Cum să fii asistent rezident (ra)

Un asistent rezident este responsabil pentru monitorizarea și sprijinirea studenților la locuințe colegiului în campus. În calitate de asistent rezident, sau RA, vă așteptați, de asemenea, să fiți un model de rol pentru colegii dvs. și studenții primiți. Printre avantajele de a deveni o RA este o cameră redusă și o bord la universitate și experiență ca mentor în învățământul superior. Dar calea de a deveni o RA necesită obținerea experienței și abilităților necesare, precum și a depunerii unei cereri puternice pentru această funcție. Ar trebui să încercați să faceți bine în poziție odată ce ați devenit RA.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea experienței și abilităților necesare
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 4
1. Câștigați cel puțin 40 de credite de licență. Pentru a deveni un RA, trebuie să câștigi mai întâi cel puțin 40 de credite de licență la Universitatea sau Colegiul ales. Multe RA-uri încep ca studenți de studii superioare și apoi solicită poziția pentru al doilea an de diplomă. A face un an de clase cu normă întreagă vă va permite să câștigați creditele necesare pentru această funcție.
  • Unele instituții pot necesita mai puține credite de licență pentru a se aplica pentru această funcție. Verificați cerințele enumerate pentru poziția de a determina numărul de credite pe care trebuie să le aplicați.
  • Majoritatea instituțiilor vor cere să aveți un g cumulativ.P.A. din 2.75 la momentul cererii dvs. G.P.A. Cerințele pot varia în funcție de cerințele instituției dvs. pentru RAS, deci asigurați-vă că verificați liniile directoare specifice.
  • De asemenea, este posibil să fiți obligați să trăiți în locuințe pentru studenți timp de cel puțin un an pentru a aplica să fie un RA. Acest lucru ar putea fi un dormitor sau alte locuințe pentru studenți în campus. A trăi timp de un an în locuințele elevilor vă va permite să obțineți un bun simț al atmosferei de locuințe a studenților și faceți legături cu colegii dvs.
  • Imagine intitulată Conduită Pasul de cercetare 1Bullet1
    2. Aflați sarcinile și așteptările cheie ale poziției. Ca RA, vă va fi de așteptat să dezvoltați spiritul comunitar în sălile de ședere prin crearea sau adăugarea la programe și evenimente sociale pentru studenți. De asemenea, va trebui să fiți dispuși să stabiliți legea atunci când este necesar și să raportați orice incidente sau probleme între rezidenți. În rolul dvs., veți acționa ca o sursă de informații pentru studenți și veți efectua sarcini administrative.
  • Ca RA, va trebui să participați la întâlniri săptămânale ale personalului și să organizați întâlniri regulate cu rezidenții. De asemenea, va trebui să postați informații referitoare la sala de ședere pe buletine sau forumuri online.
  • De asemenea, va trebui să aveți cunoștință despre politicile și procedurile instituției, precum și despre resursele campusului.
  • Imaginea intitulată comunică Eficient Pasul 7
    3. Rețineți aspectele interpersonale ale poziției. RAS se așteaptă, de asemenea, să fie liderii sau modelele de roluri în sălile de ședere. Va trebui să vă simțiți confortabil cu a fi un model de rol și aplicarea regulilor Sala de Residence. Poziția este foarte interpersonală, deoarece va trebui să fiți dispuși să răspundeți la problemele studenților și conflictele într-un mod profesionist, util.
  • Un alt aspect cheie al poziției este dezvoltarea comunității în sala de ședere. Aceasta înseamnă că trebuie să depuneți eforturi pentru a vă conecta cu rezidenții și pentru a obține studenții implicați în evenimente sociale din sala de ședere. Veți acționa ca lider în construirea spiritului comunitar și crearea conexiunilor între rezidenții din hol.
  • Ar trebui să aveți, de asemenea, bune abilități de ascultare și comunicare, deoarece va trebui să luați timp pentru a vorbi și a asculta rezidenții. Veți fi de așteptat să cunoașteți rezidenții și să creați programe sau evenimente sociale pentru ei.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților de gândire critică Pasul 9
    4. Să înțeleagă sarcinile "on-duty" ale poziției. Ca un RA, va fi de așteptat să efectuați mai multe sarcini "on-duty". S-ar putea să fiți obligat să fiți la serviciu ca membru al personalului pentru un număr stabilit de zile în semestru, în funcție de cerințele instituției dvs. Când sunteți la serviciu, va trebui să fiți în campus sau aproape de campus, astfel încât să puteți fi ușor de localizat în cazul unei probleme.
  • Când sunteți disponibil, va trebui să fiți pregătiți să răspundeți la orice situație de urgență sau incidente din sălile de ședere și să puteți media și să rezolvăm orice conflict între rezidenți. De exemplu, este posibil să fie necesar să răspundeți studenților care sunt supra-intoxicați. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să mediați altercatiile fizice sau verbale între rezidenți.
  • De asemenea, va trebui să scrieți și să trimiteți rapoarte de incidente pentru orice probleme pe care le-ați adresat ca RA atunci când este disponibil.
  • Imaginea intitulată comunica eficient Pasul 9
    5. Fiți pregătiți să mediați orice probleme sau conflicte. Ca și RA, va trebui, de asemenea, să fiți pregătiți să meditați orice conflict sau probleme în sala de ședere. Va trebui să acționați ca rezolvator de probleme, ascultător și mediator pentru studenți. Când un rezident are o dispută cu un alt rezident sau cu o problemă cu sala de ședere, vor veni probabil la tine. Este treaba dvs. să fiți un bun ascultător și să lucrați cu ei pentru a veni cu o soluție bună.
  • S-ar putea să vă ocupați de crize mintale, cum ar fi rezidenții care se luptă cu depresia, dependența de droguri, tulburările de alimentație sau otrăvirea cu alcool. Este posibil să fie necesar să contactați supraveghetorul dvs. sau să discutați cu un consilier pentru a obține sfaturi cu privire la modul de gestionare a acestor probleme mentale cu studenții.
  • Țineți minte că ați putea ajunge să fiți tipul rău în anumite situații, mai ales atunci când trebuie să stați legea și să vă ocupați de comportamentul slab al unui rezident. Aceasta este de așteptat și a fost considerată parte a locului de muncă. Nu sunteți acolo pentru a judeca pe cineva, doar pentru a aplica regulile salii de ședere și pentru a trăi în dormitor plăcut pentru toată lumea.
  • Imagine cu titlul de conduită Seminarii Pasul 2
    6. Țineți minte avantajele de a fi un ra. Fiind un RA este un loc de muncă, și ca orice loc de muncă, va trebui să dedicați timpul și munca grea în poziție. Dar există mai multe avantaje pentru a fi un RA și ar putea face ca poziția să merite urmări. Ar trebui să cântăriți avantajele poziției împotriva așteptărilor poziției de a vă asigura că este potrivit potrivit pentru dvs.
  • Ca RA, veți avea camera proprie, plătită integral sau parțial de către instituție în timpul perioadei de angajare. În funcție de instituție, puteți primi și o bursă lunară.
  • De asemenea, obțineți experiență în calitate de mentor în învățământul superior și învățați cum să fiți un model bun pentru studenți. Aceste avantaje pot fi ideale dacă intenționați să urmăriți o carieră în învățământul superior și / sau să lucrați cu tinerii. Având experiența lui RA pe CV-ul dvs. poate arăta bine potențialilor angajatori.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicând pentru poziție
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 13 din SUA
    1. Finalizați aplicația. În funcție de instituția dvs., puteți solicita poziția printr-o aplicație online sau prin abandonarea unei aplicații în persoană. Ar trebui să verificați termenul limită pentru aplicație, care poate varia în noiembrie până în ianuarie, în funcție de instituția dvs.
    • Va trebui să trimiteți o scrisoare de intenție și un CV ca parte a cererii dvs. Asigurați-vă că accentuați orice roluri de conducere sau roluri de mentorat pe care le-ați avut în trecut, printr-un angajator sau într-o poziție de voluntariat. De asemenea, trebuie să includeți poziții sau roluri care demonstrează abilitățile dvs. organizaționale și abilitățile dvs. de comunicare.
    • Este posibil să aveți nevoie de două referințe profesionale ca parte a cererii dvs. Încercați să alegeți referințe care pot garanta abilitățile dvs. de conducere și capacitatea dvs. de a fi responsabili și responsabili.
  • Imaginea intitulată Obțineți un post rapid de treaptă 12
    2
    Pregătiți-vă pentru interviu. Odată ce aplicația dvs. este procesată, este posibil să fiți solicitat pentru un interviu pentru poziția. Ar trebui să fii bine pregătit pentru interviu, așa că merge bine și poți pune cel mai bun serviciu de sine. Asigurați-vă că înțelegeți așteptările poziției și vă simțiți încrezători că puteți îndeplini mulți, dacă nu toți, dintre ei.
  • De asemenea, ar trebui să fiți îmbrăcați în mod corespunzător, arătați bine îngrijit și pus împreună. Aspectul dvs. global ar trebui să fie îngrijit și curat. Ar trebui să aduceți o copie suplimentară a CV-ului și a scrisorii de intenție, precum și o copie a referințelor dvs.
  • Ar trebui să fiți pregătiți să faceți întrebări cu privire la abilitățile dvs. de conducere și abilitățile oamenilor dvs. Este posibil să trebuiască să răspundeți la întrebări despre modul în care veți face un conflict între rezidenți și cum ați obține rezidenții implicați în evenimente sau programe comunitare.
  • Încercați să vă proiectați limbajul corpului deschis, unde vă mențineți contactul vizual cu intervievatorul și poziționați-vă corpul spre ele. Ar trebui să vă dați din cap și să zâmbiți să le arătați că ascultați și încercați să răspundeți la oricare dintre întrebările lor concis și clar. Asigurați-vă că întrebați orice întrebări ulterioare pentru a vă arăta că sunteți angajați și interesați.
  • Imaginea intitulată Fii un pas inteligent de student 13
    3. Obțineți programul de instruire. Dacă interviul dvs. merge bine, este posibil să fiți invitați să faceți o pregătire pentru poziția RA. Instruirea pentru poziția va fi probabil obligatorie și poate fi programată în timpul verii, așa că fiți pregătiți să vă sacrificați timpul de sărbătoare pentru a vă pregăti pentru poziție.
  • Procesul de instruire pentru RAS este adesea extins și detaliat. Acest lucru vă va asigura că sunteți bine pregătiți pentru rolă și nu vă simțiți copleșiți sau stresați în noua dvs. poziție.
  • Partea 3 din 3:
    Se descurcă bine în poziție
    1. Imaginea intitulată Fii un student inteligent pas 3
    1. Faceți-vă la dispoziția elevilor. Ca un RA, va fi de așteptat să fiți disponibil pentru studenții care trăiesc în sala de ședere cât mai mult posibil. Problemele, conflictele și incidentele ar putea apărea în orice moment, și este locul de muncă la adresa lor. S-ar putea să ajungeți să petreceți o mulțime de timp în camera dvs. de dormit sau în sala de ședere, când nu sunteți în clasă, astfel încât să puteți fi disponibil pentru rezidenți. Ar trebui să fiți pregătiți să vă faceți disponibili pentru studenți și să fiți dispuși să vă angajați cu studenții în mod regulat.
    • S-ar putea să creați un "unde sunt eu?"Board pe ușa dvs., astfel încât elevii să știe unde vă aflați și cum vă pot atinge. Acest lucru vă va permite să lăsați elevii să știe dacă sunteți "disponibil", "în clasă", "la o întâlnire", "adormit" sau "din cameră."
  • Imagine intitulată Obțineți o bursă completă Pasul 9
    2. Încercați să fiți un model bun de rol. Va fi de așteptat să urmați regulile sălii de ședere și să stabiliți un bun exemplu pentru locuitori. Ar trebui să acționați ca un lider și un model de rol bun, urmând întotdeauna regulile din camion și urmând protocolul. Aceasta este o cerință majoră a poziției și ar trebui să încercați să acționați ca un model bun de rol ori de câte ori este posibil.
  • Rețineți că, deși sunteți de așteptat să fiți un model bun, sunteți, de asemenea, uman. Deși puteți încerca să setați întotdeauna un bun exemplu, puteți face greșeli. Puteți uita o întâlnire cu un rezident sau înșurubați accidental unele documente. Dacă se întâmplă acest lucru, vă cereți scuze, să faceți modificări și să mergeți mai departe. Încercați să nu puneți prea multă presiune asupra dvs. pentru a vă fi întotdeauna perfectă, pentru că probabil că nu veți fi și asta e în regulă.
  • Imaginea intitulată Fii un student inteligent Pasul 20
    3. Planificați evenimentele și programele. De asemenea, veți fi responsabili pentru planificarea evenimentelor și programelor sociale în sala de ședere pentru a crea un sentiment de comunitate și conexiune. Acest lucru ar putea fi distractiv, să vă cunoască evenimente ca un eveniment "Mocktail Hour" sau o înghețată socială în sala de ședere. De asemenea, puteți planifica evenimente care se referă direct la instituția, cum ar fi o petrecere de joc de fotbal de acasă sau o primă săptămână de clasă. Veți fi responsabili pentru a face distracția și angajarea evenimentelor.
  • Rețineți că poate fi o provocare pentru a obține studenți să participe la evenimente și programare, mai ales dacă sunt copleșiți de școală și alte angajamente. Este posibil să trebuiască să fii un pic de studenți majorete și de raliu pentru a participa la evenimentele pe care le planificați.
  • De asemenea, ar trebui să întrebați locuitorii dvs. ceea ce ar dori ca un eveniment sau program. Efectuarea de evenimente care se potrivesc nevoilor și dorinței lor ar putea aduce la nivel de participare la nivel și cantitatea de distracție pe care o au.
  • Imagine intitulată Alegeți un model de rol Pasul 11
    4. Evitați să jucați favorite. S-ar putea să vă faceți prieteni cu rezidenții, mai ales dacă vă aflați în aceeași vârstă de vârstă și petreceți atât de mult timp să trăiți împreună. Este firesc ca să vă faceți prieteni și să aveți relații apropiate cu rezidenții este un lucru bun. Dar ar trebui să fiți atenți să jucați favorite și să arătați preferințe pentru un anumit rezident, deoarece sunteți prieteni. Încercați să rămâneți imparțiali și corecți ca un RA.
  • Amintiți-vă că, dacă prietenia dvs. cu un rezident este într-adevăr semnificativă și reală, ei vă vor respecta poziția ca RA. Ar trebui să fiți prietenos și să vă deschideți tuturor locuitorilor din dormitor, dar ar trebui, de asemenea, să încercați să mențineți o anumită limită, astfel încât să nu prezentați preferințe anumitor rezidenți.
  • Imaginea intitulată Fii un student inteligent Pasul 7
    5. Practicați auto-îngrijirea și obțineți sprijin din partea personalului dvs. Fiind un RA poate fi stresant, mai ales dacă încercați, de asemenea, să echilibrați o încărcătură completă și alte angajamente. Ar trebui să vă asigurați că practicați auto-îngrijirea ca o RA și încercați să vă dedicați ceva timp pentru dvs. Acesta poate fi un pui de somn rapid între clase și timp de serviciu ca un ra. Sau puteți încerca să citiți singur în camera dvs. cu ușa închisă timp de 10-15 minute înainte de culcare pentru a obține unele "tu" timp. Montarea de auto-îngrijire în programul dvs. va fi o parte importantă de a rămâne calm și echilibrat ca un ra.
  • De asemenea, ar trebui să obțineți sprijin de la celălalt personal din sala de ședere. Acest lucru ar putea fi alți RAS pe podea sau supraveghetorul tău. Ajungeți la ele dacă aveți nevoie de ajutor cu o problemă rezidentă sau dacă doriți doar să vă destinați și să suflați aburul după o zi lungă.
  • Ar trebui să vă sprijiniți de resursele oferite la universitate. Intrați legătura cu Deanul de reședință Dacă aveți o problemă rezidentă pe care nu o puteți face pe cont propriu sau dacă simțiți că aveți nevoie de niște îndrumări ca RA.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar