Cum să vă bucurați de un concert de rock

Te duci la primul tău concert de rock și nu știi cum se va întoarce. În mod normal, nu ascultați rock, astfel încât să nu știți ce să faceți sau cum să vă comportați. Cum vă bucurați de un concert de rock?

Pași

  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de un concert rock Pasul 1
1. Identificați ce fel de concert este. Este metal? care implică chitari intense, tobe și voce puternice? Mainstream, Radio Friendly Rock? sau chiar rocă clasică? Comportamentul dvs. depinde de ce fel de concert este.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un concert de rock Pasul 2
    2. Aflați cuvintele. Acum știu ce te gândești. Dacă nu știu cuvintele la fiecare melodie? Este perfect în regulă să nu știți fiecare cuvânt. Dar încercați să cunoașteți majoritatea. Pentru a face acest lucru, faceți unele cercetări privind banda care joacă luni înainte. Căutați versurile. Cumpărați CD-ul și ascultați-l foarte mult. Atunci când mergeți la concert, veți putea să țipați / să cântați împreună cu toți ceilalți.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un concert de rock Pasul 3
    3. Rochie dreapta. Purtați haine vechi. Blugi vechi și cămașă. Tipurile de bandă sunt bune, dar nu purtați un tee pentru o bandă opusul total al celui care joacă. De exemplu, nu purtați o cămașă de tee Jonas Brothers la un glonț pentru concertul meu de valentine și viceversa. Nu purtați nimic pe care nu doriți să-l murdăriți. Idee rea. Deci, hainele noi, scumpe și valoroase sunt în afara.S-ar putea să te murdări la concerte.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un concert de rock Pasul 4
    4. Stați din nou Mosh Pit Dacă ești plin de inimă. O groapă Mosh este o secțiune, de obicei în fața stadiului, unde oamenii își pot aerisi adrenalina la muzică, care de obicei implică ciocnirea cu alte persoane. Poate deveni violentă uneori și este mai bine să stați în scopul de a preveni rănile grave. De asemenea, gropile Mosh nu se întâmplă la fiecare concert. De exemplu, nu ar fi o groapă Mosh la un concert de frații Jonas (cu excepția faptului că poate o fetiță mică sau două). Va fi moshing la trupele grele metalice și mai ales la moartea de la Death Metal Band Concerte.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un concert de piatră Pasul 5
    5. Du-te cu prietenii. Nu merge singur. Trebuie să puteți râde și să cântați și să dansați cu oameni pe care îi cunoașteți și îl iubești. Cu cât mai mulți oameni pe care îi aduceți, cu atât mai bine. Apoi vă puteți înconjura cu oameni pe care îi cunoașteți și vă veți îngrijora mai puțin de a fi cu o mulțime. Asigurați-vă că știți unde este grupul dvs. și încercați să rămâneți cu și aproape de ei tot timpul.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un concert de piatră Pasul 6
    6. Pregătiți-vă mental și fizic pentru concert. Aproximativ o oră sau două înainte de concert, pregătiți-vă. Luați un duș fierbinte. Uită la TV. Relaxa. Citește o carte. Nu ascultați nici o muzică sau nimic prea tare. Doar stai și relaxa. Obțineți un masaj din spate de la un prieten sau membru al familiei. De asemenea, sugerez să luați un pui de somn ... care vă va reîmprospăta.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un concert de piatră Pasul 7
    7. Cel mai important se bucură de tine. Tu și toți ceilalți au mers la acest concert pentru a avea un moment bun. Intrați acolo, mutați-vă la muzică și lăsați-vă să plecați!
  • sfaturi

    Mergând la un concert de către dvs. poate fi o experiență extraordinară, puteți întâlni o mulțime de oameni noi cu interese similare!
  • Gâtul dvs. ar putea fi rătăcitor de la o mulțime de bobbing / banging
  • Beți suc, mâncați fructe sau luați vitamine în prealabil dacă credeți că sistemul imunitar nu poate avea un timp minunat în jurul mulțimii mari.
  • Avertizări

    Oamenii iau droguri în mod deschis la concerte, uneori, din diverse motive. Nu vă faceți griji despre ei, utilizați doar bunul simț și nu vă faceți probleme. Nu primiți nici un popor beat supărat pe tine.
  • Mergând surd nu este rece... Dacă urechile dvs. sună după aceea, acestea sunt deteriorate. Stați prea aproape de front pentru prea mult timp și vă doriți să adaugiți dopuri. Încercați doar să fiți conștienți de nivelurile de sunet.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar