Cum de a alege un cort

Campingul poate fi o activitate foarte distractivă, fie că sunteți cu un grup mare la campingul local sau pe o excursie de backpacking cu soțul / soția dvs. Cu toate acestea, un cort de calitate este o necesitate absolută dacă doriți să vă bucurați de experiența dvs. de camping. Există multe tipuri diferite de corturi, iar cel mai bun cort de cumpărare și utilizare va fi cortul care funcționează pentru activitățile pe care le veți folosi. Atunci când alegeți un cort pentru camping, ar trebui să luați în considerare câți oameni vor trebui să se potrivească în ea și cât timp, condițiile pe care le veți campa și materialele pe care le-a făcut cortul.

Pași

Metoda 1 din 4:
Selectarea unui tip de cort
  1. Imagine intitulată Alegeți un cort pas 1
1. Du-te pentru un cort de trei sezon pentru versatilitate. Când aveți îndoieli, cortul de trei sezoane este o alegere bună. Se potrivește celor mai multe nevoi de camping de bază și este echipat pentru a gestiona vremea în primăvară, vară și căderea. Acest tip de cort este relativ ușor, oferă o bună ventilație în căldura de vară și include un baldachin pe acoperiș care păstrează cu succes ploaia.
  • Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 2
    2. Obțineți un cort de familie dacă conduceți la campinguri. În timp ce corturile de familie tind să fie destul de grele, ele au, de asemenea, ziduri înalte și, uneori, chiar și mai multe camere care oferă o mulțime de spațiu și confort. Acest tip este o alegere excelentă dacă de obicei mergeți la camping auto, ceea ce înseamnă conducerea la site în loc de mers pe jos. Este, de asemenea, o opțiune bună dacă tabără cu mai mulți oameni la un moment dat.
  • Imagine intitulată Alegeți un cort pas 3
    3. Cumpărați un cort de patru sezoane dacă tabără în frig. În timp ce se numesc corturi de patru sezoane, acest tip este fabricat în mod special pentru vremea de iarnă. Puteți închide toate ventilarea în aceste corturi și sunt de obicei făcute din materiale puternice care pot gestiona vântul și zăpada extremă. Aceasta ar putea fi cea mai bună alegere dacă de multe ori taberă în locuri reci, zăpadă.
  • Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 4
    4. Obțineți un cort de backpacking pentru trepte lungi. Acestea sunt adesea construite numai pentru a adăposti o singură persoană și prioritizați greutatea și ambalarea peste dimensiune. Dacă de multe ori mergeți pe călătorii lungi, căutați un cort de backpacking care cântărește aproximativ două kilograme.
  • Metoda 2 din 4:
    Alegerea unei mărimi și a unei forme
    1. Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 5
    1. Asigurați-vă că există 30 de metri pătrați (2.8 metri pătrați) de spațiu pe persoană. Gândiți-vă la câți oameni cu care vă tabesc, cât timp aveți de obicei taberă și ce va trebui să faceți în cort. Se recomandă ca cortul pe care să-l alegeți să furnizeze cel puțin 30 de metri pătrați de spațiu pentru fiecare persoană din cort.
    • Un cort de picior de 5x7 (1.5m x 2.1m) poate fi tehnic suficient de mare pentru doi adulți să doarmă, dar un picior de 10x10 (3.1m x 3.1m) Cort ar permite ca camera să se schimbe, să stocheze haine și chiar să adauge paturi sau o saltea de aer.
    Sfat de experți
    Britt Edelen

    Britt Edelen

    Educator de exterior Edenn era un membru activ al trupei sale de băieți locale lângă Atena, Georgia de la vârsta de 8 și 16 ani. Ca cercetător, el a mers pe zeci de călătorii de camping, a învățat și a practicat multe abilități de supraviețuire de sălbăticie și a petrecut nenumărate ore apreciazând marele în aer liber. În plus, Britt a lucrat ca un consilier pentru mai multe veri într-o tabără de aventură din orașul său natal, ceea ce ia permis să-și împărtășească pasiunea și cunoașterea în aer liber cu alții.
    Britt Edelen
    Britt Edelen
    Educator în aer liber

    Expertul nostru este de acord: Obțineți un cort care are loc pentru încă o persoană decât aveți nevoie. Este tentant să obțineți cel mai mic cort pe care îl puteți, mai ales dacă vă place să faceți drumeții de unul singur. Cu toate acestea, dacă sunteți în aer liber și este rece, veți dori să păstrați toate lucrurile în interiorul cortului, așa că veți fi foarte bucuroși pentru spațiul suplimentar.

  • Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 6
    2. Nu merge prea mare. Corturi care sunt mult mai mari de 10x10 picioare (3.1m x 3.1m) poate fi în formă ciudată și prea greu pentru a purta distanțe îndepărtate. De asemenea, poate fi dificil să găsiți un spațiu suficient de mare pentru a seta aceste corturi în sus.
  • Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 7
    3. Obțineți un cadru simplu pentru a economisi bani. Corturile unui cadru au cea mai comună formă și sunt de dorit deoarece sunt mai puțin costisitoare și ușoare. Singurul dezavantaj major la această formă este că pereții laterali înclinați tind să limiteze spațiul.
  • Această formă nu face bine în condiții meteorologice dure, deoarece pereții laterali pot fi ușor bătute de vânturile extreme.
  • Există, de asemenea, corturi un cadru modificate care au forma de bază a cadrului A, dar au fost supuse unor ajustări ușoare pentru a crește spațiul interior.
  • Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 8
    4. Du-te pentru o formă de cupolă dacă vrei. Corturile în formă de cupole sunt stabilizate de poli flexibili care traversează peste partea superioară a cortului. Din cauza structurii lor, ele oferă o cantitate bună de spațiu.
  • Corturile mai mari de cupole sunt mai puțin stabile, deci considerați că mergeți cu o formă diferită dacă intenționați să dormiți mai mulți oameni în cortul tău.
  • Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 9
    5. Cumpărați un cort geodezic pentru o bună stabilitate. Corturile geodezice sunt similare cu corturile de cupole în faptul că polonezii lor se crissscross, dar diferit în faptul că acești poli încrucișați creează triunghiuri. Aceasta este o alegere bună pentru tine dacă tabește foarte mult în timpul iernii, deoarece este foarte stabil.
  • Metoda 3 din 4:
    Inclusiv cele mai bune caracteristici
    1. Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 10
    1. Du-te cu forma umbrelă dacă vrei o cameră în picioare. Forma umbrelă este o alegere excelentă pentru grupurile mai mari datorită ferestrelor sale mari și pereților înalți, ceea ce îl fac să se simtă foarte spațios.
  • Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 11
    2. Alegeți un cort ușor de configurat. La sfârșitul unei săptămâni lungi, grele de lucru sau o zi obositoare de drumeții, ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să faceți o mulțime de timp pentru a configura adăpost. Veți fi deosebit de recunoscători pentru un cort care poate fi configurat rapid când ploaia începe să toarnă sau soarele începe să setați.
  • Căutați cuvinte și fraze precum "pop-up", ușor în sus "," instantaneu "și" deschidere rapidă "în numele și descrierea cortului.
  • Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 12
    3. Asigurați-vă că cortul asigură o protecție adecvată la intemperii. Indiferent dacă aveți doar tabără în vara fierbinte sau în tabăra în fiecare lună a anului, veți avea nevoie de un cort care să ofere protecția la intemperii potrivită. Genul de protecție de care aveți nevoie depinde foarte mult de climatul zonelor în care vă tara, dar ploaia este o formă de vreme pe care aproape fiecare camper are nevoie de protecție.
  • Asigurați-vă că cortul dvs. are o ploaie plină de acoperire.
  • Podelele de cadă împiedică intrarea de ploaie, deoarece o bucată mare de material fără sudură acoperă întregul podea de cort.
  • În timp ce poate părea o opțiune de ticălos în acel moment, cumpărarea unui cort ieftin poate duce la apariția apei de ploaie în cort și de a vă distruge obiectele de valoare.
  • Sfat de experți
    Britt Edelen

    Britt Edelen

    Educator de exterior Edenn era un membru activ al trupei sale de băieți locale lângă Atena, Georgia de la vârsta de 8 și 16 ani. Ca cercetător, el a mers pe zeci de călătorii de camping, a învățat și a practicat multe abilități de supraviețuire de sălbăticie și a petrecut nenumărate ore apreciazând marele în aer liber. În plus, Britt a lucrat ca un consilier pentru mai multe veri într-o tabără de aventură din orașul său natal, ceea ce ia permis să-și împărtășească pasiunea și cunoașterea în aer liber cu alții.
    Britt Edelen
    Britt Edelen
    Educator în aer liber

    Alegeți un material ușor și durabil pentru cortul dvs. Aveți nevoie de un cort care este complet impermeabil, rezistent la vânt și retardant. Cu toate acestea, trebuie să fie încă ușoare, pentru că trebuie să o purtați. De cele mai multe ori, acesta va fi un material sintetic ca nailonul.

  • Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 13
    4. Prioritizați greutatea și ambalabilitatea pentru backpacking. Mai ales dacă intenționați să faceți drumeții o distanță îndepărtată în timp ce vă purtați cortul, veți avea nevoie de unul cât mai ușor posibil și este ușor de compactabil.
  • Mai ușor materialul, cu atât mai scump cortul.
  • Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 14
    5. Maximizați stocarea cu vestibulele. Dacă aveți o mulțime de consumabile, îmbrăcăminte etc., Obținerea unui cort cu cel puțin un vestibul poate să vă extindă cu adevărat spațiul de depozitare. Acestea pot fi amplasate în partea din față / din spate a cortului sau pe una din laturi. De asemenea, ei fac să intre și să iasă din cort un proces mult mai fină.
  • O podea în formă de pătrat poate ajuta, de asemenea, maximizarea posibilităților de stocare.
  • Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 15
    6. Asigurați-vă că ați cumpărat o amprentă pentru a merge cu cortul tău. O amprentă este o cârpă care merge sub cortul tău. Acest lucru nu numai că va proteja podeaua de cort de roci și resturi, dar poate împiedica, de asemenea, condensarea măcinării în interiorul cortului de a forma corturile pe un loc răcit și umed.
  • Multe corturi sunt disponibile cu o amprentă potrivită care poate fi ruptă sau tăiată în partea de jos a cortului.
  • Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 16
    7. Cântărește argumentele pro și contra de pereți unici sau dubli. Cele mai multe corturi se încadrează sub categoria de perete unic sau perete dublu. Există aspecte bune și nu aspecte atât de bune ale fiecăruia, deci considerați că amândoi să vedem care merită pentru tine.
  • Corturile cu un singur perete sunt mai ușoare și mai ușor de configurat, dar oferă mai puțină protecție și spațiu de depozitare.
  • Corturile cu perete dublu oferă mai mult spațiu și protecție, dar sunt semnificativ mai grele.
  • Metoda 4 din 4:
    Căutați materiale de calitate
    1. Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 17
    1. Cumpărați un cort din material strict, rezistent la RIP. Corturile bune sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care sunt puternice, ușoare și rezistente la apă. Cele mai bune corturi de calitate sunt de obicei din nailon, poliester, panza de bumbac sau policotton.
    • Stați departe de țesături care se simt mai subțiri.
  • Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 18
    2. Alegeți polii de cort din aluminiu. Stalpi de cort pot fi realizați din mai multe materiale diferite, inclusiv compozitul de carbon sau fibră de sticlă. Polonezii din aluminiu sunt opțiunile cele mai puternice și mai durabile, așa că du-te pentru un cort care le are.
  • Dezavantajul de a obține poli de aluminiu este că sunt puțin mai grei.
  • Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 19
    3. Obțineți un cort cu fermoare durabile. Înainte de a cumpăra un cort, faceți o privire bună la fermoarurile de pe ușile și ferestrele. Dacă arată ca fermoarele de pe pantalonii tăi, probabil că vor lega sau se vor rupe la un moment dat. Fermoare puternice sunt esențiale pentru că sunt o parte importantă a protejării ca țesătură și cusături ale cortului tău.
  • Zipperurile duble reprezintă o bună indicație a calității.
  • Imagine intitulată Alegeți un cort Pasul 20
    4. Asigurați ventilația cu panouri de plasă. Mai ales în timpul verii, nu este distractiv să fii prins într-un cort înfundat închis cu prea multă căldură corporală și nu suficient de aer proaspăt. Obțineți un cort care are panouri de plasă pe tavan, uși și / sau ferestre pentru a asigura un flux bun de aer și pentru a preveni condensarea.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că ați cumpărat unele semănătoare cusături pentru cortul dvs. Pulverizarea cusăturilor dvs. anual sau păstrarea lor sunt înregistrate le va păstra mai puternice și mai eficiente.
  • Întotdeauna îți zip complet ușa de cort pentru a ține păianjeni, țânțari și alte bug-uri.
  • Pentru a oferi lumină în interiorul cortului, suspendați o lumină sau lanternă de la tavan.
  • Pregătiți site-ul de cort înainte de a împinge cortul. "Mătura" zona pentru orice roci ascuțite, bastoane, sticlă sau alte resturi.
  • Înainte de a vă lua noul cort pentru prima călătorie, ați pus-o în curtea din spate. În acest fel, veți fi familiarizați cu cum să îl împingeți și veți ști că aveți toate părțile.
  • Avertizări

    Nu aveți niciodată o flacără deschisă în interiorul cortului. Acesta este un pericol de incendiu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar