Cum se potrivește o alarmă de efracție

Doriți să vă faceți acasă în siguranță împotriva efracției? Gândiți-vă la potrivirea unei alarme de efracție? O alarmă antifurt, atunci când este instalată în mod corespunzător, poate fi un mare descurajator împotriva intrușilor și a bolțurilor. Poate oferi, de asemenea, o cantitate semnificativă de liniște pentru tine ca proprietar de case.

Pași

  1. Imagine intitulată se potrivește cu o alarmă antifurtică Pasul 1
1. Uită-te la limitele tale. Îți poți îmbunătăți gardurile sau gardurile și porțile? Examinați-vă ușile și ferestrele, inclusiv ieșirile de subsol și altele asemenea. Acestea ar trebui să fie făcute în mod rezonabil în siguranță înainte de a începe chiar cu securitatea electronică.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o alarmă antifurtică Pasul 2
    2. Identificați ceea ce doriți să protejați. Asta o să fie:
  • Tu si familia ta).
  • Elementele de valoare personală (e.G. Bijuterii sau colecții care nu sunt ușor înlocuite cu asigurare)
  • Casa ta.
  • Imagine intitulată se potrivește o alarmă antifurtică Pasul 3
    3. Planificați sistemul de alarmă antifurt. Utilizați numărul minim de senzori pentru a acoperi zonele strategice ale casei dvs. - de exemplu holuri și coridoare. Cei mai puțini senzori pe care îi folosiți, cu atât mai puține șanse de alarmă falsă. Alarmele false ar trebui evitate cu orice preț.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o alarmă antifurtică Pasul 4
    4. Utilizați cei mai buni senzori pe care îi puteți permite. Un senzor bun este mai bun de 10 senzori ieftini. Veți putea să vă bazați pe ea.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o alarmă antifurtică Pasul 5
    5. Utilizați un zgomot puternic în exterior și un sunetor puternic în interior.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o alarmă antifurtică Pasul 6
    6. Utilizați o unitate de control bun de calitate cu o baterie stand-by. Bateria este foarte importantă, deoarece va stabiliza sursa de alimentare, făcând sistemul mai fiabil. Înlocuiți bateriile în mod regulat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Senzorii de profil scăzut sunt, de asemenea, foarte bine pentru a avea. Maplin (un specialist electronic) vinde senzori magnetici care sunt foarte mici profil, deși nu sunt de înaltă calitate întotdeauna. Dacă aveți senzori infraroșii, este, de asemenea, probabil ca un hoț să afle că aveți senzori infraroșii și să le evitați deoarece de obicei fac o mulțime de zgomot.
  • Obțineți sfaturi de la specialiștii locali. Fiecare cartier are un profil de crimă diferit.
  • Nu te complica. Există puține puncte în a avea un sistem elaborat conectat la o companie de securitate dacă timpul de răspuns va fi prea lung.
  • Fă-o zgomotos. Contrar ceea ce vedeți în filme, intrușii nu pot învinge cu ușurință sistemele de alarmă - în special pe riscurile relativ scăzute de recompensare. Ei nu vor rămâne mult timp dacă cred că vor fi deranjați.
  • Avertizări

    Nu abordează niciodată un intrus. Dorința lor de a scăpa vor suprascrie dorința dvs. de a le opri și veți veni întotdeauna cel mai rău. Probabil vor fi armate, chiar dacă este doar instrumentul pe care l-au folosit pentru a intra în intrare.
  • Nu încercați să instalați propriul sistem decât dacă aveți un grad rezonabil de experiență în domeniul electronicii și instalațiilor electrice. Nu merită hassle de alarmă falsă.
  • Dacă aveți animale de companie, asigurați-vă că nu se află într-o zonă sau o zonă cu un detector regulat de mișcare a PIR sau a "uita-te jos" senzor infraroșu. Unele covorașe de presiune răspund, de asemenea, la animalele de companie, astfel încât covorașii de presiune trebuie să fie calibrați pentru a lua în considerare greutatea animalelor de companie în casă. Unele detectoare de mișcare de înaltă calitate sunt "PET-DRODUCERI" și sunt specifice greutatea animalului (animalelor).Însă "PET-DRODUCERI" Modelele trebuie instalate într-o manieră foarte specifică, așa cum este detaliat în instrucțiunile lor.Dacă aceste instrucțiuni de instalare și orientări de plasare nu sunt urmate în mod corespunzător, puteți avea alarme false create de animalele de companie atunci când se utilizează "PET-DRODUCERI" detectoare de mișcare.Animalele de companie trebuie, de asemenea, păstrate la cel puțin șase metri distanță de detectoarele de mișcare din PET.Nu este o idee bună să instalați un detector de mișcare de la PET, lângă o canapea, balustradă sau bibliotecă pe care o pisică o poate sări peste, deoarece animalul de companie va fi capabil să se apropie de detectorul de mișcare și va crea o alarmă falsă.
  • Instalați caseta de control într-o locație inaccesibilă, cum ar fi un dulap sau un mansardă și asigurați-vă că este blocată cu o încuietoare puternică și tasta.Acest lucru împiedică intruitorii să învingă sistemul de securitate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar