Cum să cereți tunsoarea pe care o doriți

Obținerea tăierii părului poate provoca anxietate și frică. Vă puteți îngrijora de faptul că veți ajunge cu un stil pe care nu-i place. Explicând ce tunsoare doriți poate ușura tensiunea pe care ați putea avea-o peste a obține un stil sau un stil nou cu totul. Dar oamenii au adesea modalități diferite de a spune același lucru despre o tăietură, deci ceea ce credeți că este un centimetru poate să nu fie la stilistul tău. Puteți cere tunsoarea pe care o doriți să imaginați ceea ce doriți înainte de numirea dvs. și să vă consultați cu stilistul dvs. înainte de a merge mai departe cu tăierea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Imaginând tăierea ta
  1. Imagine intitulată cere tunsoarea pe care o doriți Pasul 1
1. Adunați inspirația în imagini. Căutați sau faceți fotografii ale coafurilor similare pe care le doriți și aveți în vedere. Le puteți găsi pe social media, în reviste sau prin căutarea pe Internet. Adresați-vă prietenilor, familiei, colegilor sau chiar oamenilor pe care îi vedeți în trecerea dacă vă puteți fotografia coafura. Acest lucru vă permite să puneți împreună un portofoliu de stiluri pe care le doriți sau doriți ca punct de referință pentru stilistul dvs.
  • Încercați să navigați pe Pinterest și Instagram pentru a găsi tăieturi și stiluri care vă plac.
  • Imagine intitulată cere tunsoarea pe care o doriți Pasul 2
    2. Luați note despre stilurile pe care le doriți. Treceți prin imaginile pe care le-ați colectat și luați note pe fiecare stil. Având aceste note vă pot aminti ce doriți, în cazul în care ați uitat ce vă atrage în stil. De asemenea, oferă stilistului dvs. o perspectivă asupra elementelor dorite de la tăierea dorită.
  • Scrieți propoziții complete sau cuvinte cheie pentru a vă ghida. De exemplu, "Îmi place foarte mult straturile lungi pe această persoană," sau "mai scurt în jurul feței."Cuvinte cheie, cum ar fi" stratificarea "," Bangs "și" Undercut "sunt, de asemenea, utile.
  • Imagine intitulată cere tunsoarea pe care o doriți Pasul 3
    3. Dezvoltați o relație cu stilistul dvs. Stick cu stilistul dvs. sau construiți o relație cu unul nou înainte de a vă tăia părul. Acest lucru oferă stilistului o șansă să vorbească cu dvs., să vă atingeți părul și să vă dați seama ce este cea mai bună tăiere pentru tipul și fața părului.De asemenea, vă poate pune mintea la ușurință înainte, în timpul și după tăiere.
  • Metoda 2 din 3:
    Consultanta cu stilistul dvs
    1. Imagine intitulată cere tunsoarea pe care o doriți Pasul 4
    1. Programați o consultare pentru modificările majore. O consultare este în principiu o conversație pe care o aveți cu stilistul astfel încât să vă poată învăța dorințele și nevoile dvs. Vedeți stilistul dvs. pentru o consultare Dacă doriți o schimbare majoră, cum ar fi de la părul lungimii taliei la un pixie sau doriți o tăietură conică în loc de cea obișnuită și strânsă. Acest lucru vă poate asigura că coafura dvs. are timp să se gândească la stilul dvs. De asemenea, vă împiedică să luați decizii cutanate pe care le puteți regreta după tăiere.
    • Consultările pentru tunsori, de obicei, nu durează mai mult de 15 minute.
  • Imagine intitulată cere tunsoarea pe care o doriți Pasul 5
    2. Discutați despre stilul dvs. de viață. Vorbind despre stilul tău de viață și de rutină de păr poate ajuta stilistul să-ți dau drumul de a vă da tăierea dorită în timp ce lucrați cu nevoile dvs. individuale.Prin învățarea despre ceea ce faceți în fiecare zi și cum vă stilului în mod obișnuit, ei vor putea determina dacă tunsoarea dorită este potrivită pentru dvs. și, de asemenea, faceți alte sugestii.
  • Aceste informații vor ajuta stilistul să determine dacă veți putea să vă întreprindeți noua tunsoare pe cont propriu sau cât de des veți avea nevoie să vizitați salonul pe baza stilului dvs. de viață.
  • Spuneți coafurii dacă vă purtați de obicei părul într-o coadă de cal, spălați-o și ieșiți la ușă, sau petreceți o mulțime de timp de styling în fiecare dimineață.
  • În această parte a consultării, stilistul vă poate pune întrebări cum ar fi:
  • Cu ce ​​vă ocupați?
  • Faci sport?
  • Cât de des ați fi disponibil pentru a veni pentru o ornamentare?
  • Imagine intitulată cere tunsoarea pe care o doriți Pasul 6
    3. Arătați imaginile dvs. inspirationale. Luați-vă imaginile și notele la numirea sau consultarea dvs. Arătați-le stilistului dvs. și spuneți-le exact ce vă place despre fiecare. Acesta poate fi un punct de plecare excelent pentru stilistul dvs. pentru a vă oferi tăierea dorită și pentru a începe să aflați ce funcționează cu textura părului și structura facială. Stilistul dvs. va fi capabil să analizeze imaginile și părul pentru a determina dacă tunsoarea pe care o doriți este măgulitoare pentru dvs. Stilistul poate folosi, de asemenea, aceste informații pentru a veni cu sugestii alternative pentru dvs.
  • Având notele dvs. la îndemână vă vor ajuta să vă amintiți ce vreți să spuneți în cazul în care sunteți nervos.
  • Imagine intitulată cere tunsoarea pe care o doriți Pasul 7
    4. Utilizați cuvinte descriptive. Să fie la fel de precis cât puteți atunci când descrieți tăierea dorită. De exemplu, "Îmi place foarte mult în partea stângă a feței acestei persoane. Sunt într-adevăr activ și am nevoie să-l trag înapoi, așa că aș vrea să fiu mai lung, în jurul pheetului meu."Acest lucru vă poate asigura că stilistul dvs. înțelege exact ceea ce vă place și este capabil să includă aceste caracteristici în tăierea dvs.
  • Imagine intitulată cere tunsoarea pe care o doriți Pasul 8
    5. Indicați cât de mult doriți să tăiați. Afișați măsurători specifice atunci când discutați lungimea și cât de mult doriți să întrerupeți. De exemplu, "Vreau despre un centimetru mi-a tăiat părul. Acesta este un centimetru pentru mine și suma pe care aș vrea să o tăiem."Vorbind cu stilistul dvs. în termeni descriptivi și concreți, vă puteți asigura că sunteți amândouă pe aceeași pagină despre tăierea dvs. De asemenea, poate minimiza șocul post-tăiat sau dezamăgirea.
  • Asigurați-vă că ați apucat părul și arătați fizic stilistul dvs. cât de mult păr doriți să vă scoateți. Există o șansă ca să fiți supraestimarea sau subestimarea cât de mult cereți stilistului să taie.
  • Imagine intitulată cere tunsoarea pe care o doriți Pasul 9
    6. Fi deschis la sugestii. Unele coafuri nu pot lucra cu tipul de păr sau stilul de viață.Permiteți stilistului dvs. să facă sugestii despre modul cel mai bun pentru a obține tăierea dorită sau ceva asemănător cu acesta. Acest lucru vă poate asigura că obțineți stilul pe care îl doriți și că acesta funcționează cu părul și stilul de viață.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea tunsoarelor
    1. Imagine intitulată cere tunsoarea pe care o doriți Pasul 10
    1. Reconfirmați stilul pe care îl doriți. Înainte ca stilistul să înceapă tăierea, cereți-i să rezume ceea ce ați discutat pentru tăierea dvs. Lăsați-i să știe dacă ceva nu sună corect sau dacă aveți o întrebare specifică. De exemplu, "Se pare că mâna ta este deasupra claviculei mele. Vreau doar să vă asigur că nu tăiați deasupra claviculei mele, în schimb, direct pe el, așa cum am convenit."
  • Imagine intitulată cere tunsoarea pe care o doriți Pasul 11
    2. Acordați atenție în timp ce tăieturile stiliste. Poate fi tentant să stați pe scaunul unui stilist și să vă relaxați, dar poate duce la senzație de incomod când vedeți produsul final. Cereți stilistului să vă poziționeze astfel încât să puteți vedea cum vă tăie și coaceți părul. Acest lucru vă poate asigura că încă mai ai tăietura pe care o doriți fără a fi supărată sau dezamăgită de produsul final.
  • Imagine intitulată cere tunsoarea pe care o doriți Pasul 12
    3. Vorbește când este necesar. Dacă vă simțiți incomod, aveți o întrebare sau nu vă place ceva, cu bunătate, dar lăsați ferm stilistul să știe cât mai curând posibil. Țineți minte că este părul și banii și ar trebui să obțineți ceea ce doriți în ceea ce privește sentimentul și stilul. Acest lucru se poate asigura că stilistul are suficient timp pentru a schimba uneltele dacă există ceva ce nu vă place.
  • Terminați numirea dacă stilistul reacționează prost sau vă simțiți foarte incomod.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar