Cum se percepe o brățară inteligentă bp hr

Când cumpărați o bandă inteligentă 2 sau Banda Smart 2 iOS de la Sony, veți putea urmări funcțiile corpului dumneavoastră ca tensiunea arterială și frecvența cardiacă prin aplicație. Thisewill vă învață cum să vă taxați banda inteligentă, deoarece veți avea nevoie de cel puțin 30 de minute de încărcare înainte de a le putea utiliza.

Pași

  1. Imagine intitulată Încărcarea unei brățară Smart BP HR Pasul 1
1. Obțineți un încărcător sau un cablu de încărcare. Sony vinde cablul USB de încărcare Micro USB, care va funcționa cel mai bine cu ceasul, dar probabil că puteți găsi mai ieftin la un comerciant online.
  • Imagine intitulată Încărcarea unei brățară SMART BP HR Pasul 2
    2. Scoateți miezul de bandă de bandă de la bandă. Centrul Hard-Chip ar trebui să alunece sau să apară din carcasa benzii de ceas.
  • Imagine intitulată Încărcarea unei brățară Smart BP HR Pasul 3
    3. Conectați capătul micro USB al încărcătorului în port de pe miezul de bandă inteligentă. Veți găsi această gaură pe una dintre părțile laterale ale miezului.
  • Imagine intitulată Încărcarea unei brățară Smart BP HR Pasul 4
    4. Conectați capătul USB al cablului încărcătorului într-un adaptor de alimentare sau portul USB al unui computer. Puteți utiliza fie sursa de putere pentru a încărca banda inteligentă.
  • O lumină portocalie pare să indice că este de încărcare. Când lumina devine verde, miezul are o putere de 90%.
  • sfaturi

    Pentru a verifica nivelul bateriei band-ului dvs., deschideți aplicația pe Android sau iPhone sau iPad și ar trebui să afișați pe ecranul principal.
  • Aplicația de coordonare este numită LIFELOG și este disponibilă pentru Android și iOS.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar