Cum de a construi un emițător radio care poate transmite sunet

Construiți un set de transmițătoare FM cu putere redusă sub o oră sau două.Transmițătorii FM într-un formular de kit sunt relativ ușor (abilități de siguranță de bază) pentru asamblare și ieftină (multe sunt disponibile pentru sub 20 de dolari).Transmițătoarele FM cu putere redusă nu necesită nici o licență de funcționare (în u.S.) și să ofere semnale gratuite și statice gratuite și o alegere a transmisiei mono sau a stereo.

Pași

Imaginea intitulată Construiți un emițător radio care poate transmite un sunet pas 1
Imaginea intitulată Construiți un emițător radio care poate transmite un sunet pas 1
1. Determina nevoia.O utilizare populară pentru aceste dispozitive este de a transmite audio de la un player portabil MP3 sau un post de radio pe un computer la un radio sau stereo situat într-o altă cameră sau chiar în aer liber. Unele alegeri sunt: ​​mono sau stereo?Cât de puternic (dimensiunea zonei de acoperire)?Câte intrări (microfon și / sau AUX)?Ce fel de sursă de alimentare (baterie sau adaptor de ca)?Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care trebuie răspunse pentru a obține transmițătorul corect pentru aplicația dorită.
  • Imaginea intitulată Construiți un emițător radio care poate transmite un sunet Pasul 2
    2. Căutare.Utilizare Google (sau alt motor de căutare de alegere) pentru a căuta în sus "Setul transmițătorului FM"Asigurați-vă că înainte de cumpărare - transmițătorul selectat este permis pentru utilizare în țara dvs.Utilizarea transmițătoarelor FM sunt foarte reglementate de agențiile guvernamentale și, dacă este utilizată în mod necorespunzător, poate duce la amenzi și închisoare atunci când sunt prinse.Nu uitați să verificați și orice magazine de alimentare cu electronice locale.Kiturile pentru toate tipurile de proiecte electronice sunt o bază populară la magazinele electronice, iar magazinul trebuie verificat dacă există unul în apropiere.
  • Imaginea intitulată Construiți un emițător radio care poate transmite un sunet pas 3
    3. Decide.Selectați un kit care va îndeplini cel mai bine sarcina în cadrul bugetului și va plasa comanda.Dacă comandați online, asigurați-vă că luați în considerare costurile suplimentare pentru transport maritim și timpul necesar pentru a fi livrate.
  • Imagine intitulată Construiți un emițător radio care poate transmite Pasul 4
    4. Obțineți materiale.Cele mai multe kituri includ toate piesele necesare, inclusiv plăci de circuit, componente și chiar lipire.Instrumentele cu toate acestea, nu sunt.Minimul minim ar fi un fier de lipit cu creion cu putere redusă, cu un vârf mic de daltă sau punct.Nu este nevoie ca un fier să evalueze mai mult de 30 sau 40 de wați.Un suport sau un suport pentru fierul de lipit va ajuta la păstrarea de la arderea suprafețelor și de la rulare.Un fitil de lipit este cupru împletit "sârmă" că atunci când este pus pe lipitor rece și încălzit, va fi îndepărtat excesul de lipire.Acesta este un element la îndemână care să aibă, în special pentru cei care nu au suferit niciodată înainte.Un compus de tinuzie este utilizat pentru a pregăti un nou sfat de lipit pentru prima utilizare.De asemenea, este folosit pentru a curăța vârful pe măsură ce se murdărește.Majoritatea acestor articole sunt disponibile într-un set de instrumente de lipit la Radio Schack și alte magazine electronice.
  • Imagine intitulată Construiți un emițător radio care poate transmite un sunet Pasul 5
    5. Revizuire.Odată ce kitul și uneltele au fost aduse împreună, citiți complet direcțiile de kit înainte de a conecta chiar fierul de lipit.Examinați componentele kitului împotriva listei de inventar (piesele suplimentare sunt OK - Piesele lipsă vor provoca probleme) dacă sunt nesatisfăcute, fie să contacteze distribuitorul, fie să obțină orice piese lipsă înainte de a continua.
  • 6. Construi.Realizați cel puțin cantitatea de timp recomandată în instrucțiunile de kit pentru a efectua asamblarea și lipirea.Permiteți mai mult timp dacă aceasta este prima dată când construim un kit sau folosind fier de lipit.Stați componentele și instrumentele pe o suprafață rezistentă la căldură curată.Asamblați kitul așa cum este prezentat în direcții.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă kitul nu include lipire, cumpărați lipire de miez de rosină (pentru produse electronice și de lipire electrică).
  • O cârpă umezită poate fi folosită pentru a șterge rapid vârful de lipit curat în timp ce încă fierbinte.
  • Doi producători populari de toate tipurile de kituri electronice sunt Canakit și Ramsey Electronics.
  • Achiziționați și utilizați o cantitate mică de flux de lipit pentru a ajuta la încălzirea și fluxul de lipire dacă nu utilizează lipirea miezului de rosină.Nu folosi Fluxul instalatorului sau lipit cu acid bazat pe acid noci de flux.
  • Luați în considerare cumpărarea unei incinte sau a unei casete pentru kitul completat.Cele mai multe kituri nu includ un caz.Dacă preferați să aveți munca dvs. protejată de un caz sau cu o cutie de tip, alegeți una de dimensiuni adecvate pentru a se potrivi la momentul cumpărării kitului.Cazurile mici din plastic și metalic sunt disponibile la Radio Schack și alte magazine electronice.
  • Clădirea de la un kit este de departe cea mai ușoară modalitate de a construi un transmițător FM (și multe alte proiecte electronice).Toate piesele, placa de circuit etc. sunt, de obicei, incluse și clarificați direcțiile pas cu pas furnizate.
  • Avertizări

    În U.S., Furnizarea unei tensiuni mai mari, utilizarea unei antene mai lungi decât cele specificate sau alte mijloace pentru a crește "Puterea radiată efectivă" Pentru a crește intervalul de transmițător, este o încălcare a regulilor FCC.Dacă este prins, poate duce la amenzi sau la închisoare sau la ambele.
  • Multe țări (u.S. inclusă) restricționează grav aceste "Emițător de putere redusă" Nivelurile de putere. Alții interzice utilizarea complet - indiferent de nivelul puterii de ieșire. Fiți conștienți de faptul că orice transmițător care este capabil să fie primit la o distanță de mai mult de 25 de picioare (8 m) de la transmițător este probabil prea puternic pentru utilizare (fără licență sau autorizație).
  • Nu utilizare Soldul de bază al acidului sau Soluția plumbului Pentru lucrările de lipire electrică și electronică.Soldul de bază al acidului va mânca în cele din urmă prin urmele de circuite subțiri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar