Cum să cumpărați o inserție de duvet

Inserțiile de duvet sunt pătrate pufoase umplute cu natural în jos ("Duvet" este francez pentru jos) sau alte materiale naturale sau sintetice. Când este utilizat cu capace detașabile, inserțiile Duvet elimină necesitatea unei foi de top și vă permit să schimbați stilul de așternut mai frecvent. Înainte de a cumpăra, va trebui să înțelegeți diferitele tipuri de umpluturi și construcții pentru a face alegerea perfectă.

Pași

Partea 1 din 2:
Alegerea unui umplutură
  1. Imagine intitulată Cumpărați o inserție de duvet Pasul 1
1. Obțineți o inserție de duvet cu o umplere naturală în jos dacă căldura este preocuparea dvs. de top. Natural în jos este penajul interior moale de gâște și rațe. Este compus din filamente pufoase care conțin aer și căldură corporală și oferă o izolație excelentă într-o duvetă. Verificați eticheta pentru a vedea dacă umplerea este "100%" sau "pură" în jos sau un amestec care conține și pene sau sintetice.
  • În jos pot fi compuse din grupuri întregi, fibre sau plumule (pene mici). "Loft" se poate referi la procentul de clustere întregi în amestec, iar un mansardă mai mare face ca în jos să fie mai rezistentă și mai bine să conțină căldură.
  • Gâscă în jos este mai voluminos decât rață în jos și este, în general, mai scump și considerat a fi mai fin și mai luxos.
  • Imagine intitulată Cumpărați o inserție de duvet Pasul 2
    2. Luați în considerare o alternativă în jos dacă doriți o dovadă mai puțin costisitoare sau hipoalergenică. Natural în jos poate fi procesat pentru a reduce sau a elimina alergeni, dar pot avea nevoie de o persoană care suferă de alergie pentru a alege o umplere sintetică în schimb. Inserțiile de dușuri cu alternative în jos pot fi umplute cu fibre naturale cum ar fi bumbac sau lână sau sintetice cum ar fi poliester. Sinteticele sunt, în general, mai puțin costisitoare și mai bune pentru persoanele care suferă de alergie, dar ele nu pot avea destul de simțul natural în jos.
  • Dacă sunteți în căutarea unei sintetice, stoarceți fibra de fibră între degetul mare și arătător: dacă se freacă împreună fără probleme și se simte ușor slick, va fi mai puțin probabil să se aglomereze pe termen lung.
  • În plus față de a fi hipoalergenic, dușurile cu alternative sintetice pot fi alegerea potrivită dacă vă mențineți o gospodărie vegană.
  • Imagine intitulată Cumpărați o inserție de duvet Pasul 3
    3. Obțineți un duvet cu o "putere de umplere mai mare pentru izolarea superioară și căldură. Puterea de umplere este o măsură a dimensiunii clusterelor în jos utilizate, variind de la aproximativ 500 la 900. O inserție cu o putere mai mare este mai ușoară, pufiană și mai puțin densă din cauza clusterelor mai mari utilizate, care asigură o izolație mai bună decât clusterele mai mici, deoarece capcanează mai mult aer. Gâscă în jos, în general, are o putere mai mare de umplere decât rață în jos.
  • Imagine intitulată Cumpărați o inserție de duvet Pasul 4
    4. Nu confunda puterea de umplere cu greutatea de umplere. Inserțiile de duș cu o putere mai mare de umplere au mai mult volum, dar deoarece sunt mai puțin densi, au adesea o greutate mai mică de umplere. O greutate mai mare de umplere poate sugera o fermitate mai mare la inserție atunci când este judecată în raport cu puterea de umplere, dar în general nu înseamnă că Duvet va oferi o izolație mai bună.
  • Imagine intitulată Cumpărați o inserție de duș cu pas 5
    5. Verificați clasificarea TOG pentru a găzdui condiții mai calde sau mai răcire sau pentru a se potrivi cu preferințele dvs. personale. Ratingul TOG, care variază de la 1 la 18, este o măsură a izolației termice globale furnizate de inserția Duvet. Cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mare izolația. O inserție de duvet cu un colț inferior poate fi mai potrivită pentru vară, în timp ce o inserție cu un tog mai mare va oferi mai multă căldură în timpul iernii.
  • Partea 2 din 2:
    Alegerea construcției, materialului de coajă și dimensiunea
    1. Imagine intitulată Cumpărați o inserție de duvet Pasul 6
    1. Obțineți o duvet "Baffle-Box" pentru o căldură superioară și loft sau alegeți o alternativă pentru a vă satisface nevoile. Inserțiile Duvet sunt fabricate în mai multe construcții de bază: cusută, cutia de bable, canal și gusset. Tipul de construcție va afecta măsura în care umplerea se poate schimba în duvet. Puteți sau nu doriți să umpleți schimbarea.
    • Construcția cusută se leagă de straturile de sus și de jos ale duvetului împreună într-un model de cutie, care menține umplerea de la trecere în interiorul inserției.
    • CONSTRUCȚIA DE BABLE sau BABLE-CUMPLE utilizează benzi de țesătură în duvet pentru a menține umplerea de la schimbarea în timp ce permite o pușcă mai mare sau la mansardă în raport cu construcția cusută.
    • Construcția canalului deține umplerea în cusături paralele sau "canale", care vă permite să o mutați în diferite părți ale duvetului, cum ar fi spre picioarele dvs., dacă preferați. (Dacă dormiți cu un partener, acest tip de construcție permite fiecărui dormitor pentru a ajusta umplerea la preferințele sale.)
    • Gussedurile gussete au perete "pereți" în jurul laturilor pentru a mări mansarda umpluturii. Acestea pot avea nici o cutie de boxă sau o construcție cusută.
  • Imagine intitulată Cumpărați o inserție de duvet Pasul 7
    2. Verificați numărul firului pentru materialul carcasei, dar nu obțineți mai mult decât aveți nevoie. Un număr mai mare de fir, sau o țesătură mai strânsă, se va asigura că materialul de umplere va rămâne în țesătura exterioară sau coajă, a inserției de duvet. Un număr de fire de cel puțin 250 va face o treabă bună care conține umplerea și numărul de fir mai mare poate fi inutil pentru o inserție de duvet. Toate cojile de bumbac vor permite ca aerul să treacă pentru a ajuta la umflarea în jos.
  • Imagine intitulată Cumpărați o inserție de duș cu pas 8
    3. Obțineți duvetul de dimensiune potrivită pentru patul dvs. Ca și foile, inserțiile Duvet vin în mai multe dimensiuni, de la gemene la rege. S-ar putea să doriți să luați în considerare cumpărarea unei douvet Introduceți o dimensiune mai mare decât saltea dvs. dacă o împărțiți cu un partener.
  • Imagine intitulată Cumpărați o inserție de duvet Pasul 9
    4. Achiziționați un duvet când timpul este corect. Duvets sunt disponibile pe scară largă prin intermediul principalilor comercianți cu amănuntul și furnizori de specialitate sau la punctele de vânzare cu amănuntul de cărămidă, care furnizează dormitoare și băi. Poate doriți să vizitați un magazin pentru a examina fizic diferitele tipuri de dușuri înainte de a face o alegere. Ianuarie "vânzări albe", când magazinele își clarifică inventarul de iarnă pentru sezonul de primăvară, sunt un moment minunat pentru a obține oferte pe paturi.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar