Cum să fumigați pentru purici

Placăle sunt o neplăcere parazitară care preia repede o casă. Înfrângerea unei infestări ia o mulțime de întreținere la domiciliu. Începeți prin tratarea animalelor de companie cu produse anti-puric pentru a obține problema sub control. Tratați întreaga casă cu un insecticid, apoi concentrați-vă pe curățarea temeinic a locuinței pentru a scăpa de orice purici sau ouă care încă mai rămân.

Pași

Metoda 1 din 3:
Tratarea animalului de companie pentru purici
  1. Imagine intitulată fumigate pentru Fluele Pasul 10
1. Baieti animalele de companie pentru a elimina puricii. Tratați animalul de companie pentru ambii morți și vii cu o baie cel puțin o dată pe săptămână. Alegeți un șampon de control de purici și utilizați-l pentru a curăța bine și clătiți stratul animalului. Animalele netratate vor reintroduce purici la casa ta, deci ai grijă de ei.
  • Imagine intitulată fumigate pentru Pasul 11
    2. Pietre animalul dvs. între băi. Obțineți un braț de la un magazin de furnizare a animalelor de companie. Utilizați pieptenele pentru a muri în mod regulat cu animalul dvs. de companie. Fleașii iubesc adună în jurul gâtului și coada animalului. Orice purici vie pe care îi găsești pot fi eliminați în apă caldă, cu săpun.
  • Imagine intitulată fumigate pentru Pasul 12
    3. Tratați animalul de companie cu produse de protecție anti-puric. Produsele pentru rezistență la purici provin din magazinele de alimentare cu animale de companie sau din medicul veterinar. Unele produse, cum ar fi Capsar, sunt pastile pentru animalul dvs. de companie pentru a înghiți. Alții, cum ar fi Frontline Plus, sunt substanțe chimice pe care le aplicați în spatele gâtului animalului dvs. de companie. Urmați instrucțiunile de pe etichetă pentru a vă menține animalul în siguranță și protejat pentru o lună sau mai mult.
  • Aceste produse sunt de obicei mai puțin toxice decât șampoanele și pulberile de purici. Asigurați-vă că aceste produse și șampoane sunt compatibile înainte de a le utiliza împreună.
  • Asigurați-vă că utilizați numai medicamentele făcute pentru medicamentele de purici pentru animale, pot fi toxice pentru câini și viceversa.
  • Când aveți îndoieli, adresați-vă medicului veterinar pentru sfaturi. Acestea pot oferi un plan de tratament, precum și unul dintre aceste produse.
  • Dacă nu vă tratați animalele de companie pentru purici, va fi aproape imposibil să scăpați de problema de purici.
  • Imagine intitulată Fumigagarea pentru Pasul 13
    4. Spălați și uscați paturile de companie săptămânal. Bineînțeles, oriunde trăiește animalul dvs. de companie este un mediu pentru purici. Paturile, păturile și pernele de canapele Toate trebuie să fie păstrate clare. Evacuați-le, apoi spălați-le cu apă fierbinte pentru a extermina orice purici.
  • Este o idee bună să spălați nimic altceva în casa dvs., care poate fi pusă și în mașina de spălat, inclusiv așternutul, jucăriile moi și covoarele lavabile.
  • Metoda 2 din 3:
    Fumigând cu gaz
    1. Imagine intitulată fumigate pentru Pasul 1
    1. Inspectați-vă casa pentru prezența animalelor sălbatice. Uneori un animal sălbatic poate intra în interiorul sau în apropierea casei tale. Verificați mansardele, subsolurile, spațiile de crawlere și porțele. Orice animal păros, cu sânge cald, de la șobolani la racoons, poate introduce mai multe purici casei dvs. Îndepărtați dăunătorii și ascunderea petelor de ascundere înainte de a încerca să fixați problema de purici.
  • Imagine intitulată fumigate pentru Pasul 2
    2. Legile de fumigație în domeniul dvs. în zona dvs. Fumigația este probabil reglementată de guvernul dvs. Procesul implică gazele foarte toxice. Este întotdeauna cel mai bine să căutați ajutorul unui profesionist. Ele vă vor sigila casa și vor face într-un mediu sigur, fără purici, cât și pesticide.
  • Imagine intitulată fumigate pentru Pasul Fleas 3
    3. Mișcați-vă familia din zonă. Orice viu trebuie să fie eliminat din zona de fumigație. Aceasta include animalele de companie și plantele, precum și familia. Nu permiteți nimănui să respire în pesticide. Așteptați până când gazele disipează înainte de reintroducerea zonei.
  • Dacă aveți rezervoare de pește, asigurați-vă că le acoperiți complet pesticidele pot fi toxice pentru a pescui.
  • Imagine intitulată fumigate pentru Pasul 4
    4. Sigilați sau îndepărtați alimentele și mobilierul. Gazul va afecta alimentele, medicina sau alte produse pe care le consumați. Sigilați-le în recipiente metalice sau din plastic. Saltelele și pernele pot absorbi, de asemenea, substanțele chimice, expunându-vă la ele chiar după ce locuința dvs. este considerată sigură. Dacă nu puteți elimina ceva, sigilați-l în interiorul unei pungi de plastic rezistente la gaz.
  • Imagine intitulată fumigate pentru Pasul 5
    5. Deschideți toate ușile din casa dvs. Dulapuri, dulapuri, sertare, dulapuri și seifuri ar trebui să fie deschise. Dacă un obiect are o ușă pe ea, deschideți-o. Acest lucru va permite gazului în zonele întunecate și închise, unde urmează să se ascundă. Fiți în siguranță și deschideți fiecare zonă pe care o puteți.
  • Imagine intitulată fumigate pentru furale Pasul 6
    6. Cort zona de fumigat. În timpul fumigației, zona care trebuie tratată este sigilată de o prelată. Exterminatorii profesioniști vor face acest lucru pentru dvs. Fumiganții de gaz nu ar trebui să poată scăpa de această zonă. Asigurați-vă că toate benzile de ventilație sunt închise strâns pe prelată.
  • Imagine intitulată fumigate pentru Pasul 7
    7. Pulverizați gazul în prelată. Plaipa poate avea o pompă care permite ca gazul să fie pompat în siguranță din exterior. O altă opțiune este mașinile de ceață industrială. Mașinile de ceață rece funcționează cel mai bine pentru zonele interioare și se răspândesc pesticidele în picături mici. Purtați o mască de gaz înainte de a utiliza o mașină de ceață în interiorul zonei sigilate.
  • Imagine intitulată fumigate pentru Fluele Pasul 8
    8. Așteptați câteva zile pentru finalizarea fumigației. După ce pesticidele sunt în vigoare, ele vor fi lăsate singure pentru o zi sau două. În acest moment, infestatările severe ar trebui neutralizate. Utilizați un detector de calitate a aerului portabil pentru a monitoriza siguranța mediului dvs.
  • Imagine intitulată fumigate pentru Fluele Pasul 9
    9. Ventilați zona. Chiar și după ce vă este permis înapoi în casa dvs., gazul poate rămâne în continuare. Păstrați ușile și ferestrele deschise. Porniți fanii. Permiteți ca aerul să circule până când casa dvs. nu este lipsită de mirosuri sau preocupări chimice.
  • Rețineți că fiecare suprafață a casei dvs. va fi acoperită de pesticide după ce faceți acest lucru.
  • Metoda 3 din 3:
    Ridding casa ta de purici și ouă
    1. Imagine intitulată fumigate pentru Pasul 14
    1. Steam curat covoare. Închiriază sau cumpăra un curatator de aburi dintr-un magazin de îmbunătățire la domiciliu sau magazin de animale de companie. Rulați curățătorul cu abur peste podea în casă. De asemenea, curățați tapițeria cu un atașament rigid al pensulei. Căldura de la curățarea aburului va scoate purici adulți.
  • Imagine intitulată fumigate pentru Pasul 15
    2. Vidați-vă bine acasă. Vacuum părul de companie, celulele pielii și fecalele de purici. Purul vor apărea în orice zonă în care a fost animalul dvs. de companie. Ele sunt adesea găsite în covoare, pe tapițerie, pe mobilier și fisuri în podele. Asigurați-vă că intrați în zone umbrite, cum ar fi paturile și zonele apropiate.
  • O atașament de bară de bară poate ajuta să sapă în covoare și ouă de slăbire.
  • Vid cel puțin o dată pe zi în timp ce aveți de-a face cu infestarea de purici.
  • Imagine intitulată fumigate pentru Pasul 16
    3. Goliți sacul de vid. Saci de vacuum de unică folosință funcționează cel mai bine, deoarece nu trebuie să riscați să lăsați puricii vii. Pentru saci normali, mergeți departe de casa dvs. înainte de a goli sacul.
  • Imagine intitulată Fumigagarea pentru Pasul 17
    4. Aplicați un pesticid la covoare. Căutați produse care pretind că sunt regulatori de creștere. Spray-urile bune de control de purici pot avea o substanță chimică cum ar fi metopren sau piriproxifen. Urmați instrucțiunile de pe etichetă pentru a răspândi substanța chimică pe mochetă și mobilier. Va trebui să păstrați animalele de companie și membrii familiei până când se usucă chimică.
  • Aceste substanțe chimice pot funcționa, de asemenea, în aer liber și pot fi folosite pentru a elimina coloniile de purici în curtea dvs.
  • Unele bombe de bug-uri pot ajuta, de asemenea, cu puricii. Aceste produse funcționează ca fumiganții de gaz. Aveți grijă când le utilizați și continuați să vă tratați casa prin spălare și aspirare.
  • Dacă nu doriți să utilizați substanțe chimice, încercați Pământ de diatomee. Acest produs bazat pe alge este non-toxic - îl ucide pe purici prin afectarea exoscheletelor lor.
  • 5. Repetați aspirarea în fiecare zi. După curățarea aburului, este important să vă vacuum în fiecare zi timp de cel puțin 2 săptămâni. Chiar și un pesticid bun nu poate elimina toate puricii. Ouăle vor continua să tragă și purturile rămase pot repopula. Vacutarea regulată agită purici, astfel încât acestea să se ridice mai repede și să se expună la pesticidul pe care l-ați folosit. Imagine: Fumigați pentru Pasul Fleas 18.JPG | Center]]
  • Avertizări

    Dacă începeți să vă simțiți grea, amețiți sau altfel bolnavi după fumigație, mergeți la spital.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar