Cum să răspundeți la întrebările instagram despre android

S-ar putea să vedeți o poveste Instagram cu o întrebare și doriți să răspundeți. Toți te-ai referit cum să răspunzi la întrebările Instagram despre Android. Puteți chiar să puneți o întrebare care îi solicită pe urmașii dvs. să vă pună întrebări, ceea ce poate începe un fir de conversații. Orice povești cu întrebări sau orice povești care prezintă un răspuns la o întrebare vor apărea timp de 24 de ore numai dacă nu adăugați la dvs Repere.

Pași

Metoda 1 din 2:
Răspunzând la o întrebare
  1. Imagine intitulată Răspuns Instagram Întrebări despre Android Pasul 1
1. Deschis Instagram. Pictograma aplicației este o cameră în interiorul unui pătrat care este un gradient de la galben la purpuriu. Puteți găsi această aplicație pe ecranul dvs. de pornire, în sertarul de aplicații sau prin căutarea.
  • Conectați-vă dacă vi se solicită.
  • Imagine intitulată Răspuns Instagram Întrebări despre Android Pasul 2
    2. Vizualizați povestea cu întrebarea. Lista de povești este în bara de deasupra feedului dvs. și un gradient portocaliu până la purpuriu în jurul unei imagini de profil va indica o poveste nouă.
  • Imagine intitulată Răspuns Instagram Întrebări despre Android Pasul 3
    3. Atingeți câmpul de text. Veți găsi întrebarea și un câmp de text pe poveste ca un autocolant. Când atingeți câmpul Text, tastatura va aluneca din partea de jos.
  • Imagine intitulată Răspuns Instagram Întrebări despre Android Pasul 4
    4. Introduceți răspunsul dvs. Veți putea umple 3 linii cu text înainte de a atinge limita. Posterul original va fi capabil să vadă că ați răspuns, precum și răspunsul dvs.
  • Imagine intitulată Răspuns Instagram Întrebări despre Android Pasul 5
    5. Atingeți albastru Trimite butonul pentru a trimite textul dvs. Ați trimis răspunsul dvs. și posterul original poate vedea ceea ce ați trimis.
  • Metoda 2 din 2:
    Răspunzând la răspunsul urmașului dvs
    1. Imagine intitulată Răspuns Instagram Întrebări despre Android Pasul 6
    1. Deschis Instagram. Pictograma aplicației este o cameră în interiorul unui pătrat care este un gradient de la galben la purpuriu. Puteți găsi această aplicație pe ecranul dvs. de pornire, în sertarul de aplicații sau prin căutarea.
    • Conectați-vă dacă vi se solicită.
  • Imagine intitulată Răspuns Instagram Întrebări despre Android Pasul 7
    2. Vizualizați povestea dvs. Puteți să vă atingeți Poveste / Profil pictograma care spune "tu" în partea stângă sus a aplicației.
  • Imagine intitulată Răspuns Instagram Întrebări despre Android Pasul 8
    3. Glisați în sus din partea de jos a aplicației. Un panou se va deschide să vă arate cine a văzut și a răspuns la întrebarea dvs. inițială despre povestea dvs.
  • Imagine intitulată Răspuns Instagram Întrebări despre Android Pasul 9
    4. Atingeți răspunsul pe care doriți să-l răspundeți. De exemplu, ați postat o întrebare care solicită adepților să trimită întrebări pentru a răspunde. Răspunsurile la această întrebare vor apărea aici. Atingerea unui răspuns vă va solicita să ștergeți acest răspuns sau să răspundeți înapoi.
  • Imagine intitulată Răspuns Instagram Întrebări despre Android Pasul 10
    5. Atingeți Răspunsul la acțiuni. O nouă poveste se va încărca cu toate opțiunile de poveste. Răspunsul și întrebarea inițială vor apărea ca un autocolant mobil.
  • Imagine intitulată Răspuns Instagram Întrebări despre Android Pasul 11
    6. Atingeți cercul pentru a crea un răspuns la fotografie. De asemenea, puteți schimba tipul de poveste cu opțiunile de sub cerc, inclusiv tipul, muzica, normal, boomerang și superzoom. Atingerea și menținerea cercului va înregistra un răspuns video și aveți opțiunea de a include mass-media din galeria dvs.
  • Răspunsul dvs. la urmașul dvs. care a răspuns inițial la întrebarea dvs. de poveste va apărea ca o poveste nouă!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar