasul 8
1. Dați o viață nouă mânerelor vechi din piele. Tăiați mânerele vechi și clipul pe o curea de chitară grosieră. Acest lucru funcționează excelent pentru genți de mână mai mari, dar va fi total rock și se va rostogoli și pe portofele mai mici.
  • Și dacă nu doriți să rupeți banca, căutați curele de chitară vechi la magazinele de tip Lift din apropierea dvs.
Metoda 9 din 10:
Eșarfă
  1. Imagine intitulată Decorează o pungă din piele Pasul 9
1. Apuca o eșarfă strălucitoare, îndrăzneață pentru a da sacul tău o culoare. Înfășurați-l strâns în jurul mânerului sacului și lăsați capetele să curgă liber. Eșarfe de mătase lucrează cel mai bine pentru acest lucru, dar și cele de bumbac funcționează!
  • În plus, cu această decorare, veți avea întotdeauna o eșarfă la îndemână dacă aveți nevoie de una.
  • Dacă aveți o bandana distractivă, utilizați acest lucru!
Metoda 10 din 10:
Panglică
  1. Imagine intitulată Decorează o pungă din piele Pasul 10
1. Scapi de o curea veche, înfricoșătoare și o înlocuiți. Luați o panglică groasă în orice culoare pe care doriți și luați mânerele de pe sac. Nod de panglică de două ori în jurul hardware-ului că mânerele au fost atașate și tăiate excesul înainte de a ieși din ușă.
  • Dacă doriți cu adevărat să vă asigurați că curelele sunt sigure, executați un ac și fir prin intermediul nodurilor de câteva ori pentru a le menține în poziție.
  • Dacă sunteți îngrijorat de panglica dvs., adăugați niște super-lipici pe margini cu o perie de vopsea.

sfaturi

Rețineți că cleiurile și vopselele sunt permanente! Dacă nu doriți ca decorațiunile dvs. să rămână acolo pentru totdeauna, lipiți cu farmece, ciucuri și eșarfe.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar