Cum de tabără în pădure

Se îndreaptă spre Woods pentru un weekend poate fi o deviere distractivă dintr-un weekend de rutină. O călătorie reușită implică planificarea bunurilor și a îmbrăcămintei pe care trebuie să o transportați. Transporta mai puține consumabile dacă nu aveți acces la un vehicul sau la un plan de mers pe jos. Când ajungeți la pădure, alegeți cu atenție locul de camping. Asigurați-vă corturile și alte bunuri, astfel încât să puteți avea un timp de relaxare în natură.

Pași

Partea 1 din 4:
Alegerea unui pachet și a unui adăpost
  1. Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 1
1. Împachetați un cort care se va ridica la vreme. Un cort de camping robust este elementul chintesențial al celor mai multe călătorii de camping. Pentru campingul de lemn, ai nevoie de ceva impermeabil. Căutați un cort cu un răcitor atașat și ventilații pe care le puteți deschide pentru a facilita circulația aerului.
  • Cele mai multe corturi concepute pentru camping în pădure sunt corturi de 3 sezoane, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în toate sezoanele, cu excepția iernii.
  • Dacă faceți planificați la camping în timpul iernii, obțineți un adăpost de 4 sezon sau de iarnă. Aceste corturi sunt mai grele și mai durabile pentru a compensa condițiile mai dure.
  • Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 2
    2. Obțineți un cort mai ușor dacă intenționați să mergeți foarte mult. Păstrarea cortului dvs. ușor este importantă dacă trebuie să o dați în jur pentru distanțe lungi. Corturile mai mici sunt mai ușoare, dar în mod obișnuit, găzduiesc doar 1 sau 2 cami. Căutați corturi cu polii de aluminiu ușor. Corturi cu puține fermoare sau spații de depozitare, de asemenea, salvați în greutate.
  • De asemenea, vă puteți ușura încărcătura puțin, lăsându-vă corturile în urmă și asigurarea cortului la caracteristici naturale, cum ar fi roci, rădăcini sau copaci.
  • Dacă intenționați să faceți camping auto, ceea ce înseamnă să conduceți la un camping, aducând un cort de lux greu nu este o problemă.
  • S-ar putea să fiți în stare du-te fără un cort, cum ar fi dacă faceți camping într-un RV sau planificați să dormiți în aer liber în aerul deschis.
  • Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 3
    3. Obțineți o prelată impermeabilă pentru a vă menține cortul uscat. Ploaia este o posibilitate atunci când sunteți în pădure, iar o prelată bună poate oferi o anumită protecție. Puteți adesea să strângeți o prelată între copaci pentru a conduce apa departe de camping dvs. O altă opțiune este de a plasa o prelată sub cort pentru a preveni scurgerea umidității înăuntru. Indiferent ce faceți, aduceți cel puțin 1 prelată dacă intenționați să faceți camping în aer liber.
  • Puteți comanda Tarps online sau le puteți găsi la majoritatea magazinelor de îmbunătățire la domiciliu. Asigurați-vă că obțineți frânghie sau miză dacă intenționați să agățați o prelată.
  • Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 4
    4. Alegeți o geantă de dormit izolată pentru a vă menține cald. Similar cu corturile, există o varietate de saci de dormit pentru a satisface diferite experiențe de camping. Un sac de dormit cu 3 sezoane este potrivit pentru majoritatea călătoriilor. Multe saci de dormit sunt fabricate din materiale sintetice, ceea ce le face calde și durabile. Cu toate acestea, sacii sintetici ocupă mai mult spațiu, ceea ce poate fi o problemă pe măsură ce vă împachetați.
  • Pungile umplute cu pene în jos sunt mai calde și pot fi o opțiune mai bună în timpul nopților reci. Puteți obține o pungă cu rezistență la apă, care este mai ieftină și nu ca izolatoare ca gâscă tradițională în jos.
  • Dacă taberă foarte mult în vară sau iarnă, căutați pungi special pentru acele sezoane. Pungile de vară sunt mai ușoare și mai ventilate, în timp ce pungile de iarnă sunt mai grele și mai izolate.
  • Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 5
    5. Alegeți un rucsac ușor pentru a vă transporta uneltele de camping. Alegerea dvs. de rucsac determină cât de multe unelte pe care le puteți purta. Rucsacurile în sine se pot simți destul de grele, deci selectați-vă cu atenție. Luați în considerare cât de mult vă planificați la camping, ceea ce aveți nevoie pentru a aduce și cât de mult puteți purta.
  • Ca corturi, sacii au greutăți diferite. Ambalaje cu puține pungi, fermoare și țesături vor fi cele mai ușoare. Ar trebui să testați pachetele prin purtarea lor pentru a vă asigura că vă simt confortabil.
  • Un pachet peste noapte este bun pentru o excursie de 1 sau de 2 zile. Pachetele de weekend sunt utile pentru călătorii de la 2 până la 3 zile. Pachetele multipabile și extendate pot conține consumabile pentru călătorii mai lungi.
  • Dacă sunteți în măsură să utilizați un vehicul, obținerea unui rucsac mare este mai puțin importantă. Luați în considerare cât de departe aveți de gând să mergeți și ce trebuie să purtați după parcați.
  • Dacă faceți camping cu alte persoane, puteți împărți uneltele între mai multe pungi.
  • Sfat de experți
    Britt Edelen

    Britt Edelen

    Educator de exterior Edenn era un membru activ al trupei sale de băieți locale lângă Atena, Georgia de la vârsta de 8 și 16 ani. Ca cercetător, el a mers pe zeci de călătorii de camping, a învățat și a practicat multe abilități de supraviețuire de sălbăticie și a petrecut nenumărate ore apreciazând marele în aer liber. În plus, Britt a lucrat ca un consilier pentru mai multe veri într-o tabără de aventură din orașul său natal, ceea ce ia permis să-și împărtășească pasiunea și cunoașterea în aer liber cu alții.
    Britt Edelen
    Britt Edelen
    Educator în aer liber

    Fii atent la ceea ce faci. Cele două mari greșeli pe care oamenii le fac fie ambalate prea mult sau nu se împachetează suficient. Vrei să ai destule la îndemână doar în cazul în care se întâmplă ceva neașteptat, așa că împachetați lucrurile ca gustări, apa suplimentară și o lanternă, chiar și pentru drumeții scurte. Cu toate acestea, probabil că nu trebuie să luați lucruri cum ar fi pantofi și șosete suplimentare, pentru că purtând toate aceste lucruri pot obține rapid obositor.

    Partea 2 din 4:
    Selectarea îmbrăcămintei
    1. Imagine intitulată la tabără în pădure Pasul 6
    1. Aduceți cel puțin o schimbare de îmbrăcăminte. Îmbrăcămintea de rezervă este foarte utilă când vă prindeți în ploaie. De asemenea, ajută atunci când transpirați prin vreme caldă. Când 1 set de îmbrăcăminte se udă, puteți comuta la setul de rezervă în timp ce echipamentul original începe să se usuce. Aranjați-vă costumele înainte de a pleca și faceți loc în pachetul dvs.
    • Mulți oameni fac greșeala de a împacheta prea multă îmbrăcăminte. La minimum, aveți nevoie de 2 costume. Aduceți mai mult dacă doriți, dar asigurați-vă că o puteți purta.
  • Imagine intitulată la tabără în pădure Pasul 7
    2. Purtați îmbrăcăminte făcută dintr-o țesătură de uscare rapidă. Nimic nu este mai rău decât purtarea unui tricou de bumbac și blugi de denim drenched în ploaie și sudoare. Cele mai bune țesături pentru camping sunt sintetice, cum ar fi nailon și poliester, și unele materiale naturale, cum ar fi lâna de fleece și merino. Aceste țesături au îndepărtat apa și se usucă mai repede decât îmbrăcămintea de bumbac. Încercați să alegeți îmbrăcăminte care vă potrivește bine, dar lasă un mic spațiu pentru ca aerul să circule.
  • Îmbrăcăminte regulată, inclusiv blugi, pantaloni scurți și cămăși de bumbac, sunt bine pentru a aduce dacă aveți spațiu, puteți păstra uscarea și nu planificați să mergeți prea mult.
  • Nylon și poliester sunt țesături sintetice și sunt puțin mai ieftine decât lână merino.
  • Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 8
    3. Aduceți un jachetă caldă sau o jachetă de lână pentru vreme rece. Factorul în temperaturile reci și temperaturile de scufundare pe timp de noapte. Jachetele cu lână sau garniturile de lână sunt ușoare, deci sunt ușor de transportat. Selectați o jachetă care se potrivește perfect pe corpul dvs., dar nu vă limitează capacitatea de a vă deplasa și de a respira.
  • Jachetele obișnuite sunt voluminoase și adesea uscate prost atunci când sunt înmuiate. Jachetele de specialitate sunt importante pentru camping, mai ales dacă intenționați să mergeți foarte mult.
  • Asigurați-vă că verificați vremea înainte de a pleca. Este posibil să puteți risca să părăsiți jacheta acasă.
  • Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 9
    4. Includeți o jachetă de ploaie pentru a rămâne uscată în vreme rea. Căutați jachete care sunt atât impermeabile, cât și respirabile. Aceste jachete se simt mai ușoare și mai puțin opresive decât jachetele de ploaie regulate. Este disponibilă uneltele rezistente la apă, dar este destinat să vă protejeze de ploi de lumină pe o perioadă scurtă de timp.
  • Unele elemente, inclusiv Ponchos, sunt bine de utilizat într-o tabără staționară. Aceste opțiuni sunt mai ieftine, dar pot sparge cu ușurință.
  • Luați în considerare investiția în îmbrăcăminte impermeabilă dacă intenționați să fiți în jurul valorii de apă mult, cum ar fi pe o barcă.
  • Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 10
    5. Purtați o bandă, o pălărie largă sau altă protecție la soare. Luați în considerare cât timp veți fi expuși la soare, astfel încât să nu primiți arsuri urâte. Acoperiți capul cu a bandană sau purtați o pălărie mare, pentru a vă proteja vârful capului. Probabil că veți dori ochelari de soare pentru a vă proteja ochii.
  • Aveți nevoie de aceste elemente în timp ce vă aflați în timpul zilei. Ele sunt importante chiar și atunci când cerul sunt acoperite.
  • Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 11
    6. Selectați o pereche de cizme de drumeții care vă sprijină gleznele. Cizmele de drumeții nu pot părea importante pentru camping în pădure, dar o pereche bună de pantofi vă poate proteja de leziunile gleznei. Pantofi de drumeție, care arată similar cu pantofii regulați de tenis, sunt opțiuni excelente pentru excursii de o zi. Alegeți o pereche care se simt confruntați, dar vă dați degetele de la picioare puțin pentru a vă deplasa.
  • Pantofi de drumeții sau cizme sunt o necesitate dacă intenționați să mergeți în jurul valorii de, mai ales dacă sunteți în jurul pietrelor sau a zonelor alunecoase. Ele țin mai bine umiditatea și dau mai multă tracțiune pe suprafețe dificile de mers pe jos decât pantofii obișnuiți.
  • Bocancii pentru drumeții de zi sunt o opțiune de încălțăminte mai robust, care este utilă pentru drumeții scurte și transportă încărcături ușoare. Bocancii de backpacking vă oferă un suport suplimentar atunci când vă aflați pe călătorii lungi și transportați încărcături mai grele.
  • Partea 3 din 4:
    Consumabile de ambalare
    1. Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 12
    1. Aduceți o sobă portabilă pentru a vă găti mâncarea. Puteți achiziționa un arzător portabil pentru a găti alimentele în mișcare. Unele sobe rulează pe propan, dar altele folosesc lemn sau cărbune, așa că aduceți și un combustibil. Luați meciurile, de asemenea, în cazul în care aveți nevoie să activați aragazul.
    • De asemenea, puteți găti peste un foc de tabără. Încercați să aduceți un grătar de gătit și lăsați-l peste groapa de foc.
  • Imagine intitulată tabără în pădure Pasul 13
    2. Aduceți o oală, cuțit și alte ustensile. Dacă vă împachetați ușor, nu aveți nevoie să luați multe dintre aceste consumabile. Cele mai multe cuptoarele portabile sunt mici, astfel încât să ajungeți la gătit totul într-o singură oală. Veți avea nevoie de un cuțit ascuțit pentru a tăia alimentele, cutiile deschise și pentru a efectua alte sarcini la îndemână în jurul taberei. Aduceți câteva furci și linguri pentru a vă ajuta să gătiți și să mâncați.
  • Ustensilele din plastic și plăcile de hârtie sunt acceptabile dacă nu sunteți izolați în pădure. Pentru excursii de backpacking, aceste elemente sunt o problemă deoarece nu sunt reutilizabile și este posibil să nu găsiți un loc pentru a le arunca departe.
  • Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 14
    3. Alegeți alimentele pregătite pe care le puteți mânca în mișcare. Unt de arahide, baruri de granola, piulițe, ciuperci și fructe uscate, toate necesită puțin până la niciun fel de pregătire. Când nu aveți timp să gătiți sau nu sunteți în măsură să faceți din cauza unei furtuni, veți avea aceste gustări să vă depășească. Aceste alimente nu ocupă mult spațiu și nu vor expira în timpul călătoriei dvs.
  • Dacă aveți acces la un vehicul, puteți aduce în continuare un răcitor cu carne, băuturi și alte bunuri.
  • Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 15
    4. Aduceți pe cantine umplute cu apă. Luați cantine reutilizabile pe care le puteți menține în orice moment. Sticlele de apă din plastic sunt bine, dar rețineți că pot fi grele și este posibil să nu puteți dispune de sticlele utilizate imediat. Dacă sunteți în mișcare, un filtru de gravitație vă va permite purificați apa Oriunde te tara tabără.
  • Dacă vă aflați într-un tabără stabilită, aflați unde sunt robinetele de apă, astfel încât să le puteți accesa în orice moment.
  • Dacă credeți că nu aveți acces la apă curată, aduceți comprimate de purificare a apei astfel încât să puteți steriliza apa dintr-o sursă naturală.
  • Imagine intitulată la tabără în pădure Pasul 16
    5. Păstrați a trusă de prim ajutor gata în caz de urgență. Ambalați-vă kitul de prim ajutor cu o listă de numere de telefon de urgență și orice medicamente de care aveți nevoie. Bandajele, un ac, foarfece și șervețele antiseptice sunt câteva consumabile utile care includ în kit. Poate doriți să includeți banda de canal, care poate fi utilizată într-o multitudine de moduri în jurul taberei.
  • De exemplu, puteți pune un os rupt făcând o splint din îmbrăcăminte, ramuri și bandă de conducte.
  • De asemenea, luați în considerare aducerea unui telefon prin satelit, astfel încât să puteți solicita întotdeauna ajutor în timpul unei situații de urgență.
  • Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 17
    6. Aduceți o divertisment pentru a vă menține ocupat. Păstrați-vă distrați depinde de dvs., dar un pachet de carduri poate merge mult. Electronica de obicei nu sunt o opțiune în pădure, astfel încât să vă utilizați timpul să vă relaxați. Citiți cărți, spuneți povestiri sau observați viața sălbatică.
  • Luați în considerare ce sunt nevoile dvs. Dacă intenționați să mergeți foarte mult, este posibil să nu puteți aduce o mulțime de jocuri sau activități.
  • Dacă pescuitul este legal în apropierea taberei dvs., puteți aduce, de exemplu, livrările de pescuit.
  • Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 18
    7. Utilizați repellent insecte și protecție solară pentru a vă proteja. Bug-urile și lumina soarelui luminoasă sunt comune în pădure, așa că nu le lăsați să-ți ruineze călătoria. Utilizați aceste produse cel puțin o dată pe zi pentru a vă proteja pielea. Crește eficiența lor prin purtarea îmbrăcămintei și luarea adăpostului în cortul tău.
  • Alegeți un spectru larg de protecție solară cu un factor de protecție solară (SPF) de cel puțin 30 de ani. Încercați să reaplicați ecranul de protecție solară cel puțin la fiecare 2 ore sau mai des dacă vă îmbogățiți sau transpirați.
  • Spray un respingător de insecte care conține Deet sau Picaridin pe îmbrăcămintea dvs. și pielea expusă pentru a vă proteja de țânțarii, căpușe și alți dăunători de mușcături.
  • Partea 4 din 4:
    Configurarea și menținerea taberei
    1. Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 19
    1. Alegeți un loc departe de dealuri. Când camparea, cele mai bune pete sunt cele în care nu vă veți trezi într-o băltoacă de apă de ploaie. Căutați bucăți plate de teren care sunt deasupra pantelor din apropiere. Dacă tabără lângă o pantă, apa poate să o ducă în jos și să se adune sub cortul tău. Dacă este posibil, căutați pete marcate sau curățenie în care alte persoane au campat înainte.
    • În timp ce puteți săturați solul pentru a ghida apa departe de dvs., acest lucru este încruntat în multe zone de camping. Evitați problemele prin alegerea cu atenție a locului.
  • Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 20
    2. Puneți cortul la sol la nivel. Indiferent dacă tabără într-un cort sau un RV, terenul trebuie să fie cât mai plat posibil. Cele mai multe site-uri comerciale sunt situate pe pete ideale, dar dacă sunteți în pustie pe cont propriu, căutați în jur pentru un loc decent. Pământul la nivel se simte mai confortabil de a minți și puteți odihni ușor că apa nu se va grăbi spre cortul tău.
  • Mizează cortul cu atenție. Plantați mizele ferm în pământ și legați-le cortul cu o frânghie puternică.
  • Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 21
    3. Poziționați o prelată impermeabilă sub cortul tău. Cortul dvs. trebuie să se odihnească complet pe prelată pentru a sigila apa. Pliați prelata, astfel încât să nu iesi din sub cort. Dacă se fixează deloc, apa poate ajunge în partea de sus a acestuia și se scurge în cortul tău.
  • O altă modalitate de a pune o prelată este să o punem în interiorul cortului. Împingeți marginile peste rama cortului, astfel încât apa nu poate ajunge pe partea de sus a prelatului.
  • Imagine intitulată Camp în pasul pădurilor 22
    4. Construi o groapă de foc pentru a începe a foc. Ștergeți lemnul și alte resturi dintr-o zonă de aproximativ 10 ft (3.0 m) departe de cort. Săpați o gaură în pământ despre dimensiunea focului pe care îl doriți, apoi înconjurați-l cu roci. Stack mai mici ramuri peste cele mai mari în gaură, apoi luminează ramurile mai mari pentru a vă începe focul!
  • La stinge focul, Strângeți-l cu murdărie sau apă. Puteți împinge legătura cu un baston mare pentru a vă asigura că este în afara. Nu ar trebui să simțiți nici o căldură care să vină de pe tinder când vă mutați mâinile spre el.
  • Un foc de tabără bun este util pentru nopțile reci sau pentru gătit în aer liber, dar nu este întotdeauna necesar. Dacă aveți o sobă portabilă în mijlocul verii, ați putea dori să vă construiți o groapă de foc separată.
  • Fiți precauți când începeți incendiile. Țineți întotdeauna un ochi pe foc și lăsați-l înainte de a vă întoarce la cort sau părăsiți zona.
  • Imagine intitulată tabără în pădure Pasul 23
    5. Beți multă apă în timp ce tabără. Multe campinguri de paduri au robinete pe care le puteți accesa Păstrați-vă hidratat. Dacă un robinet nu este disponibil, pop deschis sticle de apă sau purificați propria dvs. apă prin configurarea a Filtru gravitate. Deshidratarea este un risc, mai ales în timpul drumețiilor, așa că țineți cantinele umplute.
  • Simptomele de deshidratare Includeți dureri de cap, gura uscată, amețeli și oboseală. Dacă sunteți deshidratat, beți apă cât mai curând posibil și luați în considerare imediat la un medic.
  • Apa fiartă ajută, dar poate să nu o purifică suficient pentru ao face complet în siguranță pentru a bea. Pentru cele mai bune rezultate, aduceți un filtru portabil.
  • Imagine intitulată la tabără în pădure Pasul 24
    6. Mișcați deșeurile alimentare departe de la tabără. Animalele foame pot apărea atunci când vă așteptați cel mai puțin. Întotdeauna curățați-vă tabăra după ce mâncați, eliminați sau depozitați deșeurile. Păstrați toate livrările de gătit la marginea zonei dvs., departe de cort. Blocați alimentele departe într-un răcitor de răcire pentru a descuraja furtul.
  • Evitați gătitul alimentelor parfumate cum ar fi slănină sau pește, dacă este posibil, deoarece acestea sunt cel mai probabil să atragă animale sălbatice.
  • O cale spre Protejați-vă alimentele este de a suspenda un răcitor de răcire de la o frânghie întunecată legată de o ramură de copac. Animalele pot renunța rapid dacă nu pot ajunge la mâncare. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a Evitați un atac de urs Deoarece descurajează urșii de la înclinarea în jurul campului tău.
  • Imagine intitulată Camp în pădure Pasul 25
    7. Sperie urșii și alte animale sălbatice dacă găsesc tabăra ta. Animalele sălbatice pot fi o problemă în pădure, în special urși și lupi. Întâlnirea acestor creaturi poate fi un gând înfricoșător, dar sunt în mare parte inofensive. Dacă le vedeți, nu le apropiați de ele. Rămâneți înapoi și faceți zgomote puternice, cum ar fi vorbind, strigând și loviți articolele împreună, pentru a speria animalul.
  • Atacurile de urs sunt relativ rare, dar ar trebui să știi cum să se ocupe de ei. Dacă un urs mârâie sau arată defensiv, stați liniștit. Dacă acționează, se culcă și să joace mort.
  • Imagine intitulată tabără în pădure Pasul 26
    8. Curățați zona de camping înainte de a pleca. Lăsați campingul așa cum ați găsit-o! Asigurați-vă că focul dvs. de tabără este în primul rând. Apoi, colectați toate uneltele și deșeurile. Evitați să lăsați gunoi ca niște cutii de alimente sau sticle de plastic situate în jur. Păstrați pământul Pristine, astfel încât următorul camper să se poată bucura și de ea.
  • Uneori este posibil să trebuiască să mutați glonțul și să purtați gunoi cu dvs. până când veți găsi un loc pentru al arunca.
  • Goliți-vă groapa de foc dacă ați săpați una și o umpleți din nou cu murdărie. Evitați îngroparea gunoiului în el.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Amintiți-vă de regula de aur, care este "Lăsați campingul așa cum ați găsit-o."Ridicați după tine!
  • Cercetați campingul dvs., astfel încât să știți ce să vă așteptați. Aflați unde vă puteți configura cortul, ce facilități sunt în apropiere și ce animale sunt în zonă.
  • Tabără cu alte persoane! Puteți tranzacționa povestiri și păstrați-vă reciproc distrați.
  • Să fie respectuos față de alte rulote. Mulți oameni merg la camping pentru a scăpa. Ei nu pot aprecia muzică puternică sau alte distrageri.
  • Campingul cu un vehicul este mult diferit de backpacking. Aveți mult mai mult spațiu de stocare și puteți purta consumabile mai grele.
  • Avertizări

    Focul este periculos! Nu lăsați niciodată un incendiu care arde nesupravegheat și nu lăsați fumul din cortul tău.
  • Animalele sălbatice sunt o parte inevitabilă a campingului. Pregătiți-vă pentru acest lucru și sigilați alimentele pentru a descuraja animalele să intre în tabără.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cort
    • Sac de dormit
    • Rucsac
    • O schimbare de îmbrăcăminte
    • Jachetă de ploaie impermeabilă
    • Ochelari de soare
    • Aragaz de camping
    • Oală
    • Ustensile
    • Combustibil
    • Sticle de apa
    • Alimente
    • Trusă de prim ajutor
    • Frânghie
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar