Cum să creați un costum de granger hermione

Deși zilele de îmbrăcare pentru partidele de eliberare a cărților Harry Potter sunt mult timp, nu știți niciodată când va trebui să vă uitați cel mai bine vrăjmași! Puteți arăta cu ușurință ca Hermione Granger cu costumul potrivit, părul semnării și machiajul minim și accesorii magice. Deci, începeți și fiți complet pregătiți pentru Halloween sau pentru următoarea petrecere de costume!

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea costumului
  1. Imagine intitulată Creați un costum de hermione Granger Pasul 1
1. Purtați o cămașă albă. Găsiți un buton de bază albă în jos.
  • Imagine intitulată Creați un costum de hermione Granger Pasul 2
    2. Găsește o fustă. Căutați o fustă gri sau neagră care aproape că ajunge la genunchi. Plăciunile sunt opționale.
  • Imagine intitulată Creați un costum de Granger Hermione Pasul 3
    3. Alegeți o vestă și cravată. Alegeți o vesta de gât în ​​gri sau negru pentru a purta cămașa dvs. albă. Selectați o cravată în culorile Gryffindor (stacojiu și aur) pentru a purta sub vesta.
  • De asemenea, ați putea purta un cardigan buton în loc de vesta, mai ales dacă nu veți purta o haină.
  • Imagine intitulată Creați un costum de Granger Hermione Pasul 4
    4. Selectați șosete și încălțăminte. Căutați șosete de genunchi într-o culoare solidă, cum ar fi gri sau negru. Purtați pantofi negri sau maro într-un stil simplu, cum ar fi Mary Janes sau Loafers.
  • Imagine intitulată Creați un costum de Granger Hermione Pasul 5
    5. Purtați o haină. Puteți găsi unul la librării academice, magazine de costume sau magazine de caritate și clift. Doar asigurați-vă că găsiți unul în stare frumoasă, deoarece Hermione nu ar fi avut haine zdrențuite sau uzate.
  • Adresați-i vreun avocat sau cadre universitare în familia dvs. dacă au o haină pe care ați putea să o împrumutați. Dacă da, aveți grijă să nu atașați permanent o insignă Hogwarts la robă.
  • Partea 2 din 3:
    Păr și machiaj de stil
    1. Imagine intitulată Creați un costum de Granger Hermione Pasul 6
    1. Decideți ce coafura Hermione doriți. Dacă portretizați o hermionă mai tânără, du-te pentru o coafură bruscă, oarecum mare. Dacă descrieți o hermione mai în vârstă, mergeți la valuri libere care pot fi fixate pe partea laterală a capului tău.
    • Amintiți-vă, Hermione are părul mijlociu-brun, deci evitați culorile părului maro sau blondă.
  • Imagine intitulată Creați un costum de hermione Granger Pasul 7
    2. Stilul părului tău. Dacă portretizați o hermionică mai tânără, suflați-vă și periați părul pentru a crea o mulțime de volum. Nu folosiți hairpray, dar lăsați-vă părul să fie frizzy și slăbit. Pentru a crea cu ușurință părul ondulat, frecați mousse prin părul umed, faceți părul în două secțiuni și înfășurați fiecare parte. Ar trebui să ajungi cu două panglici care rulează pe părțile laterale ale capului tău. Lăsați părul să se usuce în panglici înainte de a ne desființa. Parul tău ar trebui să aibă acum zgârieturi și valuri.
  • Imagine intitulată Creați un costum de Granger Hermione Pasul 8
    3. Păstrați machiajul minim. Hermione nu este cunoscut pentru îmbrăcăminte elegantă și o mulțime de machiaj. În schimb, păstrați-vă aspectul natural. Luați în considerare aplicarea concealerului, o pulbere de bază și un pic de blush. Utilizați o luciu de buze de culoare roz, pentru un hermione mai tânăr sau un ruj mat pentru o hermione mai în vârstă.
  • Imagine intitulată Creați un costum de hermione Granger Pasul 9
    4. Aplicați machiajul ochilor, opțional. Dacă portretizați o hermionă mai în vârstă și doriți să purtați machiajul ochilor, utilizați nuanțe naturale, cum ar fi taupes sau chiface și evitați ochelarii. Utilizați o rimel de bază și păstrați machiajul ochi simplu.
  • Evitați orice machiaj de ochi dacă mergeți la tânărul Hermione, dar luați în considerare umplerea sprâncenelor pentru a le face mai busine.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea accesoriilor
    1. Imagine intitulată Creați un costum de Gremage Hermione Pasul 10
    1. Transporta cărți. Puteți pur și simplu pur și simplu să utilizați un sac de carte. Asigurați-vă că purtați cărți magice. Pentru a face acest lucru, alegeți mai multe cărți și faceți capace pentru ei din hârtie maro. Apoi decorați capacele și titlați-le în mod corespunzător. De exemplu, acestea ar putea fi manuale cum ar fi, "Studii de mucgle," "Divinaţie," sau "Poțiuni."
    • Pentru a folosi o pungă de carte, chestii sacul aproape plin de obiecte de dimensiuni diferite. Cărțile reale ar fi prea grele. Încercați să utilizați cutii mici, goale de carton sau bucăți pătrate de styrofoam sub câteva cărți reale pe care le-ați decorat.
  • Imagine intitulată Creați un costum de hermione Granger Pasul 11
    2. Purtați un turner de timp. Găsiți o tăietură mică și plasați-o pe un lanț de aur în jurul gâtului. Dacă puteți, găsiți unul cu inele care înconjoară clepsitul. Acesta va fi timpul-turnner pe care Hermione o folosea la toate clasele ei din "Prizonierul din Azkaban."
  • Imagine intitulată Creați un costum de Granger Hermione Pasul 12
    3. Atașați o insignă Hogwarts la robia dvs. Face sau cumperi o insignă Hogwarts care arată cele patru case. De asemenea, ați putea face un argint.P.E.W. insigna ca Hermione poartă să sprijine societatea de promovare a bunăstării elfoase. Pur și simplu utilizați hârtie de culoare argintie sau folie de aluminiu stretch peste carton. Scrie S.P.E.W. în litere decorative.
  • Imagine intitulată Creați un costum de Granger Hermione Pasul 13
    4. Purtați o baghetă. Puteți achiziționa o baghetă de lemn sau o ambarcațiune proprie. Dacă intenționați să vă faceți propria dvs., decideți cât de realist doriți să fie. Puteți face o baghetă din hârtie decorativă înfășurată sau sculptați-vă propriul. Orice ai ales, fă-o baghetă puțin mai puțin decât un picior lung.
  • Ia în considerare adăugarea de ornamente, cum ar fi viță de vie, de-a lungul sfârșitului baghetei. Face să reflecte caracterul lui Hermione.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu purtați părul într-o nuanță de blondă ușoară. Hermione nu este blondă și veți arăta ca Luna LoveGood.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar