Cum să vă tăiați părul pentru a arăta mai tânăr

Tunsoarea potrivită poate dura ani de pe aspectul dvs. O tăietură bună anti-îmbătrânire vă va lăuda forma feței, înmuiați-vă caracteristicile, definiți linia maxilarului, vă luminează tenul și chiar ascundeți liniile fine și ridurile. Adăugarea volumului, obținerea straturilor de formare a feței și purtând bretonuri laterale sunt doar câteva moduri pe care le puteți arăta mai tânăr prin simpla schimbare a coafurii. Atâta timp cât sunteți înarmați cu cunoștințele corecte, o excursie la stilistul dvs. vă poate face să vă arătați instantaneu mai tânăr.

Pași

Partea 1 din 3:
Selectarea unei tăieturi
  1. Imaginea intitulată Tăiați părul pentru a arăta mai tânăr pas 1
1. Obțineți banguri laterale care vă cad față. Bangii lungi care mătură de-a lungul frunții pot camufla picioarele și ridurile de frunte. Ele atrag, de asemenea, atenția asupra ochilor și vă cad în mod ușor fața, care arată tinerească. Marginea ar trebui să înceapă de la o parte laterală și să se învârte spre cealaltă parte, acoperind cea mai mare parte a frunții.
  • Bruntea ar trebui să se încheie undeva între sprâncene și pheekbone.
  • Teterturizați bangurile pentru a înmuia marginea marginii.
  • Adăugați un volum mic prin taierea ușoară a părului la vârful capului. Acest lucru va înmuia în continuare aspectul.
  • Imaginea intitulată Tăiați părul pentru a arăta mai tânăr pas 2
    2. Tăiați straturile în părul vostru. Straturi vă ajută să vă înmuiați fața pentru un aspect mai tineresc. Ele creează un volum subtil și pot apărea forma feței. Straturile adaugă, de asemenea, mișcări la stilul dvs., care are un efect anti-îmbătrânire. Straturile de încadrare a feței funcționează mai ales pentru că puteți accentua cele mai bune caracteristici faciale cu ele. Obțineți tăierea straturilor, astfel încât să înceapă la caracterul pe care doriți să-l accentuați, ca la ochii tăi sau la gât.
  • Obțineți cel puțin straturile de lungime de lungă durată, care sunt puțin mai scurte în jurul feței dvs. pentru a-ți baza caracteristicile faciale.
  • Pentru a îmbunătăți caracteristicile dvs. și mai mult, curl sau adăugați valuri la capetele straturilor.
  • Imaginea intitulată Tăiați părul pentru a arăta mai tânăr pas 3
    3. Încadrați-vă fața cu un bob înclinat. Un Bob este o tăietură atemporală care poate dura ani de pe aspectul tău. Un bob înclinat înseamnă pur și simplu că spatele este puțin mai scurt decât partea din față. Acest unghi poate adăuga o mulțime de mișcări în stilul dvs. Un bob înclinat clasic ar trebui să ajungă la fundul maxilarului în față și să devină din ce în ce mai scurt spre spate.
  • Bobul tău poate fi lungime sau lungime umăr, în funcție de preferința ta.
  • Stilul tău cu o parte laterală. Similar cu bretonul, o parte laterală poate da fata ta intact tinereta.
  • Imaginea intitulată Tăiați părul pentru a arăta mai tânăr pas 4
    4. Îmbrățișați părul gri și încercați o tăietură pixie. Cele mai scurte coafuri pot ajuta la crearea unui aspect mai mult de tineret, iar Pixie Cut nu este o excepție. Cu toate acestea, această tăietură este cea mai scurtă tăietură posibilă pentru a obține, deci nu este pentru cei slabi de inima. Multe femei mai în vârstă optează pentru o tăietură Pixie, deoarece le permite să-și îmbrățișeze părul gri și să arate mai tânăr în același timp. Oamenii cu fețe ovale, pătrate și în formă de inimă arată cel mai bine într-o tăietură pixie.
  • Această tăietură este scurtă și texturată. Este nevoie de un stil minim, care este un bonus uriaș pentru mulți oameni care merg pentru această tunsoare.
  • Obțineți reguli regulate pentru a păstra acest stil scurt, caută fantastic.
  • Spălați-vă părul cu șampon purpuriu pentru ao da un aspect strălucitor și de argint.
  • Imaginea intitulată Tăiați părul pentru a arăta mai tânăr pas 5
    5. Dă-i drumul. Un bob lung (uneori numit ca un lob) păcălește umărul sau chiar dincolo de. Este o mare opțiune pentru cineva care nu vrea să taie o mulțime de lungime. LOB oferă beneficii anti-îmbătrânire similare cu versiunea mai scurtă, clasică. Styling-l cu valuri libere poate crea un aspect fără griji și tineresc care înmoaie fața.
  • În funcție de ceea ce doriți să accentuați, începeți valurile la nivelul ochilor sau la nivelul cheeiului.
  • Îndotați-l cu o parte laterală și breton lungi care mătură peste frunte.
  • 6. Luați în considerare evidențiarea fata-cadră. Subtile evidențiază în jurul feței atrag lumina și creează o strălucire tinerească. De asemenea, adaugă dimensiunea stilului dvs. și vă luminează tenul. Obțineți o tăietură care include straturi de încadrare a feței și apoi ca stilistul dvs. să vă dați evidențe moi și subtile în jurul feței.
  • Imaginea intitulată Tăiați părul pentru a arăta mai tânăr pas 7
    7. Vorbiți cu stilistul de păr. Există multe tăieturi diferite care vă pot face să arătați mai tineri, dar cheia alege una care arată cea mai măgulitoare pe tine. Forma feței, culoarea parului curent, lungimea curentului și textura părului toți factorii în momentul obținerii tăierii perfecte. Faceți o întâlnire cu stilistul de păr și aveți o consultare cu ei. Lăsați-i să știe care sunt obiectivele dvs. și ce tăieri doriți să încercați.
  • Stilistul dvs. vă evaluează tipul de păr și forma feței, astfel încât să poată oferi opinia lor profesională despre cum să avanseze.
  • Cereți stilistului să furnizeze mai multe opțiuni care să vă fie măgulitoare și să dureze ceva timp să se gândească la asta.
  • Partea 2 din 3:
    Menținerea și stivarea tăieturii
    1. Imaginea intitulată Tăiați părul pentru a arăta mai tânăr pas 8
    1. Păstrați părul lung privindu-se sănătos și strălucitor. Părul lung poate fi foarte îmbătrânit dacă nu este întreținut bine. Pe măsură ce îmbătrânești, producția de ulei scade și părul tău pierde capacitatea de a păstra umiditatea. Ambele cauzează părul lung pentru a se usca și a fura mai ușor. Părul care arată uscat și plictisitor poate fi foarte îmbătrânire, deci dacă nu vă puteți păstra încuietorile în stare de vârf, mergeți la o coafură de întreținere mai mică.
    • Faceți un tratament profund de condiționare cel puțin o dată pe săptămână pentru a vă oferi părului o doză mult mai necesară de umiditate.
    • Limitați șamponarea la fiecare altă zi pentru a preveni striparea părului uleiurilor naturale. Dacă aveți părul curat, puteți limita șamponarea la o dată sau de două ori pe săptămână.
    • Obțineți regluri frecvente pentru a evita capetele de frământare.
  • Imaginea intitulată Tăiați părul pentru a arăta mai tânăr pas 9
    2. Adăugați valuri și volum subtil. Un stil LIMP vă trage cu fața în jos cu ea, îmbătrânind aspectul tău. Adăugarea volumului creează mișcare și ridică fața, deoarece atrage ochii în sus și spre exterior. Îți face părul să arate mult mai plin, de asemenea, care este de ajutor dacă părul tău se subție. Dacă părul dvs. este în mod natural drept și bine, obțineți o tăietură cu straturi lungi. Când îl uscați, creați bucle moi la capete utilizând o perie rotundă.
  • De asemenea, puteți seta părul cu role de velcro pentru valuri suplimentare.
  • Evitați utilizarea unei multe produse, care cântărește părul în jos.
  • Tasează-ți părul ușor la coroană pentru volum la rădăcini.
  • Încercați să obțineți un permis. Un permis va da volumul părului și buclele și nu va trebui să cheltuiți cât de mult timp de styling.
  • Imaginea intitulată Tăiați părul pentru a arăta mai tânăr Pasul 10
    3. Stilul părului cu o parte laterală. O parte centrală poate arăta severă, adăugând ani în fața ta. Pe măsură ce îmbătrâniți, unul dintre obiectivele principale ale părului tău este să-l păstreze în mod moale și slăbit. O parte laterală vă va ajuta să vă înmuiați stilul și să vă uitați mai tânăr. O parte laterală lungă, de asemenea, încadrează fața, care este o altă strategie de păr anti-îmbătrânire. Adăugați bang-uri lungi, laterale pentru a valorifica acest stil deja tineresc.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând greșelile care îmbătrânesc fața
    1. Imaginea intitulată Tăiați părul pentru a arăta mai tânăr Pasul 11
    1. Evitați vopsirea părului prea întunecată. Dacă părul tău este solid negru sau maro închis, poate accentua apariția umbrelor pe fața ta. Acest lucru face ca linii fine și alte imperfecțiuni mai vizibile. Adăugați câteva lucruri subtile, cu fața încadrimă în jurul feței dvs. pentru a înmuia aspectul, adăugați dimensiunea și luminează tenul. Părul tău întunecat va căuta și mai natural, de asemenea.
    • Dacă sunteți corect și părul tău este subțierea, evitați cu siguranță vopsirea părului prea întunecat. Părul întunecat va contras cu albul scalpului și va accentua subțierea.
    • Vopsirea părului prea întuneric poate arăta foarte unidimensional și perucă, pe care cu siguranță doriți să evitați.
  • Imaginea intitulată Tăiați părul pentru a arăta mai tânăr Pasul 12
    2. Stați departe de Bleach și vopsiți părul prea blondă. Mergând prea ușoară - în special înălbirea - vă poate spăla complexul și vă poate face să arătați obosiți și palid. Albirea poate, de asemenea, să vă suprapuneți părul, care dăunează și provoacă firele dvs. să devină uscate și fragile. Evitați albirea și vopsirea părului All-Over Blonde.
  • În schimb, cereți stilistului dvs. să creeze o bază mai închisă și apoi să adauge evidențierea aurului pe tot parcursul anului.
  • Imaginea intitulată Tăiați părul pentru a arăta mai tânăr pas 13
    3. Evitați supra-îndreptarea părului. Folosind un fier plat pentru a vă face părul extrem de drept poate arăta severe și adăugați ani în fața ta. Acest lucru este valabil și pentru bangurile și restul părului tău, de asemenea. Puteți să apară mai tânăr dacă creați un stil liber cu valuri turnate. Nu faceți nimic care face ca părul să pară rigid sau sculptat. Coafuri prea perfecte vă pot îmbogăți, de asemenea.
  • Rump stilul tău în sus pentru a-l slăbi și îți înmoaie aspectul.
  • Tăiați-vă ușor părul la coroană pentru a obține un pic de volum și mișcare.
  • Imaginea intitulată Tăiați părul pentru a arăta mai tânăr pas 14
    4. Skip Super Ponytails, Braids și Topknots. Coafuri rigide te fac să arăți mult mai în vârstă decât tine. Ele vă pot deteriora, de asemenea, părul și că ruperea poate duce la subțierea părului și a unei linii de păr retrase. Dacă doriți să purtați unul dintre aceste stiluri, asigurați-vă că îl păstrați liber și natural. Trageți câteva șmecheri în formă de fața în stil pentru a-l înmuia în continuare.
  • Evitați stilurile exagerate și crearea unui volum extrem, care, din păcate, vă poate face să arătați mai în vârstă.
  • Păstrați-o naturală de a merge ușor pe hairpray și teasing.
  • 5. Evitați coafurile cu margini blunt. Marginile ascuțite, blunt pot îmbătrâni. În schimb, alegeți coafuri care au linii moi pentru a crea un aspect mai tânăr.
  • Cereți stilistului dvs. să vă înmoaie bangurile sau straturile dacă acestea apar prea blonze sau ascuțite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar