Cum se fixează un far scăzut al fasciculului

Un bec cu fascicul redus poate face dificil să se vadă noaptea și să conducă cu grinzile tale înalte pe tot timpul poate face dificil pentru alți șoferi să vadă.Din fericire, fixarea unui fascicul redus este un proces direct în majoritatea vehiculelor care pot fi realizate de majoritatea oamenilor fără doar câteva unelte de mână.Dacă înlocuirea becului dvs. de far nu funcționează, poate exista o problemă electrică în vehiculul dvs. care ar trebui abordată de un profesionist.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru a înlocui un bec cu fascicul redus
  1. Imagine intitulată Fixați un far scăzut al fasciculului 1
1. Identificați un bec suflat.Puteți spune adesea când un far suflă în timp ce conduceți, dar confirmați ce bec a suflat de fapt, lăsând farurile și ieșirea din vehicul pentru a verifica vehiculul.Apoi reveniți în vehiculul dvs. și întoarceți-vă grinzile înalte.Unele vehicule folosesc un singur bec pentru grinzi mari și joase, în timp ce altele nu.Dacă fasciculul ridicat de pe aceeași parte este, de asemenea, afară, poate fi un bec.
  • Nu este nevoie să achiziționați anumite becuri pentru fiecare parte, dar identificarea becului de suflare vă va ajuta să îl înlocuiți fără a fi nevoie să porniți din nou vehiculul.
  • Dacă nici grinzile mici sau înalte nu funcționează pe aceeași parte, ar putea fi, de asemenea, o problemă electrică care împiedică să obțină energie bulbii.
  • Imagine intitulată Fixați un far de fază mică Pasul 2
    2. Achiziționați un bec de înlocuire.Este important să obțineți becul corect pentru anul, să faceți și să modelați vehiculul.Încercați să întrebați funcționarul la magazinul local de piese auto pentru ao căuta în sistemul lor sau încercați să verificați site-ul web al producătorului auto pentru codul care indică farul de utilizare.
  • Codurile de far sunt, de obicei, compuse din litere și numere precum H11B sau D3S.
  • Puteți găsi codul potrivit pentru vehiculul dvs. la site-uri web, cum ar fi Lightbulbs4cars.com, de asemenea.
  • Imagine intitulată Fixați un far de fază mică Pasul 3
    3. Strângeți instrumentele necesare.Schimbarea unui bec cu fascicul redus poate necesita cantități diferite de muncă.În timp ce unele mașini nu pot necesita deloc instrumente, altele pot necesita unelte specializate pentru a ajuta la îndepărtarea porțiunilor ornamentului sub capotă sau chiar barei de protecție și gratar.Consultați manualul de service pentru vehiculul dvs. specific pentru o listă completă de instrumente necesare pentru lucrare.Cele mai multe vehicule necesită doar un șofer de șurub sau nimic pentru a avea acces la carcasa farurilor.
  • După ce ați referit la manualul de service pentru autovehiculul dvs., verificați vizual zona din jurul farului dvs. în a dvs. pentru a vă asigura că arată același lucru ca și în manual.
  • Dacă ați achiziționat vehiculul dvs. utilizat, s-au înlocuit șuruburile cu șuruburi plate cu șuruburi de cap Philips sau alte componente pot fi schimbate în timpul reparațiilor de către proprietarul anterior.
  • Imagine intitulată fixează un far scăzut de fascicul de fază
    4. Deconectați acumulatorul.Asigurați-vă că vă amintiți ce parte a mașinii are un bec cu fascicul redus înainte de deconectarea bateriei.Pentru ao deconecta, utilizați o cheie de mână sau soclu de dimensiune corespunzătoare pentru a slăbi piulița care ținea cablul de masă pe borna negativă a bateriei.Nu este nevoie să scoateți piulița, să o slăbiți suficient pentru a glisa cablul de pe terminal, apoi puneți cablul în partea laterală a bateriei.
  • Îmbătrânirea cablului va împiedica să apară și să intre în contact cu terminalul negativ al bateriei.
  • Nu va trebui să deconectați terminalul pozitiv.
  • Partea 2 din 3:
    Eliminarea becului vechi
    1. Imagine intitulată fixează un far scăzut de fascicul de fază
    1. Îndepărtați toate piesele de tăiere necesare.În multe vehicule, va trebui să eliminați o bucată de tăiere care separă ansamblul farurilor din locașul motorului.Această piesă de plastic extinde adesea lățimea mașinii, dar în unele pot exista bucăți individuale pentru fiecare far.În unele vehicule GM mai noi, este posibil să fie necesar să eliminați capacul barei de protecție din față pentru a accesa ansamblurile farurilor.
    • Consultați manualul de service pentru vehiculul dvs. specific pentru a înțelege mai bine ce bucăți de vehicule trebuie să fie eliminate pentru a accesa farurile.
    • Aveți grijă să nu rupăm elementele de fixare din plastic sau să vă fixați vehiculul dvs. poate utiliza pentru a ține piesele de tăiere în poziție.
    • Înlocuirea elementelor de fixare și fixări ale celor mai multe tipuri pot fi achiziționate la magazinul local de piese auto.
  • Imagine intitulată fixează un far scăzut de fascicul de fază
    2. Localizați suportul sau suportul farurilor.Multe vehicule mai noi utilizează o carcasă a farurilor din plastic pentru a ține becul farului în poziție, în timp ce altele utilizează un suport metalic sau plastic.Utilizați manualul de service al autovehiculului pentru a localiza suportul sau suportul, apoi scoateți farurile și firul de sârmă din acesta.În multe vehicule, veți fi nevoie doar de a răsuci lumina farului Un sfert de oprire în sensul acelor de ceasornic și trageți-l drept înapoi pentru ao elimina.
  • Dacă trebuie să eliminați șuruburile dintr-o suport de ansamblu a farurilor, asigurați-vă că le păstrați în siguranță până când reasamblați acea porțiune a mașinii.
  • În unele vehicule, va trebui să deblocați ansamblul farurilor și să-l glisați din mașină pentru a accesa becul farului în spate.
  • Imagine intitulată Fixați un far scăzut de faruri 7
    3. Deconectați firele care merg la far.Becul farurilor ar trebui să fie încă într-o priză conectată la cablajul provenind de la vehiculul dvs.Deconectați firele prin dezvăluirea acestora din partea inferioară a carcasei becului farurilor și trageți ușor pentru a le deconecta.Asigurați-vă că trageți pe clema de plastic și nu pe fire, deoarece puteți să le scoateți accidental din carcasa becului farurilor, determinând farurile să nu funcționeze.
  • Aveți grijă de clipul.Ele sunt adesea făcute din plastic fragil și se pot rupe cu ușurință.
  • Dacă rupeți clipul, îl puteți fixa cu o singură bandă de bandă electrică sau puteți achiziționa un clip de înlocuire la lipire în locul celui vechi.
  • Imagine intitulată Fixați un far scăzut de faruri 8
    4. Trageți becul farurilor din carcasa becului.Plasați degetul arătător și degetul mare cât mai scăzut la baza bulbului și trageți pentru al scoate din carcasa becului.Nu strângeți partea mai mare în apropierea vârfului becului, deoarece se poate sparge sau se va rupe și vă va tăia.Un bec rupt este semnificativ mai greu de îndepărtat.
  • Dacă rupeți becul, utilizați o pereche de clești pentru a elimina ceea ce rămâne în carcasa becului.
  • Aruncați becul suflat în coșul de gunoi odată finalizat.
  • Partea 3 din 3:
    Instalarea unui nou bec de faruri
    1. Imagine intitulată Fixați un far scăzut Pasul 9
    1. Scoateți becul din pachet folosind mănuși sau un țesut.Uleiul de pe mâini poate compromite paharul becului, reducând durata de viață.Protejați-vă bulbul de la acest lucru purtând mănuși sau folosind un țesut oricând intră în contact cu geamul noului bec de fascicul redus.Aveți grijă să nu lăsați becul pe măsură ce îl eliminați din pachet.
    • Dacă atingeți becul, utilizați alcool de frecare și un prosop de hârtie sau o cârpă pentru ao șterge.
  • Imagine intitulată Fixați un far de fază mică Pasul 10
    2. Glisați noul bec în loc.Păstrați mănușile sau becul într-un țesut pe măsură ce îl glisați în carcasa becului.Aveți grijă să nu aplicați prea multă presiune în partea de sus a becului, pe măsură ce îl apăsați pentru a evita crăparea sau ruperea sticlei.Asigurați-vă că becul este așezat ferm în carcasa becului, astfel încât acesta are o conexiune electrică solidă.
  • Este posibil să fie necesar să apăsați pe partea de sus a becului pentru ao monta în mod corespunzător, aveți grijă să nu împingeți prea tare.
  • Dacă vă simțiți că trebuie să forțați becul, este posibil să nu fie becul corect pentru vehiculul dvs.
  • Imagine intitulată Fixați un far scăzut al fasciculului 11
    3. Conectați cablajul la ansamblul becului.Luați cablajul de porci pe care l-ați deconectat de la bec anterior și reluați-l în partea din spate a ansamblului becului cu noul bec din el.Asigurați-vă că clema se fixează în poziție și țineți ferm cablajul.Dacă firele se pierd în timp ce conduceți, farurile vor înceta să funcționeze.
  • Becul și ansamblul farurilor ar trebui să fie conectate acum la mașină încă o dată.
  • Aveți grijă să nu vă gândiți la ansamblul cu el conectat, deoarece puteți să vă rupeți un fir din ham.
  • Imagine intitulată Fixați un far de fază mică Pasul 12
    4. Glisați ansamblul becului înapoi în carcasa farurilor.Ștergeți din nou becul cu alcool, dacă simțiți că este posibil să fi intrat în contact cu pielea dvs., apoi glisați-l în carcasa farurilor.Rotiți ansamblul becului cu un sfert care se rotește în sensul acelor de ceasornic pentru ao fixa sau a reinstala brațul care a ținut becul farurilor în poziție.
  • Trageți la ansamblul becului farurilor odată ce este sigur să vă asigurați că este ținut ferm în poziție.
  • Asigurați-vă că utilizați aceleași șuruburi pe care le-ați scos pentru a fixa suportul dacă este echipat.
  • Imagine intitulată Fix un far de fază mică Pasul 13
    5. Reinstalați bucățile de tăiere și reconectați acumulatorul.Cu farurile complet reasamblate, înlocuiți piesele de tăiere pe care le-ați scos în ordinea opusă pe care le-ați luat.Multe bucăți de tăiere se suprapun, deci este important să le puneți înapoi în ordinea corectă.
  • Reconectați bateria odată ce tăiați a fost reasamblat.
  • Rotiți și verificați farurile și verificați pentru a vă asigura că noile lucrări de bec.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar