Cum să decideți dacă un ferret este animalul potrivit pentru dvs

Ferretele sunt animale distractive și interactive, adesea descrise ca pisoi perpetuu. Ferretele pot fi un animal de companie excelent, dar există lucruri de luat în considerare înainte de adoptarea unui dihor. Ferretele necesită un angajament de timp mare. Va trebui să jucați cu zilnicul dvs. zilnic și să petreceți o mare parte a timpului de verificare a fermei dvs. acasă. De asemenea, gospodăria dvs. ar trebui să fie compatibilă cu un dihor. Ferretele nu pot ajunge împreună cu copiii mici și animalele de companie mai mici. De asemenea, ia în considerare costurile. Ferretele pot fi scumpe să adopte și să cumpere și să vină, de asemenea, cu o varietate de cerințe medicale.

Pași

Partea 1 din 3:
Având în vedere angajamentul de timp
  1. Imaginea intitulată decide dacă un ferret este PET PET pentru tine Pasul 1
1. Gândiți-vă la angajamentul de timp al furtului dvs. Înainte de a obține un dihor, va trebui să petreceți o mulțime de timp de înființare. Va trebui să executați multe comenzi de colectare a consumabilelor și apoi să faceți o după-amiază pentru a le asambla în casa dvs. În cazul în care vă mutați, va trebui să repetați procesul. Fii sincer cu tine însuți cu privire la faptul dacă aveți timp pentru protejarea difuzorului.
  • Va trebui să completați găuri sau lacune în mobilier sau pereți, Ferretele iubesc să se târască și să se ascundă în astfel de zone. De asemenea, va trebui să ascundeți obiecte mai grele, cum ar fi stereos și difuzoare, în dulapuri. Ferretele iubesc să urce și pot bate astfel de obiecte și pot fi răniți.
  • Scările trebuie blocate, iar mobilierul de uz casnic din produse cum ar fi lemnul vor avea nevoie de protecție. Ferretele vor mesteca astfel de obiecte.
  • Curățarea și întreținerea casei dvs. vor fi mai în timp util când aveți un dihor. Ferretele vor mesteca aproape orice, și pot fi răniți dacă mestecă sau înghită obiectul greșit. Prin urmare, va trebui să vă păstrați casa foarte curată dacă locuați un dihor.
  • Imaginea intitulată decide dacă un difuzor este animalul drept pentru tine Pasul 2
    2. Vedeți dacă aveți suficient timp pentru a juca cu un dihor. Ferretele sunt animale sociale. Ei nu vor fi fericiți dacă nu au timp să se joace cu un companion uman. Un dihor este, în nici un caz, o mână de pe animale de companie, deci asigurați-vă că vă puteți dedica timpului adecvat pentru a vă juca cu dirajul dvs.
  • Ferretele dorm foarte mult. Ei tind să dormi timp de aproximativ 18 ore pe zi. Cu toate acestea, în momentele în care sunt treaz, ele sunt foarte active și au nevoie de multă stimulare.
  • Nu lăsați un dihor într-un adăpost sau cușcă pentru întreaga zi. Va trebui să petreceți câteva ore pe zi, jucând cu ferma dvs. pentru ao menține sănătoasă și fericită.
  • Imaginea intitulată decide dacă un Ferret este PET PET pentru tine Pasul 3
    3. Amintiți-vă că difuzoarele necesită instruire. Formarea gunoiului este importantă pentru un dihor, deoarece nu doriți ca un dihor să aibă un accident în jurul casei. De asemenea, firele trebuie să fie învățate un comportament adecvat. Va trebui să vă dedicați timp pentru a vă antrena didactia de a mușca și zgâria.
  • Ferretele sunt inteligente și foarte trenabile. Cu toate acestea, ca orice animal, formarea necesită timp și persistență. Va trebui să-ți antrenezi fermierul pe parcursul mai multor săptămâni și să pedepsi întotdeauna comportamente negative ca mușcătura. Acest lucru poate fi consumator de timp, deci nu ar trebui să adoptați un dihor dacă nu simțiți că aveți timp să o instruiți.
  • Imaginea intitulată decide dacă un ferret este animalul potrivit pentru tine Pasul 4
    4. Păstrați timpul de curățare în minte. Ferretele au o cutie de gunoi care trebuie schimbată zilnic, ca o cutie de gunoi a pisicii. De asemenea, va trebui să curățați periodic cușca. În timp ce acestea sunt mici treburi care nu durează de obicei mult timp, păstrați-le în minte atunci când se gândesc la timp. Fiecare nucleu este necesar pentru a păstra un dihor a se adauga un ferret și nu trebuie să adoptați un animal de companie decât dacă vă puteți angaja la toate aspectele îngrijirii sale.
  • Imaginea intitulată decide dacă un Ferret este PET PET pentru tine Pasul 5
    5. Amintiți-vă de o viață de fermă. Acest lucru este deosebit de important dacă achiziționați un ferret mai mic. Ferretele nu trăiesc atâta timp cât unele animale de companie, cum ar fi câini și pisici mai mici, dar durata lor de viață nu este scurtă. Ferretele trăiesc între 6 și 10 ani. Nu doriți să adoptați un dihor dacă veți fi potențial să renunțați în câțiva ani.
  • Gândiți-vă la stabilitatea situației voastre de viață. Dacă vă veți deplasa de la an la an, poate fi dificil să găsiți locuri care permit didactice. Spre deosebire de câini și pisici, pot exista reguli specifice împotriva ferretelor sau animalelor similare în anumite locuri datorită mirosului lor.
  • Luați în considerare alți factori. Veți începe o nouă carieră, terminați un program școlar, călătoriți sau faceți alte modificări mari? Dacă da, poate fi dificil să vă păstrați difuzorul pe termen lung.
  • Dacă doriți un dihor, dar vă faceți griji că viața dvs. este prea neliniască, puteți lua întotdeauna în considerare adoptarea unui dihor mai vechi decât un copil.
  • Partea 2 din 3:
    Evaluarea gospodăriei dvs
    1. Imaginea intitulată decide dacă un ferret este PET PET pentru tine Pasul 6
    1. Evitați un dihor dacă aveți copii mici. Ferretele nu fac bine cu copiii mici. Ferretele vor mușca dacă se manifestă aproximativ. Dacă copiii dvs. nu sunt suficient de bătrâni pentru a ști cum să se ocupe ușor de un animal, un dihor nu este animalul pentru tine.
    • Ferretele se pot înțelege bine cu copiii mai mari, cu toate acestea. Dacă copiii dvs. știu cum să se ocupe de un animal și au fost blânzi cu animalele în trecut, un dihor poate fi o mare plus față de casa ta.
  • Imaginea intitulată decide dacă un Ferret este PET PET pentru tine Pasul 7
    2. Gândește-te cât de ocupat este casa ta. Dacă există o mulțime de venire și merși în casa dvs., există două preocupări majore. În primul rând, Ferretele sunt în picioare foarte mult. Dacă există frecvent o mulțime de oameni în jur, un difuzor ar putea fi ușor pasit. În al doilea rând, Ferretele au tendința de a scăpa. Dacă ușile se deschid și se închide, există un risc de siguranță pentru diurg.
  • Ferretele tind să facă cele mai bune în casele mai silențioase, unde nu există o mulțime de agitație.
  • Ușile și ferestrele trebuie să fie închise pentru a păstra în siguranță un dihor. Dacă vă place fluxul natural de aer din ușile și ferestrele deschise, nu veți face bine cu un dihor.
  • Imaginea intitulată decide dacă un ferret este animalul potrivit pentru tine Pasul 8
    3. Luați în considerare celelalte animale de companie. Ferretele fac, în general, cel mai bine într-o casă fără alte animale de companie. Pisicile și câinii sunt adesea agresivi cu dirale. Ferretele se vor ruga pe animale mai mici, cum ar fi șoareci și șobolani. Dacă aveți deja animale de companie, este posibil ca un ferret să nu fie cea mai bună opțiune.
  • Unii oameni păstrează ferme cu câini sau pisici mai mici. Dacă vă decideți să obțineți un didactic în ciuda faptului că aveți un câine sau o pisică, permiteți doar interacțiunea supravegheată. Chiar și în timpul jocului, un câine sau o pisică ar putea dăuna accidental unui dihor.
  • Imaginea intitulată decide dacă un ferret este PET PET pentru tine Pasul 9
    4. Decideți dacă puteți tolera mirosul. Ferretele vin cu un miros puternic. Glandele de miros Un Ferret utilizează pentru a marca teritoriul secretă ulei, lăsând un miros murdar în casa ta. Dacă locuiți într-o casă mai mică sau un apartament, un miros de fermă poate deveni foarte vizibil.
  • Mirosul de distrier este ceva de genul mirosului unui skunk.
  • Imaginea intitulată decide dacă un Ferret este PET PET pentru tine Pasul 10
    5. Asigurați-vă că puteți păstra în mod legal un dihor în casa dvs. Doar pentru că magazinul de animale de companie le vinde nu înseamnă că sunt legali să dețină în zona dvs. În unele țări și state, deținerea unui dihor este absolut ilegal. Ele sunt, de asemenea, uneori ilegale deținute în anumite orașe sau zone și este posibil să aveți nevoie de o licență pentru a deține un perete în unele locuri.
  • Verificați cu o societate umană locală sau departamentul de viață sălbatică pentru reglementări din zona dvs.
  • De asemenea, gândiți-vă la locuirea legală a unui dihor. Dacă închiriați, este posibil ca difuzoarele să nu fie permise în clădirea dvs., chiar dacă sunt permise în zona dvs. Verificați cu proprietarul dvs. înainte de a adopta un dihor.
  • Partea 3 din 3:
    Cântărind în cost
    1. Imaginea intitulată decide dacă un Ferret este PET PET pentru tine Pasul 11
    1. Aflați despre taxele de adopție. Ferretele nu suntcheap. Costul adoptării va varia în funcție de societatea umană sau de magazinul de animale de companie cu care lucrați, dar acesta variază de la 75 la 250 de dolari.
    • În general, dacă adoptați un dihor dintr-un adăpost, vă puteți aștepta ca costul să fie mai mic.
  • Imaginea intitulată decide dacă un ferret este animalul potrivit pentru dvs. Pasul 12
    2. Asigurați-vă că vă puteți permite vaccinări. Ca toate animalele, Ferretele au nevoie de vaccinări de bază pentru a preveni bolile ca rabia. Verificați cu veterinarii din zona dvs. pentru a vedea ce taxa medie pentru vaccinări sunt. De asemenea, ca orice animal de companie, Ferretele vor avea nevoie de vizite anuale de VET pentru a rămâne sănătoși.
  • Asigurați-vă că puteți găsi un veterinar în zona dvs. care ia dihor. Nu toate veterinarii sunt familiarizați cu tratarea difuzoarelor.
  • Imaginea intitulată decide dacă un Ferret este PET PET pentru tine Pasul 13
    3. Luați în considerare costul sterilizării. Dacă difuzorul dvs. nu este deja spayed sau netered, este important să faceți procedura. Doar dacă nu cumperi în mod specific un dihor de rasă, nu vrei să ajungi cu bebeluși nedorite. Sterilizarea este deosebit de importantă dacă aveți două dihori de diferite genuri.
  • În timp ce costurile vor varia de la VET la VET, sterilizarea costă, în general, între 200 și 300 de dolari. De asemenea, pot fi și alte taxe pentru orice medicament care are nevoie de ferret după o intervenție chirurgicală.
  • Imaginea intitulată decide dacă un ferret este animalul de companie drept pentru tine Pasul 14
    4. Se cântărește în alte costuri generale de îngrijire. Între cușcă, accesorii, alimente, tratamente, jucării, așternut și alte elemente, difuzorul dvs. ar putea costa o cantitate mare de bani în avans. Faceți o listă a tuturor lucrurilor pe care va trebui să le cumpărați și să adăugați costul total. Acest lucru vă va oferi un sentiment dacă vă puteți permite cu adevărat un dihor în prezent.
  • De asemenea, ar trebui să aveți niște bani în plus în caz de circumstanțe neașteptate. Un difuzor ar putea, de exemplu, să contracteze o răceală de la un magazin de animale de companie sau un adăpost. Veți avea nevoie de bani în plus pentru facturile VET.
  • sfaturi

    Vizitați prietenii care dețin difuzoarele sau adăposturile de salvare a Ferretului pentru a le observa și a pune întrebări referitoare la îngrijirea lui Ferret.

    Avertizări

    Nu trebuie să adoptați niciodată un animal de companie dacă nu credeți că puteți gestiona angajamentul. Să se abțină de la adoptarea unui dihor dacă aveți rezerve cu privire la îngrijirea în mod corespunzător pentru animalul de companie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar