Cum să decoreze o masă de dressing

O vanitate bine pusă a fost o caracteristică esențială a dormitoarelor elegante de secole. Reimaginarea unei zone de dressing DRAB în propria dvs. casă începe cu alegerea unei mese și scaun care sunt atât confortabile, cât și o potrivire practică pentru spațiul pe care îl decorați. Apoi, puteți seta de îmbunătățirea configurației prin introducerea iluminării măgulitoare și a soluțiilor atractive de stocare. Elemente decorative precum antichitățile, bijuteriile și arta clasică pot oferi atingerea finisajelor și fac boudoirul una dintre cele mai izbitoare părți ale casei dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea mobilierului de bază
  1. Imagine intitulată Decoreaza o masă de dressing Pasul 1
1. Alegeți un tabel care se potrivește nevoilor dvs. Aproape orice tip de masă sau birou compact poate fi alocată în acest scop, astfel încât să explorați mai multe opțiuni diferite și să mergeți cu unul care arată cel mai natural în spațiul pe care îl decorați. De asemenea, merită să puneți niște gândiri în orice caracteristici suplimentare pe care le puteți dori, cum ar fi sertarele, dulapurile sau elementele de iluminat încorporate.
  • Tabelul pe care îl alegeți ar trebui să fie suficient de scăzut pentru a evita în afara locului pentru utilizarea intenționată, dar suficient de mare pentru a sta la confortabil.
  • Spațiul suplimentar de stocare poate fi un plus major dacă aveți un obicei de stocare a produselor cosmetice sau preferați să păstrați toate consumabilele dvs. de frumusețe într-un singur loc.
  • Imagine intitulată Decorează o masă de dressing Pasul 2
    2. Includeți tabelul dvs. într-o schemă de culori unificatoare. Culoarea este o altă considerație importantă la îngustarea alegerilor. Pentru a determina ce stil ar arăta cel mai bine într-un anumit spațiu, este important să luați mai întâi stocul de ceea ce este deja acolo. Dacă este posibil, veți dori să găsiți un tabel pe care îl puteți lega cu pereții, podelele și mobilierul înconjurător pentru a crea o tranziție fără sudură pentru ochi.
  • O masă moderată vibrantă va face o declarație îndrăzneață într-un cadru dezactivat, de exemplu, în timp ce sunetele neutre, cum ar fi finisajele neagră, alb, gri și naturale, au avantajul de a merge cu cel mai mare număr de accesorii.
  • Imagine intitulată Decorează o masă de dressing Pasul 3
    3. Înlocuiți o soluție confortabilă de ședere. Uitați de scaunele de cameră scurte, cu pudră, sunteți obișnuiți să vă bucurați de. Trageți în sus o bancă amortizată sau un scaun chic de înaltă susținut și luați o încărcare în timp ce vă puneți fața. Una dintre aceste forțe vă poate face zona de îmbrăcăminte mult mai confortabilă, mai ales dacă aveți tendința de a petrece mult timp acolo.
  • Aduceți un scaun cu setări reglabile de înălțime dacă aveți probleme cu găsirea unei înălțimi potrivite pentru masa dvs.
  • Scaunele care rulo sau pivotul vă pot mări mobilitatea și pot împrumuta un aer comandant la vanități care se dublează ca și birourile de litere.
  • Imagine intitulată Decorează o masă de dressing Pasul 4
    4. Obțineți creativ cu oglinda principală. Dacă masa ta de îmbrăcăminte va fi în primul rând un dispozitiv decorativ, uitați-vă la o varietate de stiluri pentru a găsi un înlocuitor care se potrivește cu sensibilitățile pe care le exprimați. De asemenea, puteți tranzacționa într-o oglindă centrală mare pentru mai multe mai mici pentru a stabili un aspect mai ocupat sau pentru a instala o oglindă pliabilă elaborată care vă permite să vă vedeți din diferite unghiuri.
  • Pentru o piesă centrală, care este cu adevărat unică, jucați în jur cu oglinzi de modă de la alte obiecte, cum ar fi o pictură reproșată, ceas supradimensionat sau cadru de fereastră de epocă. Dacă sunteți tipul de corali, ați putea încerca chiar să vă puneți unul dintre dvs.
  • Țineți minte că oglinda pe care o stabiliți ar trebui să fie forma și dimensiunea potrivită pentru a vă oferi o privire bună de unde veți sta.
  • Imagine intitulată Decorează o masă de dressing Pasul 5
    5. Utilizați mai multe lămpi pentru iluminare consecventă. Mai degrabă decât să se bazeze pe o singură lumină strălucind în lateral, poziționați unul la fiecare capăt al vanității și să le schimbați pe amândoi în timp ce vă puneți machiajul. Sursele de lumină twin oferă iluminare de pe ambele părți, ceea ce vă poate împiedica să vă terminați cu umbra neuniformă a ochilor sau cu o umbră greșită a fundației.
  • Becurile albe moi tind să furnizeze cele mai bune condiții pentru aplicarea machiajului.
  • Potriviți lămpile cu nuanțe reglabile pentru a tăia strălucirea. Iluminarea prea intensă poate, de asemenea, să arunce mâna perii.
  • O lampă de birou soft centrată deasupra mesei va da, de asemenea, o strălucire modestă, dar dezvăluitoare.
  • Metoda 2 din 3:
    Adăugarea stilului și a personalității
    1. Imagine intitulată Decorează o masă de dressing Pasul 6
    1. Începeți cu o temă de bază. Vanitatea ta nu este doar o altă bucată de mobilier - este o extensie a dormitorului tău. Cercetați diferite stiluri de design pentru a identifica unul care ar privi acasă în spațiul dvs. de locuit. Puteți să vă bazați apoi accesoriile secundare pe stilul dvs. de alegere. Lipirea cu un set distinctă de caracteristici vă poate ajuta să vă concentrați viziunea și să evitați inconsecvențele.
    • Există zeci de diferite stiluri de design interior care oferă inspirație pentru tabelul tău, de la minimalismul contemporan la decor de artă la franceză rustic.
    • Evitați amestecarea și potrivirea decoratiunilor dvs. fără discriminare. O vanitate clasică a stilului victorian va rămâne ca un deget mare într-un dormitor modern de mijloc.
  • Imagine intitulată Decorează o masă de dressing Pasul 7
    2. Stabiliți câteva fotografii. Plasați câteva imagini încadrate ale celor dragi de-a lungul marginii din spate a mesei, unde puteți privi la ei în timp ce vă pregătiți. Deoarece masa ta de îmbrăcăminte este unul dintre principalele puncte focale ale dormitorului, ea face un loc minunat pentru a arăta soțul / soția, copiii sau animalele de companie.
  • Asigurați-vă că ați așezat fotografiile încadrate undeva unde nu vor fi lovite accidental și sparte.
  • Imagine intitulată Decorează o masă de dressing Pasul 8
    3. Adăugați un aranjament de flori sau o plantă în ghivece. Plantele pot oferi o perfuzie de culoare și pot crea un contrast natural atrăgător cu toate obiectele făcute de om pe masă. Un sortiment de suculente festive sau spray de delicate proaspete poate fi doar lucrul pe care trebuie să-l legați împreună.
  • Dacă doriți și mai mult verdeață, faceți loc de lângă masa dvs. pentru un specimen complet figurat, cum ar fi un FICUS TREBUIE SAU CASCADING FERN.
  • Ca bonus adăugat, florile proaspete vă vor umple zona de îmbrăcăminte cu un parfum încântător, făcându-l să miroasă cât de frumos arată.
  • Imagine intitulată Decorează o masă de dressing Pasul 9
    4. Accesați cu antichități chic. Dacă sunteți pe vânătoare pentru ceva care atrage atenția și din nou, gândiți-vă. Scour mall-uri antice, piețe de purici, vânzări de curte și buticuri de specialitate la descoperiri fascinante. O cutie compactă, de fildelă de fildelă sau o cutie de pulbere cu clapetă poate completa o vanitate tematică de vintage și o face să se simtă ca o istorie vie.
  • Antichitățile fac o adăugare atrăgătoare a vanităților care sunt în cea mai mare parte menite să fie admirate de la distanță.
  • Una dintre propriile voastre Heirlooms de familie a fost, de asemenea, să servească ca un starter unic și semnificativ de conversație.
  • Imaginea intitulată Decorează o masă de dressing Pasul 10
    5. Înconjurați-vă cu lucrări uimitoare de artă. Închideți picturile de la artiștii dvs. preferați din trecut și prezenți pentru a acoperi pereții goi și pentru a respira viața nouă într-un dormitor învechit. Cei care preferă o atmosferă mai contemporană s-ar putea să facă cumpărături pentru draperii de perete ciudate, tapiserii țesute sau oferte de artă pop.
  • Reproducții clasice precum Jacques-Louis David "Portret Madame Recamier" sau "Nașterea lui Venus a lui Boticelli poate servi ca sursă de inspirație pentru ritualurile zilnice de frumusețe.
  • Arta de perete este utilă în special pentru umplerea spațiului gol în jurul colțurilor și alcovelor.
  • Metoda 3 din 3:
    Încorporând accesorii practice
    1. Imagine intitulată Decorează o masă de dressing Pasul 11
    1. Utilizați un organizator pentru a stoca machiajul. Aceste instrumente utile caracterizează compartimente de diferite dimensiuni care fac ușor să vă stivuiți pulberile, creioanele, cremele și periile într-un singur container convenabil, păstrându-le în același timp separat. Configurați elementele din Organizatorul dvs. prin ton sau grupuri de produse împreună pentru a vă eficientiza rutina de dimineață.
    • Ascunderea organizatorului într-un sertar poate ajuta la reducerea dezordinei, deși multe sunt destul de nesumpuite pentru a fi lăsate în evidență.
    • Unii organizatori sunt proiectați cu fler în minte, precum și cu funcționalitate. Păstrați-vă temă-temă în minte atunci când luați unul dintre aceste ajutoare de depozitare decorative pentru a vă asigura că este un meci bun pentru restul decorului dvs.
  • Imaginea intitulată Decorează o masă de dressing Pasul 12
    2. Puneți bijuteriile dvs. cu privire la afișare. Investiți într-un set de deținători elegant pentru a evidenția colecția dvs. de brățări, coliere și inele. Nu numai că acest lucru îi va cruța soarta de a fi pierduți într-un sertar undeva, îi va păstra, de asemenea, împreună pentru comparație atunci când decideți pe o bucată pentru a asocia cu costumul de seară.
  • Alegeți suporturi și afișaje similare care sunt în conformitate cu stilul pe care l-ați ales pentru zona dvs. de dressing. Deținătorii minimaliști cu culori îndrăznețe și forme abstracte vor părea să se ridice chiar dintr-un birou minunat, modern, de exemplu, în timp ce un suport de lemn sculptat manual va arăta dreptul la domiciliu pe o masă de mahon rustică.
  • Bijuterii pot face o atingere decorativă orbitoare pe cont propriu, chiar dacă întâmpinați rareori o șansă de ao purta.
  • Imaginea intitulată Decorează o masă de dressing Pasul 13
    3. Configurați o stație de încărcare pentru instrumentele dvs. de electronică și de styling. Dați-vă acces ușor la o priză electrică, astfel încât să puteți conecta telefonul sau tableta în timp ce vă împrăștiați. Faceți același lucru pentru uscătorul de păr, fier curling, laptop, difuzoare și orice alte aparate pe care trebuie să le aveți aproape de mână. Ei vor rămâne alimentați și veți elimina nevoia de a face un milion de călătorii înainte și înapoi.
  • Dacă ieșirile deschise sunt puține și departe, o bandă de alimentare ascunsă va face posibilă conectarea la mai multe dispozitive simultan, de asemenea, economisirea spațiului pe care îl aveți la dispoziție.
  • Strângeți un autos la masa dvs. de dressing când ați terminat fixându-vă pentru a vă verifica lucrul!
  • Imagine intitulată Decorează o masă de dressing Pasul 14
    4. Plasați loțiunile și parfumurile într-o tavă pentru a ușura aplicația. Tăvițele adânci cu margini ridicate vor funcționa cel mai bine, deoarece se vor asigura că totul rămâne în poziție verticală. Aranjați sticlele de la cel mai mare la cele mai mici sau să le ordonați în secțiuni electorale în funcție de scopul lor. Sentimentul și mirosul irezistibil va fi apoi la fel de simplu ca și cum lucrați în jos.
  • Dacă aveți prea multe produse pentru a se încadra într-o singură tavă, treceți și aruncați tot ce nu utilizați pentru a determina care fac tăierea.
  • Pentru o prezentare mai pitorească, transferați produsele de frumusețe lichide pentru a ornamente recipiente din sticlă. Nu uitați să etichetați sau să coordonați containerele astfel încât să știți ce este în ele.
  • Imagine intitulată Decorează o masă de dressing Pasul 15
    5. Folosiți o oglindă separată de machiaj. Aceste oglinzi mai mici măresc ușor reflecția, ceea ce poate veni la îndemână pentru sarcini orientate detaliate, cum ar fi aplicarea rimelului, a tweezing-ului și verificarea petelor. Ștergeți un spațiu în apropierea centrului mesei, unde nu veți avea nici o problemă concentrându-vă pe caracteristicile dvs. mai fine. Puteți să vă mutați oglinda după cum este necesar pentru a face loc pentru alte consumabile.
  • Căutați oglinzi machiaj în forme, dimensiuni și materiale cadru care completează alte mobilier.
  • Multe oglinzile de machiaj includ, de asemenea, elemente convenabile de iluminare încorporate, eliminând nevoia de a vă înclina fața în unghiuri imposibilă sau să se bazeze pe un dispozitiv de evacuare aspru.
  • sfaturi

    Profitați de spațiul de stocare oferit de mese mai mari prin stocarea pe țesuturi, șervețele de removersiune machiaj, deodorant, sanitizer de mână și alte esențiale de frumusețe.
  • Pentru mai multe idei și inspirație cu privire la modul de decorare a unei mese de dressing, flip prin revistele de design interior sau răsfoiți secțiunea dormitor la magazinul preferat de bunuri de origine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar