Cum să îngropați o pisică

Pierderea unui animal iubit nu este niciodată ușoară. Spunând că la revedere poate fi incredibil de dureros. Uneori, închiderea unei înmormântare și înmormântare poate ajuta. Dacă doriți să vă îngropați pisica, asigurați-vă că este legal în zona dvs. Apoi, alegeți un sit de înmormântare, sicriu și un marker grav. Va trebui să vă așezați pisica în sicriu, săpați o gaură și apoi să decorați locul. Dacă aveți un loc pentru a vă vizita animalul de companie pierdut, vă veți simți mai bine să vă spuneți la revedere.

Pași

Partea 1 din 3:
Luarea deciziilor privind înmormântarea
  1. Imagine intitulată îngropa o pisică Pasul 1
1. Verificați dacă îngroparea pisicii dvs. este legală și sigură. Deși este important ca mulți să-și dea animalele de companie un loc de odihnă final, îngroparea unui animal nu este legală peste tot. Înainte de a vă îngropa pisica, verificați reglementările locale. Puteți apela pe cineva la tribunalul local sau la Departamentul de Resurse Naturale pentru a vedea dacă este legal să îngropați un animal de companie în curtea dvs. De obicei, nu puteți îngropa o pisică într-un loc public ca un parc.
  • Să se abțină de la îngroparea unei pisici lângă un corp de apă. Acest lucru ar putea contamina alimentarea cu apă.
  • De asemenea, trebuie să vă asigurați că nu vă sapați în niciun cabluri din pământ. Alegeți o zonă a curții dvs. care este departe de casă. Dacă întâmpinați cabluri în timp ce vă săpați gaura, opriți săpați, reumpleți gaura și alegeți un loc diferit.
  • Dacă închiriați, asigurați-vă că ați verificat cu proprietarul dvs. Nu toți proprietarii vor permite oamenilor să îngroape animalele în curte.
  • Imagine intitulată îngropa o pisică Pasul 2
    2. Alegeți un site de înmormântare. Odată ce ați asigurat că îngroparea pisicii dvs. este legală, selectați un site de înmormântare, cum ar fi un loc în curtea dvs.
  • Poate doriți să alegeți un loc special sau simbolic pentru a vă îngropa pisica. Dacă pisica ta a atârnat întotdeauna în apropierea flori sălbatice din curtea ta, de exemplu, acest lucru poate fi un loc bun pentru a-l îngropa. Dacă pisica ta a iubit să joace în pădure, ai putea să-ți îngroape pisica acolo.
  • Cu toate acestea, gândiți-vă la logistică atunci când decideți să vă îngropați pisica. Nu doriți ca mormântul undeva în curtea unde va fi frecvent pasificată sau deranjată. Alegeți o zonă a curții dvs., unde nu mergeți de obicei. Dacă aveți copii mici, alegeți un loc unde nu se joacă.
  • Imagine intitulată îngropa o pisică Pasul 3
    3. Selectați un sicriu sau un recipient. Vrei un fel de navă să-ți plaseze pisica înainte de înmormântare. Acest lucru este deosebit de important dacă starea sau zona dvs. are anumite reglementări privind îngroparea animalelor de companie. Este posibil să vi se solicite să utilizați un anumit tip de container datorită preocupărilor legate de contaminarea terenului.
  • Puteți achiziționa un sicriu pentru un animal de companie online. Dacă este important să aveți un sicriu formal, aceasta poate fi opțiunea potrivită pentru dvs.
  • Cu toate acestea, sicrie pot fi scumpe. De asemenea, puteți îngropa pisica dvs. în ceva de genul unei cutii de carton. Dacă pisica ta a avut un pat, el a iubit, ia în considerare îngroparea pisicii tale în patul său.
  • Dacă nu aveți nevoie să utilizați un recipient, puteți întotdeauna să vă înfășurați pisica într-un prosop înainte de înmormântare.
  • Imagine intitulată îngropa o pisică Pasul 4
    4. Se așează pe un marcator grav. Există multe lucruri pe care le puteți folosi pentru a marca mormântul animalului. Puteți achiziționa un marker pentru animalul dvs. online, pe care îl puteți crea pentru a include numele animalului dvs. și alte detalii, cum ar fi data nașterii și decesul. Cu toate acestea, dacă acest lucru este în afara bugetului dvs., există și alte opțiuni.
  • Puteți aduna pietre și pietre din curtea din spate și le strângeți lângă mormânt. Dacă este important să aveți numele pisicii dvs. pe marcatorul grav, puteți utiliza vopsea pentru a scrie numele pisicii pe o stâncă mai mare.
  • Dacă pisica ta a iubit un anumit tip de plantă, ia în considerare plasarea unei plante peste mormântul pisicii tale. De asemenea, puteți pune ceva mai mare, ca un copac.
  • Partea 2 din 3:
    Începând procesul de înmormântare
    1. Imagine intitulată îngropa o pisică Pasul 5
    1. Planificați să vă îngropați pisica cât mai curând posibil. Doriți să vă îngropați pisica înainte ca organismul să înceapă să se descompună. În mod ideal, îngropați pisica voastră în ziua în care a murit sau a doua zi după aceea. O înmormântare promptă este deosebit de importantă în lunile mai calde.
    • Din păcate, dacă o pisică moare în timpul iernii, o îngropare promptă nu este întotdeauna posibilă. Pământul poate fi înghețat. În acest caz, adresați-vă medicului veterinar dacă vă puteți stoca corpul pisicii dvs. până când veți putea să o îngropați.
    • De asemenea, puteți să vă înfășurați pisica într-un prosop și plasați-o într-un recipient de stirofoam umplut cu gheață. Cu toate acestea, ar trebui să utilizați această metodă numai dacă depozitați corpul pisicii dvs. cu câteva zile înainte de înmormântare. Nu va funcționa pentru depozitarea pe termen lung.
  • Imagine intitulată îngropa o pisică Pasul 6
    2. Strângeți consumabilele necesare. Veți avea nevoie de anumite consumabile pentru a vă îngropa pisica. Puteți găsi majoritatea la un magazin de hardware local dacă nu le aveți la îndemână în casa dvs. Veți avea nevoie de următoarele:
  • Mănuși
  • O lopată sau o lopată
  • Frânghie pentru a lega în jurul casetei sau a recipientului
  • 3. Plasați pisica în recipientul pe care l-ați ales. Utilizați mănuși când manipulați corpul pisicii. Dacă doriți, puteți îngropa pisica dvs. cu câteva dintre elementele sale preferate. Puteți, de exemplu, înfășurați pisica în pătură preferată. Puteți, de asemenea, să plasați jucăria preferată a pisicii în recipient cu ea sau alte elemente pe care pisica le-a plăcut atunci când în viață.
  • Asigurați-vă că ați legat cutia închisă cu frânghia după plasarea pisicii în ea.
  • Imagine intitulată îngropa o pisică Pasul 8
    4. Săpați o gaură la cel puțin trei picioare adânci. Doriți să vă asigurați că gaura este destul de adâncă încât corpul pisicii dvs. să nu fie vizat de prădători. Asigurați-vă că ați săpat gaura suficient de largă încât să puteți plasa sicriul pisicii în pământ.
  • Amintiți-vă, dacă observați cabluri, opriți săpați imediat. Completați gaura și căutați un alt loc pentru a vă îngropa animalul.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea procesului de înmormântare
    1. Imagine intitulată îngropa o pisică Pasul 9
    1. Au un memorial mic dacă doriți. Mulți oameni găsesc un memorial este de ajutor atunci când îngropa pisica. Înainte de a vă plasa pisica în pământ, puteți spune câteva cuvinte, cântați o melodie sau citiți o poezie.
    • Luați în considerare invitarea prietenilor și a membrilor familiei pentru a vă spune la revedere pentru animalul dvs. de companie.
    • Copiii mici pot găsi un memorial deosebit de benefice. Le puteți încuraja tuturor să colecteze lucruri care le reamintesc despre animalul lor pierdut. Ei pot plasa aceste lucruri în gaura alături de sicriul pisicii.
  • Imagine intitulată îngropa o pisică Pasul 10
    2. Coborâți pisica în gaură și acoperiți-o cu sol. După ce au spus câteva cuvinte, puneți ușor sicriul pisicii în pământ. Reumpleți gaura cu solul pe care l-ați săpat. Asigurați-vă că apăsați solul în jos pe măsură ce îl plasați peste mormânt. Vrei ca solul să fie ferm în loc pentru a împiedica prădătorii să-ți sapa pisica.
  • Imagine intitulată îngropa o pisică Pasul 11
    3. Configurați markerul mormânt. Nu săriți markerul grav. Deși nu poate fi important pentru dvs. ca un gest simbolic, un marcator grav împiedică deranjarea mormântului. Dacă ați cumpărat un sicriu, puneți-l peste mormânt. Dacă utilizați roci sau alte materiale, strângeți-le peste locul de odihnă al pisicii.
  • Dacă plantați ceva în pământ, asigurați-vă că înconjurați baza plantei cu ceva greu. Acest lucru va păstra prădătorii departe.
  • Imagine intitulată îngropa o pisică Pasul 12
    4. Decorați gravetele dacă doriți. Odată ce marcajul este în sus, poate doriți să decorați gravetele. Puteți pune decorațiuni temporare, cum ar fi flori și alte frunze.
  • Dacă aveți copii mici, ar putea dori să decoreze mormântul. Îi poți încuraja să facă ceva de genul notelor de scriere a pisicii sau să deseneze imagini pentru a pleca la Gravesit.
  • sfaturi

    Dacă înmormântarea nu este posibilă, puteți să vă crematizați pisica și să vă împrăștiați de cenușă undeva.
  • Verificați înainte de a împrăștia cenușa - ar putea să nu fie legal în cazul în care locuiți. Cu toate acestea, poate puteți păstra cenușa într-o cutie și le puteți păstra undeva în siguranță.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar