Cum de a aranja prosoape pe un bar de prosop

Există multe modalități diferite de a închide un prosop de baie. Puteți să o păstrați practic și de bază sau să încercați să vă distrați cu o pliere mai decorativă. Puteți să atârnați un prosop în moduri diferite de decorare și practică. Există o modalitate de bază de a atârna un prosop prin plierea acesteia în a treia și de a-l draga peste bar. De asemenea, puteți decorați prosoapele pentru a crea buzunare și o formă de bandana.

Pași

Metoda 1 din 3:
Hanging prosoape într-un mod de bază
  1. Imagine intitulată Aranjați prosoape pe o bară de prosop Pasul 1
1. Răspândiți prosopul de baie pe o suprafață plană. Orice suprafață plană pe care ați lucrat-o la îndemână. Puteți folosi o masă, patul, un contor sau orice este convenabil. Este important să vă asigurați că prosopul este întins plat și uniform, astfel încât capetele prosopului să se ridice cât mai departe posibil.
  • Asigurați-vă că suprafața pe care o utilizați este curată și fără contaminanți. Ultimul lucru pe care îl doriți după ce ați curățat în duș este uscarea cu un prosop murdar!
  • Imagine intitulată Aranjați prosoape pe o bară de prosop Pasul 2
    2
    Împingeți prosopul în treimi și îl drape peste barul de prosop. În primul rând, puneți prosopul plat. Apoi, îndoiți fiecare margine lungă spre mijloc, astfel încât ambele margini ating în centru. Asigurați-vă că eticheta este înăuntru!
  • De asemenea, puteți să vă pliați o parte lungă la mijloc, apoi pliați cealaltă parte lungă deasupra primului.
  • Imagine intitulată Aranjați prosoape pe o bară de prosop Pasul 3
    3
    Agățați prosopul peste bar. Ajustați capetele agățate astfel încât să fie și noi. Dacă mai mult de un prosop se agăță de la bară, păstrați-le separați unul de celălalt pentru a preveni mucegaiul și mucegaiul.
  • Imagine intitulată Aranjați prosoape pe o bară de prosop Pasul 4
    4. Atârnă un prosop de mână peste un prosop de baie. Pentru a atârna prosopul de mână, pune-l pe o suprafață plană și impaturește-o în treimi vertical. Odată ce este îndoită, trageți-o peste prosopul mare de pe rack. Alegeți prosoapele care sunt coordonate de culoare.
  • Metoda 2 din 3:
    Transformând un prosop într-un buzunar
    1. Imagine intitulată Aranjați prosoape pe o bară de prosop Pasul 5
    1. Fold un prosop mare de baie în a treia în lungime. Pune prosopul plat pe o suprafață netedă. Ori fiecare dintre laturile lungi, astfel încât acestea să atingă capăt la mijloc în mijloc. Apoi pliați prosopul în jumătate și trageți-l peste bar.
  • Imagine intitulată Aranjați prosoape pe o bară de prosop Pasul 6
    2. Creați o pliere de buze pe un prosop mai mic. Răspândiți un prosop de mână pe o suprafață plană. Ori unul dintre părțile mai scurte pe un sfert din calea spre mijloc. Pliați acea margine din nou la jumătate înapoi pentru a crea pliul de buze.
  • Imagine intitulată Aranjați prosoape pe o bară de prosop Pasul 7
    3. Răsturnați prosopul mic și pliați-l în trei ani. Cu buza orientată în jos, ori 1 parte a prosopului, astfel încât să se întâlnească de mijloc. Îndoiți cealaltă parte, astfel încât să pună în pliul creat de buză. Răsturnați prosopul înapoi și acum aveți un buzunar în care puteți pune obiecte cum ar fi săpun, loțiune sau alte articole de toaletă.
  • Așezați prosopul de mână peste prosopul de baie, astfel încât buzunarul se îndreaptă spre afară. Va arăta ca un șorț cu un buzunar.
  • Imagine intitulată Aranjați prosoape pe o bară de prosop Pasul 8
    4. Fădu-i o cârpă cu un pleât de acordeon și pune-l în buzunar. Așezați plasa de spălare pe o masă și pliați longitudinea longitudinală pentru a crea pliuri care se suprapun unul pe altul. Asigurați-vă că țineți cârligul de spălare, așa că nu vine anul! Împingeți-l în jumătate și puneți cu grijă în interiorul buzunarului pe care l-ați creat în prosop de mână. Fanul de spălare pentru a face ca să pară ca o ruptură în buzunar.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea unei cravate de bandă cu un prosop
    1. Imagine intitulată Aranjați prosoape pe o bară de prosop Pasul 9
    1. Pliați prosopul mare în treimi. Plasați-o plat pe masă și pliați părțile mai lungi, astfel încât acestea să atingă în mijloc. Apoi pliați prosopul în jumătate și trageți-l peste un bar de prosop. Îndreptați capetele astfel încât să fie toate.
  • Imaginea intitulată Aranjați prosoape pe o bară de prosop Pasul 10
    2. Împingeți prosopul într-un triunghi peste prosopul pliat. Așezați prospectul pe o suprafață plană, așa că arată ca o formă de diamant. Pliați capătul triunghiular superior la capătul inferior pentru a crea o formă de bandane.
  • Imagine intitulată Aranjați prosoape pe o bară de prosop Pasul 11
    3. Legați colțurile triunghiului din jurul jumătății din față a prosopului. Legați ambele capete ale spălării în jurul clapetei frontale a prosopului de baie. Dacă prospectul este foarte gros, utilizați un știft de siguranță mare sau pin de haine pentru a ține-o în jurul prosopului de baie.
  • Obțineți creativi și adăugați niște flori de mătase sau alte elemente grele pe care le-ați putea avea în jurul buzunarului creat de legătura de bandana.
  • sfaturi

    Utilizați izolația comună a țevii pentru a păstra un prosop curat pe bară. Tăiați o bucată de izolație a țevii aproximativ un picior lung. Împingeți prosopul în jurul izolației țevilor. Există un slot în tub pentru a vă împiedica părțile laterale ale prosopului, apoi puteți să o închideți cu ușurință pe bara de prosop.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar