Cum se schimbă intervalul de sincronizare a timpului în windows

Ceasul computerului dvs. poate fi la fel de multe secunde la câteva minute de la ora corectă. Prin urmare, Windows include un programator de sincronizare a timpului pentru a vă sincroniza automat ceasul, amplasat în fila Time Internet în setările datei și ora. Intervalul implicit pentru acest proces este de o săptămână (care este de 604.800 de secunde). Nu există nici o modalitate de a schimba acest interval prin interfața cu utilizatorul, trebuie făcută utilizând editorul de registry (Regedit).

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbarea intervalului de sincronizare a timpului în Windows 7 Pasul 1
1. Open Sincronizarea timpului de internet. Pentru a face acest lucru, deschideți data și setările de timp. Puteți face acest lucru fie prin panoul de control, fie făcând clic pe ora din bara de activități, apoi faceți clic pe "Schimbați setările datei și ora..." apoi făcând clic pe "Timp de internet" tablo.
  • Verificați că computerul este setat să se sincronizeze automat.
  • Imagine intitulată Schimbarea intervalului de sincronizare a timpului în Windows 7 Pasul 2
    2. Deschideți editorul de registry. Există mai multe modalități de a face acest lucru, alegeți cele mai convenabile pentru dvs. Dacă primiți un dialog de control al contului de utilizator, faceți clic pe Da.
  • Apăsați tasta Logo Windows și r. Acest lucru va deschide dialogul Run. Apoi tastați tastați Regedit și faceți clic pe OK.
  • Alternativ, deschideți meniul Start și tastați "Regedit" În caseta de căutare. Faceți clic pe programul Regedit pentru a deschide.
  • Imagine intitulată Schimbarea intervalului de sincronizare a timpului în Windows 7 Pasul 3
    3. Navigați la HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM ControlSet001 Servicii W32Time Timepproviders NtpClient. Doar faceți clic pe săgețile de lângă pictogramele folderului pentru a naviga la directoarele corecte. Este posibil să trebuiască să derulați un pic când ajungeți la cheia de sistem.
  • Imagine intitulată Schimbarea intervalului de sincronizare a timpului în Windows 7 Pasul 4
    4. Faceți clic dreapta pe tasta SpecialInterval, apoi faceți clic pe Modificați.
  • Imagine intitulată Schimbarea intervalului de sincronizare a timpului în Windows 7 Pasul 5
    5. Conversia timpului dorit la secunde. Puteți face rapid acest lucru utilizând Google sau un site web Easysurf.
  • Imagine intitulată Schimbarea intervalului de sincronizare a timpului în Windows 7 Pasul 6
    6. Faceți clic pe zecimal. Apoi, introduceți intervalul în câteva secunde (fără virgule) și faceți clic pe OK.
  • Imagine intitulată Schimbarea intervalului de sincronizare a timpului în Windows 7 Pasul 7
    7. Închideți editorul de registry.
  • Imagine intitulată Schimbarea intervalului de sincronizare a timpului în Windows 7 Pasul 8
    8. Deschideți setările datei și ora. Faceți clic pe ora Internet, faceți clic pe Modificați setările, apoi actualizați acum. Acest lucru vă va sincroniza imediat ceasul. Faceți clic pe OK pentru a închide dialogul.
  • Imagine intitulată Schimbarea intervalului de sincronizare a timpului în Windows 7 Pasul 9
    9. Confirmați noile lucrări de interval de sincronizare. Dacă se întâmplă, următorul timp de sincronizare ar trebui să fie exact un interval de la momentul în care ați sincronizat.
  • sfaturi

    Un interval de sincronizare de o zi este de obicei suficient pentru majoritatea utilizatorilor. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de un timp foarte precis și ceasul de ceas de multe ori, o oră ar trebui să fie potrivită. În nici un caz nu ar trebui să vă sondă un server de timp mai des decât o dată la 15 minute.
  • Dacă sunteți interesat de modul în care funcționează, căutați în sus "Protocolul de timp de rețea".
  • Dacă computerul dvs. nu se sincronizează la momentul corect, este posibil să fie necesar să spuneți serviciului de timp să utilizați setarea SpecialInterval.Vedea acest link pentru instrucțiuni.
  • Avertizări

    Țineți minte că durează câteva secunde pentru a sincroniza timpul. Deci, nu faceți intervalul o secundă. Acest lucru va cauza încărcătura inutilă pe computer, deoarece va funcționa în mod constant programul de sincronizare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar