Cum de a construi o punte

Construirea unui punte poate Adăugați la valoarea monetară a casei dvs Pe lângă bucuria dvs., indiferent dacă vă găzduiți petreceri sau să faceți o experiență de frumusețea naturii de la ea. Construirea pachetului dvs. necesită muncă și planificare, dar o punte bine planificată și construită poate fi un activ pe care îl puteți bucura de ani de zile. Iată pașii care trebuie luați atunci când vă planificați și construiți puntea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Planificați-vă puntea
1. Cunoașteți codurile locale de construcție în ceea ce privește podeaua. Dimensiunea casei dvs. va avea un impact asupra cât de mare poate fi puntea dvs., precum și forma sa. În cele mai multe cazuri, pachetul dvs. va fi, de asemenea, necesar pentru a susține o sarcină mai mare decât etajele din casa dvs.
  • Politica de asigurare a proprietarului de acasă nu poate acoperi un accident care apare pe puntea dvs. dacă nu ați construit terase pentru a respecta codurile clădirii din zona dvs.
  • 2. Obțineți orice permisele necesare. Verificați cu agenția dvs. de administrație locală cu privire la necesitatea unui permis înainte de a vă construi pachetul, precum și orice inspecții care vor fi necesare în timpul construcției.
  • 3. Cunoașteți adâncimea liniei de îngheț în zona dvs. Linia de îngheț este adâncimea la care pământul se îngheață în timpul iernii, preluat peste o medie de câțiva ani. Unele coduri de construcție necesită ca atunci când construiți o punte, posturile de suport sunt scufundate la o adâncime sub linia de îngheț. Chiar dacă nu este necesar, scufundarea posturilor de suport la această profunzime va păstra puntea de la flambaj atunci când terenul se extinde și se umflă atunci când apa din ea îngheață.
  • 4. Decideți cu privire la dimensiunea, stilul și plasarea puntei dvs. Puntea ta poate fi fie liberă, fie atașată la casă. Deși unele coduri de construcție pot fi mai relaxate pe punți libere, majoritatea oamenilor consideră că este mai convenabil să-și atașeze punțile la casă.
  • Dacă vă construiți puntea în casă, veți dori să știți unde sunt localizate grinzile și știfturile de perete, astfel încât să puteți asigura placa de registru a punții, fasciculul de sprijin care îl atașează la casă, fie la oricare dintre ele.
  • Dimensiunea puntelui dvs. va determina numărul de picioare și postări pe care le veți avea nevoie pentru a sprijini grinzile și plăcile de punte, precum și dimensiunea și distanța grinzilor și dimensiunea plăcilor de punte. Grinzii pot fi distanțați de 12, 16 sau 24 de centimetri (30, 40 sau 60 de centimetri) în afară, însă o spație de 24 de centimetri este cea mai comună - dimensiuni comune pentru grinzi și panourile de punte sunt enumerate sub "Lucrurile de care veți avea nevoie."
  • Înălțimea la care vă construiți puntea determină dacă trebuie să includeți balustrade, postări și pași. Nu veți avea nevoie de ele pentru ca o punte construită chiar deasupra solului, dar veți avea dacă este mai mare decât asta.
  • Efectuarea unei schițe preliminare a ceea ce aveți în minte vă va ajuta în garnitură de corp și consiliere pentru construcții.
  • 5. Alegeți materialele pentru a vă face puntea de la. Există o serie de lemn de esență tare și materiale compozite din care vă puteți construi puntea. Materiale pentru plăci de punte variază de la lemn de esență tare tropicală și din plastic la lemnul din lemn tradițional, cedru și pin. Totuși, încadrarea, coloanele și postările ar trebui să fie tratate cu presiune sau altfel rezistentă la presiune, conform cerințelor codului.
  • Metoda 2 din 3:
    Pregătirea casei
    1. Marcați locul în care partea superioară a punții trebuie să meargă. De obicei, aceasta va fi înălțimea podelei interioare și chiar sub pragul oricărei uși planificate sau curente care se va deschide pe punte. Utilizați un nivel pentru a desena o linie pe siding întreaga lungime a punții.
  • 2. Marcați locul în care este de jos fundul punții. Din linia pe care tocmai ați marcat, măsurați grosimea plăcilor de punte (de obicei 1 până la 1 1/2 inci sau 2.5 până la 3 ani.75 de centimetri), plus înălțimea plăcii de registru. (Dacă placa Ledger este de 2 x 10, aceasta va fi 9.5 inci sau 23.75 centimetri.) Marcați această linie pe întreaga lungime a locului în care placa Ledger va merge.
  • 3. Îndepărtați sidingul de unde va fi montat placa de registru. Dacă sidingul este solid siding, îl puteți tăia cu un ferăstrău circular și un jigsaw, cu condiția să nu tăiați în învelișul sub siding. Dacă siding-ul este siding de vinil, veți avea nevoie de un instrument special pentru a împiedica siding-ul - după scoaterea acestuia, va trebui să reintroduceți liniile pentru partea superioară a punții și partea inferioară a plăcii de registru pe acoperire.
  • Ignorați pașii din această secțiune dacă intenționați să faceți o punte gratuită.
  • Metoda 3 din 3:
    Construirea pachetului dvs
    1. Măsurați și tăiați placa de registru. Verificați-i în funcție de casă înainte de a continua.
    • Dacă intenționați să acoperiți grinzile de jgheaburi ale casei dvs. cu placa de pe punte, tăiați bordul de registru mai scurt pentru a găzdui lățimea plăcii de pliere (de obicei 3/4 inch sau 1.9 centimetri) pe ambele părți.
  • 2. Marchează unde vor merge grinzile. În primul rând, marchează grinzile de jgheab de pe marginea stângă a plăcii de registru. (Acestea sunt, de obicei, 2 grinzi așezate pe partea laterală a forței.) Apoi, marcați centrele în care fiecare gunoi care intervine va merge și va măsura jumătate din grosimea ghioasă din fiecare dintre aceste semne de pe ambele părți. Apoi, marcați grinzile de jantă pe marginea dreaptă a plăcii de registru. Desenați linii peste suprafața plăcii de registru pentru a marca toate marginile joistului.
  • 3. Pregătiți fasciculul care va merge în fața plăcii de registru. Tăiați fasciculul la aceeași lungime ca și placa de registru. Dacă intenționați să aveți grinzi în buzunar (o fascicul de spălare), utilizați un pătrat de înmatriculare pentru a alinia marginile ambelor grinzi și apoi copiați semnele în întregime. Dacă intenționați să vă odihniți pe grinzi pe acest fascicul (o fasciculă abandonată), va trebui doar să aveți semne în partea de sus pentru referință.
  • Cele mai multe coduri de construcție necesită ca fasciculul opus să fie de două ori sau de trei ori mai gros, deoarece grinzii interiori, ca și în cazul grinzilor de jantă, va trebui să tăiați mai multe grinzi și sandwich-le împreună. (Dacă puntea trebuie să fie o punte liberă, fasciculul de bord Ledger ar trebui, de asemenea, să fie sandwich cu unul sau două grinzi pentru rezistență.)
  • 4. Unghii umerase. Verificați spațiile umeraselor de gunoi cu o resturi de lemn Lățimea grinzilor, apoi unghii umerase de joist în loc cu unghii scurte, groase, concepute pentru a asigura grinzile. Dacă fasciculul tău opus trebuie să fie un fascicul de spălare, veți dori, de asemenea, să atașați umerase de joist la cel mai interior membru al acelui fascicul.
  • 5. Atașați placa de registru la casă. Împingeți tabla în poziție temporară cu unghiile. Drill 1 sau 2 găuri între locul în care fiecare 2 grinzi vor merge. Aplicați caulk siliconic în interiorul fiecărei gauri, apoi scufundați un șurub de lag în fiecare gaură pentru a fixa permanent placa de registru. Acoperiți placa de registru cu o membrană impermeabilă sau un metal galvanizat intermitent.
  • Ignorați acest pas dacă puntea trebuie să fie o punte liberă.
  • 6. Săpați găuri pentru picioare. Puteți să așezați pozițiile pentru picioarele folosind șir și mize sau plăci de aluat pentru a forma o rețea. Marcați pozițiile piciorului pe șiruri de caractere, apoi transferați-le la sol. Dig de 6 centimetri (15 centimetri) sub linia de îngheț pentru fiecare picior, fie cu un aparat de evacuare post-gaură, fie cu putere de putere - face partea inferioară a fiecărei găuri mai largă decât partea de sus.
  • Este posibil să aveți nevoie să aveți găurile inspectate pentru profunzime înainte de a putea turnați betonul.
  • 7. Asamblați forma și formele de diguri. Plasați unul în fiecare gaură și sprijiniți-l cu umplere înapoi, apoi tăiați toate nivelurile PIERS pentru a susține postările uniform. Se toarnă betonul în găuri și lăsați-l să se stabilească cu cel puțin 24 de ore înainte de a continua.
  • 8. Tăiați și ridicați postările peste PIERS. Pentru a ancora postările în poziție, setați lungimile de 6 inci (15 centimetri) de tijă din oțel inoxidabil sau de răscumpărare la jumătatea drumului pentru a servi ca niște pini de drift și găuri în fundul postului înainte de a le plasa. Puteți, de asemenea, să acoperiți vârfurile de diguri cu adeziv înainte de a seta postările dacă vârfurile sunt din lemn sau folosiți suporturile de ancorare dacă vârfurile sunt betonate. Plumb Posturile să fie la nivel și să aplice bretele temporare pentru a menține posturile să se deplaseze până când încadra este în vigoare.
  • 9. Instalați fasciculul opus la posturile. Dacă postările dvs. sunt înalte, este posibil să trebuiască să ridicați membrii individuali ai fasciculului unul câte unul în loc de împreună. Setați membrii fasciculului, astfel încât elementul exterior să fie în același timp cu marginea postului. Atașați fasciculul de element cel mai intim cu unghiile de la picioare sau orice conector de coduri de construcție.
  • 10. Instalați grinzile de jantă. Conectați grinzile de jantă la placa de registru și elementul cel mai interior al unei fascicule opuse spălării cu paranteze interioare. Reglați membrul fasciculului pentru ao obține pătratul dacă nu este, apoi fixați elementele de armare a fasciculului de armare la elementul cel mai interior cu unghii, șuruburi sau șuruburi de lag.
  • 11. Instalați grinzile interioare. Vedeți fiecare margine de joist pentru a căuta orice semne de plecare (încoronare). Alunecați-le în umerasele de gunoi de pe placa de registru și pe fasciculul superior (sau de la un fascicul opus scăzut), încoronat în sus. Atingeți-le în poziție, dacă este necesar, și dacă sunt prea strânși, tăiați un pic de pe capete, astfel încât acestea să alunece fără o forță excesivă. Dacă fasciculul opus este un fascicul scufundat, toenail gogoși în loc.
  • 12. Așezați panourile de punte. Măsurați cadrul de pe punte de la marginea exterioară a unui jgheab de jantă la marginea exterioară a celuilalt și adăugați lățimea oricărei foi sau lungimea oricărui plângere la ea. Tăiați primele două panouri de punte până la această lungime, apoi tăiați lungimea oricărei prelungiri de la placa care va fi pusă lângă casă. (Panourile ulterioare nu trebuie să fie reduse la această lungime, dar pot fi stabilite mai întâi și tăiate cu primele două plăci mai târziu.) Să stabilească prima consiliu împotriva învelișului casei și la placa următoare, dacă este umedă și lățimea unui cui de 16 penny, în afară de ea, dacă este uscată. Atașați plăcile la grinzi cu două unghii sau șuruburi. Îndreptați panourile în timp ce mergeți cu un bar plat.
  • Dacă construiți o punte largă, puteți tăia mai multe plăci de punte pentru a acoperi distanța dintre grinzile de jantă, cu locurile în care se întâlnesc două panouri în mijlocul unui joist. Răsturnați aceste articulații între fiecare rând de terasă pentru a face ca puntea să arate mai frumos.
  • Măsurați periodic distanța de la partea din față a punții la fiecare capăt al ultimei plăci. Acestea ar trebui să fie egale - dacă nu, scăzând golurile dintre panouri ușor pe partea mai lungă și le măriți ușor pe partea mai scurtă până când distanțele sunt din nou egale.
  • Dacă ultima placă de punte este mai largă decât spațiul pentru ao fixa, fie îngustă, fie utilizați o placă mai îngustă de același tip de material de pardoseală. Dacă placa este mai îngustă decât spațiul disponibil, luați o placă mai largă și îngustați-o după cum este necesar.
  • 13. Construi scări, dacă este necesar. Dacă puntea dvs. este suficient de mare pentru a solicita scări, determinați numărul de pași de care aveți nevoie prin împărțirea înălțimii punții în picioare cu șapte. Dacă coeficientul este un număr întreg, utilizați coeficientul ca număr de pași, cu o creștere de 7 inci (17.5 centimetri). Dacă coeficientul include o fracțiune, rotund la cel mai apropiat număr întreg pentru a obține numărul de pași și pentru a împărți acest număr în înălțimea punții pentru a obține creșterea în inci. Împărțiți creșterea în 75 pentru a obține lungimea aproximativă pentru fiecare pas.
  • Va trebui să aveți un stringer la fiecare capăt al scării pentru a atașa pașii spre și alt Stringer în centru, dacă aveți o scară largă sau înaltă. Așezați primul Stringer cu un pătrat de încadrare pentru a găsi creșterea și alerga, apoi transferați semnele la celelalte stringeri. Tăiați suporturile pasului, apoi fixați-le și strângeți-le în joistul de jantă al puntei înainte de fixarea acestora permanent cu șuruburi de lag.
  • Tăiați pașii pentru a avea 3/4-inch (1.9-Centimetru) Învățați pe ambele părți ale ansamblului Stringer la ploaia de ploaie de la stringeri. Atașați-le la șiruri cu șuruburi sau cuie.
  • 14. Construiți și instalați balustrade, dacă este necesar. Dacă puntea dvs. este mai mare decât un pas ridicat, veți dori sau trebuie să aveți balustrade de punte pentru a preveni căderile. Începeți prin instalarea postărilor colțului și a scărilor, s-au instalat mai întâi cu adeziv, apoi cu șuruburi de lag sau cu șuruburi de transport. Racele rămase de piese, șinele de fund și axele - pot fi atașate individual sau asamblate în secțiuni și apoi instalate ca unități.
  • Măsurați distanța dintre posturi pentru a găsi lungimea șinelor și a le tăia la această lungime.
  • Axele verticale trebuie, de obicei, să fie distanțate la cel mult 4 centimetri (10 centimetri) și ar trebui să fie plasați mai aproape dacă va crea chiar și spațierea pe întregul punte. Ele pot fi atașate la șinele cu unghii sau șuruburi, în timp ce șinele se atașează la posturile cu șuruburi de unghi. (Utilizați blocuri de lemn pentru a susține secțiunile de șină în timp ce le înșurubați.)
  • Tăiați posturile de scări la înălțimea și unghiul corect, cu ajutorul unui pătrat de încadrare, apoi instalați șinele de jos și șinele de mână. Figurați lungimea șinelor de scări prin împărțirea creșterii scărilor de rulare, multiplicându-se de lungimea șinei de punte, așezându-se rezultatul, adăugând pătratul lungimii șinei de la punte și luați rădăcina pătrată a rezultatului. Tăiați axele la lungimea potrivită, înclinată pentru panta șinei și se instalează așa cum s-a descris mai sus pentru axele de punte.
  • 15. Atașați placa de ploaie, dacă doriți. Tăiați plăcile pentru a acoperi grinzile puntei și grinzile de jantă și le unghi în poziție.
  • sfaturi

    Avertizări

    Înainte de a urma instrucțiunile de mai sus, consultați Departamentul dvs. local de clădiri pentru orice cerințe speciale care nu sunt acoperite mai sus, care le pot înlocui.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Posturi de punte (4 x 4s sau 6 x 6s)
    • Grinzi (4 x 6, 4 x 8s sau 4 x 10s sau straturi duble sau triple de 2 x 6s, 2 x 8s sau 2 x 10s)
    • Grinzi (2 x 6, 2 x 8s sau 2 x 10s)
    • Strângeri de scări (2 x 12)
    • Plăci de punte (2 x 4s, 2 x 6s sau 5/4 x 6s)
    • Scara de scurgere (același material ca și panourile de punte)
    • Posturi de balustradă (4 x 4s)
    • Șine (2 x 4s sau 2 x 6s)
    • AXTLE (2 x 2S)
    • Panouri de ploaie (1 x 8s, 1 x 10s sau 1 x 12s)
    • Beton (gata sau bagat)
    • Blocuri de beton de beton
    • Exteriorul caulk
    • Adeziv de construcție
    • Pini de drift din oțel inoxidabil (1/2-inch / 1.25 centimetri diametru)
    • Joist umerase
    • Metalul intermitent (galvanizat)
    • Noale comune și carcase (dimensiuni galvanizate sau acoperite, 8-, 10- și 16-penny)
    • Șuruburi (galvanizate sau acoperite, 2 1/2-inch / 6.25 centimetri și 3 1/2-inch / 8.75 centimetri)
    • Laguri și șaibe de lag
    • Șuruburi de transport, nuci și șaibe
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar