Cum de a desena o mireasă

Imaginea unei mireasă și mirelui poate fi iconică, o reamintire a unui timp special în viața lor. Indiferent dacă desenați un cuplu căsătorit, o memento a nunții lor sau doar doodling, atunci când trageți această mireasă, veți auzi sună clopotele de nuntă!

Pași

  1. Imagine intitulată Desenează o mireasă Pasul 1
1. Desenați o schiță brută acap și corp a mirelui. Desenați o formă de ovadă pentru cap și o linie simplă pentru a determina înălțimea mirelui. Utilizați capul pentru a face proporții corecte. Pentru un adult, înseamnă că întregul corp este de 7-8 "Heads".
  • Dacă desenați domnișoare de onoare sau fete de flori (și sunt mai tineri decât mireasa), capul lor ar trebui să fie proporțional mai mare, cu corpul de 6 sau 5 "Heads".
  • Imagine intitulată Desenează o mireasă Pasul 2
    2. Desenați o schiță dură a brațelor, a umerilor și a bosomului. Ușor sub cap, trageți o linie orizontală paralelă cu partea de jos a feței. Desenați două linii la unghiul pe care îl doriți brațele și apoi conectați liniile pentru a face un triunghi. Schiță un mic online de partea de sus a rochiei, care se extinde ușor sub brațe. Desenați o linie la jumătatea brațelor pentru bust.
  • Imagine intitulată Desenează o mireasă 3
    3. Începe să deseneze contururile rochie. Desenați trei linii: una mare curbată (A) și două drepturi (B & C). Linia A ar trebui să curbezi de la începutul picioarelor și să-i dați jos sub ei. Linii B și C ar trebui să fie drepte și ajung la locul în care ar fi schița rochiei.
  • Imagine intitulată Desenează o mireasă Pasul 4
    4. Desenați brațele miresei și buchetul ei. Ștergeți partea triunghiului din interior și trageți în corsetul mirelui. Desenați un cerc în locul pe care buchetul va fi.
  • Imagine intitulată Desenează o mireasă Pasul 5
    5. Trageți gâtul mirelui. Luați două linii curbate și extindeți-le de la umăr la baza capului. Dacă desenați o mireasă, dând o rochie fără bretele, trageți partea superioară a rochiei de lângă armpituri. Dacă nu, trageți pur și simplu gâtul rochiei ușor sub nivelul gâtului.
  • Imagine intitulată Desenează o mireasă Pasul 6
    6
    Trageți întinderea completă a rochiei. Extindeți conturul fustei până la linia de jos. Ștergeți linia verticală în centru, împreună cu linii B & C. Lăsați cercul în care va fi buchetul. Fixați orice linie până la acest punct.
  • Imagine intitulată Desenează o mireasă Pasul 7
    7. Desenați buchetul. Desenați mai multe trandafiri sau altul flori, și trageți o panglică Legându-le împreună. Puteți face panglica să fie legată în aboută sau înnodată în spate. Panglicile dvs. pot fi orice lungime.
  • Imagine intitulată Desenează o mireasă Pasul 8
    8
    Trageți părul mirelui. Creț sau drept, scurt sau lung,împletit sau simplu, părul mirelui tău este de până la tine. Adăugarea de fire de păr care coboară din cap poate face părul să pară mai realist. Dacă desenați un bun, asigurați-vă că ați ajustat vălul în consecință în pasul următor!
  • Imagine intitulată Desenează o mireasă Pasul 9
    9. Trageți vălul. Diferitele persoane au diferite tipuri de voaluri, deci această parte depinde de dvs. O lungime are în general un capăt rotunjit, în timp ce cei mai scurți tind să se termine brusc. Începeți din partea superioară a capului și curba în jos.
  • Imagine intitulată Desenează o mireasă Pasul 10
    10
    Adăugați o culoare și detalii mici la mireasa ta. Rochii de nunta sunt, în general, albe în culturile occidentale, dar unii oameni se îmbracă în roșu sau alte îmbrăcăminte colorate. Trageți în păr și adăugați detalii în rochie și brațe dacă doriți. Desenați o față.
  • sfaturi

    În timp ce desenați contururile, evitați desenarea întunecată. În schimb, încercați să schițați ușor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar