Cum să începeți drumeții

A vrut vreodată să iasă și să facă drumeții în necunoscut? A vrut vreodată să exploreze noi locuri și să scape de lume? Dacă răspunsul este da, atunci sunteți în locul potrivit, citiți mai jos!

Pași

  1. Imaginea intitulată începe pasul de drumeție 1
1. Obțineți o pereche bună de cizme. Acest lucru vă permite să vă luați mai departe decât să purtați instructorii sau pantofi plini. O boot fiabilă, robustă și de susținere este cea mai bună. De asemenea, asigurați-vă că cizmele dvs. sunt potrivite pentru mediul înconjurător pe care le veți folosi (de exemplu, o pereche de cizme de impermeabilitate grele sunt o alegere proastă pentru drumeții desert). Cizmele dvs. ar trebui să fie potrivite pentru dvs. și pentru mediul dvs.
  • Imaginea intitulată începe pasul 2
    2. Faceți niște instruire. Dacă nu puteți merge pe un deal mic fără să vă obosiți, atunci nu veți face acest lucru cu adevărat mare în picioare între dvs. și succes. Nu, un drum bun este unul cu putere bună, rezistență și voința de a continua în orice condiții. Dezvoltați aceste calități și veți fi drumeții ca un pro în cel mai scurt timp.
  • Imaginea intitulată începe pasul de drumeții 3
    3. Obțineți un amic de drumeție. Găsiți un prieten care are un nivel similar de fitness și are aceeași dragoste de drumeții ca tine. Ei trebuie să fie dispuși, la fel de bine ca tine la drumeții și să fie o companie bună. O persoană cu adevărat plictisitoare, fără nimic interesant de a vorbi, nu este foarte bună!
  • Imaginea intitulată Începeți pasul de drumeție 4
    4. Ia niște unelte. Nu trebuie să plecați și să obțineți un kit foarte scump deloc. Veți avea nevoie de niște pantaloni ușori și un tricou, un fleece și o jachetă impermeabilă (în funcție de ora anului, etc.) Și o mică zi de sac pentru a pune lucrurile în. Luați o mulțime de gustări și apă, beți în mod regulat și păstrați-vă hidratați. O hartă și o busolă sunt utile, dar un GPS de un fel poate fi, de asemenea, la îndemână (dar nu se bazează pe gadget-uri, ele pot întotdeauna să nu mai fie încărcate atunci când aveți nevoie de cele mai multe).
  • Imaginea intitulată începe pasul de drumeție 5
    5. Găsiți unele drumeții de făcut. Începeți mici și locale și în timp ce vă construiți puterea merge mai mare și mai mare! O urgență de trei mile pe un deal din apropiere este un început bun și continuă să meargă mai mare și mai departe.
  • Imaginea intitulată Începeți pasul 6
    6. Vis mare. În cele din urmă veți putea să abordați cele mai înalte vârfuri, cele mai lungi distanțe și cel mai dur teren.
  • sfaturi

    Întotdeauna ambalați pentru cel mai rău.
  • Nu cheltuiți încărcături pe kit scump, deoarece obțineți un kit mai bun de upgrade.
  • Nu vă ucideți pe drumeții la distanță, începeți mici.
  • Nu vă bazați niciodată pe tehnologie pentru a vă aduce în jur. Sigur că binele ei până nu fugiți. Gadgeturile solare panenele sunt minunate pentru drumeții de o zi, dar este merită să cumpărați o hartă și o busolă și să învățați cum să o utilizați.
  • Rămâneți întotdeauna în siguranță și rămâneți în cadrul legii și regulile locale. Nu face acest lucru ar putea să vă aducă într-o mulțime de probleme.
  • Avertizări

    Luați echipament de urgență, setul de prim ajutor sunt foarte utile. Luați un fluier și dacă ieșiți noaptea, luați rachete (rețineți că rachetele sunt periculoase și ar trebui utilizate numai în caz de urgență.)
  • Întotdeauna dați cuiva detaliile dvs., spuneți unui prieten sau unei rude unde mergeți, care tratează luarea dvs., când veți fi înapoi.
  • Verificați vremea înainte de a ieși în pustie. A fi prins este cu adevărat periculos.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar