Cum se conectează un televizor inteligent la internet

Thiste parere Cum să configurați televizorul inteligent pentru a vă conecta la Internet. De obicei, vă puteți conecta la router fără fir în Wi-Fi sau utilizați un cablu Ethernet pentru a configura o conexiune prin cablu.

Pași

Metoda 1 din 2:
Conectarea la Wi-Fi
  1. Imaginea intitulată Conectați un televizor inteligent la internet Pasul 1
1. Deschideți meniul Smart TV. Apăsați butonul de meniu de pe telecomanda televizorului pentru a vizualiza opțiunile de meniu pe ecranul TV.
  • Imagine intitulată Conectați un televizor inteligent la internet Pasul 2
    2. Mergi la Setari de retea. Această opțiune vă va permite să selectați un tip de conexiune și să configurați o nouă conexiune la Internet.
  • Pe unele televizoare, este posibil să trebuiască să deschideți mai întâi Setări din meniu, apoi căutați setări de rețea aici.
  • În funcție de marcarea și modelul televizorului, această opțiune poate avea, de asemenea, un nume diferit ca Setări wireless sau Conexiune internet.
  • Imaginea intitulată Conectați un televizor inteligent la internet Pasul 3
    3. Configurați o nouă conexiune fără fir. Găsiți și selectați opțiunea pentru a configura o nouă conexiune de rețea fără fir pe ecranul TV. Aceasta ar trebui să deschidă o listă a tuturor rețelelor Wi-Fi din jurul dvs.
  • Imagine intitulată Conectați un televizor inteligent la internet Pasul 4
    4. Selectați numele rețelei Wi-Fi. Utilizați telecomanda televizorului pentru a selecta Wi-Fi pe care doriți să-l conectați. Vi se va solicita să introduceți parola fără fir.
  • Imaginea intitulată Conectați un televizor inteligent la Internet Pasul 5
    5. Introduceți parola Wi-Fi. Va trebui să utilizați telecomanda televizorului pentru a introduce parola wireless. Odată ce parola este confirmată, televizorul dvs. se va conecta automat la Internet.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind o conexiune prin cablu
    1. Imaginea intitulată Conectați un televizor inteligent la internet Pasul 6
    1. Găsiți portul Ethernet de pe partea din spate a televizorului. Puteți utiliza un cablu Ethernet pentru a conecta televizorul la router.
  • Imaginea intitulată Conectați un televizor inteligent la internet Pasul 7
    2. Conectați un cablu Ethernet de la router la televizor. Conectați un capăt al cablului Ethernet în router, iar celălalt în port de pe partea din spate a televizorului inteligent.
  • Imaginea intitulată Conectați un televizor inteligent la internet Pasul 8
    3. Du-te la televizorul dvs. inteligent Setari de retea meniul. Deschideți meniul Smart TV de la telecomandă și navigați la setările de rețea.
  • Această opțiune poate avea, de asemenea, un nume diferit ca Setări wireless sau Conexiune internet.
  • Imaginea intitulată Conectați un televizor inteligent la internet Pasul 9
    4. Selectați opțiunea pentru a activa conexiunea la internet prin cablu. Odată ce această opțiune este activată și televizorul dvs. este conectat la routerul dvs., trebuie să vă conectați imediat la Internet.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar