Cum să personalizați tema pe un wiki de fandom

Unii oameni cu Wiki gratuit pe Fandom preferă să aibă o temă personalizată, mai degrabă decât lipirea cu tema implicită.Ei bine, designerul tematic al Wikia vă permite să schimbați designul temei dvs. curente și "Jazz-l."

Pași

Partea 1 din 2:
Noțiuni de bază la pagina de designer temă
  1. Imaginea intitulată Personalizați tema pe un pas wiki Wiki 1
1. Du-te la pagina de pornire a Wiki. Acesta poate fi accesat de adresa URL pentru wiki-ul dvs., dacă vă amintiți ce este.
  • 2. Mergeți la tabloul de bord de administrare.Acesta este locul în care veți găsi pagina unde puteți face tema personalizată și poate fi accesată la Numele dvs. wiki.fandom.COM / Wiki / Special: Admindashboard.
  • Imaginea intitulată Personalizați tema pe un pas wiki Wiki 3
    3. Căutați "Tema Designer" butonul și faceți clic pe el.Dacă faceți clic pe butonul respectiv, vă va duce la pagina unde vă puteți proiecta tema.
  • Partea 2 din 2:
    Proiectarea temei
    1. Imaginea intitulată Personalizați tema pe un Wiki Wiki Pasul 4
    1. Alegeți o nouă temă Wiki dacă doriți unul. Uită-te la temele diferite sub "Temă" opțiune și faceți clic pe noua temă la alegere.
    • Rețineți că sunteți numai în modul de previzualizare, iar tema dvs. nu este încă salvată.
  • Imaginea intitulată Personalizați tema pe un pas wiki Wiki 5
    2. Faceți clic pe "Personalizați" opțiune.Vă permite să vă personalizați tema, deci numele.
  • Alegerea culorilor și imaginii grafice

    1. Imaginea intitulată Personalizați tema pe un Wiki Wiki Pasul 6
      1. Alegeți culoarea temei dvs.Faceți clic pe culoarea curentă sub "culoare," și veți vedea o cutie de culori.Când găsiți o culoare care vă place, faceți clic pe ea.De asemenea, puteți introduce propriul nume de culoare sau codul color HTML.
    2. Imaginea intitulată Personalizați tema pe un pas wiki Wiki 7
      2. Alegeți o imagine grafică. Faceți clic pe imaginea grafică curentă sub "grafic," și veți vedea o cutie de imagini grafice diferite.Găsiți unul care vă place și faceți clic pe el.
    3. Alternativ, puteți încărca propria imagine grafică făcând clic pe "Naviga" (dacă este pe un computer), sau "Alege fișierul" (Dacă pe un dispozitiv mobil).Rețineți că puteți încărca numai fișiere JPG, GIF și PNG.
    4. Alegeți culorile pentru butoanele, link-urile, anteturile și culoarea. Doar faceți clic pe culoarea curentă sub fiecare cuvânt ("butoane," "Link-uri," "Antete," și "culoare.") Și veți vedea o cutie de culori. Găsiți culoarea dorită și faceți clic pe el. De asemenea, puteți introduce propriul nume de culoare sau codul color HTML.

    Personalizarea cuvântului

    1. Imaginea intitulată Personalizați tema pe un pas wiki Wiki 8
      1. Click pe "Wordmark" Pentru a personaliza cuvântul. Iată opțiunile pentru personalizarea cuvântului:
    2. Imaginea intitulată Personalizați tema pe un Wiki Wiki Pasul 9
      2. Personalizați textul. Puteți schimba fontul făcând clic pe "Font" Meniul derulant și selectarea unui font, schimbați dimensiunea făcând clic pe "mărimea" Meniul derulant și selectând o dimensiune și schimbați textul dacă doriți să introduceți text noul text în câmpul adecvat și faceți clic pe "Schimbați textul."
    3. Imaginea intitulată Personalizați tema pe un Wiki Wiki Pasul 10
      3. Încărcați un cuvânt grafic. Click pe "Naviga" (dacă este pe un computer obișnuit), sau "Alege fișierul" pe un dispozitiv mobil și urmați instrucțiunile de încărcare.
    4. Imaginea intitulată Personalizați tema pe un Wiki Wiki Pasul 11
      4. Încărcați un favicon. Click pe "Naviga" (dacă este pe un computer obișnuit), sau "Alege fișierul" pe un dispozitiv mobil și urmați instrucțiunile de încărcare.
    5. Imaginea intitulată Personalizați tema pe un Wikia Wiki Pasul 12
      5. Click pe "Salvați, am terminat" cand esti gata.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar