Cum se creează un cinematograf în aer liber

Indiferent dacă faceți camping în curte sau planificați o noapte de filme sub stele, creând un teatru de film în aer liber va impresiona prietenii și familia, făcând o noapte toată lumea să-și amintească. Cu un pic de grăsime cot, nu este dificil să vă configurați propriul teatru de film, făcând un ecran, găsirea unui proiector și aranjarea unor scauni.

Pași

Partea 1 din 5:
Tăierea ecranului de foaie
  1. Imagine intitulată Creați un cinematograf în aer liber Pasul 1
1. Achiziționați țevile din PVC. Cadrul va fi construit din țevi PVC cu 1.5 inch (3.81 cm) diametru. Pentru acest proiect, aceste dimensiuni vor face un 4 cu 8 ft (1.2 cu 2.4 m) ecran cu 2 ft (0.61 m) Stand. Puteți solicita magazinul dvs. de hardware local pentru a tăia țevile pentru dvs., dacă este necesar. Vei avea nevoie:
  • 2 8 ft (2.4 m) țevi
  • 2 4 ft (1.2 m) țevi
  • 6 2 ft (0.61 m) pentru picioare (3 pentru piciorul stâng și 3 pentru piciorul drept)
  • 4 conectori de tee (pentru a conecta picioarele la cadrul ecranului)
  • 2 conectori cot (pentru a conecta 4 ft (1.2 m) țevi la 8 ft (2.4 m) țevi
  • 4 capace (pentru a plasa pe capetele picioarelor)
  • Imaginea intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 2
    2. Găsiți o foaie de dimensiuni albe. Puteți cumpăra unul nou de la magazinul local de aprovizionare la domiciliu sau puteți utiliza o foaie veche pe care nu o mai utilizați. Doar asigurați-vă că nu există găuri sau lacrimi în ea.
  • Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra o nouă foaie, țineți cont de faptul că filetele de filetate ridicate tind să reflecte lumina mai bună decât foile mai subțiri.
  • Dacă doriți un material mai gros, cumpărați o bucată de pânză de pânză de pânză din magazinul dvs. de hardware local. Alternativ, dacă nu doriți să utilizați o foaie și ar dori un material mai gros, cumpărați o bucată de pânză de pânză de panza. Asigurați-vă că măsoară cel puțin 8 până la 16 ft (2.4 până la 4.9 m), pentru că îl veți termina pentru a face un 4 cu 8 ft (1.2 cu 2.4 m) ecran.
  • Imagine intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 3
    3. Fărcați foaia de dimensiune a regelui alb în jumătate. Împingeți-o, așa că este în interior, ceea ce înseamnă că cusăturile înfundate ale foii se confruntă spre exterior. Utilizați o măsură de bandă pentru a-și lua dimensiunile. Ar trebui să măsoare să fie de aproximativ 4 până la 10 ft (1.2 cu 3.0 m).
  • Imagine intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 4
    4. Așezați conducta cu coate atașate de-a lungul lățimii foii. Stai 1 8 ft (2.4 m) țeavă (conectori cot atașați!) de-a lungul lățimii foii. Utilizați un creion și un conducător pentru a marca lățimea țevii de pe foaie. Conectorii cotului vor adăuga o cantitate mică de lățime și veți dori să știți exact cât de mare va fi ecranul astfel încât să puteți tăia foaia în consecință.
  • Imaginea intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 5
    5. Tăiați excesul de 2 ft (0.61 m) de țesătură pe o parte. Acest lucru va face ecranul de peste 8 ft (2.4 m) larg. Ar trebui să fie capabil să alunece perfect peste cadrul țevii PVC pe care îl veți face.
  • Imagine intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 6
    6. Adeziv fierbinte împreună cu cele două laturi ale foii de pe fiecare 4 ft (1.2 m). Aplicați o linie de adeziv fierbinte de-a lungul a ceea ce va fi înălțimea ecranului. Lăsați-l să se usuce timp de până la 2 minute. Aceasta va forma o cusătură improvizată pe fiecare parte.
  • Imagine intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 7
    7. Transformați ecranul din dreapta și călcați. Răsturnați foaia, astfel încât cusăturile să se confrunte spre interior. Călca orice riduri, deoarece acest lucru ar putea denatura orice imagini care sunt proiectate pe ea.
  • Partea 2 din 5:
    Construirea cadrului de ecran
    1. Imaginea intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 8
    1. Asamblați cadrul principal prin atașarea țevilor cu conectorii. Așezați piesele pe teren în modul în care vor fi conectate. 8 ft (2.4 m) bucăți ar trebui să fie peste unul de celălalt și de 4 ft (1.2 m) bucăți ar trebui să fie peste unul de celălalt, formând un dreptunghi.
    • Conectați colțurile de sus ale dreptunghiului folosind conectorii cotului.
    • Conectați colțurile inferioare ale dreptunghiului utilizând conectorii de tee.
  • Imaginea intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 9
    2. Atașați piesele de țeavă pentru picioare. Picioarele cadrului dvs. vor fi compuse din cele 2 ft (0.61 m) bucăți. Aceste piese se vor intersecta perpendicular pentru a forma 2 unghiuri drepte.
  • Adăugați pe 2 din cele 2 ft (0.61 m) bucăți la conectorii de tei din partea de jos a dreptunghiului.
  • Apoi, atașați celelalte conectori de 2 tee la partea inferioară a celor 2 ft (0.61 m) țevi.
  • Așezați 2 2 ft (0.61 m) bucăți în conectorii de tei, astfel încât aceștia rămân drept în aer.
  • Stați ecranul în poziție verticală și adăugați la restul de 2 ft (0.61 m) pentru a finaliza standul.
  • Asigurați cele 4 capace pe cele 4 capete ale picioarelor.
  • Imagine intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 10
    3. Trageți ecranul în jos peste cadrul de țeavă din PVC, astfel încât acesta este întins. Acum, cu cadrul în picioare, complet asamblat, luați ecranul de coli și trageți-l peste cadrul. Este similar cu punerea unei șosete pe un picior. Asigurați-vă că este tras strâns, astfel încât nu există riduri. Dacă ați măsurat corect, ar trebui să fie destul de taut.
  • Dacă este necesar, cereți unui prieten să vă ajute, pentru că acest lucru poate fi dificil de făcut singur!
  • Unul dintre beneficiile acestui configurare a ecranului particular este că poate fi ușor asamblat și stocat până când sunteți gata să îl utilizați în continuare!
  • Imaginea intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 11
    4. Atașați pungi de gunoi negru în partea din spate a proiectorului dvs. cu bandă. Acest lucru nu poate fi necesar, dar dacă foaia dvs. este prea subțire, lumina de la proiectorul dvs. poate trece imediat prin ea. Pentru a remedia acest lucru, aplatizați pungi de gunoi negre împotriva întregului ecran din partea din spate a ecranului și bandă.
  • Partea 3 din 5:
    Configurarea proiectorului
    1. Imaginea intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 12
    1. Cumpărați sau închiriați un proiector cu conectivitate HDMI.Dacă veți face o noapte de film de tip Backyard o ocazie regulată de vară, ar putea fi înțelept să investești într-un proiector al tău. Pe de altă parte, dacă doriți să utilizați un proiector o dată, închiriați unul dintr-o bibliotecă locală sau un magazin de aprovizionare electronică. Obțineți un proiector cu conectivitate HDMI pentru a conecta cu ușurință proiectorul la laptop. Iată câteva alte specificații pentru a ține minte în timp ce alegeți un proiector:
    • În prezent nu există proiectoare care sunt făcute exclusiv pentru utilizarea în aer liber, dar majoritatea proiectoarelor de teatru de la domiciliu cu peste 2.000 de lumeni pentru luminozitate și cu capabilități HD (I.E. Rezoluțiile de 720 sau 1080p) vor funcționa perfect. Cu cât este mai mare ecranul dvs., rezoluția mai mare de care aveți nevoie.
    • Obțineți un proiector cu capabilități Bluetooth pentru a face sistemul dvs. audio SETUP O MAI MULTĂ.
    • Streliți configurarea dvs. prin achiziționarea unui proiector care este activat WiFi. Aceste proiectoare sunt capabile să se conecteze direct la aplicații precum Netflix, HBO Go, Hulu, Google Play sau Amazon Instant Video și Stream de acolo.
  • Imaginea intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 13
    2. Conectați proiectorul la dispozitiv, dacă este necesar. Utilizați un cablu HDMI pentru a conecta laptopul la proiector. Cablurile HDMI sunt destul de ieftine, astfel încât să puteți cumpăra cu ușurință unul dintr-un magazin electronic de aprovizionare lângă dvs. dacă nu aveți unul.
  • Există adaptoare pe care le puteți achiziționa, care vă va permite să conectați dispozitivul iOS sau Android direct la un proiector cu un cablu HDMI. Dacă aveți una dintre acestea, puteți proiecta un film de pe telefonul dvs!
  • Imagine intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 14
    3. Ajustați locația proiectorului până când imaginea este suficient de mare. Faceți o încercare înainte de a afișa filmul pentru a vă asigura că va apărea așa cum doriți pe ecran. Deplasați proiectorul mai aproape de ecran dacă doriți să măriți imaginea, dar mutați-o mai departe dacă doriți să o faceți mai mică.
  • În mod ideal, proiecția filmului se va potrivi perfect pe foaie. Rețineți că proiectorii produc doar o cantitate limitată de lumină, astfel încât mărimea imaginii, de obicei, înseamnă scăderea luminozității.
  • Este posibil să aveți nevoie de un suport sau un suport pentru un fel pentru a obține și proiectorul la înălțimea potrivită. Există standuri de proiector special pe care le puteți cumpăra, dar puteți, de asemenea, să experimentați piesele sau scaunele de mobilier pe care le-ați putea avea la îndemână.
  • Imagine intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 15
    4. Verificați dacă conexiunea dvs. WiFi este suficient de puternică. Configurați teatrul în aer liber cât mai aproape de routerul dvs. WiFi. Apoi, accesați setările laptopului sau proiectorului și verificați rezistența conexiunii WiFi. Dacă intenționați să strecing filmul direct de la proiector sau laptop, veți avea nevoie de o conexiune puternică WiFi pentru a opri filmul dvs. de la tamponarea tuturor seara.
  • Unele routere suportă dispozitivul prioritizând pentru streaming. Verificați setările routerului pentru a vedea dacă are această capacitate. Dacă se întâmplă, prioritizați proiectorul, astfel încât acesta primește cea mai bună viteză posibilă de conectare.
  • SpeedTest.net de Ookla vă poate spune exact cât de repede este conexiunea dvs. Rulați acest test de la fața locului pe care doriți să vă configurați teatrul în curtea din spate. Netflix recomandă o viteză de 25 Megabits (Mbps) pe secundă pentru streaming HD de înaltă calitate.
  • Imagine intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 16
    5. Reglați luminozitatea proiectorului, astfel încât să puteți vedea detalii în negru. Dacă proiectorul dvs. are un mod "cinema" sau "film", selectați acest lucru. Apoi, proiectați o scenă a filmului care are o mulțime de culori negre. Accesați meniul Setări imagine și împingeți dial-ul luminozității în sus și în jos până când imaginea este suficient de luminoasă, dar detaliile apar în zonele negre.
  • De exemplu, dacă vizionați scenele de gravitate care oferă o mulțime de fundal spațiu negru, veți dori totuși să puteți vedea stelele și detaliile mai mici în părțile negre.
  • Imagine intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 17
    6. Echilibrați contrastul proiectorului dvs. pentru a scoate detalii în alb. Găsiți o scenă care are o mulțime de culoare albă color și ajustați glisorul de contrast până când părțile albe ale imaginii păstrează cât mai multe detalii posibil. Acest lucru va modifica probabil apariția imaginilor dvs. negre, așa că faceți tot posibilul pentru a găsi un echilibru în cazul în care puteți discerne detaliile în ambele culori.
  • Cu o imagine proiectată, negru este doar absența luminii, în timp ce albul este adăugarea acesteia. Dacă luminozitatea sau contrastul dvs. este oprit, poate lăsa părți alb-negru ale imaginilor care arată ca niște bloburi de culoare, mai degrabă decât obiecte cu detalii.
  • Imaginea intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 18
    7. Reglați temperatura culorii astfel încât actorii din film nu arată portocaliu. Treceți la o scenă care conține orice om. Apoi, ajustați cursorul de temperatură a culorii de pe proiectorul dvs. până când umbra pielii pare să fie naturală. Găsirea temperaturii corecte a culorii este cea mai ușoară atunci când se uită la tonurile pielii.
  • Partea 4 din 5:
    Ridicarea sistemului dvs. de sunet
    1. Imaginea intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 19
    1. Investiți într-un 2.0 Sistem de sunet în aer liber. Dacă vă căutați ca teatrul dvs. în aer liber să fie o configurație permanentă, cumpărați un 2.0 Sistem stereo canal. Acest sistem produce 2 canale de sunet - stânga și dreapta. Este, în general, mai puțin costisitor decât alte setări multi-canal și necesită cea mai mică cantitate de cabluri.
  • Imaginea intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 20
    2. Conectați dispozitivul redarea filmului la difuzoarele dvs. Dacă utilizați difuzoare wireless, conectați proiectorul sau laptopul la sistemul dvs. de sunet prin Bluetooth accesând opțiunea Bluetooth de pe dispozitiv și accesați-l cu difuzoarele. Dacă utilizați difuzoare prin cablu, asigurați-vă că sistemul dvs. de proiector și difuzor au porturi AUX compatibile - ceea ce înseamnă că cablurile stereo care conectează difuzoarele pe dispozitiv se potrivesc efectiv în dispozitiv.
  • De obicei, nu este greu să găsești sisteme de sunet folosite ieftine la magazinele de economie sau vânzări de curte, dar asigurați-vă că se pot conecta cu dispozitivele dvs.
  • Dacă este posibil, au mai multe difuzoare plasate în jurul curții, astfel încât toți oaspeții dvs. pot auzi filmul. Pentru a face acest lucru cu difuzoare cu fir, probabil că veți avea nevoie de cabluri de prelungire lungă, astfel încât să puteți conecta difuzoarele înapoi la dispozitiv.
  • Imaginea intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 21
    3. Rulați un test de sunet înainte de noaptea de film oficială. Odată ce ați conectat difuzoarele, faceți un test de sunet jucând o parte din filmul dvs. la volum redus. Creșteți treptat volumul până când este la un nivel confortabil în care toți oaspeții dvs. vor putea auzi.
  • Dacă puteți, utilizați un sistem de difuzoare cu un subwoofer separat pentru a genera un sunet mai dinamic. Un subwoofer este, în esență, o pompă de aer care produce frecvențe de joasă bas.
  • Partea 5 din 5:
    Făcându-l confortabil pentru oaspeții dvs
    1. Imagine intitulată 2963786 22
    1. Puneți perne, pături și scaune confortabile în jurul ecranului dvs. Filmele sunt lungi, așa că veți dori să vă asigurați că oaspeții dvs. au un loc confortabil pentru a sta pe tot parcursul anului. Scaune de camping pliante sau pungi de fasole funcționează excelent pentru acest lucru.
    • Dacă nu aveți scaune la îndemână, puteți pune pături și perne pe pământ.
    • Dacă va fi rece mai târziu seara, reamintiți oaspeților dvs. să aducă de-a lungul puloverelor.
  • Imaginea intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 23
    2. Au gustări și băuturi răcoritoare disponibile. Adăugarea gustărilor în noaptea de film din spate va îmbunătăți! Popcorn și bomboane sunt ușor de go-tos, dar gustări mai sănătoase sunt întotdeauna o idee inteligentă, de asemenea.
  • Unele sugestii sănătoase de gustări sunt bastoane de țelină, covrigi, salată de fructe, bastoane de morcovi sau biscuiți și brânză.
  • Achiziționarea unor pungi de hârtie de hârtie pot face să se simtă ca la Theatrul Movie!
  • Imaginea intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 24
    3. Țineți bug-urile cu lumânări Citronella și spray de bug-uri. Dacă locuiți într-o zonă în care țânțarii și alți dăunători au tendința de a se aduna, le puteți păstra departe prin plasarea lumanarilor Citronella în jurul teatrului dvs. Asigurați-vă că nici unul dintre ele nu este aproape de obiecte inflamabile. Alternativ, puteți utiliza spray-uri tradiționale de bug-uri sau creme.
  • Bug sprays au adesea un ingredient numit Deet în ele. Este un puternic insecte repellent, dar vă poate irita pielea, deci evitați să o pulverizați direct pe piele, dacă este posibil.
  • Imagine intitulată Creați un teatru de film în aer liber Pasul 25
    4. Faceți tot ce este mai bun pentru a nu vă deranja vecinii cu zgomot. Dacă locuiți într-o zonă suburbană, ați putea dori să cereți permisiunea vecinilor dvs. sau să le spuneți că veți face o noapte de film din spate în prealabil. Sau (chiar mai bine) îi invită să se alăture partidului! Acest lucru îi va da un heads-up despre ceea ce faci și, de asemenea, să le facă să se simtă bineveniți în casa ta.
  • Unele zone au restricții de zgomot impuse de guvernul local, așa că aveți grijă de acestea.
  • sfaturi

    Creați postere și programe pentru fiecare oaspete.Utilizați clip art și fotografii de pe Internet pentru a vă pregăti oaspeții pentru ceea ce urmează să vină.
  • În caz de ploaie, creați un cadru confortabil pe o verandă în aer liber dacă aveți suficientă cameră.
  • Dacă aruncați o anumită noapte de tip de film de tip (groază, romantism etc.) Cereți oaspeților dvs. să vină îmbrăcați ca personaj preferat și să joace un joc scurt de "ghici cine" înainte de începerea filmului.
  • Avertizări

    După terminarea filmului dvs., amintiți-vă să aduceți proiectorul și ecranul în interior. Lăsându-le în afara și expuse elementelor peste noapte pot duce la deteriorări!

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 1.5 inch (3.81 cm) țevi din PVC largi (tăiate la dimensiunile dvs. - măsurătorile din acest articol vor produce un 4 la 8 ft (1.2 cu 2.4 m) ecran)
    • Foaie de pat alb-size
    • Bandă de măsurare
    • Foarfece
    • Gun de lipici fierbinte
    • Pungi de gunoi negru (opțional)
    • Bandă (opțional)
    • Proiector
    • Cablu HDMI
    • Laptop
    • Difuzoare stereo
    • Scaune
    • Pături
    • Perne
    • Popcorn & Trates
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar