Cum de a scurge o mașină de spălat cu mâna

Dacă aparatul dvs. nu se scurge corect, va trebui să-l scurgeți înainte de a încerca reparație aceasta. Înainte de a face acest lucru, doriți să planificați exact ceea ce faceți pentru a evita rănirea și scurgerile masive. Dacă aveți o mașină de încărcare frontală, trebuie să scurgeți apa dintr-un filtru situat de-a lungul fundului capătului din față. Dacă aparatul dvs. este încărcat de top, puteți dezactiva furtunul de evacuare în spate și umpleți o găleată cu aceea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Crearea unui mediu sigur
  1. Imagine intitulată Scurgeți o mașină de spălat cu mâna 1
1. Citiți manualul pentru șaibă. Metodele incluse aici sunt destul de standard și ar trebui să funcționeze, în general, cu majoritatea șaibelor. Chiar și așa, scoateți manualul proprietarului dvs. și citiți secțiunile corespunzătoare, doar în cazul în care direcțiile sau sfaturile sunt particulare pentru acel producător și / sau model. Verificați conținutul sau indexul pentru subiecte precum:
  • Probleme de drenaj și depanare
  • Deconectarea și reconectarea furtunurilor de scurgere și / sau a filtrelor
  • Imagine intitulată Scurgeți o mașină de spălat cu mâna 2
    2. Evitați șocul electric. Drenarea mașinii de spălat nu ar trebui să fie un proiect în afara controlului cu apă care zboară peste tot, dar îl joacă în siguranță oricum. Dacă mașina dvs. de spălat este conectată la o priză de alimentare, deconectați-o. Dacă este greu în sistemul dvs. electric, opriți întrerupătorul corespunzător de circuit. Eliminați riscul de electrocutare doar în cazul în care aveți vreun caz neprevăzut.
  • Faceți același lucru cu orice alte dispozitive electrice din zona imediată.
  • Imagine intitulată Scurgeți o mașină de spălat cu mâna 3
    3. Apuca unele prosoape. Din nou, acest proiect nu ar trebui să creeze o mizerie uriașă, ci să fie pregătită pentru cel puțin o mică apă pentru a deveni sălbatic. Înainte de a începe, setați-vă cu unele prosoape pentru a păstra la îndemână. Faceți curățarea unui cinch prin faptul că le-ați atins ușor în cazul în care vărsați orice apă pe podea sau în altă parte.
  • Drenarea unei mașini de încărcare frontală este mai probabil să fie dezordonată decât o mașină de încărcare de top, deci dacă asta aveți, așteptați mai multe deversare.
  • În plus față de prosoape, ați putea, de asemenea, să așezați, de asemenea, o prelată, dropcloth sau un material similar pe podeaua din jurul mașinii de spălat.
  • Imagine intitulată Scurgeți o mașină de spălat cu mâna 4
    4. Figurați unde să puneți apa. Acest lucru poate părea ca un nu-brainer, dar face viața mai ușoară, știind exact cum veți dispune de apă înainte de a începe. Dacă spălarea dvs. are o scurgere în podea, utilizați asta. Dacă mașina dvs. de spălat este într-o baie și are un furtun de drenaj care va ajunge, utilizați cadă sau cabină de duș. În caz contrar, aveți o găleată sau o farfurie gata să transportați apa într-o chiuvetă sau cadă în altă parte în casa dvs.
  • Fiți conștienți de faptul că apa folosită de pe șaiba dvs. este de obicei considerată "apă gri."Guvernul local, de stat sau chiar federal poate avea legi privind eliminarea corectă a apei gri. Aceasta înseamnă că nu vi se permite să o aruncați pur și simplu afară, astfel încât să se poată înmuia în pământ.
  • Dacă aveți nevoie să utilizați o găleată sau o mâncare, luați în considerare zona pe care trebuie să o traversați între șaibă și scurgerea pe care o alegeți. Poate doriți să protejați suprafețele sau să ștergeți zona de ceva ușor deteriorat de apă, în cazul în care orice variante de-a lungul drumului.
  • Imagine intitulată Scurgeți o mașină de spălat cu mâna 5
    5. Așteptați ca apa să se răcească. Dacă ați folosit numai apă rece pentru ultima încărcătură, continuați și săriți acest pas. Dacă, totuși, ați folosit apă caldă, dați-i timp să se răcească înainte de a încerca scurgerea. Nu face lucrurile mai rău prin răsturnare.
  • Acest lucru este deosebit de important cu mașinile de încărcare față. Cu acestea, nu puteți deschide ușa și nu puteți testa apa, iar mâinile dvs. vor fi cu siguranță umede odată ce începeți să se scurgă.
  • Timpul necesar ca apa să se răcească la o temperatură sigură, va varia în funcție de setările și aparatul dvs. Ca măsură de precauție, purtați mănuși de siguranță când începeți proiectul.
  • Metoda 2 din 3:
    Drenarea unei mașini de încărcare frontală
    1. Imagine intitulată Scurgeți o mașină de spălat cu mâna 6
    1. Localizați filtrul de drenaj. Uită-te de partea de jos a frontului mașinii. Găsiți panoul mic care acoperă filtrul de drenaj. Cele mai multe panouri în aceste zile sunt articulate și pot fi îndepărtate cu ușurință fără scule, dar dacă panoul dvs. este înșurubat în poziție, găsiți o șurubelniță adecvată.
    • Nu scoateți încă panoul. Deocamdată, notați-vă doar locația.
  • Imagine intitulată Scurgeți o mașină de spălat cu mâna 7
    2. Ridicați partea din față a mașinii, dacă este sigur să faceți acest lucru. Rețineți că filtrul de drenaj este de-a lungul fundului mașinii dvs., ceea ce înseamnă că va trebui să utilizați un fel de mâncare foarte superficială pentru a prinde apa care iese din ea. Pentru a face viața mai ușoară, trageți mașina departe de perete suficient pentru dvs. pentru a vă opri puțin. Ridicați capătul din față cu câțiva centimetri de pe podea. Cărămizi de alunecare sau blocuri solide de lemn sub colțurile din față pentru ca ele să se odihnească în timp ce lucrați, astfel încât să puteți folosi un vas mai profund.
  • Șaiba cântărește foarte mult pe cont propriu, iar apa dinăuntru face chiar mai grei. Dacă este posibil, aveți un partener să vă ajute cu acest pas pentru a face mai ușor.
  • Nu încercați să vă ridicați mașina dacă nu credeți că sunteți în stare să faceți acest lucru, chiar și cu un partener. Sari peste acest pas înseamnă mai multe călătorii la și de la scurgere. Aceasta poate fi o durere figurativ, dar este mai bine decât să vă răniți pentru adevărat.
  • Imagine intitulată Scurgeți o mașină de spălat cu mâna 8
    3. Scoateți panoul și configurați angrenajul. Deșurubați sau dezinfectați panoul la filtrul de drenaj. Așezați un prosop peste podea direct dedesubt. Apoi, în funcție de designul aparatului dvs .:
  • Setați un vas de mică adâncime, un vas sau un recipient similar direct sub filtru dacă nu este inclusă nici o pâlnie sau un dispozitiv similar în spatele panoului.
  • Dacă există o pâlnie sau un dispozitiv similar pentru a transporta apă departe de mașină, extindeți-l și setați felul de mâncare sub asta.
  • Imagine intitulată Scurgeți o mașină de spălat cu mâna 9
    4. Deșurubați, scurgeți și repetați. Odată ce prosopul și vasul este în vigoare, începeți să deșurubați foarte încet filtrul de drenaj. Odată ce se deschide suficient pentru ca apa să înceapă să se scurgă într-un flux ușor de gestionat, opriți deșurubarea. Lăsați vasul să se umple aproape de capacitate, apoi înșurubați din nou filtrul. Aruncați apa drenată, apoi repetați până când nu mai există apă să iasă din aparat.
  • Nu deșurubați filtrul până la capăt. Acest lucru va permite mai multă apă decât vasul dvs. poate conține pentru a ieși din mașină. De asemenea, vă va face dificil să vă potriviți filtrul înapoi în poziție și să sigilați că apa continuă să se golească.
  • Imagine intitulată Scurgeți o mașină de spălat cu mâna 10
    5. Coborâți mașina și terminați scurgerea. Dacă ați sprijinit partea din față a mașinii dvs. pe cărămizi, rețineți că există încă o apă interioară, chiar dacă a renunțat la scurgeri. Asigurați-vă că filtrul este etanșat strâns, apoi scoateți cărămizile și setați mașina înapoi pe podea. Acum terminați drenarea mașinii după cum ați făcut înainte, folosind o farfurie mai mică, dacă este necesar.
  • Îndepărtați mașina înapoi și susținerea frontală pe cărămizi determină gravitatea apei din interior spre spate.
  • Metoda 3 din 3:
    Golirea unei mașini de încărcare de top
    1. Imagine intitulată Scurgeți o mașină de spălat cu mâna 11
    1. Trageți aparatul din perete. Dacă sunteți îngrijorat de zgârierea podelei, ridicați capătul frontal al mașinii, astfel încât un partener să poată pune o picătură, o pătură sau un material similar dedesubt. Apoi faceți același lucru cu spatele, dacă este posibil. Odată ce sunteți gata, trageți încet mașina departe de perete. Opriți odată ce ați putea ajunge la furtunul de scurgere din spate. Nu scoateți-l până în prezent încât să ajungeți la răsturnarea oricăror furtunuri din perete.
    • Dacă mașina este prea grea pentru a vă deplasa, deschideți capacul. Utilizați un pitcher sau un recipient similar pentru a lăsa apă în găleată. Goale la fel de multă apă ca și cum vă place acest mod, sau doar până când este suficient de ușoară a mașinii pentru a vă deplasa.
    • Dacă lucrați singur, iar mașina este încă prea grea, chiar și după ce ați înșelat cât mai multă apă posibil, cereți unui partener să vă ajute.
  • Imagine intitulată Scurgeți o mașină de spălat cu mâna 12
    2. Detașați furtunul de scurgere de pe perete. Deconectați furtunul de scurgere unde se întâlnește cu conducta de drenaj din interiorul peretelui. Aveți grijă să păstrați acel capăt al furtunului ridicat mai mare decât mașina însăși așa cum faceți. Așteptați gravitatea pentru a începe pomparea apei din furtun înainte de a vă pregăti dacă îl reduceți.
  • Va trebui să faceți acest lucru chiar dacă ați înșelat toată apa din tamburul interior al mașinii. Există încă apă sub asta, pe care nu puteți ajunge prin partea de sus a mașinii.
  • Imagine intitulată Scurgeți o mașină de spălat cu mâna 13
    3. Umpleți găleata. Evitați scurgerile prin hrănirea capătului deschis al furtunului în interiorul găleții înainte de a seta găleata pe podea. Pe măsură ce furtunul scade, apa va începe să se pompeze singure, așa că păstrați un ochi pe nivelul apei cu găleată pe măsură ce se ridică. Odată ce umple cât doriți, ridicați pur și simplu capătul deschis al furtunului deasupra mașinii pentru a opri fluxul. Scurgeți găleata și repetați până când nu mai apare apă.
  • Deși poate fi tentant să utilizați cea mai mare găleată posibilă și să o umpleți tot drumul, amintiți-vă distanța pe care trebuie să o purtați. Doar goală la fel de mult într-un moment în care puteți transporta în siguranță fără a slăbiți pe laturi.
  • Alternativ, puteți direcționa pur și simplu capătul deschis al furtunului pe o scurgere de podea sau într-o cadă dacă există unul la îndemână.
  • Imagine intitulată Scurgeți o mașină de spălat cu mâna 14
    4. Terminați scurgerea ultimului apă într-o sticlă. Pentru a vă scurge complet aparatul, coborâți furtunul la nivelul podelei. Rama găleată sau cadă este probabil prea mare pentru acest lucru, astfel încât să treceți la un canal de dimensiuni galoane sau o sticlă. Așezați-l pe partea sa și acoperiți gura cu capătul deschis al furtunului. Scurgeți flaconul în timp ce se umple și repetă până când lucrarea se face.
  • Dacă capătul deschis al furtunului este mai mare decât gura sticlei, încercați să utilizați o pâlnie pentru a reduce scurgerile.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Toate metodele

    • Manualul proprietarului
    • Prosoape și / sau materiale similare
    • Mănuși de siguranță (dacă ultima încărcătură folosită apă caldă)

    Mașini de încărcare față

    • Șurubelniță (pentru unele modele)
    • Un vas de adâncime sau castron
    • 2 cărămizi sau materiale similare (opțional)

    Mașini de încărcare superioară

    • Găleată
    • Galon-dimensiune
    • Pitcher sau container similar (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar