Cum de tabără în interior

Campingul poate fi o mulțime de distracție, dar uneori când vremea este rece sau ploioasă, este greu să o faci afară. O alternativă frumoasă pentru copii este o excursie de camping în interior, cu toate activitățile și distracția pe care o avea sub stele.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea călătoriei de camping interior
  1. Imagine intitulată Camp în interior Pasul 1
1. Invitați niște prieteni. Campingul ar putea fi mai distractiv cu prietenii, deci ar putea fi o idee bună să inviți unele dintre ele. Având prieteni să se joace cu vă poate face mai fericiți, dar numai campingul poate fi, de asemenea, o explozie. Încercați să vă gândiți la oameni că doriți să vă petreceți toată noaptea și apoi să le dați un apel pentru a vedea dacă pot dormi.
  • Asigurați-vă că vă întrebați părinții dacă sunteți în regulă pentru a vă invita oamenii pentru campingul interior.
  • Întrebați-vă frații dacă doresc să tabără.
  • Doar invitați oameni care se vor întâlni cu ceilalți. Campingul se referă la distracție și argumentând ruinele.
  • Dacă aveți numărul de telefon al prietenului dvs., apelați-le și le trimiteți și le trimiteți o invitație la camping. Dacă nu aveți numărul lor de telefon, puteți întreba dacă vor să vină camping la școală sau când le vedeți în persoană.
  • Imagine intitulată Camp în interior Pasul 2
    2. Obțineți băuturi și gustări. Camper-urile tale vor fi foame și însetate, așa că va trebui să pregătiți gustări și niște băuturi când ajung acolo. Ciocolata caldă într-un termos este o modalitate excelentă de a face acest lucru să se simtă ca și cum ați în aer liber. Există, de asemenea, gustări pe care le puteți pregăti în prealabil ca "furnici pe un jurnal," astfel încât atunci când prietenii tăi ajung acolo sunt deja făcuți.
  • A face "furnici pe un jurnal," Tăiați un stick de țelină, astfel încât aveți o bucată de 4 inch. Umpleți interiorul cu unt de arahide, apoi adăugați stafide pe partea de sus a untului de arahide. Repetați acest lucru până când aveți suficient "furnici pe un jurnal" pentru ca toată lumea să mănânce.
  • De asemenea, puteți înlocui gustările.
  • Puteți cumpăra concentrate de fructe sau pulbere la magazin și apoi adăugați apă într-un pitcher mare pentru a oferi suficient pentru oricine.
  • Imagine intitulată Camp în interior Pasul 3
    3. Alegeți un camping. Chiar dacă este posibil să nu fie la fel de greu ca localizarea unui camping în pustie, este încă important să găsiți un loc în casa dvs. este suficient de mare pentru camping. Vrei un spațiu larg deschis, astfel încât prietenii tăi să aibă capacitatea de a se răspândi și de a se bucura de ei înșiși. De asemenea, aveți nevoie de suficient spațiu pentru a configura un cort și pentru a avea suficient spațiu pentru toate pungile de dormit. Un loc bun pentru a avea campingul tău interior ar fi în camera de zi, subsol finit sau în dormitorul tău.
  • Dacă faceți camping într-o cameră cu un televizor, puneți o foaie peste televizor, astfel încât nimeni să nu fie tentat să o pornească. Puteți viziona TV în orice zi, acest lucru ar trebui să fie camping!
  • Cereți unui părinte sau tutorelor să vă ajute să mutați mobilierul din cale dacă nu există suficient spațiu la campingul dvs. pentru a se potrivi cu totul.
  • Imagine intitulată Camp în interior Pasul 4
    4. Faceți o listă de lucruri distractive de făcut. Gândiți-vă la unele lucruri creative pe care le puteți face în timp ce tabără care nu folosesc televizorul sau computerul. Vânătoare de comori, jocuri de cărți, citirea cărților cu voce tare, sau povestiri sunt toate lucrurile foarte distractive pe care le puteți face care nu necesită energie electrică. Asigurați-vă că ați stabilit lucrurile în prealabil și puneți cărțile și alte jocuri într-un loc unde le puteți găsi. Notați câteva dintre activitățile planificate, astfel încât, dacă vă plictisit în noapte, aveți ceva de făcut.
  • Dacă faceți camping cu prietenii sau familia, treceți peste listă cu ei pentru a vedea dacă au tot ce vor să adauge.
  • Nu trebuie să respectați lista, dar este o idee bună să aveți niște idei la îndemână dacă oamenii se plictisesc.
  • Partea 2 din 3:
    Configurarea campingului
    1. Imagine intitulată Camp în interior Pasul 5
    1. Obțineți un cort în aer liber sau utilizați foi și scaune pentru a vă face propriul cort. Dacă aveți un cort în aer liber și un spațiu suficient de mare, puteți seta cortul pe campingul dvs. Asigurați-vă că cereți părinților dvs. pentru a vă ajuta când configurați un cort în aer liber. Dacă nu aveți un cort în aer liber, puteți face un cort folosind o foaie mare și scaune sau o canapea. Obțineți creativi și dați seama de modalități diferite de a vă face cortul mai robust!
    • Pentru a face un cort din foi și patru scaune, aranjați cele patru scaune grele într-un pătrat și puneți o foaie de pat mare peste ele. Plasați un obiect greu, ca 2-4 cărți, peste foaie și pe scaunul scaunului pentru a împiedica alunecarea cortului. Adăugați perne dedesubt și ați făcut un cort de interior improvizat.
    • Dacă nu dețineți o foaie suficient de mare, puteți conecta foi mai mici cu pini de bobby pentru a face o foaie mai mare pentru cort.
  • Imagine intitulată Camp în interior Pasul 6
    2. Utilizați lanterne și scoateți luminile. Chiar dacă veți fi înăuntru, puteți obține totuși senzația de camping în aer liber. Întoarceți toate luminile și utilizați lanterne pentru a replica sentimentul de a fi în afara. Folosind lanterne mai mici de mână sunt cele mai bune deoarece acestea nu sunt prea luminoase, dar încă iluminează zona. Asigurați-vă că bateriile din lanternele dvs. au încă putere.
  • Obțineți baterii de înlocuire în cazul în care vor muri în timp ce faceți camping.
  • Acest lucru este deosebit de util atunci când spuneți povești înfricoșătoare!
  • Dacă există un părinte în jur, iluminarea a două lumânări pot înlocui lanternele.
  • Imagine intitulată Camp în interior Pasul 7
    3. Dormi în saci de dormit. Pentru a obține cu adevărat sentimentul de camping, ar trebui să dormiți într-o pungă de dormit, la fel cum ați face în aer liber. Desfaceți și dezarhivați sacul de dormit și asigurați-vă că există suficientă cameră pentru ca toată lumea să se așeze când vă culcați.
  • Dacă nu aveți pungi de dormit, puteți face unele cu un mângâietor mare de pernă. Pentru a face acest lucru, lăsați-l pe mângâietor pe pământ și lăsați-l de trei ori pe termen lung, așa că formează un tub. Îndoiți partea inferioară a păturii în jos, sub picioarele voastre și puteți dormi înăuntru, la fel ca și cum ați fi într-o pungă de dormit.
  • Utilizați o mulțime de perne pentru ao face mai confortabil, deoarece veți dormi pe podea.
  • Imagine intitulată Camp în interior Pasul 8
    4. Creați ambianța în aer liber. Pentru a face să se simtă ca și campingul tău în aer liber, puteți pune strălucirea în stelele întunecate de pe tavan sau creați un foc de tabără din hârtie de țesut multicolor, hârtie de construcție și o lumină portabilă. Pentru a face un foc de tabără fals, creați jurnalele cu hârtia de construcție, rulându-le în tuburi sau puteți utiliza prosopul de hârtie sau rulourile țesutului de toaletă ca o alternativă ușoară. Tăiați-le în exteriorul sursei dvs. de lumină, apoi pe bandă roșie, galbenă și de hârtie de țesut portocaliu la rulouri. Acest lucru va arăta ca un foc real și va crea efectul dorit!
  • Cea mai bună sursă de lumină de utilizat este o lumină redusă, o lumină rotundă, portabilă pe care o puteți ridica la un magazin de departament.
  • Asigurați-vă că becul pe care îl utilizați pentru sursa de lumină nu se încălzește și nu este o putere mare. Verificați mai întâi părintele dvs., astfel încât să puteți evita cauza unui foc real!
  • Dacă casa dvs. are șemineu de gaz, adresați-vă părinților dacă îl pot întoarce.
  • Obținerea unei lumanari cu parfumul de foc de tabără pentru a replica mirosul unui incendiu cu ajutorul pentru a crea o ambianță mai bună.
  • Partea 3 din 3:
    Distracție cu prietenii tăi
    1. Imagine intitulată Camp în interior Pasul 9
    1. Face și mănâncă s`mores cu prietenii tăi. S`mores sunt gustări clasice în timpul călătoriilor de camping și, deși nu aveți un foc de tabără deschisă, puteți face în continuare S`mores în cuptorul cu microunde.
    • Ia o bucată de ciocolată, un marshmallow și doi biscuiți Graham. Le stivuiți într-un sandwich cu biscuiții Graham pe partea de sus și de jos. Plasați pe o placă cu microunde și cuptor cu microunde numai pentru 5-7 secunde.
    • Nu este nevoie să o păstrați în cuptorul cu microunde pentru o lungă perioadă de timp!
    • Asigurați-vă că obțineți suficiente ingrediente, astfel încât toată lumea de camping să poată mânca cel puțin una ".
  • Imagine intitulată Camp în interior Pasul 10
    2. Spuneți reciproc povești înfricoșătoare. Un lucru distractiv de făcut în timp ce faceți camping în interior este să spuneți mai multe povestiri unii altora. Spunând povestiri unul altuia este bun pentru relațiile sociale, angajați creierul nostru și declanșează imaginația noastră. Dacă nu știți despre povești înfricoșătoare, încercați să căutați online, asigurați-vă că există un părinte cu dvs. atunci când o faceți.
  • De asemenea, puteți cere părinților dvs. să vă ducă la o librărie pentru a găsi o carte cu povești înfricoșătoare în ele.
  • Asigurați-vă că nu faceți ca nimeni să se simtă inconfortabil. Dacă cineva este cu adevărat speriat, puteți întoarce luminile înapoi și puteți juca un joc în schimb.
  • Puteți citi cărți de benzi desenate ca o alternativă la povestirile înfricoșătoare.
  • Imagine intitulată Camp în interior Pasul 11
    3. Joacă jocuri și activități. Planificați jocurile și activitățile pe care intenționați să le faceți în prealabil. Din moment ce sunteți înăuntru, puteți juca acum o grămadă de diferite tipuri de jocuri de bord. De asemenea, puteți juca jocuri care nu necesită nici o piesă ca niciodată nu am niciodata, adevărul sau îndrăznesc să mă ascund și să căutăm.
  • Ar trebui să încercați să limitați suma pe care o utilizați de când este camping, dar dacă doriți, puteți căuta videoclipuri sporite online cu supravegherea părintească.
  • Încercați să nu urmăriți televizorul sau un film sau altfel va fi la fel ca orice altă noapte.
  • Imagine intitulată Camp în interior Pasul 12
    4. Râde și au un moment bun. Punctul principal al campingului este de a vă distra, așa că asigurați-vă că râdeți și bucurați-vă de compania prietenilor dvs. Întotdeauna încercați să păstrați starea de spirit luminată și asigurați-vă că toată lumea pe care o invitați are, de asemenea, un timp minunat.
  • Râsul ne face să ne simțim mai bine și putem îmbunătăți relațiile sociale.
  • Dacă starea de spirit este prea gravă, ușurați-o prin a spune o glumă sau provocați un prieten la un joc.
  • Puteți găsi glume online, asigurați-vă că sunt adecvate și nu ofensatoare.
  • sfaturi

    Avertizări

    Întrebați întotdeauna părinților dvs. permisiunea înainte de a invita oamenii.
  • Nu face prea mult zgomot, mai ales dacă alte persoane sunt în casă.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cort
    • Saci de dormit și perne pentru un somn
    • Quilt și perne pentru a sta pe
    • Gustări sau prânz picnic
    • Meșteșuguri, jocuri sau cărți
    • Lanternă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar