Cum se îmbracă pentru a întâlni părinții prietenului tău

Întâlnirea părinților iubitului dvs. poate fi nervoasă, dar echipamentul potrivit vă poate ajuta să faceți o primă impresie mare, oferindu-vă, de asemenea, încredere. Cel mai important lucru este să purtați îmbrăcăminte care este respectuoasă în timp ce sunteți încă în tine. Evitați să arătați prea multă piele sau purtând haine super-casual, cum ar fi uzura atletică. Luați în considerare unde veți întâlni părinții săi, precum și ce oră, pentru a vă ajuta să alegeți tinuta perfectă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea hainelor respectuoase
  1. Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
1. Evitați hainele care arată o mulțime de piele. Acestea includ cămăși care dezvăluie scindarea, expuneți stomacul sau au spate mari deschise. Țineți minte lungimea rochiilor și fustelor dvs. - este mai bine să vizați mai sus-genunchiul sau lungimile mai lungă pentru a evita să fiți prea dezvăluiri.
  • Shorts nu sunt cea mai bună opțiune dacă nu vor trece peste vârful degetelor când vă puneți mâinile în jos de partea voastră.
  • Evitați să arătați curele de sutien pentru un aspect mai modest și mai adecvat.
  • Fiți atenți la purtarea fustelor sau a rochii care au fante mari.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    2. Luați în considerare acoperirea tatuajelor sau a piercingurilor corpului. Dacă nu știți că familia prietenului tău nu va deranja că aveți tatuaje sau piercinguri, este mai bine să le păstrați acoperite. Purtați mâneci lungi pentru a acoperi orice tatuaje pe brațe sau pentru a lua bijuteriile din piercinguri vizibile doar pentru adunare, dacă este posibil.
  • Este util să lăsați părinții prietenului dvs. să vă cunoască mai bine înainte de a dezvălui tatuajele și piercing-urile corpului pentru a evita orice judecăți imediate.
  • Dacă tatuajele sau piercing-urile dvs. nu pot fi acoperite, încă optează pentru îmbrăcăminte modestă, cum ar fi gâtul ridicat și mâneci lungi sau pantaloni, pentru a arăta că sunteți respectuos.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    3. Purtați îmbrăcăminte de fixare care nu este prea strânsă sau prea bagată. În timp ce este perfect bine să purtați haine care sunt adaptate corpului vostru, evitați îmbrăcămintea care se agață de pielea dvs. strâns. Acestea includ vârfuri de rezervoare super-strânse, rochii de bodycon sau blugi slabi slabi. Îmbrăcăminte baggy ca pantaloni care stau jos sub talie sau pulovere și cămășile care sunt prea mari pentru figura dvs. ar trebui să fie evitate, de asemenea.
  • Alegeți îmbrăcămintea confortabilă și că vă puteți deplasa cu ușurință.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    4. Selectați îmbrăcămintea curată și liberă de riduri sau găuri. Pentru a face o mare impresie mare, selectați îmbrăcăminte care a fost spălată și miroase proaspete. Evitați să purtați blugi care au găuri sau rupe în ele pentru a vă pune cel mai bun picior înainte. Utilizați un spray de fier sau de îndepărtare a ridurilor pentru a scăpa de orice riduri în hainele dvs. înainte de a le pune pe.
  • Verificați cămășile, puloverele și jachetele pentru orice găuri, de asemenea, în cazul în care au dezvoltat Rips fără să observați.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    5. Optați pentru îmbrăcăminte de îmbrăcăminte în loc de uzură la îndemână. Lucruri pe care le-ați putea purta în jurul casei sau pentru antrenament nu sunt opțiuni excelente pentru a face o primă impresie cu părinții prietenului tău. În loc de a purta tricouri sau uzură atletic, alegeți bluze sau cămăși cu butoane, precum și pantaloni sau rochii mai frumoase.
  • Evitați cămășile cu grafică pe ele și, în schimb, optați pentru o cămașă într-o culoare solidă sau un model de lumină.
  • Purtați jambiere numai dacă sunt sub o rochie sau fustă - nu ca pantaloni.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    6. Alegeți opțiunea mai conservatoare dacă aveți vreodată îndoieli. Dacă aveți în minte idei de cuplu, dar nu sunteți sigur care ar fi cel mai bine, optați pentru cea mai modestă. Acest lucru vă va asigura că vă simțiți încrezător și căutați prezentabil.
  • De exemplu, dacă alegeți între o bluză cu un spate ușor deschis și un pulover tricotat pentru a merge cu o pereche de pantaloni, puloverul tricotat ar fi opțiunea mai sigură.
  • Metoda 2 din 4:
    Punând un costum feminin
    1. Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    1. Selectați hainele bazate pe eveniment și locație. Veți dori să vă îmbrăcați diferit mergi la o cookout de amiază în aer liber decât o cină de îmbrăcăminte la un restaurant. Adresați-vă prietenului dvs. despre detaliile adunării, cum ar fi timpul zilei și locației, deci sunteți sigur că vă îmbraci în mod corespunzător.
    • De exemplu, dacă le întâlniți la un joc de fotbal, ați putea purta blugi și un pulover, în timp ce o rochie și apartamente ar fi perfectă pentru o cină plăcută.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    2. Puneți pe un pulover sau o bluză cu blugi drăguți pentru o înțelegere în aer liber. Dacă veți fi în aer liber sau doriți doar să puneți împreună un costum casual, cald, un pulover și blugi sunt o opțiune excelentă. În vremea mai caldă, o bluză cu mânecă scurtă arată prea mare. Alegeți o pereche de blugi montate fără găuri sau rupeți și purtați-le cu un pulover modest sau bluză în culori cum ar fi albastru, verde sau portocaliu. Termina aspectul purtând o pereche de apartamente confortabile sau tocuri mici, în funcție de ocazie.
  • De exemplu, ați putea purta blugi albastră, un pulover verde pastel și apartamente negre.
  • Optați pentru Jean Capris și un bluză albă, galbenă sau albastră cu mânecă scurtă, în vreme de vară.
  • Adăugați un colier simplu sau brățară la costum pentru a personaliza aspectul.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    3. Pereche o rochie casual cu o jachetă sau un pulover pentru un costum versatil. Purtați o rochie de tricou cu o jachetă de jean peste el pentru o întâlnire ocazională cu părinții iubitului dvs. sau obțineți rochie prin împerecherea unui sunet simplu. O rochie este întotdeauna o opțiune excelentă pentru întâlnirea cu părinții și adăugând un pulover sau o jachetă peste acesta adaugă un strat suplimentar de modestie.
  • Purtați o rochie de linie de linie cu un strat de șanț bej peste el și tocuri mici sau purtați o rochie de tricou dungată cu un pulover off-alb.
  • Utilizați pantofi și accesorii pentru a vă îmbraci sau în jos costumul. De exemplu, purtați un colier de instrucțiuni și tocuri mici cu rochia dvs. pentru a vă îmbrăca sau a opta pentru cercei simpli și apartamente confortabile pentru ao îmbrăca în jos.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    4. Stil o bluză cu o fustă potrivită pentru un aspect sofisticat. Purtați o bluză neutră, cum ar fi alb-negru sau gri deschis, cu o fustă colorată sau purtați o bluză violet albastră sau ușoară, cu o fustă neutră. Finalizați aspectul cu o jachetă care se potrivește cu echipamentul dvs. și o pereche de apartamente confortabile.
  • De exemplu, purtați o bluză albastră ușoară, ascunsă într-o fustă de linie de linie înaltă care vine chiar deasupra genunchiului.
  • În loc de apartamente, s-ar putea să purtați și papucii cu un călcâi scăzut.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    5. Purtați un salt cu un blazer pentru o cină elegantă. Dacă doriți să apariți elegant și chic, alegeți un salt într-o culoare ca albastru, negru sau pastel. Dacă alegeți un jumpsuit colorat mai întunecat, împerecheați-o cu o jachetă de culoare deschisă pentru a vă oferi o tinuta dvs. un contrast, în timp ce un blazer în marină sau negru ar arăta grozav peste un salt verde deschis, gri sau purpuriu.
  • S-ar putea să puneți un jumpsuit colorat cu cremă, cu un blazer albastru sau optați pentru un salt roz deschis, cu un blazer gri sau negru.
  • Alegeți tocuri scăzute sau apartamente pentru a finaliza aspectul.
  • Metoda 3 din 4:
    Îmbrăcăminte dacă ești un tip
    1. Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    1. Alegeți costumul în funcție de activitatea pe care o veți participa. Aflați de la iubitul dvs. Care este ocazia în care veți întâlni părinții săi, cum ar fi o cină de familie sau un eveniment sportiv casual. Luați în considerare timpul zilei și localizării întâlnirii, astfel încât să aveți o idee mai bună despre ce să purtați.
    • S-ar putea să doriți să purtați pantaloni de îmbrăcăminte la o cină decât pe un picnic în aer liber.
    • Adresați-vă prietenului dvs. ceea ce intenționează să poarte să vă dea o idee despre ceea ce se aștepta.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    2. Strat un pulover pe o cămașă solidă pentru un aspect casual. Alegeți un pulover confortabil, cu un pic de culoare în ea pentru a vă arăta personalitatea, creând și un aspect respectabil. Puloverul ar putea fi solid colorat sau modelat, ușor asociat cu blugi drăguți sau pantaloni casual.
  • Dacă alegeți un pulover modelat, optați pentru un model în tonuri mai atente în loc de culori luminoase, neonice sau grafică.
  • Strat un tee alb simplu sub pulover, dacă nu planificați să scoateți puloverul sau să purtați o cămașă simplă Henley sub pulover pentru o versiune mai sofisticată a unui tricou.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    3. Împerecheați un buton în jos cu o jachetă sportivă pentru un costum de dressier. Dacă veți ieși la cină sau doriți doar să faceți o primă impresie ascuțită, alegeți un buton solid în jos într-o culoare ca albastru sau alb. Puneți o jachetă sportivă la o umbră de marină, gri sau negru pentru a crea un aspect dressier.
  • De asemenea, puteți alege o cămașă buton-jos cu un model geometric simplu pentru un aspect mai unic. De exemplu, un buton albastru deschis, cu un model geometric din marină ar arăta grozav cu un blazer albastru marin.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    4. Alegeți o pereche de pantaloni sau chinoși pentru a completa orice aspect. În timp ce nu este necesar să purtați pantaloni de rochie, luând o pereche de pantaloni care sunt montați și nu este prea casual este întotdeauna o idee bună. Chinos sunt o opțiune populară, deoarece sunt super-confortabili, dar ați putea purta și khakis sau cordurouri în schimb.
  • Salvați blugi pentru excursii în aer liber sau pentru adunări super-casual cu părinții prietenului tău.
  • Evitați alegerea unei perechi de pantaloni care sunt prea strânși sau prea baggii.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    5. Optați pentru un pantof drenaj în loc de adidași. Cu excepția cazului în care veți participa la o activitate care necesită adidași, este mai bine să alegeți o pereche mai formală de pantofi care sunt încă confortabile și lăsate înapoi. Exemple de aceasta ar putea fi o pereche de Oxfords sau Loafers simple. Aceste tipuri de pantofi se împerechează bine cu aproape orice costum.
  • S-ar putea să purtați o pereche de cizme de deșert sau pantofi de barcă ca opțiuni alternative.
  • Evitați purtarea flopurilor sau sandalelor cu excepția cazului în care ocazia solicită acest lucru.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    6. Adăugați un element la costumul dvs. care vă arată stilul, dacă doriți. Dacă ați pus pe o cămașă și pantaloni simpli și doriți ca personalitatea să arate un pic mai mult în costumul dvs., alegeți un accesoriu pentru a merge cu aspectul dvs. Aceasta ar putea fi o pereche de șosete colorate sau un ceas special - orice, pe care îl simțiți că vă reprezintă.
  • S-ar putea să puneți o brățară de frânghie sau o centură modelată.
  • Metoda 4 din 4:
    Alegerea unui stil de păr, accesorii și machiaj
    1. Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    1. Stilul părului tău este îngrijorat de aspectul tău. După ce v-ați aruncat și spălat părul, faceți timp să se usuce și să-l stil. S-ar putea pur și simplu să periați prin ea, așa că arată strălucitor și desenat, Creați bucle Pentru a adăuga o anumită textură sau pentru a folosi gel de păr pentru a vă scufunda părul.
    • Îndreptați-vă părul pentru un aspect elegant, sau Împărțiți-vă părul Pentru a crea o actualizare.
    • Purtați o bandă de cap care se potrivește cu echipamentul dvs. pentru a vă menține părul din față, dacă doriți.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    2
    Purtați machiaj natural Pentru a vă arăta caracteristicile naturale. Evitați să purtați prea mult machiaj atunci când vă întâlniți cu părinții săi, deoarece acest lucru poate distrage atenția. Du-te pentru un aspect mai natural prin adăugarea unui cuplu de rimeluri de rimel sau Lipgloss pentru a vă îmbunătăți caracteristicile, dacă doriți.
  • Evitați să purtați ochelari grei sau o mulțime de ochi pentru a prezenta un aspect mai natural.
  • Alegeți Lipgloss sau Ruj în tonuri naturale sau dezactivate, cum ar fi Pink sau Berry pal.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    3. Evitați bijuteriile gaudy, astfel încât să nu provoace distrageri. În timp ce un colier simplu sau o pereche de cercei este o mare adăugare la costumul tău, stai departe de piesele mari de declarații sau purtând o mulțime de bijuterii diferite de o dată. Alegeți 1 sau 2 bucăți mici care merg cu costumul dvs. pentru a vă arăta personalitatea și stilul dvs.
  • De exemplu, purtați un ceas de aur simplu sau o pereche de cercei perle.
  • Un colier cu agățare scăzută este o opțiune bună dacă purtați o cămașă sau un pulover colorat solid.
  • Imagine intitulată rochie pentru a vă întâlni prietenul
    4. Utilizați parfum sau colonie minim. Dacă alegeți să purtați un miros, aplicați numai 1 sau 2 sprinți pentru a evita crearea unui miros copleșitoare. Spray parfumul sau colina o dată pe cămașă sau pe încheietura mâinii pentru a adăuga o sugestie a mirosului dorit la costumul dvs.
  • Din moment ce nu sunteți sigur dacă părinții prietenului dvs. sunt alergici la colonia sau parfumul dvs. sau nu, este mai bine să evitați să îl purtați împreună, fie să îl utilizați cu ușurință.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Luați un duș înainte de colectare, astfel încât să puteți spăla și stilul părului.
  • Evitați să purtați îmbrăcăminte transparentă.
  • Dacă vă luptați cu alegerea unui costum adecvat, încercați câteva opțiuni pentru părinții dvs. sau alți membri ai familiei pentru a obține opinia lor.
  • Nu vă împingeți să purtați haine care sunt prea ieftine din zona dvs. de confort - veți dori să vă prezentați cât de confortabil și încrezători.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar