Cum de a desena linii în draw open office

OpenOffice Desen are o mulțime de capabilități de desen pentru nevoile dvs. de procesare a textului. Acest articol vă va spune cum să creați diferite tipuri de linii.

Pași

  1. Imagine intitulată Draw Lines în Draw Open Office Pasul 1
1. Începeți cu cel mai simplu element - o linie dreaptă.
  • Imagine intitulată Draw Lines în Draw Open Office Pasul 2
    2. Faceți clic pe linia Iconon Bara de instrumente de desen și plasați indicatorul mouse-ului în punctul în care doriți să porniți linia (a se vedea figura 3). Trageți mouse-ul în timp ce țineți apăsat butonul mouse-ului. Eliberați butonul mouse-ului în punctul în care doriți să terminați linia.
  • Un mâner de selecție albastru sau verde apare la fiecare capăt al liniei, arătând că acesta este obiectul selectat în prezent. Culorile depind de modul de selecție standard - verde cu o selecție normală și albastru dacă sunteți în modul Editare Point (acest efect este ușor aparent dacă în bara de instrumente Opțiuni ambele mânere simple și mânerele mari sunt pornite.Imagine intitulată Draw Lines în Open Office Draw Pasul 2Bullet1
  • Imagine intitulată Draw Lines în Draw Open Office Pasul 3
    3. Țineți apăsată tasta Shift în timp ce trageți o linie pentru a restricționa unghiul liniei la un multiplu de 45 de grade (0, 45, 90, 135 și așa mai departe).
  • Imagine intitulată Draw Lines în Draw Open Office Pasul 4
    4. Păstrați cheia CTRL apăsată în timp ce desenați o linie pentru a avea capătul liniei să se simtă la cel mai apropiat punct de rețea.
  • Distanța (rezoluția) punctelor de rețea poate fi ajustată sub unelte > Opțiuni > OpenOffice-Draw > Grilă.Imagine intitulată Linii desenate în desenul Open Office Pasul 4Bullet1
  • Imagine intitulată Draw Lines în Deschiderea Office Draw Pasul 5
    5. Țineți apăsată tasta ALT în timp ce desenați o linie rezultă în linia care se extinde în exterior simetric din punctul de pornire (linia se va extinde în mod egal fiecare parte a punctului de plecare). Acest lucru vă permite să trageți linii începând de la mijlocul liniei.
  • Linia Doar desenată are toate atributele standard (cum ar fi culoarea și stilul liniei). Pentru a schimba oricare dintre aceste proprietăți de linie, selectați linia făcând clic pe acesta, apoi faceți clic dreapta și selectați Linia.

  • Imagine intitulată Draw Lines în Draw Open Office Pasul 6
    6. În timp ce lucrați cu această linie, uitați-vă la câmpul de informații de pe bara de stare. O descriere a activității sau a stării actuale a selecției este afișată atunci când lucrați cu un element sau elemente.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar