Cum să cumpărați un pol de drumeție

Polul de drumeție dreapta oferă un punct suplimentar de echilibru, reduce sarcina pe genunchi și poate fi folosită și ca un instrument pentru a sonda adâncimea noroiului și a apei sau pentru a împinge frunzișul umed din cale. Alegerea caracteristicilor potrivite pentru polul dvs. de drumeții vă va garanta că veți obține cele mai multe din achiziția dvs.

Pași

Partea 1 din 4:
Cercetarea elementelor de bază ale polilor de drumeție
  1. Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 1
1. Cumpărați un personal de drumeție pentru un teren plat. Un personal de drumeție este un singur pol care este cel mai eficient atunci când este utilizat pe teren relativ plat și cu încărcat puțin sau deloc pe spate. Acesta oferă doar un singur punct de echilibru, dar, de asemenea, un singur obiect de transportat sau cureți la rucsac atunci când nu este utilizat.
  • Un personal de drumeție este de obicei, dar nu întotdeauna, mai lung decât poli de drumeții.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 2
    2. Obțineți o pereche de poli de drumeții pentru drumeții mai dificile. Cel mai notabil beneficiu al polilor de drumeții, cunoscut și sub numele de stâlpi de trekking, este acela că ajută la menținerea echilibrului și a stabilității pe teren accidentat, înzăpezit și noroid, în timp ce trecerea corpurilor de apă și în timpul urcării și coborârii intense.
  • Polii de drumeții vă distribuie greutatea corporală și deplasați greutatea în brațe, reducând o parte din tulpina pe picioare, genunchi și glezne.
  • Stalii de trekking măresc stabilitatea și reduc forța care este pusă în genunchi în timp ce drumeții și backpacking.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 3
    3. Decideți cu privire la stalpi de drumeții standard pentru drumeții plate. Stalii de drumeții standard vor fi mai ieftini decât poli de drumeții compacte și anti-șoc, dar vor veni cu mai puține caracteristici. Ele oferă încă același nivel de stabilitate suplimentară și sunt adesea un pic mai ușor decât un model anti-șoc comparabil.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 4
    4. Achiziționați stalpi de drumeții compacte pentru drumeții mai lungi. Acești polonezi sunt mai deschisi și de multe ori se prăbușesc în jos decât stalii de trekking cu dimensiuni mari. Acești polonezi sunt proiectați pentru persoane mai scurte și uneori au o aderență mai mică.
  • Ele sunt o alegere bună pentru călătorii lungi de spate, unde aveți nevoie pentru a rupe stalții în jos și păstrați-le.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 5
    5. Obțineți o pereche de poli anti-șocuri pentru drumeții cu teren intens, unic. Polonezii anti-șocuri vin cu un mecanism în interiorul arborelui care comprimă ca greutatea dvs. la pol. Această caracteristică atenuează șocul polului și scade tulpina pe încheieturi.
  • Unii polonezi vor veni cu abilitatea de a transforma și dezactiva anti-șocul, în funcție de situația dvs.
  • Partea 2 din 4:
    Alegerea înălțimii și a materialului
    1. Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 6
    1. Achiziționați poli non-reglabil dacă sunteți mai înalt de 6 picioare (1.8 m). Oameni care sunt mai înalți de 6 picioare (1.8 m), sau 182 de centimetri, ar trebui să cumpere poli de drumeții cu o lungime maximă de cel puțin 51 de centimetri sau 4.25 de picioare (1.3 m). Majoritatea polilor de drumeții reglabili nu vor ajunge la această înălțime, deci va fi necesară pentru a achiziționa stâlpi la o înălțime personalizată.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 7
    2. Cumpărați poli de drumeții reglabile dacă sunteți mai scurt de 6 picioare (1.8 m). Persoane care sunt mai scurte de 6 picioare (1.8 m), sau 182 de centimetri, ar trebui să ia în considerare achiziționarea de poli de drumeții reglabile. Stâlpii dvs. de drumeții ar trebui să atingă pământul în timp ce coatele sunt îndoite la 90 de grade. Persoanele sub șase picioare vor putea să scurteze cei mai reglați poli de drumeții la înălțimea corectă.
  • Înălțimea polilor de drumeții este vitală pentru utilizarea corectă și sigură. Cunoașterea dimensiunii corecte pentru dvs. este un pas important înainte de a merge la un magazin sau, în special, comanda online.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 8
    3. Cumpărați poli de drumeții pliabile sau telescopice pentru drumeții mai lungi. Polii de drumeții pliabile și telescopice sunt opțiunile cele mai transportabile, deoarece se pot prăbuși pentru a fi mai mici. Polonezii pliabile se prăbușesc mult ca polii de cort, de obicei cu trei secțiuni care se îndoaie, permițând polului să fie o treime lungimea originală. Stalii telescopi au aproximativ 2 sau 3 secțiuni care cuib în secțiunea de sus atunci când sunt compacte.
  • Polii de drumeții pliabile sunt, de obicei, cea mai ușoară opțiune și sunt populare printre persoanele care fac excursii rapid sau participă la curse montane. Cu toate acestea, ele nu dispun de reglabilitatea polilor telescopi.
  • Stalpi de drumeții telescoping vă permit să ajustați polul la înălțimea exactă de care aveți nevoie pe bază de teren.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 9
    4. Cumpărați un pol compozit pentru drumeții lungi. Polonezii compuși sunt mult mai ușor, dar sunt susceptibili la deteriorare cu mult mai repede decât aluminiu. Polonezii compuși sunt făcuți fie în întregime, fie parțial de carbon și sunt o opțiune mai scumpă.
  • Acești polonezi cântăresc între 12 și 18 uncii, sau .75 și 1.125 de lire sterline, pe pereche și se vor rupe sub stres ridicat.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 10
    5. Obțineți un pol de aluminiu pentru un teren mai dur. Dacă traversați terenul dificil, ar trebui să cumpărați un pol de drumeții din aluminiu.Aluminiu va fi în măsură să ia mult mai multe daune fără a fi ruinat, dar va fi ușor mai greu.
  • Polii din aluminiu cântăresc de obicei între 18 și 22 uncii sau 1.125 la 1.375 de lire sterline, pe pereche și se vor îndoi de obicei în situații de stres ridicate fără a fi rupeți.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 11
    6. Luați în considerare dimensiunea coșului de drumuri. Coșurile sunt piesele din plastic rotund care se potrivesc la capătul poliilor, care lucrează ca stabilizatori și amortizoare. Dimensiunile coșului sunt interschimbabile, dar trebuie să cumpărați coșuri care sunt în concordanță cu marca poliilor dvs., deoarece adesea nu trec peste. Când achiziționați coșuri noi, aduceți-vă stâlpii la magazin pentru a vă asigura că se potrivesc.
  • Dimensiunile mai mari ale coșului de coafură sunt mai bune pentru un teren mai intens, cum ar fi zăpada și noroiul.
  • Dimensiunile mai mici ale coșului sunt mai bune dacă intenționați să faceți excursii prin un teren mai ușor, cum ar fi murdăria sau iarba.
  • Partea 3 din 4:
    Decizia asupra aderenței corecte
    1. Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 12
    1. Achiziționați grătar de plută pentru drumeții la cald. Griptele de plută sunt cele mai bune dacă intenționați să faceți excursii în climatul fierbinte. Ei absorb sudoarea și șocul, păstrând aderența puternică în timpul drumeții în căldură.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 13
    2. Decideți asupra unei perechi de stâlpi cu mânere de spumă pentru drumeții plate. Mânerele de spumă sunt cele mai dulci și cele mai confortabile, de asemenea, absorbante transpirație. Cu toate acestea, ele sunt cele mai ușor distruse în timp, deoarece spuma este fragilă.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 14
    3. Cumpărați mâneruri din cauciuc pentru poli. Griptele de cauciuc sunt perfecte pentru drumeții reci sau răcoroase, unde nu veți întâlni prea multă căldură. Ei vă vor izola mâinile și le vor menține calzi în timpul drumețiilor la rece.
  • Griptele de cauciuc vă vor face mâinile dacă vă faceți drumeții în timpul căldurii, deci prioritizați aceste grize pentru drumeții la rece.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 15
    4. Găsiți o pereche de stâlpi cu curele de încheietura mâinii. Curelele de încheietura mâinii vor lua presiunea de pe încheieturile și brațele și vă vor face experiența mai confortabilă. Dacă cumpărați curele de încheietura mâinii, asigurați-vă că sunt reglabile, astfel încât să puteți schimba funcția în funcție de situație.
  • Partea 4 din 4:
    Achiziționarea de poli de drumeții
    1. Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 16
    1. Cercetare și comparați prețurile online. Vizitați diferite magazine online sportive sportive pentru a obține o idee despre cât de mult veți cheltui pe poli de drumeții. Acum că aveți caracteristicile de bază ale polilor dvs. de drumeții, puteți să vă sunați și magazinele sportive locale și să le cereți de prețuri, de asemenea. Acest lucru vă va oferi o idee despre unde să cumpărați poli de drumeții, fie că este în persoană sau online.
    • Prețurile polului de drumeții pot varia de la $ 30 la $ 150 și mai mari, în funcție de accesoriile adăugate și de calitatea polului.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 17
    2. Achiziționați poli de drumeții într-un magazin. Este întotdeauna o idee bună să cumpărați echipamente sportive, în special lucruri care trebuie să se potrivească corespunzător, în interiorul unui magazin fizic. Dacă aveți întrebări la achiziționarea polilor, întrebați angajatul magazinului pentru ajutor. Achiziționarea de la magazinele sportive sportive vă va oferi o șansă mai bună de a avea un profesionist experimentat să vă ajute cu lucruri precum dimensionarea și personalizarea.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pol de drumeție Pasul 18
    3. Găsiți stalii de drumeții online. Dacă nu sunteți în stare să vizitați un magazin fizic, cumpărarea de stâlpi de drumeții online este bine dacă ați făcut corect. Asigurați-vă că aveți în minte măsurătorile dvs. exacte atunci când cumpărați polii online. Retailerul dvs. online preferat, cum ar fi Amazon, ar trebui să aibă poli de drumeții pe care le căutați. Dacă nu, încercați un site real al magazinului sportiv, cum ar fi Rei.COM.
  • Dacă comandați de la un magazin on-line sportiv, puteți vorbi direct cu un reprezentant sportiv de magazin bun și vă vor putea ajuta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar