Cum de a sparge cizmele de drumeții

Când drumeții, confortul încălțămintei tale este crucial pentru cât de mult vă bucurați de majorarea în sine. Din păcate, o pereche nouă de cizme de drumeții va fi prea rigidă la început pentru a oferi acest confort. Îndepărtați treptat cizmele cu bine înainte de a le purta pentru orice drumeții grave.

Pași

Partea 1 din 3:
Cumpărați cizmele potrivite pentru dvs
  1. Imagine intitulată pauză în cizmele de drumeție Pasul 1
1. Mergeți la cumpărături cu cel puțin o lună înainte de excursia. Dacă programați o excursie specifică în viitorul apropiat, lucrați înapoi de la acea dată. Deoarece poate dura săptămâni pentru a întrerupe în mod corespunzător într-o nouă pereche de cizme, permiteți-vă cel puțin o lună între momentul cumpărării și prima dvs. excursie de zi cu zi în ele. De la data achiziționării, lucrați mai departe în timp pentru a factura într-o sumă adecvată pentru a face unele cumpărături comparative și de testare, în funcție de disponibilitatea dvs.
  • Imagine intitulată pauză în cizmele de drumeție Pasul 2
    2. Faceți niște cumpărături comparative. Utilizați Internetul pentru a cerceta produsele sau vorbiți cu personalul de vânzări pentru a găsi boot-ul potrivit pentru dvs. Luați în considerare ce tip de drumeții intenționați să faceți acest lucru. De exemplu, căutați o pereche de cizme de toate scopurile de a purta ori de câte ori, sau vă planificați o excursie specifică, spuneți, traseul Appalachian? Rafinați căutarea prin factoring în următoarele:
  • La ce distanța este acoperirea medie a drumeții?
  • Ce fel de teren faceți excursii?
  • Ce condiții climatice și de vreme vă veți confrunta?
  • Imagine intitulată pauză în cizme de drumeție Pasul 3
    3. Mâner cu cizme personal înainte de a cumpăra. Odată ce ați vorbit lista dvs. la câteva favorite, vizitați magazinele sportive sportive, magazinele de pantofi, magazinele departamentului sau oriunde altundeva care transportă aceste cizme, chiar dacă intenționați să faceți cumpărăturile finale online. Purtați aceleași șosete pe care le utilizați pentru drumeții la magazin. De asemenea, aduceți-vă insolele dacă le purtați și pe aceștia, astfel încât să puteți testa fiecare boot corect.
  • Imagine intitulată Pauză în cizme de drumeție Pasul 4
    4. Asigurați-vă că vă îmbrățișează picioarele strâns. Ia timp să le danseze în mod corespunzător. Umblați în jurul magazinului cât mai mult necesar pentru a judeca modul în care se potrivesc. Din moment ce se vor slăbi în timp ce îi rupeți, o pereche de cizme nouă ar trebui să vă prindă picioarele în primul rând, dar nu atât de mult încât să vă prindă picioarele până la punctul de a provoca dureri, constricând mișcarea sau interferența cu circulația sângelui.
  • O pereche ideală de cizme ar trebui să se potrivească perfect în toate punctele, cu excepția toe a boot-ului, care ar trebui să ofere un spațiu suplimentar în față pentru a preveni propriile degetele de la picioare împotriva interiorului atunci când coboară dealurile. Toate celelalte zone ale cizmelor trebuie să-ți prindă piciorul strâns, astfel încât călcâiul tău să fie ținut ferm în port.
  • Imagine intitulată pauză în cizmele de drumeție Pasul 5
    5. Păstrați primirea. Dacă efectuați achiziția dvs. în magazin, țineți-vă la chitanță în cazul în care trebuie să vă întoarceți cizmele. Dacă găsiți un preț mai ieftin pentru aceeași pereche online, vă familiarizați cu politica de returnare a retailerii înainte de a vă completa achiziția. Oricare, deoarece chiar și cea mai "perfectă" pereche de cizme de drumeții se va simți cel mai probabil incomod într-o anumită măsură atunci când brand-nou, țineți-o pe orice documentație este necesară pentru întoarcerea în cazul în care cizmele nu prezintă semne de îmbunătățire după ce începeți să le rupeți.
  • Partea 2 din 3:
    Rupeți cizmele cu pași pentru copii
    1. Imagine intitulată pauză în cizmele de drumeție Pasul 6
    1. Purtați șosetele potrivite. Când vă rupeți cizmele, nu puneți o pereche de șosete de rochie doar pentru că se întâmplă să fie la îndemână. Purtați șosete care sunt potrivite pentru drumeții, astfel încât cizmele dvs. sunt conforme cu picioarele dvs. exact așa cum vor fi îmbrăcați atunci când mergeți de fapt drumeții. Dacă nu dețineți deja unii, cumpărați-vă o pereche de șosete groase din lână sau fibre sintetice, deoarece șosetele mai groase vor dura mai mult și aceste materiale nu vor păstra atât de multă transpirație sau umiditate ca bumbac.
    • Purtați, de asemenea, toate insolele sau suporturile arcului pe care le-ați putea folosi pentru drumeții.
  • Imagine intitulată pauză în cizme de drumeție Pasul 7
    2. Purtați cizmele în jurul casei. Tratați noile dvs. cizme de drumeții, cum ar fi papucii de interior pentru primele zile după cumpărare. Pad în interiorul casei în timp ce gătiți mese, faceți treburi, sau pur și simplu ritm înainte și înapoi din cameră la cameră. Evitați să mergeți în afara sau să faceți ceva deosebit de dezordonat sau fizic intensiv. Păstrați cizmele ca fiind cât mai curând posibil în cazul în care trebuie să le returnați dacă acestea continuă să provoace vreun disconfort sever după primele zile.
  • Imagine intitulată pauză în cizmele de drumeție Pasul 8
    3. Venture în afara pentru plimbări scurte. Dacă umplutura în jurul casei nu provoacă ciupercile excesive, frecare sau altă durere, extindeți orizonturile. Luați-vă cizmele afară pentru excursii scurte. Purtați-le în jos pe blocul la magazinul de colț când trebuie să alegeți ceva sau să faceți o plimbare în jurul blocului în fiecare noapte. Oriunde te duci, asigurați-vă că o păstrați la început la început, astfel încât să continuați să vă rupeți treptat.
  • Imagine intitulată pauză în cizmele de drumeție Pasul 9
    4. Acordați atenție oricărei dureri. Cizmele tale au nevoie de timp pentru a sparge, așa că păstrați-vă plimbările la început, astfel încât să puteți identifica mai bine sursele de durere. Venturarea prea devreme poate provoca blistere care nu vor apărea în mod necesar mai târziu odată ce cizmele dvs. sunt rupte corespunzător. Deocamdată, notați unde cizmele dvs. par să se prindă sau să frece cel mai mult picioarele. Să acorde atenție acestor zone în zilele următoare pentru a păstra filele cu privire la cât de mult sau cât de puțin se îmbunătățește situația.
  • Partea 3 din 3:
    Upind kilometrajul
    1. Imagine intitulată pauză în cizme de drumeție Pasul 10
    1. Flex talpa. Odată ce o cremă începe să se formeze de-a lungul vârfului fiecărui portbagaj, aproximativ în cazul în care degetele de la picioare se conectează cu bilele piciorului, luați cizmele după plimbări. Îndoiți cizmele de la picioare în sus și în jos pentru puțin timp în fiecare zi. Face ca tălpile să fie mai flexibile pentru a reduce rigiditatea și pentru a permite picioarelor dvs. o gamă mai largă de mișcare. Fi blând așa cum faceți acest lucru, totuși, astfel încât să nu suprasolicitați tălpile și să le rupeți!
    • Efectuarea squats în timp ce purtați cizmele dvs. va ajuta, de asemenea, slăbirea tălpilor.
  • Imagine intitulată pauză în cizme de drumeție Pasul 11
    2. Luați plimbări mai lungi. Pe măsură ce jaunturi scurte la magazin sau în altă parte devin mai confortabile în cizme, creșteți lungimea excursii bit. Luați o plimbare de 20 sau 30 de minute prin cartier în fiecare noapte. Dacă picioarele dvs. se simt bine până la sfârșitul săptămânii, utilizați weekend-ul pentru a face o excursie mai lungă printr-un parc din apropiere. Săptămâna următoare, adăugați încă 10 sau 15 minute de mers pe jos de noapte. Aveți grijă să măriți durata fiecărei plimbări incrementale, astfel încât să nu terminați în mijlocul nicăierii nicăieri.
  • Imagine intitulată pauză în cizme de drumeție Pasul 12
    3. Simulați drumeții. Din moment ce traseele nu sunt de obicei la nivel de nivel sau la fel de neted ca trotuare, ia-ți cizmele off-road. Găsiți dealuri scurte pentru a le pune prin mișcările de alpinism. Pe măsură ce cizmele îmi pierd rigiditatea, mergeți peste teren mai bogat pentru a testa modul în care se ocupă de suprafețele neuniforme. Dacă purtați, de obicei, rucsacuri în timpul drumeții, purtați-le acum cu cantitatea tipică de greutate pe care o purtați pe drumeții.
  • Imagine intitulată pauză în cizmele de drumeție Pasul 13
    4. Continuați până când le purtați toată ziua. Creșterea treptată a cantității de utilizare a cizmelor dvs. primite în fiecare zi până când vă purtați confortabil toată ziua. În acest moment, ia în considerare rupți! Setați-le deoparte pentru drumeții numai pentru a le purta din uz casual.
  • Imagine intitulată pauză în cizme de drumeție Pasul 14
    5. Personalizați-vă cizmele dacă este necesar. Dacă continuați să experimentați aceeași durere în aceeași zonă fără nici un semn de îmbunătățire, aduceți-vă cizmele într-un magazin care este specializat în echipamentele de drumeții. Solicitați asistență de la instalații de boot. Descrieți durerea și întrebați ce metode și / sau modificări ar putea fi făcute pentru ao atenua. Aflați factorii de frunte care au provocat ca durerea să înceapă, așa că știi ce să te uiți la cumpărarea viitoarelor perechi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Purtați cizme care sunt potrivite pentru călătoria dvs. de drumeție. Ia în considerare factori precum numărul de zile de drumeții și teren. De exemplu, trekking-ul peste pietre ascuțite, inegale, vor necesita un pantof de drumeție diferit decât cei purtați pe murdărie plină.

    Avertizări

    Nu uitați să vă dați bine cizmele strâns și frumos, așa cum ați dori să faceți drumeții. Orice crestături care se fixează în material în timp ce sparge cizmele sunt susceptibile de a rămâne pentru viața portbagajului.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Noi cizme de drumeție
    • Sosete de drumeție
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar