Cum să cumpărați un mângâietor în jos

Cu un design pentru aproape fiecare climat și dormitor, în josul în jos poate aduce confort, lux și confort pentru fiecare dormitor. Există mai multe lucruri de luat în considerare atunci când achiziționați un mângâietor în jos, cum ar fi conținutul în jos, alimentarea cu energie și numărul de fir. Cumpărarea unui mângâietor în jos poate părea descurajantă, dar cu o mică informație de fundal și câteva sfaturi de cumpărare, puteți să vă asigurați că știți că ați ales cel mai bun Mângâietor pentru stilul dvs. de viață.

Pași

Partea 1 din 2:
Alegerea unui mângâietor în jos pentru stilul dvs. de viață
  1. Imagine intitulată Cumpărați un Mângâietor în jos Pasul 1
1. Decideți cu privire la cantitatea de jos și puterea de umplere doriți. În jos sunt clusterele de pene pufoase care cresc sub pene mai mari pe păsări ca gâștele și rațele. Cu atât mai mult într-un mângâietor, mai moale și mai confortabil este probabil să fie. Alegeți un mângâietor cu un înalt sau "pur" Conținut în jos pentru cel mai lux. Puterea de umplere se referă la cantitatea de jos pe uncie.
  • Dacă doriți un mângâietor ultra-cald, alegeți unul cu un rating de umplere de 650 sau mai mare.
  • O etichetă care afirmă 66% în jos înseamnă că mângâierea este de două treimi în jos și un material de umplere de o treime, care poate include un alt tip de pene (care este de obicei mai mare și mai gros decât în ​​jos) sau un alt tip de material împreună, cum ar fi bumbac de umplere.
  • Pentru vremea mai caldă, du-te pentru un mângâietor care a umplut mai puțin, deci nu va fi prea fierbinte și pentru vreme rece, căutați o umplere mai mare pentru mai multe izolații.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Mângâietor în jos Pasul 2
    2. Du-te cu un număr mare de fir. Numărul de fir este o considerație importantă atunci când achiziționați un mângâietor în jos, deoarece pene fine, care compun în jos, pot să strige prin țesătură și să-și facă drumul dacă numărul de fir nu este suficient de mare. Cu cât este mai mare numărul de fir, cu atât țesătura mai strânsă și cu atât mai puțin probabil trebuie să pierdeți pene. Prin urmare, asigurați-vă că alegeți un mângâietor cu un număr de fire de cel puțin 250 sau mai mare.
  • Numărul de fir mai mare sunt, de asemenea, mai scumpe.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Mângâietor în jos Pasul 3
    3. Alegeți un mângâietor cu boxul de box sau cusătura. Acești doi termeni se referă la un mod specific în care un mângâietor în jos este cusut împreună.Boxul de boxe înseamnă că materialul superior și inferior al mânerului sunt cusute împreună într-un model uniform susținut de benzi de țesături suplimentare pentru a crea "cutii." În mod similar, cusătura Quilt este utilizată pentru a crea buzunare specifice cu modelele cusute.
  • Aceste două tehnici de legare diferite ajută la menținerea peniilor în poziție și păstrați o distribuție uniformă a coborâșului în jos.
  • Mângâierea fără boxă de boxă sau cusătura de quilt vor avea probabil că se schimbă în timp (în special la margini și în colțuri) cu utilizare normală și acest lucru nu numai că va scădea căldura mânerului, dar și nivelul său de confort.
  • Mângâietorii de calitate superioară vor avea atât box-box-box, cât și cusături de quilt, care durează mai mult și necesită mai puțină întreținere.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Mângâietor în jos Pasul 4
    4. Verificați opțiunile Faux-Down. Alternative-jos în jos nu va fi la fel de caldă ca și mângâierea adevărată, dar vor fi mai ieftini și sunt o mare opțiune pentru persoanele cu alergii. Alternative-jos în jos sunt în valoare de a fi în căutarea unui buget strâns sau aveți sensibilități de pene sau animale de mătreață.
  • Alternativele în jos sunt de obicei fabricate din bumbac, poliester, raion sau combinații ale celor trei.
  • Nu numai că sunt alternative-jos în josul mai ușor de spălat și menținut, ele sunt, de asemenea, garantate pentru a fi cruzime de animale, făcând unele dintre ele vegane. Dacă sunteți preocupat de obținerea de produse vegane cercetarea produsului în prealabil pentru a vă asigura că nu au fost utilizate produse de origine animală.
  • Partea 2 din 2:
    Achiziționați mângâierea în jos
    1. Imagine intitulată Cumpărați un Mângâietor în jos Pasul 5
    1. Decideți despre bugetul dvs. Înainte de a urma cu o achiziție, decideți cât de mult doriți să cheltuiți - un mângâietor de bună calitate va costa aproximativ 250 de dolari, în funcție de dimensiunea patului dvs. Cu cât este mai mare conținutul în jos, puterea de umplere și numărul de fir, cu atât va fi mai scump.
    • Prezența boxului de boxă sau cu coasere de quilt va crește, de asemenea, prețul, dar este important să ne amintim că acești factori măresc calitatea și durabilitatea mânerului și, astfel, un mângâietor cu prețuri mai mari poate fi în valoare de investiție.
    • De asemenea, este posibil să doriți să factați în prețul unui capac de confort în jos - cunoscut sub numele de acoperire a duvetului - în bugetul dvs. Capacele DUVET vă ajută să vă protejați mângâierea în jos și să reduceți cantitatea de spălare necesară pentru ao menține.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Mângâietor în jos Pasul 6
    2. Faceți cercetarea mărcii dvs. Indiferent dacă ați decis să achiziționați un blândetor real sau alternativ, opțiunile dvs. de marcă sunt nelimitate, deci luați ceva timp pentru a cerceta online. Mulți comercianți cu amănuntul online importanți vă vor permite să vă stabiliți bugetul și dimensiunea patului dvs. pentru a face mai ușor compararea și compararea prețurilor. De asemenea, puteți introduce specificațiile dvs. de confort ca termeni de căutare.
  • Aceste zile puteți obține mângâieri de calitate la un magazin de box, deși magazine mai mici care se specializează în pat pot avea opțiuni mai multe sau mai bune, dar ar trebui să vă așteptați să plătiți mai mult.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Mângâietor în jos Pasul 7
    3. Verificați dublu recenzele produsului. Înainte de a se stabili la o achiziție, asigurați-vă că ați citit recenzii de produs. Un anumit brand poate veni cu toate specificațiile pe care le sperați, dar recenzii lăsate de cumpărătorii anteriori pot dezvălui alte considerente, cum ar fi capacitatea de spălare a mânerului, durabilitatea pe termen lung și valoarea globală-pentru-banii.
  • Dacă încă mai aveți probleme cu luarea unei decizii cu privire la ceea ce doriți într-un mângâietor în jos, vizitați un magazin de casă sau stil de viață pentru a vedea și simți diferite tipuri de mângâiere în jos în persoană.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Mângâietor în jos Pasul 8
    4. Căutați cupoane. Indiferent dacă ați ales să faceți o achiziție online sau să cumpărați direct dintr-un magazin, mângâierea dvs. este o mare investiție, iar mulți comercianți cu amănuntul vor oferi cupoane și reduceri pentru transportul gratuit, copertele libere, și / sau un procent de la achiziția dvs. Unele magazine vor accepta chiar și cupoane de concurenți. Utilizarea cupoanelor vă pot permite să achiziționați un confort mai bun în timp ce vă mențineți încă bugetul.
  • În mod obișnuit, există mari vânzări pe Vineri și sărbători negre, cum ar fi Ziua Memorială și Ziua Muncii.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Mângâietor în jos Pasul 9
    5. Confirmați dimensiunea patului dvs. Asigurați-vă că ați comandat dimensiunea potrivită pentru pat pentru patul dvs. Anumite companii utilizează diferite tipuri de terminologie atunci când vine vorba de dimensiunea culturii și mângâietorul se potrivesc (de exemplu, un "rege standard" nu este același cu un "King California"), deci este mai bine să căutați și să confirmați măsurătorile reale, mai degrabă decât să mergeți mai degrabă decât să mergem mai degrabă decât să mergem de către etichete.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Mângâietor în jos Pasul 10
    6. Verificați garanțiile. Unele mărci și comercianți cu amănuntul oferă garanții pe viață în jos în jos. Garanțiile pot conține declarații gratuite, reumpleri și / sau schimburi și vă pot oferi încredere și asigurare suplimentară pe măsură ce faceți achiziția dvs. mare.
  • De asemenea, familiarizați-vă cu politica de returnare a magazinului în cazul în care nu vă așteptați după ce ați folosit-o.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Mângâietor în jos Pasul 11
    7. Urmați instrucțiunile de îngrijire. Mângâietorul dvs. va veni probabil cu instrucțiuni de îngrijire și este important să urmați cele mai întâi și cele mai importante (deoarece acestea vor fi specifice brandului) înainte de a căuta consultanță generală de îngrijire.
  • Acest lucru este deosebit de important dacă mângâierea dvs. este în garanție. Dacă există dovezi că mângâierea dvs. a fost deteriorată deoarece ați încălcat sfatul de îngrijire al mărcii, este posibil să nu fiți eligibili pentru înlocuirea.
  • Mângâietoare va dura mult timp dacă vă pasă corect, astfel încât să cheltuiți un pic mai mult pe un produs mai bun de calitate vă poate economisi bani pe termen lung.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Mângâietor în jos Pasul 12
    8. Bucurați-vă și dormiți bine. Deși în jos sau alternative-jos în jos ar putea necesita considerații suplimentare înainte de cumpărare și necesită întreținere suplimentară după aceea, ele sunt bine în valoare de efortul! Luați mândria în achiziția finală și bucurați-vă de calitatea, confortul și confortul noului dvs. mângâietor. Investiția într-un somn bun este bine merita!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Duck și gâscă în jos oferă cantități comparabile de izolație.
  • În jos poate fi alb sau gri-maro, dar nu există nici o performanță sau o diferență de calitate între cele două culori, deși unii oameni nu-i place aspectul penelor maronii gri, deoarece acestea arată prin țesătura albă exterioară a mângâietorului.
  • Spălarea mânerului dvs. în jos poate fi scump dacă îl curățați uscat, dar este posibil să vă spălați singur, cu un timp suplimentar și îngrijire.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar