Cum să acționați pe o dată de film

Mergând la o dată la filme poate fi distractiv și romantic. Este o mare șansă să stați cu cineva special și să vă bucurați de o mișcare bună. Chiar dacă sunteți nervos, cel mai bun mod de a acționa pe o dată de film este să vă distrați și să vă bucurați de filmul, precum și compania datei dvs!

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru dată
  1. Imagine intitulată act pe o dată de film Pasul 1
1. Adresați-vă data pentru a alege filmul să fie mai adaptat. Dacă doriți cu adevărat să faceți o impresie bună, fiți deschisă pentru a vă permite să alegeți filmul pentru dată. Lăsați-i să aleagă ceea ce vor să vadă. Ei pot vedea acest lucru ca un gest dulce și adaptat.
  • De exemplu, le puteți întreba: "Hei, Chuck, ce vrei să vezi?"Sau" orice filme noi pe care doriți cu adevărat să le vedeți?"
  • Imagine intitulată act pe o dată de film Pasul 2
    2. Sunt de acord cu filmul împreună pentru a găsi terenul de mijloc. Dacă doriți să aveți mai mult de spus, aveți o discuție despre filmul pe care îl vedeți. Aruncați câteva opțiuni la data dvs. și apoi sunteți de acord cu filmul împreună. În acest fel, puteți să vă bucurați de film.
  • Acceptarea filmului împreună poate afișa, de asemenea, data dvs. că sunteți dispus să compromiteți, care poate fi o calitate atractivă într-un partener romantic.
  • De exemplu, puteți spune: "De ce nu compromităm și vedem o comedie?"Sau" ce zici de a vedea ceva ce amândoi amândoi?"
  • Imagine intitulată act pe o dată de film Pasul 3
    3. Rochie în haine confortabile, ocazionale. Mergând la filme este, în general, considerat un cadru casual pentru o întâlnire. Nu peste rochie purtând o rochie de partid sau o cravată. În schimb, purtați îmbrăcăminte care vă face să vă simțiți încrezători și confortabili.
  • Dacă vă aflați într-adevăr în data dumneavoastră și doriți să arătați sexy, puteți să o luați într-o crestătură, purtând tocuri, o rochie sau o cămașă colorată.
  • Imagine intitulată act pe o dată de film Pasul 4.Jpeg
    4. Confirmați timpul filmului cu data. Odată ce ați convenit asupra unui film, contactați data și confirmați timpul de întâlnire prin apelarea sau trimiterea acestora. Asigurați-vă că includeți o notă despre cât de emoționați sunteți pentru data când confirmați timpul.
  • De exemplu, puteți texta, "Ne vedem la Teatrul Westbrook la ora 19:00. Abia astept :)" sau să le sunați și să spuneți, "Te întâlnesc în afara teatrului la 6:30. Nu pot aștepta!"
  • Imagine intitulată act pe o dată de film Pasul 5.Jpeg
    5. Du-te la teatru devreme. Planificați înainte, astfel încât să ajungeți la 5-10 minute mai devreme pentru film. Acest lucru vă poate permite să obțineți vreun minut în ultimul minut și să vă simțiți calm pentru data. Puteți aștepta data în fața teatrului sau obțineți biletul pentru ei în timp ce așteptați, dacă doriți.
  • O altă opțiune este de a vă asigura întâlnirea cu data la începutul teatrului, astfel încât să puteți obține gustări și locuri bune înainte ca filmul să pornească. În acest fel, nu vă simțiți graniți sau copleșiți la începutul datei.
  • Partea 2 din 3:
    Rămânând rece și relaxați la data
    1. Image intitulată act pe o dată de film Pasul 6.Jpeg
    1. Salut data cu un zâmbet și un "salut."Când vă vedeți prima dată la teatru, faceți contact vizual cu ei și zâmbiți. Spune "salut" sau "hi."Păstrați-vă corpul relaxat și întors spre data dvs.
    • Doar oferiți-le să le îmbrățiți sau să le împingeți pe obraz dacă simțiți că este potrivit. Luați în considerare dacă ați salutat reciproc fizic înainte sau dacă data dvs. este confortabilă cu acest nivel de afecțiune în public.
  • Imagine intitulată act pe o dată de film Pasul 7.Jpeg
    2. Oferta de a plăti biletul de dată, dacă sunteți confortabil și dispus. Oferta de a plăti pentru biletul de dată poate să le impresioneze și să le arate că sunteți serios despre data. Dar ar trebui să faceți acest lucru numai dacă aveți fondurile și nu vă simțiți ciudați să faceți acest lucru. Plata sau nu plătește pentru biletul de dată nu înseamnă neapărat că nu-ți pasă de data ta.
  • Unii oameni le place să împărtășească costul unei întâlniri, astfel încât totul este egal.
  • Evitați căderea în normele de gen în cazul în care tipul întotdeauna plătește la o dată. Acest lucru nu trebuie întotdeauna să fie cazul. Fă ceea ce te simți confortabil.
  • Imagine intitulată act pe o dată de film Pasul 8.Jpeg
    3. Întreabă-ți data dacă ar plăcea gustări pentru film. Înainte de a vă așeza pentru film, puneți o ofertă pentru gustări precum Popcorn și Bomboane. Asigurați-vă că aveți suficient timp să stați în linie pentru gustări înainte de film, astfel încât să nu pierdeți asta.
  • Dacă nu doriți să aveți respirație urâtă, puteți merge la gustări ca niște monetări junior sau puteți comanda o apă cu gustările dvs. pentru a vă menține respirația proaspătă.
  • O opțiune este de a plăti pentru gustări pentru film dacă data dvs. a acoperit biletele. În acest fel, păstrați lucrurile egale.
  • Imagine intitulată act pe o dată de film Pasul 9.Jpeg
    4. Alegeți scaunele de lângă celălalt, unde puteți vedea ecranul. Du-te pentru scaune care vor fi confortabile pentru amândoi. În majoritatea cinematografilor, cele mai bune locuri sunt ⅔ ale drumului înapoi și în centru, deoarece vor avea cel mai bun sunet. Dar puteți opta pentru scaune unde puteți vedea cu ușurință ecranul, astfel încât să puteți fi confortabil.
  • Puteți permite data dvs. să preluați conducerea la alegerea scaunelor, mai ales dacă nu sunteți pretențioși.
  • Imagine intitulată act pe o dată de film Pasul 10.Jpeg
    5. Citiți limba corpului dvs. Data în timpul filmului. Acordați atenție modului în care data dvs. interacționează cu dvs. Dacă se schimbă mai aproape de tine sau se sprijină de tine, acestea pot fi semne pozitive pe care le place să fie aproape de tine. Ele pot, de asemenea, să facă contact sau să vă zâmbească de multe ori.
  • Dacă data dvs. încearcă să se deplaseze de la dvs., își întoarce corpul, sau își traversează brațele, pot să afle limbaj negativ al corpului. Acestea pot fi semne că acestea nu sunt 100% confortabile, fiind aproape de tine sau de a fi intim.
  • Țineți minte, în unele cazuri, dacă data dvs. se îndepărtează de dvs. sau se așează cu brațele încrucișate, pot fi doar reci sau ca ședința la o distanță. Singura modalitate de a ști cu adevărat ce gândesc este să le întrebe direct.
  • 6. Uita-te la film! Ești într-o dată de film, așa că ar trebui să te lași să te bucuri de filmul pe care l-ai dus să te vezi. Data dvs. ar putea să nu vrea să vorbească în liniște în timpul filmului sau să se apropie, deoarece doresc să se concentreze. Urmăriți ceea ce fac înainte de a face orice, care ar distrage atenția de la film.
  • Imagine intitulată act pe o dată de film Pasul 11.Jpeg
    7. Adresați-vă data de consimțământ înainte de a încerca să fiți intimi. Nu faceți o mișcare la data dvs. în timpul filmului fără consimțământul lor. Doar pentru că sunteți în întuneric, așezați împreună, nu înseamnă neapărat că data dvs. este deschisă să fie intimă. Adresați-vă data pentru consimțământ înainte de a le atinge sau devin intim cu ei.
  • De exemplu, puteți spune: "Este bine dacă te sărut?"Sau" Te simți confortabil cu mine atingând-o?"
  • Dacă data dvs. spune "nu", nu le presează să fie intimă. Acceptați răspunsul lor și reveniți la bucuria de film.
  • Dacă data dvs. spune "da", puteți fi intimă. Asigurați-vă că ați verificat cu ele adesea pentru a confirma că sunt consimțite.
  • Mergând pe o dată de film nu înseamnă că trebuie să fii intim. Dvs. și data dvs. pot fi fericiți vizionarea filmului și bucurați-vă de experiența împreună.
  • Partea 3 din 3:
    Înfășurarea datei
    1. Imagine intitulată act pe o dată de film Pasul 12.jpeg
    1. Întrebați-vă data ce credeau despre film. Păstrați conexiunea dvs. cu data de desfășurare, întrebându-le opinia cu privire la film. Exprimați-vă și gândurile despre film.
    • De exemplu, puteți întreba: "Deci, ce credeți despre scena de acțiune?"Sau" Te-ai bucurat de sfârșit?"
  • Imagine intitulată act pe o dată de film Pasul 13.Jpeg
    2. Propuneți-vă pentru o băutură sau o gustare dacă data dvs. pare interesată. Extindeți data filmului, propunând că amândoi mergeți la un bar din apropiere, fie la cafenea pentru a vorbi mai mult despre film și petreceți. Vă puteți sugera să luați mâncarea sau o băutură aproape de a petrece mai mult timp împreună.
  • De exemplu, puteți spune: "Să vorbim mai multe despre film peste băuturi" sau "doriți să luați niște mâncare și discutați mai multe despre acea scenă de luptă?"
  • Sfat de experți
    John Keegan

    John Keegan

    Dating CoachJohn Keegan este un antrenor de dating și un vorbitor motivațional bazat în New York City. El conduce stilul de viață trezit, unde își folosește expertiza în Dating, Atracție și dinamică socială pentru a ajuta oamenii să găsească dragoste. El predă și deține ateliere de lucru pe plan internațional, de la Los Angeles la Londra și de la Rio de Janeiro la Praga. Lucrarea sa a fost prezentată în New York Times, oamenii din New York și sănătatea oamenilor.
    John Keegan
    John Keegan
    Dating antrenor

    Expertul nostru este de acord: Încercați să aveți un loc minunat în minte unde puteți merge după film. În acest fel, puteți vorbi despre reacțiile dvs. la film și puteți petrece un pic mai mult timp împreună dacă data merge bine.

  • Imagine intitulată act pe o dată de film Pasul 14.Jpeg
    3. Face aranjamente pentru o altă dată. Dacă data filmelor se înfășoară, puneți-o prin sugerarea unei alte date în viitorul apropiat. Poate alegeți un alt film pentru a vedea sau vă mutați de la o dată de film la o dată de cină sau faceți o altă activitate.
  • De exemplu, puteți spune data dvs., "doriți să mergeți să vedeți un alt film următorul weekend?"Sau" Ce zici de tine la cină și un film data viitoare?"
  • Imagine intitulată act pe o dată de film Pasul 15.Jpeg
    4. Spuneți la revedere la data dvs. Încheiați data prin despărțirea cu data într-un mod prietenos. Mulțumesc pentru un timp plăcut. Dacă răspund pozitiv și vă spun că și ei au avut un timp bun, puteți oferi să le îmbrățiți sau să le dați un peck pe obraz. Observați dacă zâmbesc sau întreține contactul vizual cu dvs., deoarece acestea sunt de obicei semne pe care le-au bucurat de data.
  • Dacă ați planificat o altă dată în viitor, este posibil să doriți să spuneți data dvs, "Pe curând!" sau "Te voi contacta săptămâna viitoare despre cină, nu pot aștepta!"
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar