Cum se adaugă muzică gratuită la android

Ascultarea muzicii este cea mai bună modalitate de relaxare. Când vă aflați într-o călătorie lungă, muzica este cea mai bună prietenă pe care o aveți în acel moment. Dar dacă vă obosiți să ascultați muzica pe care ați salvat-o la nivel local pe dispozitivul dvs. și doriți să ascultați noi melodii și gratuit și gratuit? Aceasta nu ar trebui să fie o problemă pe dispozitivul dvs. Android, deoarece există multe aplicații terțe care vă vor permite să găsiți și să descărcați muzică gratuit, astfel încât să le puteți asculta în orice moment!

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea aplicației gratuite de muzică Paradise
  1. Imagine intitulată Adăugați muzică gratuită la pasul Android 1
1. Obțineți muzică Descărcați aplicația Paradise Free. Dacă nu aveți aplicația instalată pe dispozitivul dvs. Android încă, îl puteți descărca de la Google Play.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică gratuită la pasul Android 2
    2. Lansați muzică Descărcați paradisul gratuit. Localizați aplicația pe ecranul de pornire sau pe sertarul aplicației și apăsați pe acesta pentru a lansa.
  • Icoana aplicației sunt nori albastri cu o notă de muzică pe ea și trei săgeți îndreptați în jos.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică gratuită în Android Pasul 3
    3. Căutați o melodie. Odată lansat, veți fi, în mod implicit, în fila Căutare. Un câmp de căutare va fi în partea de sus. Introduceți titlul, artistul sau albumul melodiei în câmpul de căutare și atingeți pictograma de lupă pentru a începe căutarea.
  • O listă de melodii care corespund cuvintelor cheie pe care le-ați introdus va fi afișată sub câmpul de căutare.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică gratuită la Android Pasul 4
    4. Redați melodia sau descărcați-l. Dacă doriți să ascultați imediat melodia, atingeți-l de la rezultate și va începe să se joace. Bara de progres va apărea în partea de jos, împreună cu melodia anterioară, cântecul următor și pauză icoane (primele două butoane aplicabile dacă jucați de la o listă de redare). Pentru a opri redarea unei melodii, apăsați pe pictograma "x" din bara de progres.
  • Dacă doriți să descărcați și salvați-l pe dispozitivul dvs. pentru a asculta mai târziu, atingeți doar cele trei puncte verticale în partea dreaptă a numelui cântecului și selectați "Descărcați" din meniul contextual care apare. Pentru a accesa melodiile descărcate, atingeți doar fila Descărcare din antetul de sus și apăsați pe un nume de melodie pentru ao reda. Cântecele descărcate de la muzica Paradise Downloader pot fi jucate numai în această aplicație.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea aplicației SoundCloud
    1. Imagine intitulată Adăugați muzică gratuită la Android Pasul 5
    1. Obțineți aplicația SoundCloud. Dacă nu aveți instalat SoundCloud pe dispozitivul dvs., îl puteți descărca gratuit Google Play.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică gratuită în Android Pasul 6
    2. Lansați aplicația. Căutați aplicația pe ecranul dvs. de pornire sau pe sertarul aplicației și apăsați pe acesta.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică gratuită în Android Pasul 7
    3. Loghează-te. Atingeți butonul "Log in" pentru a accesa ecranul de conectare. În ecranul de conectare, puteți să vă conectați utilizând adresa dvs. de e-mail înregistrată și parola, conectați-vă utilizând contul dvs. Facebook sau conectați-vă la Google+. Pentru prima opțiune, introduceți detaliile din câmpurile date și atingeți "."
  • Pentru a vă conecta utilizând contul dvs. Facebook, apăsați pe butonul "Conectați-vă cu Facebook".
  • Pentru a vă conecta utilizând contul Google+, apăsați pe butonul "Conectați-vă cu Google".
  • Imaginea intitulată Adăugați muzică gratuită în Android Pasul 8
    4. Căutați melodii. Atingeți pictograma de căutare din antetul de sus al ecranului și introduceți titlul piesei. Atingeți pictograma de lupă pentru a începe căutarea. O listă de melodii care se potrivesc cu cuvintele dvs. cheie va fi afișată.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică gratuită la pasul Android 9
    5. Redați cântecul. Căutați prin rezultate și apăsați pe melodia pe care doriți să o faceți Joaca. SoundCloud va începe să strecură cântecul. Atingeți ecranul sau pictograma Pauză (două bare verticale) pentru a întrerupe melodia.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică gratuită la Android Pasul 10
    6. Creați un playlist. Dacă doriți să ascultați un flux continuu de muzică, creați un playlist de redare.
  • Căutați o melodie pentru a adăuga la o listă de redare și apăsați cele trei puncte verticale de lângă numele său în rezultate. Selectați "Adăugați la playlist" din meniul contextual care apare.
  • În pop-up-ul Adăugați la Playlist, selectați o listă de redare existentă și se va adăuga melodia.
  • Pentru a adăuga o melodie într-o listă de redare nouă, doar apăsați pe pictograma plus, denumiți lista de redare și atingeți "."
  • Accesați playlisturile dvs. atingând cele trei bare verticale la antetul de sus al aplicației. Selectați "PlayList" din meniu și apăsați pe o listă de redare pentru a reda melodiile în ea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar